עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מדפסת הזרקת דיו רגילה רגילה אבל אני אפילו לא טורח לקנות לה ראשי דיו ציבעוניים מפני שהדפסה איתה בצבע משולה להתאבדות כלכלית. שמתי עין על המדפסת הזאת בטכנולוגיית LED שיש הטוענים שהיא חסכונית יותר אפילו ממדפסות דומות שעובדות בשיטת הלייזר (שגם כך ידועות כחסכניות במיוחד,לעומת מדפסות הזרקת דיו) אני מדבר על דגם: hl-3040cn http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=120 כנראה שמבחינת איכות הדפסה ועלות ,גם במקרה של המדפסת הזאת, עדיין יהיה עדיף יהיה עדיף להשתמש בשירותיה של חנות הצילום הסמוכה. אולם יש לי את הצורך מדי פעם בהדפסה של תמונות אישיות שאני לא מעוניין בשום פנים ואופן למסור להדפסה בחנות הצילום ,עקב החשש שזה יודלף לאינטרנט בידי אחד העובדים (שחלק גדול…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by israel_0,

??? יש מבצע למדפסת משולבת LEXMARK X2330 250 ש"ח יש לה ראש דיו אחד שמשמש גם צבעוני וגם שחור מחסנית חדשה יש למישהו נסיון עם המדפסת? כדאי לקנות? השימוש הוא בעיקר ביתי לילד בכיתה ב' אשחח לתגובות

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. שלום לחברים נתקלתי בבעית הדפסת כתב ראי לאחר התקנת מדפסת lexmark ב Windows 7 והחלתתי לשתף אתכם בפתרון הבעיה: נא לבצע את הפעולות הבאות לפי סדר רישומם 1 כניסה ללוח בקרה 2 כניסה להתקנים ומדפסות 3 הצבעה עם העכבר על המדפסת ולחיצה במקש ימין 4 כניסה ל: מאפייני מדפסת 5 כניסה ל מתקדם 6 כניסה ל: מעבד הדפסה 7 בחלונית ברירת מחדל של סוגי נתונים: להדגיש את: NT EMF 1.008 8 לאשר ולהדפיס מקווה שעזרתי

• 2 תגובות
    • 12k צפיות
  4. Started by Singularity,

זו אמורה להיות מדפסת טובה? באתר של zap כולם כותבים שהמודם הוא במהירות של 14400 ובאתר של walla כותבים שהמודם הוא 33600 מה נכון?

5. יש לי מדפסת mfc-425cn של חדשה brother ולפעמים כשאני מנסה להדליק אותה היא מסרבת להידלק עד שאני מנתק אותה מהחשמל ומחבר אותה שוב. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by ORrrr,

אני מחפש מדפסת זולה ודיו זול וראיתי את האופציה הזו. לינק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859794 אני צריך מדפסת לסרוק מסמך פעם ב ולהדפיס כמה דפים פעם ב. האם המדפסת הזו מספקת את הסחורה או בגלל שהיא(250 שח) והדיו שלה(120 שח שחור + צבעוני) כל כך זולים זה מעיד על האיכות? האם יש מדפסת מומלצת אחרת בטווח מחירים של 300 שח +- למדפסת ובאותו טווח מחירים של הדיו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by zeez100,

מי יודע משהוא על המדפסת הנ"ל אם היא אמינה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by omerdvd,

שלום. אני רוצה לחבר מדפסת HP PSC 1215 שמחוברת בUSB לראוטר שלי. כמובן לחיבור ETH. האם יש מתאם USB<ETH? איפה אפשר להשיג / לברר פרטים? האם המדפסת תדע לעבוד עם הנתונים ישירות מהראוטר?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. Started by OmerS,

שלום, נמאס לי מהמדפסת המחורבנת שקיבלתי כשקניתי את המחשב והחלטתי לקנות מדפסת חדשה בסביבות ה- 350 שקל. ראיתי בפלונטר מדפסת של Xerox דגם M760 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים (1 לכל צבע) וככה אם נגמר רק הכחול לא צריך לזרוק את כל המיכל דיו, השאלה שלי היא האם השיטה הזאת טובה והאם המדפסת הזו לא זוללת דיו בקצב מטורף? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום צירפתי כאן קישור לסרטון, של הבעיה במדפסת. למה מצאתי איפה הבעיה, חשבתי אולי בממסר, אבל הוא נשמע תקין. אשמח לעזרה.

13. Started by Sweet_Tooth,

אני מדפיס בממוצע כ 6 דפים ביום אז אני צריך משהו די איכותי ושיחסוך דיו במחיר של עד 300 ש``ח תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. Started by arpa,

אהלן, אני מחפש דגם של מדפסת שניתן לחבר למודם/ראוטר ושיהיה ניתן לשלוח אליה הדפסות מרחוק, לא מהרשת הפנימית אלא ממחשב חיצוני דרך האינטרנט. מישהו מכיר דגם כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האלן, יש למישהו אולי המלצה טובה לגבי מדפסת ביתית לשמוש הדפסות גרפיות בעיקר, שתיתן גם כמובן יחס לא יקר לשימוש בדיו, ומחירה יהיה עד 1000 ש"ח. אשמח לשמע המלצות, תודה. kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by dan2dan,

היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. שלום רב, קניתי היום את המדפסת HP 6500 Wireless. אני מתחבר לאינטרנט בחיבור קווי דרך כרטיס הרשת, ללא ראוטר. האם בכל זאת אוכל להשתמש במדפסת בצורה אלחוטית? תודה, חגי.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by below_z,

אני מחפש מדפסת להדפסת חומרים לימודיים (דפי נוסחאות, הרצאות וכו'). מדפסת משולבת אם סורק גם יכול להיות נחמד אם זה לא יקר מדי. תקציב 300-400 ש"ח אך איני יודע כמה עולה מדפסת טובה בימינו לכן אם זה מעט מדי אין בעיה לחרוג בכמה מאות. רצוי חנות שנמצאת בראשון לציון (KSP, IVORY....) או אחת שעושה משלוחים (TMS...)

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by maor0079,

שתיהיה משולבת וחסכונית בדיו

20. מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Jomestica,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי/משרדי שמחירה לא יעלה על 700 ש"ח.. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדפסת טובה במחיר הנ"ל.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. היי, לצערי אחרי שנים רבות מתה לי המדפסת בבית והגיע הזמן לרכוש מדפסת חדשה. חשבתי על זה: HP OfficeJet Pro 8710 D9L18A מה דעתכם? אני מבין שהדיו הצבעוני מחולק ל3 צבעים נפרדים - מה דעתכם על הקונספט הזה? זה יותר טוב או פחות טוב מראש דיו מאוחד? האם לפי מיטב ידיעתכם ברגע שראש דיו אחד מתרוקן המדפסת ממשיכה לעבוד -או שכאשר ראש דיו מתרוקן הכל נעצר? מה לגבי נושא הפידר של הסורק - אני מבין שמדובר פה על פידר שוכב, אבל אולי כדאי לרכוש משהו עם פידר עומד כך שהדפים פחות נתקעים? אשמח לכל עזרה, תודה, רם

23. Started by afix202,

שלום, אני מחפש מדפסת ביתית: כ 500 דף בחודש, שחור לבן (לצערי אני צריך להדפיס יחסית הרבה) הדפסה דו צדדית במהירות ואמינות סבירה אמינה וזולה פר דף (ז"א המדפסת עצמה יכולה לעלות יותר אם פר דף יצא זול) דברים שאשמח אבל לא חובה: פקס, סורק, חיבור רשת קוי ו/או אלחוטי, נתמכת בלינוקס אשמח גם לטיפים אם להסתכל על הזרקה או רק לייזר יתאים לי וכו...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by GlolG,

שלום רב, ברצוני לקנות מדפסת חדשה (כרגע משתמש בHP Deskjet 959c) שהיא די זוללת דיו וכבר לא מדפיסה כראוי (עשתה את שלה לאחר 10 שנים +-) המדפסת הינה לשימוש ביתי בדגש על שליחה וקבלת פקסים. המאפיין הראשי שאני מחפש הוא חסכון תפעולי (עלות ראשי הדיו ומיקסום כמות הספק הדפים לראש) המאפיין השני הינו איכות כמובן התקציב למדפסת הוא עד 700 ש"ח כבר בחנתי מספר מדפסות בחנויות - HP 6500 ועוד כמה דגמים מסדרת ה-4000 (כרגע נוטה יותר ל6500) האם יש המלצות לדגמים / סדרות נוספות העומדות בקריטריונים ? בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by doronz,

שלום רב, דרושה המלצתכם על מדפסת/מכונת צילום מדגם samsung scx-4720fn. האם אתם מכירים מדפסות טובות יותר באותו טווח מחיר של 1200 ש"ח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים