עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איזו מדפסת וסוג נייר (הזרקת דיו) הם הכי טובים להוצאת תמונות ממצלמה דיגיטלית?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. 1. יש לי מאות מסמכים שעלי לסרוק (בעצמי, לא שירות חיצוני), עבור הבית, לא משהו עסקי, ולאחר הסריקה הראשונית, סריקה של מסמך אחד ביום. א. האם יש סורק עם מזין מסמכים, שאפשר להניח חבילת מסמכים והוא ימשוך ויסרוק אותם אחד אחד? ב. האם יש סורק דו צדדי, קרי, שאניח בתוכו מסמך והוא יסרוק את שני צדדיו לשתי תמונות, מבלי שאצטרך להפוך ולסרוק פעמיים? האם יש סורק שעונה על שני הקריטריונים הנ"ל? האם יש סורק שעונה על אחד מהם? מבחינת תקציב אין לי מושג איזה טווח מתאים למכשיר כזה, במידה וקיים. 2. מחפש מדפסת בייתית קומפטקית ופשוטה, אין צורך בסורק (אלא אם מדובר במכשיר משולב אבל עם סורק שעונה על הקריטריונים מהסעיף הקודם), ובטח שאין צורך בפקס (וזו תרומתי הצנועה להעלמת המכשיר המיותר הזה מהעולם) פשוט מ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני חייב מדפסת וסורק דחוף !!!! יש לי כמה אופציות או לקחת Canon TR4550 או HP מ KSP דגם : 2620 מדפסת דיו קנון - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1008578&utm_campaign=search&utm_medium=cpc&utm_source=google&gclid=cj0kcqjwulpnbrdjarisacdzgl28omjglcvv--a2mwugt87nwwsyur_r4hcivv5yr-lsnvda-jt7qtmaalbvealw_wcb מדפסת - https://ksp.co.il/?uin=56027&select=.1053..222. HP או שבכלל לקנות מדפסת לבד וסורק לבד יש ל KSP מדפסת BROTHER HL1210W וסורק Plustek OpticSlim 2610 לא יודע מה הוא שווה אם יש לו בכלל יתרונות מול סורק מובנה פשוט חייב עזרה תודה !!!! מדפסת לייזר - https://ksp.co.…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by sgsg,

שלום, אני מחפש מדפסת יחסית זולה עם ממשק רשת (עדיף G, אבל אפשר גם חוטי) שתכיל גם סורק. הכוונה בזולה היא שגם המחסניות העתידיות לא יעלו כמו מדפסת חדשה. יש חיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by liad88,

שלום רב, אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד עם דוס אבל לא מגושמת מדי ולא יקרה. מאחר וכבר פרסמתי בעבר הודעה אך לא קיבלתי תוצאה מתאימה. אני מבקש, אם יש לכם הצעות תשלחו לי. בתודה מראש, ליעד

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by the_saint,

קראתי את הביקורת החדשה באתר על הhp ויש לי כמה שאלות קודם כל כמה היא עולה איפה באינטרנט אני יכול להראות עוד ביקורות על מדפסות מה אתם אומרים על ה xerox m750??

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Maxim450,

היי, אני מחפש מדפסת בתקציב של 300-400 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 50-100 ש"ח . אני צריך מדפסת לעבודה משרדית ביתית, הדפסת עבודות בעיקר, טקסט, ומאמרים. אני אשמח למדפסת צבעונית,אבל אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות על דף שלם, רק כותרות בצבעים אחרים, הדגשים, ותמונות קטנות לעיתים רחוקות מאוד, ככה שהדגש הוא על איכות הדפוס. אני צריך שהיא תדפיס בקצב נורמאלי ולא איטי מידי יחסית למחיר, אם אפשר אפשרות להדפסה דו-צדדית, והכי חשוב - דיו זמין בכמה מקומות בארץ, וזול (כמה שיותר זול!). אני לא יודע איזו מדפסת אני צריך (דיו או לייזר), אז אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מוצרים. אני מעדיף לקנות מKSP , אבל אם יש רשת מקצועית שמוכרת מדפסות- אני מניח שגם זה בסדר. תודה מראש, מקווה שאני לא דורש יותר …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש מדפסת חדשה, זולה ככל הניתן אשר מקיימת את הדרישות הבאות: * כוללת סורק מבוסס פידר * דיו זול (לא בהכרח מקורי. לרבות בקנייה ב-Ebay) שאר התכונות (מהירות וכו') לא מאד מעניינות אותי. כמה דבר כזה אמור לעלות לי?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. קניתי מדפסת משולבת חדשה באחת הרשתות הגדולות והותיקות וכשפתחתי אותה מצאתי סימני דיו טרי על פתחי חיבור ראשי הדיו והספוגית שעליה המדפסת מתנקה מלאה בדיו טרי ( כמות גדולה נמרח על האצבעות) - צירפתי תמונות חוץ משאריות הדיו, על שאר חלקי המדפסת היו ניילונים וסרטים דביקים כאלה ששומרים על הפתחים והכל נראה חדש, 4 ראשי דיו חדשים וארוזים, כבלים מנויילנים - seems legit עכשיו לפני שאני יוצא חומוס מול שירות הלקוחות שלהם, השאלה שלי היא האם זה מקובל שמדפסת עוברת כמה הרצות במפעל או משהו שמשאירים סימני דיו על החלקים שהוזכרו? איך צריך להתנהל מול שירות הלקוחות בשביל שלא ינסו לסובב אותי?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. שלום! ברשותי שני מדפסות האחת HP959C שמשרתת אותי נאמנה והשניה xerox 750 משו כזה, לא זוכר לגמריי - של אחותי היא עושה המון בעיות, והחלטנו להחליפה חישפתי מדפסת כמו שלי (ככה אפשר לקנות שניים מכל ראש דיו כל פעם ויעשו לנו הנחה) אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותן יותר אז אני בא אליכם ושואל איזה כדאי לקנות? (וסוגיה שמעניינת אותי, האם HP עדין הכי טובים בשוק? הם הכי יקרים מבחינת דיו זה בטוח.) הקריטריונים הם שלא תזלול דיו ושתיהיה אמינה ושתיהיה זולה עד כמה שאפשר ושההתקנה תיהיה פשוטה מהירות הדפסה, איכות (לא הולכים להדפס תמונות, סה"כ מסמכים), וגודל ורעש ממש לא משנים תודה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by shahar07,

hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: ‏HP Deskjet D1560‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎ מחיר למזומן: 155 ¤ Canon‎ PIXMA iP1800‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon‎ ‏PIXMA MP140 All-in-One photo printer‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP ‏Deskjet F2280 All-in-One‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by khulud5,

שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס וסורק של HP 6400 הזרקת דיו המדפסת זוללת דיו ועל כן אני מחפשת מדפסת לייזר משולבת עם פקס, סורק ומכונת צילום- האם יש מדפסת חסכונית עם טונר זול ??? השימוש הוא ביתי ולא משרדי תודה מראש

15. מעוניין במדפסת חסכונית ומומלצת עד 400 שח (עם דיו זול), עדיף דו צדדי ושתתבסס על תקשורת wifi ושתכלול גם מכונת צילום משולבת ואם יש אפשרות גם פקס. יש חיה כזו? ראיתי שהמליצו בפורום על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16330 תודה@!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. אוקיי, אז הבעיה פשוטה, אבל לא ברור לי איך פותרים אותה (: יש לי מדפסת חצי-אלחוטית. כזאת שצריך לחבר דרך כבל לנתב. הבעיה: אני רוצה לשים אותה בחדר X, כאשר הנתב בכלל בחדר Y, ועדיין להיות מסוגל להדיפס אלחוטית. יש לי הרגשה שאפשר לעשות את זה [עוד נתב אולי], רק שאין לי מושג איך. אשמח אם תעזרו תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by tom123p,

היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. מה עדיף לקנות היום ולמה? :

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ואין יציאת COM ממנה אני מעוניין להשתמש במדפסת הישנה שלי HP 720C, מה אני עושה? האם יש איזה כבל שממיר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by R9800P2,

יש מדפסת יותר מומלץ מי המדפסת אזו OfficeJet 5510 HP במחיר של 1000 שקל אפשר חריגה עד 1100 לא יותר.אני מחפש את המדפסת הכי מומלצת שיש במחיר הזה ועם אתם שואלים איזה חברה אני מעדיף אז את החברה canon

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by sonik,

מישהו יודע או יכול להפנות אותי היכן אני יכול למצוא חומר על מדפסות לכרטיסים מגנטים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by DarK_NaF,

ונראה לי שאני אפילו יודעת למה....פשוט אין לי מושג מה לעשות כדי שכן תעבוד.... אני כמעט בטוחה שהבעיה היא בחיבור בין המדפסת למחשב.... כי החיבור בין המדפסת לחשמל בסדר - והיא מגיבה כמדליקים אותה.... אבל בדקתי כבר כמה פעמים את החיבור הראשון - ועדיין כלום..... (אוף!!! אני צריכה להדפיס עבודה - באמת מצאה זמן כדי לא לעבוד!!!) מה אני עוד יכולה לעשות חוץ מלבדוק עוד פעם את החיבור (פשוט נראה לי שאם אחרי 5 פעמים של בדיקה זה לא עבד - זה גם לא יעבוד בפעם השישית).... אולי הבעיה היא בכבל עצמו? מדפסת CANON מטומטמת...רק לרסק אותה מהחלון של הקומה הרביעית על כל הבעיות והשטויות שהיא עושה.... :AR15:

• 32 תגובות
    • 7.9k צפיות
  23. Started by bomsa400,

היי יש לי מכונה משולבת MFC-425CN של BROTHER לאחרונה נגמר לי הצבע השחור אז שמתי מחסנית דיו גנרית, לא מקורית של BROTHER עכשיו המדפסת מדפיסה את כל הצבעים חוץ משחור. אין הודעות שגיאה, פשוט לא מדפיס שחור. האם זה יעזור אם אני אתקין מחסנית דיו שחור מקורית או שהרסתי את המכונה ועכשיו שום דבר לא יעזור?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. שלום. מדפסת HP photosmart C1683 שהייתה כבויה לתקופה (אולי בגלל הבעיה הזאת בדיוק?). כאשר מחברים אותה למחשב (כבל מדפסת), אין שום תגובה מווינדוס. כל ניסיון להחיות אותה (מנהל ההתקנים, רענון, התקנת הדרייבר), לא הועיל. האם המדפסת מתה? תודה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  25. הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים