ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
בכל משחק באשר הוא, תמיד פועל לי רק ציר אחד-הציר השמאלי. בקיצור, למדתי לחיות עם זה (אולי כי אני לא יודע להגדיר). אתמול התקנתי את הגרסה החדשה של LOGITECH PROFILER בגלל שבכמה משחקים הכפתורים לא עובדים חשבתי שהתקנת גרסא חדש תעזור לי לפתור את הבעיה. לפני התקנת התוכנה, שני משחקים היו מותקנים אצלי (DMC3 וDMC4), בשניהם תמיד הציר השמאלי עבד,זה היה די נוח כי הוא רחוק מ4 הלחצנים העליונים. לאחר התקנת התוכנה, פסק הציר השמאלי מלתפקד וכעת רק הציר הימני מתפקד. כמובן זה לא נוח במיוחד כי זה כמעט בלתי אפשרי ילנוע ולעשות פעולות בו זמנית בגלל הקירוב בין הציר הימני ללחצנים. הציר השמאלי לא מתפקד בשני המשחקים. השאלה שלי היא איך מחליפים בין תפקוד הצירים?, לא ממש אכפת לי מהציר הימני, העיקר שהציר ה…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה לא כתוב לי כמה הספק שלי כאילו כמה וואט הוא אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את זה ????? דרך המחשב אם זה אפשרי ומה זה אומר שכתוב לי על הספק כוח:midi atx 450???אולי זה כמה וואט הספק???עזרה בבקשה? וגם רציתי לדעת אם הספק כוח שלי יכול להחזיק את המערכת הזו+קטודה ומאוור ציבעוני? מפרט: amd sempron 2600+ gigabye nf 2 512 MB ddr ibm Geforce 6600Gt hard drive 80 giga האם הספק שלי יכול להחזיק בנוסף לזה גם את הקטודה ואת המאווררר הציבעוני?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, במסגרת הרכישה של מחשב חדש אני מעונין לרכוש גם מדפסת משולבת פקס, סורק וכו'. איני יודע מה עדיף ליזר או הזרקת דיו ואיני מכיר תחום זה כלל. השימושים שלי הם סריקות למינהן (לא פוטו), הדפסות של מלל בעיקר, מכשיר פקס וטלפון עצמאי היכול להבדיל בין פקס לשיחת טלפון על קו של הוט. ההדפסות הן בעיקר שחור לבן אך אם אין הבדל גדול באיכות המכשיר וחסכון בעלויות הדיו בין ליזר להזרקה היתי מעונין לשמור את האפשרות להדפסה צבעונית. כמות הדפים שאני מדפיס היא כ- 5 ליום. משמש בעיקר לפקס וגם זה בתדירות נמוכה למדי. (לא משרד ולא משרד ביתי אלא ביתי בלבד ) חשוב שהאיכות תהיה טובה, אמינות המכשיר, והחסכון בעלויות ההדפסה. אודה לעזרתכם. מיכה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום קראתי כל מיני דעות בקשר לשילוב ביניהם רציתי לדעת האם כדאי להתקין והאים חייב להתקין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בפאד טוב לעכבר שלי וראיתי את הכתבה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הAQUA3? (לא מצאתי כלום באינטרנט) וכמה הוא עולה בערך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רכשתי את מכשיר הictv http://www.ictv.co.il/index.php וחיברתי בדיוק כמו שכתוב שומעים סאונד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (מה שבמחשב אני אמור לראות בדיוק בטלויזיה) שיחקתי בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין לא פועל אם מישהו יודע איך לעזור אני אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי זה QCK אז אני ילך עליו כנראה אם אתה חושבים אחרת תגידו השאלה העקרית היא איזה גודל לקנות ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details או הקטן http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21655&catid=192 אין לי הרבה מקום על השולחן אז מה עדיף ה MINI מספיק לא יקרה מצב שאני יוצא ממנו?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 DVD + צורב פשוט אני דיי מוגבל בתקציב, ולא ראיתי מארז + ספק איכותי במחיר של 400 ש"ח שזה המחיר של זה. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מדפסת לייזר משולבת שיודעת גם לסרוק משני הצדדים? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוק לסט אלחוטי איכותי. אחרי בירור קצר התמקדתי על 2 סטים שנראים לי כתמורה הטובה ביותר - במידה ויש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. אלו 2 הסטים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=12130 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=10709 כרגע אני נוטה לכיוון ה 3200 אך אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. עכבר Wireless Optical mouse 2.0A מקלדת Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם הספק במארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3049 יחזיק מערכת שמבוססת על core 2 duo 6400, 7600gt , שני דיסקים קשיחים, שני קונני cdr\dvdr? עד כמה המארז טוב מבחינת קירור?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים, לשימושים של אינטרנט ואולי קצת אופיס, לא מעבר לכך. תקציב 150-200 שקל. נראה לי שעדיף להתמקד במוצרים של מייקרוסופט או לוג'יטק, תקנו אותי אם אני טועה. יש משהו מומלץ מהרשימה כאן?: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db135101=135118,135121&db166765=166767&db983841=983842&orderby=price פתוח כמובן גם להצעות אחרות. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לדעת כמה עולה בארץ ocz 6400 2gb 800 זהב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים וחברות, מחר יש לי יום חופש ואני מעוניין לנצל את המבצע שיש בKSP של מוצר שני ב60% הנחה שקרוב להסתיים אני רוצה לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטי בעבר היה לי עכבר vx nano של לוגיט'ק, מקלדת אלחוטית מעולם לא השתמשתי. יש לא מעט דגמים של מקלדות ועכברים של מיקרוסופט ולוגיט'ק וגם יש סטים משולבים האם יש לכם המלצות כלשהן ? בנוסף אולי גם אני מעוניין לרכוש אוזניות אך גם כאן יש כל כך הרבה דגמים (הייעוד הוא מוזיקה נטו, אלקטרונית, לא למשחקים) בנוסף התעניינתי בקניית סוללת גיבוי חיצונית, אך לא ראיתי משהו מעניין בארץ. ראיתי בebay סוללות של 30,000mah בערך ב200 ש"ח (סיניות) ובנוסף את Anker E4 13000MAH C ב197 ש"ח ישירות מאנקר, שנראה לי שאלך על האנקר כי קראתי ביקורות טובות והן מייצרים מוצר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת. את בחירתכם למדפסת בצעו לפי השיקולים הבאים. 1 הכי חשוב שמכלי הדיו יהיו הכי זולים . 2 שהמדפסת לא תהיה יקרה(כלומר מדפסת הזרקת דיו). 3 איכות ההדפסה לא חשובה כל כך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי את המדפסת הנ"ל בקיצור המדפסת עובדת היא סורקת היא נדלקת התוכנה שלה מותקנת אבל דבר אחד - היא לא מדפיסה. כאילו אני מגיע בWord למצב שאני לוחץ הדפס ואז זה רושם לי פרטים אני לוחץ ok ופשוט כלום לא קורה! ניסתי הכל לכבות את המחשב לעשות ריסטרט אולי מזה חשבתי מחקתי את התוכנה והתקנתי אותה שוב וגם עשיתי בדיקת צבע במדפסת יש כפתור וזה עבד המדפסת הדפיסה אבל כשאני רוצה להדפיס מסמך Word אני לוחץ הדפס ופשוט כלום לא קורה אני מחכה מחכה כלום.. מישהו יודע מה אני עושה פה ? זה דיי דחוף...
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אחרי מלא שיטוטים ברשת יצא לי לראות שני גרסאות של ה Ouroboros. אחד מהם הייתה עם עיינית לייזר אחת והשניה עם שניים. עכשיו ידוע לי על העניין הזה שכל שנה הם מייצרים גרסה חדשה לעכבר או משהו כזה וממקודם כשהסתכלתי בחנות שלהם באתר השני עייניות לייזר לא היו מוזכרות בכלל אבל בדף של המוצר שלהם באמאזון דרכם זה כן היה מוצג. (מה שכן גיליתי שבדף מוצר של Razer Russia זה כן מוצג- http://www.razerzone.ru/product/mouses/razer-ouroboros) אז אני לא יודע אם אחד מהם יותר "חדש" או שונה..... אשמח אם משהו יאיר טיפה את עייני בנושא זה ואולי גם לגלות איך אפשר לדעת באיזה שנה ייצרו את העכבר בלי לפתוח את הקופסא... עכבר אחד שהוא עם עיינית אחת עכבר 2 שהוא עם 2 עיניות אם תשימו לב. תמונה 2 הלייזר…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
A friend of mine wants to buy a digital camera for around 2000 nis and he asked me for some advice. He saw the HP Photosmart 850 but after looking at some reviews and although it has very impressive zoom and a good price I wasn't impressed by it and I recommended him not to buy it. I was thinking about the Sony DSC-P72 or Canon A70 (slightly more expensive). In anycase I'd appreciate getting some pointers and recommendations. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הDeathadder, האם הוא אופטי או לייזר? יש לי פאד QcK שמתאים יותר לאופטי, אז... הדת' אדר יתאים?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את ה- Naos 3200 של Mionix ואני מחפש גם פד חדש. ממה שקראתי בפורום בד"כ ממליצים על סדרת QcK של Steelseries עבור עכברים אופטיים אבל אני חושב שהפדים האלו עשויים להיות בעייתיים עבורי בגלל שהם עשויים מבד משתי סיבות. אחת שיצא לי כבר להפיל כוס משקה על פד העכבר שלי יותר מפעם אחת וזה כנראה יהרוס פד שכזה והשנייה היא שיש לי חתולים שעשויים בהחלט למצוא את הפד כמטרה להשחתה. בשורה התחתונה נראה לי שהייתי מעדיף לקנות משהו קצת יותר עמיד ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-