ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. נכון לעכשיו יש לי את העכבר הישן של Logitech והוא MX510 מי שלא מכיר זוהי הגירסא הישנה יותר של הmx518. עכשיו באמת עכבר סוס, יש לי אותו אני חושב שלוש+ שנים, מספיק זמן לעכבר לא? אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו לG5 - הגירסא החדשה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 כמו שאתם רואים כאן, באייבורי הגירסא הזאתי עולה 170 שקל עכשיו זה נראה לי מאוד זול יחסית לעכבר הזה, כי כשהסתכלתי בzap - ועל החנויות האמינות שעליהם אני סומך ומכיר, והמחירים נעו בין 300-400 ש"ח, אז איך זה שאייבורי מוכרת ב170 שקל? קצת מוזר לי ;\ אז בסה"כ זה מה שרציתי, לשאול האם החברה אמינה, מה גם יש 3 שנים אחריות כך שזה בכלל טוב. עכשיו יש מולה גם את KSP שגם שמה זה נמכר ב180 ש"ח - כמעט אותו מחיר…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ואין לאף אחד במלאי רוצים המתנה של עד שלוש שבועות האם יודעים על איזה דגם כדאי ללכת ולמי יש במלאי זמין
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב? ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון תודה למגיבים! =)
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הרכבתי לפני שבוע מחשב חדש במארז 6A19 ושמתי לב שאין לו רמקול פנימי (המעאפן הקטן שיודע רק לצפצף). מיד תלשתי רמקול כזה ממארז ענתיקה שהיה לי בצד והרכבתי בפנים. למזלי המגנט של הרמקול נתפס חזק במארז, אז לא טרחתי להדביק אותו בכלל. מה המצב במארזים אחרים היום? האם גם הם מגיעים ללא רמקול? אני מוצא את הרמקול מאד שימושי בזמן boot.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המליצו לי על ANTEC SLK3800B 400W מארז מצוין שחור שכולל ספק כוח. הבעיה שאני רוצה מארז מעוצב עם חלון, שיהיה שקט. עכשיו לא חייב שיהיה עם ספק כוח אבל במידה ואין ספק כוח תמליצו לי איזה ספק כוח מתאים ,זול וטוב אני יכול למצוא למארז. תודה לכל מי שיעזור , שנה טובה וחג שמח. אהה שיהיה עם מערכת קירור טובה...
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי שימוש: מוזיקה הערות: כרוכב אופניים אני צריך אוזניות אטומות ככל האפשר, למניעת קולות רוח. תקציב: עד 200 ש"ח. האם Sennheiser CX 300 מומלצות ועונות על הדרישות שלי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - Razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול להשיג בתקציב הזה גם את הX8 והX5 של מיקרוספט, והשאלה היא איך הם בהשוואה לG518 או שבכלל כדאי לי משהו אחר העכבר כמובר אמור להיות לגיימינג, והעובדה של הX8 אלחוטי תורמת בקצת אבל לא קריטית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאיץ גרפי raedon 8500le שאני יודע שהוא כמו geforce3 ti200 ואפילו יותר טוב והיה לי מוזר המחיר שלו שראיתי בזיגזג 950 ועוד של הרקולסאז נראה לי שמשהו מוזר אז משיהו מוכן להגיד לי למה הוא יותר זול מה g3 ti200 מה ATI עושה מה ש AMD עושה מכינה מעבדים מצוינים ומוכרת אותם ממש בזול
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא עד 250 שקל לרכישה בארץ(איזור חיפה\קריות\נהריה). חשבתי על האוזניות האלו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12112 אם יש לכם הצעות טובות יותר, אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למארז מגניב שיהיה שקט ויהיה טוב לא כולל ספק באזור ה700 שח .? ווכמובן שיהיה לו לפחות חלון אחד פתוח .....
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המארז הזה http://www.antec-inc.com/us/pro_details_customization.php?ProdID=15001# מגיע לי עם ה2 מאווררים של 120 מ"מ או שאני צריך לקנות אותם בנפרד ועוד משהו: המארז כולל ספק כוח או לא?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכרטיס עושה בעיות של כתמים שחורים ומדי פעם המחשב קורס יש ספק 330W אני חושב שהבעיה היא שהספק לא מספיק בכל מקרה איזה ספק טוב אפשר למצוא שיחזיק את המערכת כמו שצריך? ושיהיה כמה שיותר זול...
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכרטיס מסך Fx6800 ?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בסביבות 400+W לא צריך יותר, שיהיה כמה שיותר טוב, תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-