עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N505-AX&family=22 למטה בעמוד רשום: Minimum of a 350 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 18 Amp Amps.) זה אומר שאם אני רוצה לקנות את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/demo/w009394TR2/w009394.htm והנתונים שלו הם: לרייל מספר 1 של 12 וולט הוא מספק 14A ולרייל מספר 2 של 12 וולט הוא מספק 15A (ראה טבלה בלינק למעלה בתחתית הדף) אז אני לא יכול? כי רשום שהוא מספק 14 ו 15 אמפרים לרייל של 12 V ? חייב תשובה בדחיפות, תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by ^Z^,

האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. היי אני מתענין בכרטיס הנ"ל, המחיר שלו בארץ הוא מוגזם לגמרי יש לי אפשרות שישלחו לי אותו מארה"ב לפי מה שבררתי בסביבות 200-260$ כמה שאלות: יש כבר מבחני רעש לכרטיס?(אין לי כוח לעוד מאורר שצועק ) יש דגם בלי מאוורר? לוקחים מיסים על שליחה של כרטיסים? תודה

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. קנו לי Logitech G5 באמריקה, איך כדאי לי לחלק את הDPI?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. 1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  8. מישהו יכול בבקשה להביא לי המלצה למארז + לספק כוח שיבואו ביחד ושיעלו לא הרבה שיתאימו למפרט הבא ושיהיו ממש טובים בשבילו ושיספקו לו מספיק קירור ושקט וכוח המפרט הוא כזה : מעבד - פינטיום D820 כפול ליבה לוח אם - GA-8I945P-G של גיגה בייט כרטיס מסך - ATI Radeon X1600 PRO דיסק קשיח - 160 ג"ב SATA II של וסטרן דיגטל צורב - LG GSA-4167B זיכרון - DDR 2 256 מ"ב 533 גה"ץ (כאלה 2) עכבר - MX510 בבקשה תמהרו כי אני כבר רוצה לקנות את המחשב תנו לי סכום כמה שנמוך אבל אני חייב שהוא יתן קירור טוב מעוד כי צריך קירור טוב לא אבל OC או משהו כזה רק קירור טוב שיהיה שקט ושיתן הרבה כוח

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  9. שלום לכולם , כרגע יש לי במחשב ספק כח HEC 300 ואט , והוא היה שקט רק שלאחרונה לאחר שהוא מתחמם כבר יש רעש ניכר ומפריע. במחשב שלי אין מאווררים והוא עובד מצויין , אין מאוורים במארז... רק על המעבד שהוא 2.6 אינטל , התקנתי קירור של זלמן על המהירות הכי נמוכה וממש כאילו לא קיים , לא מרעיש בכלל... כבר שנתיים ככה...רק מה שצץ שהספק התחיל להרעיש. אז חשבתי על לעבור שלב , ולהתקין ת'ספק הזה http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=1514 ובכך , המחשב שלי יהיה שקט לחלוטין! הרי הקירור של זלמן לא רועש בכלל , לא מרגיש שהוא קיים, מה אתם אומרים? קצת יקר , אבל נראה איכותי ללא אבק וללא רעש מה אתם אומרים?כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי, אני רוצה להחליף את ה Xaser III הזקן במשהו קצת יותר מודרני ואיכותי. הדברים החשובים לפי הסדר: 1. שקט 2. איכות בנייה 3. מראה המארזים שברשימה הקצרה שלי כרגע הם: Lian Li PC6070 השחור, Antec P180 וה-CoolerMaster Stacker 830. אם מישהו יכול לעזור לבחור ביניהם, או להציע משהו אחר אני אודה לו.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by simon15,

שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?

12. רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by dennis14,

רציתי לשאול שתי שאלו תעל המארזים הבאים? 1) מה הי דעתכם/התרשמותכם מהם? 2) האם הם נותנים תמורה טובה למחירם? המארזים: א) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3509 ב) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=11950 ג) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2880 ד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. צריך להחזיק מחשב פשוט בךי OC בעיקר לשימושים משרדיים. (כמובן שאם הוא יהיה שקט אני מאוד אשמח אבל זה עדיפות שלישית אחרי אמינות ומחיר)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by bagetrek,

היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by x-pac,

אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by M-a-T-a-N,

אני קונה מחשב עכשיו כמו שראיתם את המפרט רק שעכשיו חסר לי מארז איך בוחרים מארז הבנתי שזה גם חלק חשוב איך בוחרים לפי מה ואיך ? מה שיש לי מבחינת דיסקים קשיחים וסידי זה 4 דיסקים קשיחים יש לי ו 2 סי די

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב עם המפרט הזה: * מעבד INTEL Pentium D 930 *זיכרונות PQI DDR2 2048MB *דיסק קשיח Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 250GB *לוח אם Asus P5ld2 *כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Music *כרטיס מסך 1. או NVIDIA GEFORCE 7900GT 2. או ATI Radeon X1900XT 512MB *מסך 1780Q - LG *כונן DVD GSA-4163B - LG *2 רמקולים עם סאב של EACAN אני לא יודע את הדגם *עכבר ומקלדת של מייקרוסופט עכשיו לשאלות: 1. אני רוצה מאוורר למעבד (שמעתי שחשוב שיהיה לו מאוורר), איזה מאוורר כדאי ? (שיהיה טוב, שקט וזול) 2. כמה WATT אני צריך לספק הכח בשביל המפרט למעלה? 3. אני צריך ספק כח למפרט למעלה, איזה ספק כדאי? (שיהיה טוב, שקט וזול) 4. כמה VA אני צריך לאל פסק? 5. אני צריל אל ספק למחשב…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ארקדי גאיידמק,

באתי למדוד את הספק עם מטר.. אז בטעות הכנסתי חלק מתכתי מהמטר לתוך החור של הספק ואז שמעתי בום טיק טראק המחשב התכבה נשרף המארז.. ומאז האדוויס לא עובד הוא נדלק ואז עובר למצב השני ומשמיע כל הזמן ציפצופים יש לי אותו כבר 3 שנים שחצי שנה הוא לא עבד בכלל יש מצב הסוללה שלו מתה? מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by er0101,

הsilentium t2 עושה רושם טוב מבחינת קירור, נוחות, יופי ועלות. מה דעתכם? המפרט שלי AMD Athlon 2500+ WD 120GB 7200 rpm ide Gigabyte GA-7N400-L LG CDRW 52x32x52 NEC DVDRW 3500AG Sapphire Radeon 9600 256 MB Samsung DDR 400 256MBx2 מחוברים בUSB: דונגל BT,סורק,מדפסת,MP3

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by ^Z^,

:s05: תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות

• 7 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.