עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ShakedB,

שלום, מחפש מדפסת לאמנית, הדרישות שלה שתדפיס בגודל של a3 לכל הפחות (אם יש יותר אז עדיף), ואיכות הדפסה גבוהה. סורק איכותי יהיה בונוס נחמד. תקציב בסביבות האלף שקל, אם שווה להוסיף למשהו רציני יותר אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by shablull,

שלום האם ישנה לציבור הפרטי מדספת אשר מסוגלת להדפיס על דפי A3 בנוסף ל דפי A4 , ואם כן האם מישהו יודע מה המחיר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני עובד בחברה עם אוטוקאד 2011 ולפני כמה ימים הלכה לנו מדפסת ה HP1220C ואני מעוניין לרכוש חדשה.בפורמט של A3 כמובן. האם אתם מכירים מדפסת טובה ואמינה שמתאימה לאוטוקאד בערך באותו גודל ובסדר מחיר של ה 1220C בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.

5. Started by tomarie,

שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש

6. Started by Dan4,

אני קונה מחשב בארה"ב ובקשתי היא שתמליצו לי על מדפסת ALL IN ONE הכוללת מדפסת צבעונית וסורק צבעוני... לינקים מ www.newegg.com תודה מראש,דן

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. לפני שנה וחצי קניתי את Brother 130C לאחר המלצות רבות- 'מדפסת משולבת זולה וחסכונית בדיו (4 מיכלי דיו..)' אני לא מרוצה מהמדפסת משתי סיבות.. דבר ראשון, כשנגמר דיו מסויים (נגיד הצהוב) אז אי אפשר להדפיס! אפילו אם אני רוצה להדפיס בצבע אחר (כמו שחור) אז אי אפשר! דבר שני, זה נראה שהוא דיי זללן בדיו. אנחנו לא מדפיסים הרבה בכלל ויחסית זה נראה שכבר הוצאנו הרבה כסף על דיו. אם מישהו כאן יגיד לי שהיא באמת לא חסכונית, אז אני אמכור אותה או משהו ואקנה משהו נורמלי. תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. בהדפסה ובצילום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Svensk.il,

אני מחפש לקנות את המדפסת הנ"ל אך היא חסרה כרגע במלאי בכל המקומות. מישהו יודע מה הסיבה ואם יש סיכוי שהיא תחזור למלאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה, עד 500 שקל. מנסיון אישי שלי, אני ממש לא מחבב מדפסות hp, וההתנסות שלי בעבר עם brother הייתה סה"כ טובה. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלוו דווקא חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. יש אנשים שיוכלו להמליץ על מדפסת כזו? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by neo690,

שלום ברשותי מדפסת Brother MFC-J220 אין אפשרות להדפיס בשחור לבן עקב תקלה ולכן הייתי מעוניין להגדיר שכל השחור יצא בכחול ככה (כחול ככה מודפס מצויין) האם הדבר אפשרי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. קניתי אתמול את המדפסת הזאת,היא לא מדפיסה לי את הדפים בצורה ישרה,הם יוצאים לי עקום. עשיתי משהו שנקרא HEAD ALIGNMENT שבוחרים שם את הצבעים הכי חזקים, עשיתי את זה וזה עדיין עקום או שאין קשר בכלל. מה לעשות? המדפסת פגומה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי,לפני כשבוע הייתה לי את אותה הבעיה. המדפסת דלוקה,אני הייתי מנסה להדפיס עם חיבור Wi-Fi ובחלונית היה כתוב Printer not responding.אותו דבר כשהייתי מחבר עם כבל. מחקתי את הדרייברים,התקנתי מחדש,הכל עבד עד ששוב היום אני מנסה להדפיס(לא משנה החיבור) ואני מקבל Printer not responding מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. המדפסת הודיעה לי שנגמר לה הראש הצבעוני וממה שהיא אמרה לי יש לה 2 ראשים לצבע שחור ו2 לצבעוני ושאני רק צריך להחליף בניהם השאלה שלי היא איך? ואם אין לה 2 ראשים אז איזה ראש אני צריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. המדפסת הזו חביבה ככל שתהיה מוציאה על כל דף שורה של צורות ולא אותיות. האם יש דרך לפתור זאת, זה קרה פתאום תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by bellboy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר עם אפשרות להדפסה דו צדדית אוטומטי עדיף שהיה לה גם מגירה לדפים וכמה שיותר זולה תודה!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  20. אהלן חבר'ה.... ברשותי מדפסת HP [שעד היום אני לא יודע מה הדגם שלה - על המדפסת עצמה רשום 1110, בעוד שבמחשב רשום 1200], והכנסתי מחסנית דיו חדשה בצבע שחור [מספר 56]. כאשר הכנסתי את המחסנית זה הדפיס לי אוטומטית דף כזה שבו מצוייר לי שאני להכניס את הדף איפה שסורקים / מצלמים ומסומן לי ללחוץ על איזשהו כפתור שאני לא יודע מהו, אבל לפי השרטוט זה מראה שזה הכפתור הכי תחתון והכפתור הוא הזה הוא כפתור "סריקה". לחצתי עליו וחשבתי שנגמר הסיפור אבל כשבאתי להדפיס זה רשם לי הודעה שכדי לקבל את איכות ההדפסה הטובה ביותר מומלץ לי לבטל את ההדפסה וללחוץ על כפתור "כיול" במדפסת עצמה. אז שאלתי היא מה בעצם אני צריך לעשות כעת ומה זה כפתור הכיול? האם פשוט אני צריך לצלם את הדף? או שיש כפתור אחר? צירפתי תמונ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Pandiani,

יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kalda01,

אחרי כמה הפסקות חשמל ביומיים האחרונים המדפסת לא מבצעת איתחול עד הסוף. מתחילה להשמיע רעשי איתחול ואז סימן קריאה כתום נשאר מהבהב לנצח. מישהו נתקל בבעיה כזאת? האם ניתן לעשות HARD RESET למדפסת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  24. שלום. אני זקוק לחוות דעת מקצועית בנוגע למדפסת הזו שמשולבים בה פקס, סורק ועוד. משום מה אין לא מצאתי ברשת שום ביקורת עליה. ניתן להשיג אותה במבצע כרגע ואודה לכם אם תאירו את עיני בנושא. תודה רבה ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. מדפסת HP 5510 או LEXMAEK 6170?? מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים