עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eladbu,

טוב אז ככה יש לי בעיה מוזרה בעכבר האופטי חוטי של מיקרוסופט כאשר אני לוחץ על הגלגל בכדי לסמן את אמצע הדף ולהתחיל לשחק עם התמונהשמאל ימין למעלה למטה זה עובד יופי כל עוד אני לא עוזב את הכפתור מה שבפועל אמור לקרות תקנו אותי אם אני טועה הוא ליחצה אחת לסימון ואז המשחק חןפשי לחיצה שנייה משחררת מה גם ברגע שאני מנסה לעזוב את הכפתור הדף קופץ בהמהירות בזק לסוף הדף מה שנראה לא הגיוני העכבר מחובר ב PS2 מה יכולה להיות הבעיה :s05: בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by Dariasan,

Anyone knows if there are any in Israel? Or if someone owns a tablet and would like to depart from it, please send me a message. Any information on the Graphire2 tablet will be most welcome.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  3. אני לא צריך יותר מידייי לחצנים אבל שיהיה מספיק מעדיף כמה שאפשר לחסוך אבל 400 זה בכיף מה שאני רוצה להוציא אני רוצה גם שיהיה לחצני מולטימדיה למוזיקה ושהעיצוב יהיה נחמד לעין זה בעיקר הפיצרים אה וזה לגימיינג WOW, DIABLO3 CS וכו'

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות לאחי מקלדת גיימינג אלחוטית לצערי הרב הרבה מהם ללא עברית אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לימצא מקלדת טובה בעברית הסכום הוא 300-350 עם סטיה קלה אני רוצה שתמליצו על מקלדת כגון G15 או Saitek Cyborg. המון תודות!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, קניתי הרגע אל פסק למחשב הנוכחי (P4 1.5Mhz +מסך 19") בידיעה שהוא צריך לעבוד עם המחשב הבא שאקנה בקרוב (כנראה פנטיום D + מסך 19") והדגם של האל פסק הינו PRP750 של חברת Advice עם הספק 375 וואט. השאלה שלי (כנראה שאלת הדיוט) אם אני מתעד במחשב החדש לרכוש ספק של 420 וואט לפחות, האם זה אומר שהאל פסק לא יעמוד בהספק? (וזה רק למחשב עצמו , צריך גם להוסיף את ההספק של המסך), לפי דעתי הוא לא יעמוד בעומס, לכן אני זקוק להתייחסות שלכם בעניין. בנוסף, כמה הספק (WATT) לדעתכם נחוץ לאל-פסק כדי שיתמוך במחשב פנטיום D עם מסך 19 אינצ' ומדפסת. תודה מראש. dkrjvi

7. Started by Animor,

אהלן, אני מחפש מקלדת ארגונומית לשימוש משרדי, ואשמח לקבל המלצה. דרישות: המקלדת מיועדת למחשב עם windows XP, וייעשה בה שימוש גם בתוכנות פרימיטיביות שרצות דרך ממשק הדוס של windows. אם אפשר להשתמש במחשב כמו שתיארתי במקלדת אלחוטית (מבחינת דרייברים וכו'), אז עדיף. תקציב: גמיש, 200-500 ש"ח. תודה מראש לממליצים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Sargon,

איזה ציוד אני צריך בשביל לשים אחת עד ארבע מצלמות בבית שיקליטו 24 שעות ווידאו? אני מניח שהיום יותר זול ויותר הגיוני פשוט להקליט את הווידאו על מחשב ולא על קלטות ווידאו מגנטיות, כפי שעשו בעידן שבו רוב המשתמשים באתר הזה עוד לא נולדו. (סתם צוחק, נא לא להעלב). אז אני רוצה מחשב יעודי למטרה הזו. כלומר המחשב צריך להקליט את הווידאו, וגם לאפשר לצפות בו, מקסימום שיהיה ניתן לצפות בווידאו על מחשב אחר. אז צריך מחשב, צריך ציוד מיוחד להקלטה, צריך מצלמות (נתחיל עם אחת) וצריך את התוכנה המתאימה. אני מתכוון לקנות הכל, כולל התוכנה, אז להוריד דברים לא חוקיים זה לא רלוונטי. אני פשוט לא יודע מה צריך לעשות כדי שדבר כזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by xMenta,

אני מעוניין לרכוש סטנד לאוזניות, בכללי זה לא משנה אם הוא נכנס בקיר או עומד, אבל נראה לי שעדיף עומד (אני לא רוצה לעשות חור בשידה שלי אם אפשר). אני לא רוצה משהו יותר מידי יקר ואיכותי, אני רק רוצה משהו נורמלי לשים עליו את האוזניות. אני מעדיף לרכוש מהארץ, אבל גם עם EBAY אין לי בעיה. זה פעם ראשונה שאני קונה מeBay אז לא יהיה לי בעיות עם מכס? איך זה עובד בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. בזמן האחרון ניתקלתי במשהו שלא ראיתי אף פעם - עידכון קושחה לעכבר... - האם באמת יש צורך לבצע עידכון כזה אם הכל עובד מצויין?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by THELAD,

פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים, ואני לא מוצא את הדיסק שמכיל את הדרייבר של המצלמה הזאת והיא מסרבת לעבוד בלי דרייבר. חיפשתי בגוגל, אבל אין אתר מסודר שמכיל את הדרייברים האלו, ולא ראיתי של-silver line יש איזשהו אתר שמכיל דרייברים של המוצרים שלה. למישהו יש מושג היכן אני יכול למצוא את הדרייברים למצלמה הזאת כדי שאני לא אצטרך לזרוק אותה?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  13. הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום רב לכם, יש לי איזו בעיה נורא מעצבנת עם מדפסת+סורק של חברת BROTHER, את הדגם אני יכול להביא אם צריך(למרות שאני מאמין שהמחסניות דומות בכל סוגי המדפסות של חברה זו,לא?) בכל מקרה,המדפסת הפסיקה לפתע פתאום לקלוט את מחסניות הצבע השחור..ניסיתי אחת,המדפסת שאלה האם החלפתי את המחסנית-ולאחר מכן כתבה כי המחסנית ריקה..חזרתי לחנות,לקחתי מחסנית חדשה והבעיה נמשכת..נראה שיש איזו בעיה עם זיהוי המחסנית.. למישהו יש רעיון לפתרון? תודה רבה מראש עריכה: נראה לי שהדגם הוא 115C, כזה: http://practicality.files.wordpress.com/2007/03/dcp-115c-unpacked.JPG

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by g1000000009,

אני רוצה לקנות ראשי דיו לכל הצבעים למדפסת ip7250 של קנון הם נותנים מחיר ממש נמוך לסט שלם אבל אני לא יודע אם אני הולך להידפק אחרי זה... היתרון הברור הוא המחיר וגם כמות מוגדלת של דיו. מה דעתכם? הנה הסט http://www.xn--5dbdgbepz.co.il/Product/2806816/-סט-תואם-CLI-551pgi550-קנה-4-סטים-תואמים-קבל-סט-חמישי-חינם!

16. Started by AVL,

טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

רציתי לדעת איזה מקלדת יותר טובה logitech g15 או המקלדת Saitek PK17U לינק: http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm תודה רבה לעורים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. הייתי הולך על VGA אבל בGTX260 יש רק DVI-I. תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. שלום לכולם, עד עכשיו האופציה הכי טובה שעליתי עליה היא הCOLORMASTER CENTURION 532. המחיר טוב(420 שקל בלי הספק שבא איתו) ויש לי ספק טוב לשים שם.. אבל השאלה שלי האם הוא שקט? זה מאוד מאוד חשוב לי מישהו שיש לי את המארז הזה יכול לתת לי עליו חוו"ד? אולי יש משהו יותר ממולץ מזה המחיר הזה.. המערכת דיי רגילה amd 3200+, gigabyte k8nf9u,1 gb ram, 6800gs תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by DJ Clue,

שלום אני מחפש גויסטיק מקצועי לחבר שלי גויסטיק ממש מקצועי כמו שבטוסים הקרביים שמעתי שיש אחד מאוד טוב אבל אני לא זוכר תשם מישהו יודע איפה למצוא?(אתר,חנות)

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by vermise,

שלום חברה אני שמאלי ואני לא יודע איזה עכבר ליקנות תנו רעיונות

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by looo,

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מה המצב חבר'ה ? אני מחפש לקנות מחבר USB ללפטופ שיאפשר לי לראות תצוגה של כרטיס מסך מתחנת עבודה / שרת. כך אני אוכל להסתובב עם הלפטופ היה שלי ובעת הצורך להתחבר לפלט מכרטיס המסך של כל מחשב במשרד, זאת במקום לסחוב איתי מסך CRT כבד ומעצבן. האם מישהו מכיר מחבר קסם כזה ? תודה מראש, מקסים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.