עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Discover,

אהלן חברים מזה כמה שנים כבר שאני משתמש בסט Logitech Wave Desktop. המקלדת מדהימה, נוחה בטירוף ואין לי שום תלונה אליה. העכבר היה בגדר הסביר עד בסדר. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות והחלטתי "לקפוץ" על ההזדמנות ולנסות להחליף אותו. מדובר על סט אלחוטי שמחובר למחשב באמצעות "דונגול" Mini Receiver של לוג'יטק. למיטב זכרוני מדובר על תדבר 2.4GHz. האם כל עכבר אחר שאקנה, שעובד בתדר זה, יצליח לתקשר עם ה"דונגול" הזה? האם אני חייב עכבר של לוג'יטק? או אפילו את אותו דגם של עכבר? תודה רבה :-) אשמח לקבל המלצות לעכברים אלחוטיים מתאימים. תקציב הוא באיזור ה200-300 שקל לעכבר. רצוי אחד בטכנולוגיית לייזר ולא כזה עם מיליון כפתורים מסביב (5-6 כפתורים בהחלט מספיק). חיווי סוללה על גבי העכבר יתקב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Regev,

סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by Itzik 007,

יש לי כמה מחסניות דיו מקוריות בבית. מישהו מכיר חנות בירושלים שניתן לתת לה את המחסניות תמורת כסף מזומן (ולא הנחה בקנייה עתידית)? מה הטווח מחירים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש בארץ את העבר של RAZER DIMONDBACK חוץ מהחנות שמופיע ב- zap? אני גר באזור הדרום אז עדיפות לחנות באזור אבל לא חובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. שלום, אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לכידה של וידאו. כרגע יש לי את FLYTV PRIME SPO שהוא כרטיס PCI ישן מאוד. אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E. ראיתי את הכרטיסים של ATI ורציתי חוו"ד לגביהם: http://www.amd.com/uk/products/pctv/tv-wonder-tuners/Pages/tv-wonder-product-matrix.aspx אני לא מעוניין בכרטיס מבוסס USB משום שאני מעדיף כרטיס עצמאי עם זכרון ויכולות משלו. אני לא מצאתי יותר מידי אופציות בארץ האומנם? תודה ממתין לתגובות!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GGUUYY5,

רציתי לקבל פה את כל הפרטים האפשריים על הG5 ואיך הוא עובד במשחקים והפונקציות השונות שלו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shnozlid,

שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omer_xd,

האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Brono,

שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

OK קיבלתי את המפרט הבא מSK&AK, לא יודע אם אתם מכירים. א. האם זאת חנות טובה, מי שמכיר? ב. המפרט: מארז: A open QF45AP4 250W ATX MidiTower. motherboard: GA-7VRXP DDR266\333+RAID+SOUND+LAN PROCESSOR: AMD ATHLON XP 1700+(מתלבט בין 1700\1800) RAM: 256MB SAMSUNG PC333 DDR HARDISK: MAX40GB 7200 U133 DISKET: FDD 1.44mb cd-rom: Samsung SC-152 CD-ROM X52 SOUND CARD: ONCHIP AC-97 AUDIO NETWORK CARD: ON CHIP VIDEO CARD: HERCULES ATI RADEON 8500LE 64DDR DVI OUT ALL COST: 4,525.13 עכשיו, יש לי כמה שאלות: א. אמרו לי שהריאדון מתאים בעיקר לעריכת וידאו וכו'. זה נכון? כי אני משחק פעולה (RTCW,MOH:AA) וגם NWN, ואני רוצה לדעת אם הם ירוצו טוב. א2. האם הוא יציג ביצועים יותר טובים מG3 TI 128MB…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by itaysk,

הגיע הזמן שאני אקנה ואני רוצה לקנות בימים הקרובים. עשיית חיפוש מהיר בזאפ וראיתי שבסביבות 200+ אפשר לקנות צורב ממש אחלה. הנה קישור: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DvdWriter&orderby=price&DB5767=5768&DB5771=6282&DB57609=68115&DB57607=57608&DB57611=57612 יש כל מיני מותגים עם תכונות זהות במחירים דומים. על מה אתם צצליצים?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by etay93,

רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. שלום לכולם, בימים אלה אני מחפש עכבר BT ללא משדר, שיעבוד עם ה-T61 שלי. תפס את תשומת ליבי עכבר לייזר של ספידלינק, שנטען מהמחשב באמצעות כבל USB. מחירו הרבה יותר אטרקטיבי מזה של הלוג'יטק המתחרה, והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. לא הצלחתי למצוא הרבה מידע עליו באינטרנט, לכן אני מפנה את השאלה אליכם, בתקווה שלמישהו כאן כבר היה ניסיון איתו. אני תוהה אם ניתן להחליף את הסוללה הפנימית, או שמא בעוד שנה-שנתיים אני עלול למצוא את עצמי עם עכבר חוטי בלבד. כמו כן, אשמח אם תוכלו לספר מה ידוע לכם על החברה, ועד כמה ניתן לסמוך עליהם. קישור למוצר: http://www.speedlink.de/?p=2&cat=212&pid=16830&paus=1 בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. ראיתי בדף הראשי את של לוג'יטק יש אותו בארץ זה הדגםLogitech Wingman Cordless Review מישהו מכיר דגם אחר איך תחשות הרטט??? זה כמו ב play staion??? אם מישהו יודע שיענה לי תודה אה וכמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  18. תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !

19. Started by subarel,

מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by amd950,

יש לי מצלמת ועידה של אינטל שמחוברת לUSB הבעיה היא שבאקס פי היא מותקנת כמצלמה דיגיטלית ומוציאה רק תמונות ולא סרטונים ואני גם לא יכול להשתמש בה באינטרנט. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה הדרייבר והתוכנות שלה מתאימים ל 98 ואין חדש יותר

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. אורח ^Rockford

Hauppauge WinTV Theater\WinTV-PCI לפי הביקורת ב Mentor.org.il ובכלל, נראה שלחברה הזו יש כרטיסים מדהימים אבל נדירים בארץ...

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by ory,

אני צריך כמה שיותר מידע בקשר ללוח-אם הבא Aopen AK73pro + Sound -אפשרויות אוברקלוק -תמיכה בזיכרון? -איזה התקנים יש עליו איזה AGF איזה ATA איזה USB וכו וכו -איזה מעבד אפשר להשים עליו T-BIRD / XP ?? -עם איזה ציפ הוא עובד -האם הוא שווה משהו עכשיו בחלק איזה אני לא רוצה שתגידו לי תקח לוח K266A או 333 איזה MSI או גיגהבייט חדש ויפה כי אתם צריכים להבין שאני קונה מחשב הלוח-אם הנל יגיע עם מעבד DURON 800 אז חווה תעדכם על הלוח-אם בהנחה שהוא משומש ולא שהוא מערכת HIGH END חדש לחלוטין רשום

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

שאלה באמת ברצינות !!!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by nimrodim,

ברשותי לוח אם מסוג IS7 בעל חיבור IR וטלפון נוקיה 5140 התומך ב IR. כיצד אני יכול לחבר בין השניים ב IR? איזה מכשיר אני צריך שקולט ומשדר ב - IR לחבר ללוח אם - והיכן משיגים כזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  25. מחפש עכבר איכותי לגיימיניג + שימושים גרפים יד גדולה יחסית... חשבתי על G400 אבל הוא לא יהיה קטן? מעדיף לרכוש בחו"ל תקציב 350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.