עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bommer,

אני מתחבר לאינטרנט ואני יכול לקנות את המדפסות למעלה מה יותר כדי כי לפי המחיר ה5510 עולה לי 828 ש"ח והשניה 630 . מה ההבדל ביניהם? האם שווה ההבדל בכסף? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shraga1,

שלום !!! ברשותי מדפסת משולבת של hp דגם officejet 6500 המדפסת מותקנת על מחשב נייח] ומחוברת בכל usb בצעתי שיתוף למדפסת בכדי להפעילה גם דרך מחשב נייד ,במחשב הנייד אני רואה את המדפסת והצלחתי גם להתקין אותה על הנייד כאשר נשלחת פקודת הדפסה דרך מסמך וורד אני שומע בצליל שעושה המדפסת שהפקודה הועברה אך לא מופק דף מודפס לעומת זאת כאשר אני כותב משהו דרך תוכנת הכתבן המסמך יוצא מהמדפסת מערכת ההפעלה הנייח וינדוס 7 עברית 32 ביט ובנייד וינדוס 7 בעברית 64 ביט

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום חברים, רכשתי מדפסת חדשה מסוג HP 6500 ולמרבה הפלא כאשר אני מדפיס בשחור לבן, האותיות לא בפוקוס- יש מין מריחה קטנה עם צל אפור מצד ימין לכל אות. התקנתי דרייברים הכי עדכניים + FIRMWIRE , עשיתי ניקוי ראשי דיו, ALIGNMENT וזה לא פתר את הבעיה. הפיתרון "פלסטר" של נציג תמיכת HP היה להוסיף התקן של מדפסת נוספת מסוג DESKJET 6940 ולהדפיס דרכה בטענה שהדרייבר חדש יותר מכיוון שהבעיה נפתרת כאשר אני מדפיס דרכה ובפועל ההדפסה יוצאת עדין מהמדפסת של ה- 6700. על המחשב שלי מותקן וינדוס 7 64 ביט, ולפני המדפסת 6700 היתה לי 6500 שמחקתי את כל הדרייברים והתקנים שלה טרם התקנתי את ה- 6700. מה ניתן לעשות ? ממה שאני מבין אין בעיה במדפסת עצמה, יש ככל בעיה בדרייברים. תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by amisha,

שלום חברים יקרים , רכשתי לפני כמה זמן את המדפסת המדוברת , קיימים הבדלים ניכרים בין מצב BEST לבין מצב של DRAFT . צירפתי קובץ ובו הבעיה , במצב של DRAFT אם תשימו לך הקווים המאונכים לא ישרים לחלוטין ! ( לרוחב הדף יש את ההזזה הזו ! החומר לא קריא כך) לעומת זאת במצב של BEST , אין את הפספוס הזה . האם גם שאר המשתמשים חווים זאת ? בתמיכה של HP טוענים "אלו איכויות המוצר" . במדפסת של 200 ש"ח של לקסמרק אין את הבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אתמול נתקע לי דף במדפסת וכשמשכתי אותו החוצה נשבר גלגל שיניים פנימי, חשבתי שאוכל לפרק את המדפסת ולהגיע אליו אך כנראה חברת HP לא ממש מעוניינת שמשתמשים ינסו לתקן, בכל אופן קיבלתי עצבים והפכתי אותה ללא שמישה. אני מחפש מדפסת דומה, נוטה תמיד לכאלו מלאות בפיצ'רים כמו: חיבור אלחוטי, קורא כרטיסים, חיבור USB, שליחת הדפסה במייל וכל השטויות, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא אחריות לשלוש שנים לפחות ואני מוכן להשקיע באיזור ה-600 שקלים. ראיתי את המדפסת הזו ומשום מה רק באתר של אולסייל היא מוצעת במחיר הזה עם אחריות לשלוש שנים, דבר שמאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821031 באתר של אולסייל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auct…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הדפים מוטענים ישר וכמו שצריך א) יש לי XP (אין לי דרייברים עדכניים כי אני לא חושב שזה קשור) ב) הבעייה לא הייתה בעבר עם ה- XP. צץ לאחרונה.

8. Started by assaf990,

שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. היי, השוליים הנוכחיים מאוד רחבים ואני חייב להצר אותם על מנת שיודפסו כל האלמנטים הכתובים בעמוד. משום מה מאז שחיברתי את המדפסת [קניתי אותה היום] נחסמה הפונקציה של "הגדרות עמוד" בWORD ככה שאני לא יכול לגשת לעניין משם. יש מישהו שמכיר את הסדרה/המדפסת ויכול להדריך אותי איך לשנות את רוחב השוליים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nati87,

שלום יש לי בעיה עם המדפסת שלי שראיתי באינטרנט שיש עוד אנשים עם הבעיה הזו..אבל אין לי מושג איך לפתור אותה המדפסת שלי לא מבטלת לי את המסמכים לא משנה מה אעשה..אני לוחץ על "בטל את כל המסמכים"- השתמש במצב מקוון, והכל..וכלום (אני מבטל את explorer.exe) ומפעיל אותו מחדש וזה לא עוזר..פשוט כלום ביטלתי את ה spooler בתוך "שירותים" ואז אני גם לא יכול לראות את המדפסות שלי בכלל בתיקיית "המדפסות שלי זה כותב לי "לא ניתן להתחבר" בשורה הכחולה למעלה של התיקייה../: אני עושה הפעל מחדש והמצב נשאר כרגיל..ההדפסות לא עפו מהתור להדפסה.. למישהו יש פיתרון יותר יצירתי חוץ מלהוציא את זה מהשקע בחשמל?..חח

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by oren_c,

הייתה לי מדפסת ישנה במשך יותר מ-5 שנים, מהאלה ששלושת הצבעים נכנסים בטונר אחד. עשתה את העבודה כמו שצריך, היו בעיות רק לעיתים רחוקות אם בכלל (בקושי זוכר שהיו כאלה). החלפתי בזמן האחרון למדפסת מהסדרה HP OfficeJet 6900 שצריך בשבילה טונר HP 903XL. טונר צבע כזה עולה בערך 80 שקל (ויש שלושה צבעים אז צריך שלושה טונרים). טונר שחור כזה עולה 150 שקל. לעיתים תכופות מידי המדפסת עושה בעיות בהדפסה (פסים "מרוחים" על הדפים). זה בעצם מצריך ממני לעשות כל פעם Clean Cartridge, אבל הפעולה הזו עצמה מבזבזת דיו ודף אחד. כל פעם שיש תקלה של מריחות כאלה, אז בממוצע אני עושה ~2 פעמים את הפעולה של Clean Cartridge. לא עשיתי בדיקה דקדקנית (של חישוב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by adir12,

לאחרונה קיבלתי 2200 ש"ח זיכוי בבאג מחשבים. מכיוון שהמדפסת העכשווית שלי צולעת חשבתי על להשתמש בכסף ולקנות אצלהם מדפסת משולבת. יש לי כמה שאלות: 1. איזה מדפסת יותר טובה? 6313 או 6183? 2.האם בטוח לקנות את 6183? הסתכלתי כמעט בכל אתר שלHP ולא מצאתי זכר למדפסת הזאת.. ל6313 מצאתי רק בHP ישראל. 3. יש איזשהי מדפסת יותר יקרה שמצדיקה את העליה במחיר? אולי מדפסת לייזר? או שתי מדפסות?(לייזר וצבעוני) 4.יש לכם עוד הצעות מה אני יכול לקנות בכסף שנשאר? תודה!

14. Started by bronco,

אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום חברים. אני מוצא את עצמי יותר ויותר מדפיס על שני צידי הדף, כנראה כי אני מתקמצן על דפים. חשבתי לקנות מדפסת חדשה, ו-HP מציעה שתי מדפסות שעושות לי את העבודה אוטומטית, ה-980 וה-990. האם כדאי להשקיע בהן ? ההדפסה הדו-צדדית עובדת בהן טוב או שהדפים נתקעים וחבל להשקיע בזה את הכסף ? אשמח לתגובות על המדפסות האלה. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by domuzy,

יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asio1,

שלום יש לי מדפסת עם סורק מדגם F2280 של HP אתמול כל הנוריות נדלקו ונשארות דלוק קבוע (לא מהבהבות) אף כפתור לא משפיע - כולל לא כפתור הכיבוי גם אם אני מוציא אותה מהחשמל ומחזיר אחרי זמן רב - הנוריות כולן דולקות. ניסיתי גם להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש אך משום מה זה בכלל לא מזהה שיש מדפסת (למי שמכיר - כשההתקנה מורה לך לחבר את ה USB , אני מחבר אך הוא בכלל לא מזהה את זה) אשמח לעזרתכם הדחופה. תודההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by lipa,

מישהו מכיר את הדגם החדש? ומה ההבדלים בינו לדגמים האחרים כמו 940 או 960?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by meirwal,

שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by Aviko,

קניתי אותה, אני מחבר למחשב, מתקין דרך הדיסק לבסוף עולה חלון של ווינדוס (איחסה פויה), שאומר שהוא לא יכול להתקין תמיכה של הדפסה באמצעות USB או מצ'ו כזה... בקיצור זה שווינדוס זה גועל נפש החרא של העולם כבר סיכמנו... אני מתוסכל, מישהו? עצות?! תודה חברים, שב"ש, Aviko

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by doktor1,

שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MDK,

היי נשבר לי אחד הפלסטיקים שמושך את הדפים ורציתי לדעת אם ידוע לכם על מקום שמתקן או מוכר חלקים לHP 840C ? (אבא שלי מסרב לקנות חדשה ומשוכנע שיש מקום כזה)

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by Haflo,

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

• 7 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים