עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 47,

אני צריך המלצה על ג'ויסטיק טוב וגם חנות ששם אפשר ליקנות אותו. עריכה: שכחתי שהתקציב הוא עד 800 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים במחיר של כ-200 ש"ח. ראיתי סטים של לוג'יטק ומיקרוסופט אבל הביקורות לא ברורות. לגבי דרישות למשחקים - המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא skyrim, לא משהו יותר כבד. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  3. הנה המארז החדש מבית zalman יצרנית הקירורים הידועה. בעייני נראה מפלצתי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by CraXeD,

למישהו יש אותה ? מוכן לתת חוות דעת עליה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by zombie,

אני שוקל לקנות למחשב את הxbox 360 controller כי נמאס לי לשחק גריד ולתקתק שמאלה האם הוא מספיק אנלוגי שאני לא יתקתק ויקפוץ בזויות?(של סיבוב ההגה) או שזה חלקלק כמו בהגה שאפשר ללחוץ בעדינות והוא פונה בקטנה? והאם גם הכפתורים מגיבים ככה?כאילו גז\ברקס?גם הם אנלוגים?(ומספיק? ) והאם יש עוד משחקים חוץ מגריד שאני באמת ישתמש בו?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by amit_amit,

שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by Artist,

בזמן משחק אם אני לוחץ על הכפתור הימני, הכוונת / הסמן קופצים קפיצה גדולה ימינה, באופן שלא נותן לי לשחק. הדבר קורה בחלק גדול מהמשחקים אבל לא בכולם, ובעבודה רגילה מול Windows אין בעייה בכלל.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by ychig,

שלום.. ראיתי אצל חבר שלי מקלדת IBM [די ישנה] של IBM וכשמקלידים בה המקשים מאד חזקים וממש נוחים.. בגלל שהמקלדת מאד ישנה היא לא נימכרת בשום מקום כבר.. אם מישהו מכיר מקלדות טובות יהיה נחמד אם ימליץ על משהו תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by l_messi,

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 250-300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTi 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:אין לי משטח5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית הפאד): 50 חריגה מקסימלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הפאד): 50 2. מה …

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by matizami,

פתאום שמתי לב שהנורה מהמשדר לא עובדת. לחצתי על הכפתור, החלפתי חיבור USB, עשיתי ריסט, כלום לא עזר. יש עצות ?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by עידן פ.,

צריך מצלמה לשידור און ליין, לא רק צילום והעלאה, אבל מה עושה מי שלוגיטק 920/922 לא מספיק איכותית עבורו וסטאפ של כרטיס לכידה וDSLR יקר מדיי ? עדיפות ל720P חלק וברור על פני "1080P" כמו של ה 920. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BenK,

המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  13. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by SeaMonster,

אחרי 3 שנים ה MX518 שלי מתחיל לשבוק חיים, מתנתק מהמחשב לכמה שניות כל כמה זמן, וזה בלתי נסבל במשחקים. הגיע הזמן להחליף אותו! מבדיקות שלי בכמה אתרים עלו כמה מתמודדים פוטנציאליים: 1. G400 - אותו העכבר ב 90% כמו ה MX518 , אופטי 3600DPI 2. G500 - ליזר 5700DPI , איך הרגישות/דיוק/נוחות שלו לעומת חיישן אופטי ? 3. מה עם העכברים של Razer? שווה להסתכל לכיוון שלהם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by dennis14,

1) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 2) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=182&osCsid=feca1a870f6644d17f63c924af27fc3e

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Shnizi,

האם כדאי להשקיע בכבלים רגילים או בכבלים עגולים ומה ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. יש לי מדפסת mfc-425cn של חדשה brother ולפעמים כשאני מנסה להדליק אותה היא מסרבת להידלק עד שאני מנתק אותה מהחשמל ומחבר אותה שוב. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by Motix,

יש לכם המלצה לכבל טוב? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון. אני צריך שהכבל יתמוך בצורה הטובה ביותר ב3D ויהיה איכותי. אשמח לעזרה. תודה

21. Started by yotam.m,

האם ספק ג'נרי שרשום עליו "400W" כאילו 400W תיהיה בעיה להחזיק מפרט דוגמת זה: sempron 2800 AM2 לוח של GIGABYTE שכולל כרטיס מסך מובנה ככה שאין עוד כרטיס שזולל מתח על הלוח. וזיכרון פשוט במהירות 533 או 667 עדיין לא הוחלט. אז ככה אומנם הספק מוציא 200W בקושי אבל האם צריכה להיות לו בעיה עם מפרט כזה שלא זולל מתח בכלל ואין בו שום מעבד זולל או כרטיס מסך חזק? נ.ב הלוח הוא: Gigabyte GA-M51GMI-S2G nForce 430

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Martok,

היום קיבלתי את הספק החדש שלי מדגם Zalman 400A. הסיבה להלחפה היתה חוסר יציבות של הספק הקודם HEC 300 באובר קלוקינג כבד וגם רעש בלתי נסבל של הספק. לאחר קריאת המלצות באתר של טום בחרתי בזלמן בגלל שילוב של יציבות מתחים,הספק ושקט. ההמלצות של טום אכן היו במקום - מדובר בספק שקט לחלוטין! אפילו אם מצמידים את האוזן למאורר לא שומעים כלום. רמת הרעש של המחשב שלי ירדה בצורה משמעותית וכעת ניתן לעבוד ליד המחשב בלי להשתגע מהרעש. יציבות המתחים טובה והסטיות נמוכות מאוד. הספק גם מעוצב יפה - צבוע כולו בשחור ומתאים למארזים בעלי חלון. הנושא הכאוב היחיד הוא המחיר - עלה לי במחירי ספק מחשבים כ 600 ש"ח כולל מע"מ כך שהמחיר בחנות צריך להיות כ 700 ש"ח. לא זול אבל שווה את המחיר למי שמחפש ספק חזק אבל שקט.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המלצה למקלדות \ אוזניות: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לציוד (מקלדות \ אוזניות \ וכו'):500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):550 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית - סמנו באדום את השימושים. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכו'(חובה לציין בטופס למקלדת, האם יש צורך בעברית). - שיהיו של חברה טובה , הם בהרבה כסף אז אני רוצה לשקיע בזה למרות שיש לי רמקולים אבל אוזניות יותר קטלני!!! שומעים יותר טוב וזה גיימר כזה יותר...אחרי הקנייה של העכבר והפאד הגיע הזמן לאוזניות...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Nightbeat,

שבת שלום. מעוניין לשדרג את כל הציוד ההיקפי שלי, יש לי כרגע מקלדת זולה, razer deathadder וsteelseries qck+ העכבר והפד כבר שחוקים, ואני רוצה על הדרך להשתדרג למקלדת מכנית. חשבתי על הציוד הבא: מקלדת K70 של CORSAIR (הזמנה מחו"ל), שמעתי עליה רק דברים טובים, הבעיה היא שזה יותר קצת יקר. אם לא 70 אז K60\K90 אבל קראתי הרבה תלונות על מקשים שמפסיקים להגיב בפתאומיות ודווקא 2 הדגמים האלה לא מומלצים. להחליף עכבר ופד ל CM Storm Spawn + Corsair MM200 כמה שאלות: האם הציוד שבחרתי הוא טוב, או שיש ציוד יותר טוב\משתלם\עדכני? מקלדות מכאניות באותו טווח מחירים שיותר מומלצות, עכבר חדשני יותר.. וכו' האם באיזושהי חנות בארץ מוכרים את corsair vengeance k70? אם לא כרגע אז בעתיד? כי אני חושב שראיתי אותה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.