עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אחרי 5 שנים עם HP F380, התפגרה לי המדפסת.... אני מחפש מדפסת איכותית ואמינה משולבת עם סורק. התקציב נע בין 300-400 ש"ח. ברירת המחדל היא HP 4580.. אבל לפני שאני הולך עם העדר, רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בתקציב שעומד לרשותי? השיקולים הם אמינות-איכות ההדפסה/סריקה-מחיר מחסניות הצבע בסדר הזה בדיוק נפח הדפסות חודשי: בערך 50-80 דפים להערכתי, לא משהו רציני אבל מדפסת חייבת להיות אמינה ואיכותית - יותר מה F380 ז"ל לגבי פקס - לא חשוב שיהיה, אבל אם יהיה אז אחלה כרגע אני האופציות הן: HP 4580 - נפוצה, מחירי מחסניות דיו סבירים, רק שנה אחרית CANON MX 320 - אחריות ל3 שנים, דיו יקר, מגיע עם כבל USB מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by WarNet,

היי, שמתי לב שיש פה המלצה למדפסת Canon MX455. היא תעלה 385,זה יקר לי. האם ההבדלים במדפסות,במחיר 250 ש"ח מול 400 ש"ח מבחינת: איכות ההדפסה, מחיר הדיו והזמינות, עלויות תפעול שוטף... הוא כזה גדול,ששווה להוציא עוד 150שח? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (מדפסת+סורק+פקס - אבל הפקס לא הכרחי), בתקציב של 350 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Xerox PE16 הדגש הוא על הדפסת לייזר ופקס, מכונת צילום זה רק משפר את הנושא. המליצו לי על ה-brother בלי לפרט מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by שמוליק איתן,

שלום! מחפש מדפסת משולבת כוללת פקס לשימוש ביתי, מחפש את הזולה, הטובה, וחסכונית בדיו. (חבר אמר לי שיש כאלה שאפשר למלא לבד את מיכלי הדיו) תודה! שמוליק

7. Started by p_uriel,

אני מחפש לשדרג את המדפסת הביתית המשולבת שלי (קנון MX300) מה מפריע לי? היא מעט גדולה, אין לה Feeder (אני סורק כ 30 דפים בחודש), כאשר הפקס' נתקע (אין מענה וכו') - יש צליל חזק מאד שלא ניתן להפסיק עד שלא מוציאים את הכבל מהמכשיר. כל השאר - באמת טובים עבורי (מהירות הדפסה, איכות וכו') אני רוכש דיו מקורי פעמיים בשנה (את המחסניות ה'חסכוניות' ב 450 ש"ח לשנה. ראש שחור, ראש צבעוני). במדפסת קודמת של קנון, רכשתי תחליפי דיו ב 10 ש"ח, עד שהם הרסו לי את המדפסת, אז הגעתי למסקנה שתחליפי הדיו לא כאלו זולים בסופו של דבר ברצוני לשדרג את המדפסת לקטנה יותר, לא מדפסת רשתית וללא WIFI: חיבור USB וזהו. ראיתי שמשווקים בחנויות (קרביץ, באג וכו') את HP, אבל אני יודע שראשי הדיו שלהם יקרים יו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Cyb3r,

שלום, לאחרונה אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את מדפסת ה-Lexmark Z34 העתיקה בעלת יעילות הדיו המזעזעת שלנו, והוא רוצה מדפסת משולבת (פקס, סורק, מכונת צילום) בתקציב של עד 700 ש"ח. כמו כן, אלחוט מהווה יתרון. הוא התעניין בשני דגמים של HP להלן: HP Officejet J4580 (עולה 444 ש"ח) HP Officejet 6500 Wireless (עולה 699 ש"ח) מה דעתכם?

9. Started by ranranran,

סטודנט שצריך מדפסת שתהיה גם בעלת יכולת צילום וסריקה. אין לי צורך בהדפסה בצבע. אז מה עדיף לייזר או דיו? ואם אפשר המלצה על דגמים מסוימים. מבחינה תקציבית עדיף לי שיהיה כמה שיותר זול אבל שלא יגרע מהאמינות.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי מדפסת משולבת ויש לי בעיה המדפסת תקינה שאני שולח פקודה מהמחשב זה מדפיס הכל תקין, הבעיה שאני רוצה לסרוק משהו למחשב שאני נכנס לתוכנה של הסורק זה רושם לי שיש בעיה שהסורק לא מחובר לא מזוהה. בנוסף יש לי סימן קריאה על הסורק במנהל חומרה. ניסיתי הכל להחליף USB למחוק להתקין מחדש את כל הדברים הבסיסיים ניסיתי וזה לא עזר. יש לי וינדאוס 7 במידה שזה קשור לבעיה. אנא עזרתכם בנושא. תודה מראש בברכה בנימין.

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by myjunkmail0000,

יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...

12. שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Demagh,

היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by Batels,

היי, אני כבר מתחרפנת מהמדפסת הישנה שלי (Lexmark x5470) ואני מחפשת מדפסת טובה וחדשה. אני מעדיפה מדפסת משולבת (סריקה, פקס, הדפסה ואם יש עוד דברים אז כל זה חח) תאמרו לי בבקשה מה המחירים הממוצעים בשוק למדפסות משולבות הכי טובות שיש (כמובן על דיו ולא על כל הדברים החדשים שיש עכשיו) ואם אפשר אז כבר תתנו המלצה למדפסת טובה (: תודה רבה לכל מי שעוזר!!!

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by nadavbu,

אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by nevoy,

שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by noodle,

יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by e-Dough,

אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת עם סורק שתשמש ללימודי עיצוב והדפסת גרפיקה, בעיקר הדפסת טיוטות ושרטוטים. לפי שמישהו יצעק, אני מודע לזה שמדפסת וסורק ייעודיים יתנו לי איכות טובה יותר, אבל הכסף והמקום לוחצים. מה שאני מחפש הוא את האיזון הטוב ביותר בין מחיר (בעיקר של דיו) לאיכות. איכות הסריקה חשובה לי יותר מאיכות ההדפסה. עדיפות קלה (אבל לא מחייבת) לקנון. יש למישהו המלצות או הצעות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by Forest14,

מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Yaniv11,

ראיתי שיש את HP f4283 הישנה יחסית ב-220 ש"ח, שווה? ואיך לעומתה HP f2280 שנמכרת ב-200 ש"ח? השימוש העיקרי הוא להדפסת טקסט שחור-לבן. עדכון: ב-HP מישהי שלא מבינה הרבה אמרה לי ש 4283 עדיפה כי היא מיועדת להדפסה של 3000 עמודים בחודש לעומת 1000 ב 2280. אבל ראיתי שב-2280 יש זיכרון של 32 מגה לעומת 16 ב-4283, ובקטגוריה- "print quality in black" ה-2280 מגיעה ל- 1200rendered dpi לעומת 600 ב-4283. יש לזה משמעות או שה-4283 עדיפה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. נשקלו שתי אופציות - HP 3055 הלייזרית ו- HP 7680 מבוססת הדיו. כרגע מאוד נוטה לכיוון 7680. דרישות חובה: - חיבור רשת - סורק flatbed (כזה שמרימים וסוגרים על הדף) ולא feeder ללא צורך בתוכנה - מעט הדפסות יחסית לחודש - לא יותר ממאה, מאה חמישים - אין צורך בהדפסה בצבע - פקס מאוד מאוד חשוב לי מדפסת אמינה - כשארצה להדפיס, שתדפיס. אין לי כוח להתעסק בתיקונים וכאלה ומוכן לשלם יותר בשביל לקבל את זה. ה- 3055 נראית לי מיושנת מדי והמחליפה, ה- M2727, יקרה מדי ו- underfeatured (לא זכתה לביקורות מהללות. ה- 7680 כן דווקא). האם יש אלטרנטיבות שאני מפספס או האם אוכל להזמין בשקט את ה- 7680 (שמחירה 1800 ש"ח)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, התחלתי ללמוד משפטים, יש המון לקרוא, ממש לא נוח לקרוא במחשב אז מדפיסים. הדפסות מסיביות אני עושה בקמפוס, במכוני ההדפסה, אבל צריך מדפסת משולבת בסיסית גם לבית. על מה אתם ממליצים שיהיה זול לקנות, זול להחזיק ואמין מאוד? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי חבר'ה.. דודה שלי צריכה מדפסת פשוטה יחסית, קטנה, מהירה, עם אפשרות לסריקה בשביל משרד הפקות. השימוש היחידי בסורק כנראה יהיה בשביל לשמור כתבות מהעיתונות ולשלוח ללקוחות באימייל. אחרי שיטוט קצר ב-ZAP חשבתי על מספר דגמים ואני מקווה שיש כאן אנשים שהתנסו על חלק מהם ויוכלו להביע את דעתם. HP PSC 1315 All-in-One מידע יצרן: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/360489.pdf דיעות משתמשים: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=34910 מידות: 425.7W x 259.1D x 169.7H mm הדפסה לדקה: 17 דפים שחור, 12 דפים צבעוני (אופטימלי). רזולציית הדפסה: 4800x1200 רזולציית סריקה אופטי: 600DPI 600x2400 זיכרון: 16mb ממשק: USB משקל: 4.7KG עלות דיו מקורי: 107 ש"ח שחור…

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים