ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על האיכות שלהן? אני מדבר על מדפסת ביתית פשוטה. זה נכון שהם מייצרים את המדפסות של זירוקס? ועוד שאלה: האם הדרייבר שלהם תומך בדופלקס ידני בעברית? (בהדפסה שלא מוורד)
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מדפסת צבע טובה, לא יקרה (גם טונרים לא יקרים) בשביל שימוש לא מרובה (להדפיס עבודות). המדפסת\סורק\פקס המשולב של HP שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת בסדר canon bjc 6200, לא דרעק, אבל מה היא נדפקה לגמרי, לא יודע לא מכניסה דפים לתוך המדפסת ומדפיסה בלי הדפים... שלא לדבר על זה בכל צהוב אי הופכת לירוק, אז איזה לאיזה מדפסת כדי לי להחליף? לא דרעק, לא יקר, שהחחלפת צבעים שם לא עולה הון (hp) וממש לא משהו רציני.
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
הי, אני מחפשת לקנות מדפסת, שמטרתה להדפיס עבודות ויצירות של ילדה מוגבלת וכשרונית במיוחד, בעצם חשוב שתהיה ברזולוציה טובה( לא חייב מקצועי מאד) והדפסה בקצב סביר, וכמובן לא מועדת לקלקולים במהרה. חשוב לי גם מחיר זול.( נגיד עד שלושמאות) אשמח לקבל המלצה. לא מבינה בזה הרבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה מדפסות קיימות בשוק - למטרה - הדפסה של הרבה תמונות וכו על דפים רגילים שהם חיסכוניות בעלות הראשי דיו (בעצם ההוצאה העיקרית ) ניסוח השאלה שנית : לאיזה מדפסת יחסית טובה ראשי דיו (שמספיקים להרבה הדפסות) בעלות נמוכה ?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין במדפסת אשר כוללות את התכונות הבאות : - הדפסה מהירה (חשוב!) - הדפסה דו-צדדית אוטומטית (חשוב!) - פקס (פחות חשוב - רק במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) - סריקה מהירה (פחות חשוב - במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) הבנתי כבר שאני צריך ללכת על לייזר שחור לבן, השאלה רק איזה דגם ומאיזו חנות - יש כ"כ הרבה אפשרויות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רוצה לקנות מדפסת. מה דעתכם על HP 4580? מה דעתכם על HP 4480 מה דעתכם על MFC260C או MFC250C? ראיתי חוות דעת שליליות על 4580 ועל 260C בזאפ..... האם יש למישהו נסיון עם המדפסות האלו כאן? יש לכם המלצה אחרת למדפסת? אני מעדיפה עם פקס, אבל אם תהיה לכם המלצה מפתה של כזו בלי פקס, אז מוכנה לשקול גם את זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, אני צריך מדפסת ביתית. היה לי מדפסות הזרקת דיו ואני חושב שאלך על מדפסת לייזר. אני מדפיס לצרכי לימודים בעיקר. אני זקוק למדפסת לייזר אמינה, שתעבוד שצריך. מלבד זאת - לא צריך כלום. החיבור מתבצע בכבל USB. רצוי במחיר נמוך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
^ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת , שתיהיה אמינה, איכותית, צבעונית. ועלות לדף זולה. התקציב הוא כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג). כמובן התמורה הכי טובה לכסף. תודה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הסתכלתי בZAP על מדפסות וסורקים משולבים (ללא פקס/מכונת צילום) ראיתי את הדגם הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360776 איך הוא טוב? המהירות לא מהווה גורם מבחינתי
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה מומלץ אם אני מחפש מדפסת שגם תחסוך לי במחיר של הדיו..?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המדפסת על המחשב, המדפסת מחוברת למחשב בUSB
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אכן, השתמשתי בראשי דיו לא מקוריים ויש לי חשד שזו הסיבה, השאלה האם אפשר עכשיו להתקין ראשי דיו מקוריים או שזה כבר אבוד? בעיני זה נראה מאוד לא הוגן להשבית מדפסת באופן פתאומי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגמרו שתי מחסניות הדיו אז החלפתי רק את השחור כי בצבעוני אין לי שימוש כמעט. לאחר הכנסת המחסנית החדשה, המדפסת עדיין מהבהבת שאין דיו. אז קניתי גם צבעוני, עדיין הנורה מהבהבת. ניקיתי מחסניות דיו, עשיתי ניקוי ראשים דרך הוינדוס ולא עוזר. המדפסת היא HP 840C. מה עושים? יכול להיות שנגמר הטונר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-