עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by magus972,

אני מחפש עכברים ומקלדות שניתן להשתמש בהם גם בחוט וגם באלחוט. עד כה מצאתי: עכבר Logitech Performance Mouse MX מקלדת Logitech K810 מכירים מוצרים נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש

3. מחברות מוכרות ועדיף שיהיה כמה שיותר אלגנטי + שחור

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by oren,

שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by maormark,

שלום וברכה אני מחפש מדפסת לייזר פשוטה לשימוש ביתי..לסטודנט..תקופת מבחנים מדפיס 200 דפים..בכל חודש רגיל בערך 50 דפים חשוב לי שהמדפסת לא תעלה ויקר ושהטיונר שלה לא יעלה יקר גם ראיתי באינטרנט על סמסונג (למרות שאין לי מושג איך הם) והתלבטתי בין שני המדפסות הללו ML2525 שנמכרת ב340 ש"ח דרך דיל היום http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=235 מדפסת לייזר Samsung ,ML-1915 שנמכרת ב350 שח דרך אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bzag6p1fTBbrcmng2WElI2I:12bbi68k5?id=4251500&pr=QJ5&N=2%2033258%2030279&sgID=10 שני המדפסות מגיעות עם טיונר של בסביבות 800 דף. איזה מהם כדאי לקנות? ואם יש המלצה לדגם שונה של סמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ofir667,

צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. אני נמצא בארה"ב ומחפש עכבר(לייזר) +מקלדת אלחוטיים שטובה למשחקים עד 100 דולר מצאתי את הערכה הבאה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578497&Sku=L23-7064 מה דעתכם עליה האם יש הצעה אחרת או שזאת בחירה טובה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by avinin1,

אהלן, לאחר זמן מה שלא כתבתי ביקורת לציוד היקפי (טוב, כן כתבתי..אבל לא בעברית), החלטתי לעשות סוג של רימייק לביקורת שעשיתי מלפני שבוע באנגלית, ולשכתב את הכל מחדש בעברית. מי שמכיר אותי, יודע שאני אחד שקשה לו להתפשר על עכבר עם חיישן גרוע ובכלל - על ציוד היקפי לא איכותי, יש לי נטייה מאוד טובה לנסות את הכל ולרכוש כמה שיותר ידע על מנת לבצע חוות דעת וביקורות, אבל מצד שני נטייה מאוד רעה - לבזבז המון כסף וזמן. בכל אופן, כמו בביקורת הקודמת על החיישנים החדשים של RAZER ובכלל כמו בכל הביקורות או חוות דעת והפוסטים הרגילים שלי - גם פה יהיה המון מה לקרוא, אני לא מחפש לקצר, ההפך הוא הנכון - להעריך כמה שיותר על מנת שיהיה כמה שיותר מובן לקוראים, הן לאילו שמבינים יותר והן לאלו שאין להם ידע …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Student111,

מחפשת את המאפיינים הבאים: - משולבת - מדפסת, סורק, מכונת צילום, פקס - הזרקת דיו - אלחוטית (אין צורך בחיבור חוטי לרשת) - עלויות דיו נמוכות - דו צדדית - אם נגמר הדיו הצבעוני, המדפסת מאפשרת להדפיס בשחור. גם מאפשרת להשתמש בשאר הפונקציות כמו סורק ושליחת פקס, אם נגמר אחד ממיכלי הדיו (הייתה לי פעם מדפסת משולבת שלא אפשרה לעשות כלום במקרה כזה). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני משחק CSGO FIFA אני מעוניין במקלדת שיהיה במה את הפונקציות של הווליום וכו' עכבר לא משהו רציני סטנדרטי מצידי אבל טוב ולא אלחוטי אני מעוניין גם במיקרופון בלי אזניות חפשתי בכ5 חניות ולכולם אין איפה אפשר למצוא כזה דבר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה דברים על המארז הזה(שב-KSP) 2202 ATX MIDI PFC, usb? אם יש לו מאווררים? אם יש לו ספק?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by haifaboy,

מישהו יודע האים ניתן להשיגה בארץ ?? כל נסיונות החיפוש שלי עלו בתוהו . http://www.logitech.com/en-gb/product/wireless-illuminated-keyboard-k800?crid=26 ואם לא בהנחה שאני מזמין מחול ( אי ביי , אמאזון ) כיצד ניתן להדביק לה את ה"עברית" תודה , חג שמח ושנה טובה .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Air_CoW,

אני עומד להזמין כרטיס Geforce 3 v8200 ti200 גרסת Pure רק עם טיוי אאוט. מהחנות שבה אני מזמין, הציעו לי בתוספת של 130 ש"ח גרסא של הכרטיס בתוספת VIVO שזה עד כמה שאני יודע Video In/Out. השאלה שלי היא אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הפיצ'ר הזה בכרטיס ואם זה כדאי בהתחשב בתוספת הנדרשת. נ.ב אם מישהו יודע, האם יש הבדל בין גרסאות Pure ו Deluxe בכרטיסים של Asus מבחינת הכרטיס נטו... לא כל התוספות מסביב תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by garfilld,

ערב טוב יש לי אכבר אלחוטי של לוגיטק והוא עושה לי קצת בעיות אז חשבתי להחליף אותו באחד העכברים האלה או Razer Lachesis לאו logitech G5 עכשיו אני יודע שהrazer יותר יקר אבל לא כזה משנה לי המחיר אז רציתי לקבל מיכם דעה נוספת תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by skp333,

ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by iliyavaitzman,

שלום לכם אני מבקש המלצה לעכבר גיימרים, עד 200 ש"ח. מה שאני צריך בעכבר הוא לפחות שני כפתורי מאקרו (אם יש רק שניים אני מעדיף שיהיו בצד שמאל, כמו בעכבר LOGITECH MX518). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

המקלדת שאני מחפש חייבת להיות USB - אבל רציתי אם אפשר מקלדת אם מקשים דקים כמו של LAPTOP -האם קיים דבר כזה בארץ. לא חייב להיות אלחוטי. רק רציתי את דעתכם - תודה מראש

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות ג'וייסטיק עד 60 שקל. מצאתי כמה אבל אין לי מושג אם הם טובים או לא... האם יש דברים מיוחדים שכדאי שיהיו בג'וייסטיק? ראיתי כמה דוגמאות שאולי יתאימו לי אבל אין לי מושג אם כדאי לקנות אותם, אם משתלם, אם הם יעבדו טוב...... אם יש לכם המלצות ליותר טובים במחיר של עד 60 שקלים בבקשהה תביאו לי.. הנה מה שמצאתי: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2385 48 שקלים משלוח חינם... וזה ראיתי בתגובה לאחד ההודעות פה http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3042 לא הבנתי כמה הוא עולה כולל משלוח... מה מהם עדיף והאם אתם מכירים במחירים האלה אחרים שעדיפים על מה שנתתי.. תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by semi-t,

היי אני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב.. היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים) ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברה ודגם טוב? (אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..) כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים? ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm האם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by Mactural,

אני בונה על קנייה של 6800GT. ראיתי באיזה אתר שצריכת החשמל שלו מאוד גבוהה (141), ונזכרתי שאולי צריך לבדוק אם יש לי מספיק כוח. במחשב עכשיו ישנם פחות או יותר הרכיבים: מעבד P4 2.6HT לוח אינטל D865 פרל HD 80 GB ATA WD כונן DVD צורב רגיל כרטיס FX5600 256MB מחזיק אותם ספק 300W של חברה בשם CODEGEN. השאלה היא אם במידה ואני מחליף את הכרטיס ב 6800GT יש לי מספיק מתח (מקווה שהמושג הוא מתח, מספיק וואטים), או שאני צריך להחליף ספק? עוד שאלה בדרך, ראיתי איפשהו שה 6800GT ב AGP דורש עוד חיבור חשמל קטן. השאלה היא אם מדובר באחד החיבורים בתמונה (אחד כבר תפוס, השני פנוי)?: והאם מקבלים בדר"כ כבל חיבור עם הכרטיס? תודה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. יש לי עכבר אלחוטי ונשבר לי להחליף לו סוללות......אני מחפש לקנות עכבר אלחוטי אבל עם מטען לטעינה חזורת. מה העכברים הכי מומלצים שיש כיום בשוק? תודה=]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מקלדת (חוטי) לא צריך שהיא תיהיה מיוחדת או משהו... משהו פשוט... שיעבוד טוב במשחקים... (כי לפעמים יש בעיה (לדוגמא) במשחקים שרצים/הולכים קדימה (עם הלחצן ''w'') אז באמצע זה מפסיק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ''w'' - או שזה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות? :<) Logitech Media Keyboard Elite - מקלדת בסדר למשחקים? לא יהיה את הבעיה הנ"ל? (או שכמו שרשמתי זה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות..?) במידה והמקלדת הנ"ל לא טובה... אשמח להמלצות נוספות... עד 200 (לא צריך דברים, כפתורים מיוחדים, ולא צריך עכבר איתו ושיהיה חוטי.. וכמובן כמה שיותר זול.) תודה מראש לעוזרים :

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by tibia,

אני צריך מארז שמתאים ל amd 3400 k8ns 512 ddr בלי ספק!!! חשבתי אולי על readimax cobra איך הוא? תודה אופק

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.