עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק חדש ,אז אני יתן לכם את המפרט שלי שתדעו מה הספק אמור להחזיק על גבו אז ככה: mobo: Dfi LanParty Nforce4 Ultra-D mem: a-data 2X512mb gigabyte 6600(regular)128 mb ישודרג בעתיד המאד קרוב ל 6600gt של חברה כל שהי amd 3200+ ווינצ'סטר עם ליבת venice (מחכה שהוא יצא כדיי לקנות אותו בקרוב) dvd rom dvdrw hd maxtor 160gb sata sb creative 5.1 tv card life view aerocool gateway zalman 7700cu zalman vga cooler vf-700cu ventec spectrum cold cathode light uv ====---X2 ventec uv 80mm case fan uv green ventec uv 80mm case fan uv blue וזהו בעיקרון הספק שמאד רציתי הוא tagan iexe אבל אני לא יודע אם הוא יהיה מספיק חזק לכל זה אה שחכתי המערכת הזאת הולכת לעבוד …

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שלום רב, צריך המלצה למקלדת ועבר ורמקולים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ido135,

אני כותב כאן חוות דעת על עכבר שהזמנתי לפני כמעט חודשיים באתר Massdrop העכבר הגיע באיחור קיבלתי אותו ב7.1 והוא נחת בארץ ב28.12 איחור של שבועיים וקצת אני משתמש בו עם פאד razer goliathus כיוון שהפאד שהזמנתי שגם הוא של מיוניקס עדיין לא הגיע מMassdrop והזמנתי אותו באותו זמן שהזמנתי את העכבר ביצועים: אז אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מביצועיו של העכבר העכבר מאוד מדויק והאמת שלא יצא לי לבדוק אותו על יותר ממשחק אחד שיחקתי בGTA V ובזמן משימה שכללה גם יריות דרך רכב העכבר לא זז לצדדים נשאר במקום המדויק אליו כיוונתי בעזרת התוכנה של MIONIX ניתן לתכנת את העכבר לפי רצונו של המשתמש עד 5 פרופילים לתכנות אישי שליטה במהירות התזוזה וגם אפשרות לשינוי צבע התאורה שנמצא על גבי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by PHOENIX18,

אני כנראה עומד לקנות אותה,מצאתי אותה בעברית סוף סוף אבל חשוב לי לדעת עד כמה היא משדרגת את חווית המשחק כיום יש לי מקלדת מדיה של לוג'יטק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אנטי-פסטו,

נזכרתי שלפני שנים רבות, לפני המעבר לעכברים ללא כדורים וללא חוטים היו בחנויות המחשבים עכברי trackball. גם לי היה אחד כזה, מאסיבי ביותר, בגודל של כף יד פתוחה מה אגיד לכם? אני עדיין זוכר לטובה את נוחות השימוש בעכבר הזה. אם בעבודה בתוכנות גרפיות, גלישה באינטרנט והכי חשוב - משחקי פעולה. בזכות העכבר הזה הפכתי לאחד השחקנים המובילים בזמנו במשחקי רשת כגון MOH:AA, et1.0, cs, cod ועוד רבים וטובים. העכבר שווק חיים לאחר מספר שנים ולא הצלחתי למצוא יותר כמותו בשוק. בין מדפי החנויות שהתהדרו כעת בעכברי שן כחולה אלחוטיים נותרו אולי 2 דגמים של עכברי trackball של לוג'יטק ומיקרוסופט וכל אחד עלה 500 שקל לפחות והתאים יותר לעבודה גראפית ופחות למשחקים וגלישה. לא היתה לי ברירה ועברתי יחד ע…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by matanf,

עבדתי בחופש יש לי תקציב של 1000 שח גג! לעכבר אוזניות ופד {אני מעדיף להישאר אם כצת כסף } אני רוצה ליקנות בהדרגה את הציוד מה כדי לי ליקנות קודם ???? אוזניות/פאד/עכבר מה כדי לי ? אם אני קונה אוזניות אני מיתלבט בין ICEMAT/5HSteel Sound יש לכם הצעות אחרות? עכשיו לגבי עכבר אני מיתלבט בין G5/Microsoft SideWinder GAMING Mouse USB RETAIL יש לכם עוד הצעות?? אני לא מכיר פאדים השמח להמלצות בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by Haflo,

נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  8. אני זקוק להצעות לעכברים ארגונומים בתקציב של 200+- דחוף לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by uguru1969,

מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה

10. Started by mrraz,

אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by PCguy,

ככה אני עומד לקנות מחשב חדש אך מעולם לא חשבתי ליחס חשיבות יתרה לספק לאחרונה הציעו לי פה בפורום לקנות אך ורק משהו איכותי ולא ג'נרי אז האם זה באמת כזה חשוב?? מעולם לא היתה לי בעיה שקשורה בספק!! בכול אופן האם השימוש בUPS יכול לבוא על חשבון של ספק איכותי ויקר?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by Delvadar,

אני כבר כמה שעות מתלבט בניהם. מה כדאי? Logitech G15 Keyboard או Cyborg Keyboard אין לי בעיות עם מחירים אני קונה מחו"ל. השימוש במקלדות הוא לגיימינג כמובן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by johnwoo,

הביאו לי ליום ההולדת מקלדת ועכבר אלחוטיים של SILVER LINE. אני משתמש רק במקלדת ומאוד מרוצה (לצרכים שלי). לפני כשבוע היא הפסיקה לעבוד. הלכתי לבנדא-מגנטיק (החברה שאחראית), והם היו סופר נחמדים אליי. בלי לשאול הרבה שאלות המקלדת הוחלפה. חיברתי אותה למחשב והכל היה תקין בהתחלה. אולם פתאום שמתי לב שיש איתה בעיות: צריך ללחוץ על מקשים פעמיים לפני שהיא מגיבה, כשאני רוצה לשנות שפה ALT+SHIFT, לא מבצעים את זה, כשניסיתי ליצור את הסימן @ במייל זה לא מגיב ומוקלד רק המספר 2. היום אני מתכוון להחזיר אותה על מנת שיחליפו לי אותה. לצערי, אין לי מאות שקלים להוציא על מקלדת. מה אתם ממליצים לי לעשות/לבדוק? יש מוצרים אחרים שאתם ממליצים לי לבקש: http://www.benda.co.il/cs/benda/sub_cat.aspx?cat_id=335

15. Started by rab10,

להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום, אני קונה מחשב נייח חדש וברצוני לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים במחיר סביר של עד-85ש"ח אודה למי שייתן מענה לבקשתי. המשך שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en

18. Started by Scorpion17,

כמה זמן בטיות יכולות להחזיק?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by SinMaker,

קניתי מחשב נייד (dell xps 13 החדש) שיש לו רק חיבורי USB 3. איפה אפשר להשיג מתאם מ-3 ל-2? לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ (בחיפוש באינטרנט) ולא ב-ebay.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by LaCostE,

הגיע לנועה קומפ,וממש מצא חן בעיניי. עעכשיו השאלה שלי היא מכוון שאני לא מוצא שום פרטים באתר של ג'יגה בייט, מה משקלו,והאם הוא פול טוואר? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by constantine16,

be eilu hanuiot ani yahol liknot mishtahim la ahbar?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. האם יש הבדל בין כבל מאריך (זכר לנקבה) של USB 3.0 לבין כבל מאריך של USB במהירות ההעברה 2.0? בסך הכל מדובר בכבל בעל 4 גידים, אך האם יכול להיות שכבל USB 2.0 לא יעביר נתונים במהירות של USB 3.0??? אני מדגיש שמדובר בכבל מאריך בלבד, כמו למשל כבל מאריך בין מפצל USB 3.0 לבין המחשב, ולא הכבל הקצר שמחובר למפצל עצמו. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by tripto,

קניתי את הmx518 של לוג'יטק... מישהו מוכן להסביר לי למה משמש הכפתור הזה... (בתמונה) כי בקאונטר אני לא יכול לכוון אותו לעשות מה שאני רוצה.... אני יודע שתמונה לא משהו... אבל אני מתכוון לכפתור שנמצא שם שלא משמש לכיוון הרזולוציה של העכבר... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by R_G,

אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.