ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות מארז transformer אבל שמעתי וראיתי שהוא מרעיש מאוד ואני קונה גם DFI nf4 UT Ultra-SLi-DR עכשיו אם אני קונה תמארז טרנספורמר שהוא מרעיש אז אני יקנה ת-SLI-DR אבל אם אני לא קונה תטרנספורמר אז אני לא קונה ת-SLI אני קונה Ultra-D וקונה P160 מה כדאי? המחשב לגיימר בעיקרון.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, מארז שבlol http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=38260
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, היום התקשרתי לחנות מחשבים באזור שלי והיא גם דיי זולה והיא קרובה מאוד לפי מה שחבר שלי אמר, אני קונה ממנה leadtek 6600gt ב1070,זה זול לא? וגם קרוב ,בהתחלה הוא רצה עליה 1200 וגם הוא יבוא להרכיב אבל אמרתי שאני לא צריך, בכל מקרה,רציתי לקנות ממנו ספק ומארז למחשב, שאלתי אותו אם יש לו HEC-Compucase והוא אמר לי שזה חרא של ספק,הספק אין לו הגנות כלל והוא גורם להרבה שריפות,ריסטרטים ודברים כאלו, ואמר שגם אין לו את המארז הזה בחנות, הוא אמר שיש לו רק Thermaltake עכשיו,אני עוד מעט רוצה לקנות כרטיס מסך 6600GT וגם לשים במארז משהו כמו 4 מאוררים+OC לכרטיס+קירור לכרטיס מסך,יש איזשהו ספק של TT שיחזיק לי את הדבר הזה 380 ללא חריגה!?,יש לי גם מערכת חזקה,ראו במפרט ואני עוד עושה 1GB ז…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה חשיבותו של מארז כאילו למה מארז אלומיניום נחשב למארז טוב איזה חברות מארזים ידועים בתעלות אוייר וכו תסבירו לי מה טוב במארזי cooler master
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתכוונו אותי לאיזה מכשיר יתאים לצרכים שלי? מה ההבדל בין המכשירים שהבאתי בקישור מה יותר טוב מה יותר מומלץ? הצרכים שלי זה בעיקר להשתמש עם הgps בשטח ובכביש וכל מה שמסביב לשמוע mp3 וכד' http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00169&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2089 http://www.bnc-il.com/bnc/inter.asp?page=productD&PID=229&dealer=10
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
AMS 64 3200 VENICE ASUS A8NE CORSAIR 1GB CAS 2.5 160 GB SAMSUNG SATA MSI X800XL NEC 3540A LCD LOGITECH MX 310
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי שולחן למחשב שלי, אבל זה שולחן יחסית פשוט (לא באיכות, אלא בצורה), בעיקרון זה שולחן 60 על 120 בגובה 176 סנטים אני צריך מגירה למקלדת ולעכבר כי אם אני עובד עם הגובה הנוכחי של השולחן זה לא נוח ומאוד לא בריא לידיים (ואת זה אפילו אמר האורטופד שלי) הסתכלתי קצת ומצאתי רק שתי מגירות פלסטיק מאופיס דפוט, יש שם בקושי (אין) מקום גם לפאד THUNDER X-RAY 8 וגם למקלדת. אם מישהו מכיר מגירות אחרות (בלי יותר מדי בליטות מוזרות, ומספיק גדולות) תשתפו, ואם לא תהיה לי ברירה יהיה נחמד גם אם מישהו שניסה את המגירות של אופיס יגיד מה הוא חושב עליהם
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב קניתי OCZ PowerStream 520w והזמנתי ביחד איתו כרטיס מסך 7800GTX 3700 san diego dfi lanparty ultra-D ועוד שזה לא משנה עכשיו. טוב אז ראיתי שאין לספק כח 6pin Pci-E מזה אומר? אני מפחד מזה... מישהו מוכן להסביר לי מזה עושה והאם זה חשוב או שזה בכלל לא ישנה... תודה רבה ובבקשה אל תנעלו תדיון כי אף אחד לא עונה לי בדיון המרוכז תודה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מקדלת ישנה עם חיבור גדול כזה שנראה כמו הPS החדש רק יותר גדול ועם חמש פינים ואני צריך מתאם לPS הרגיל/החדש מתאם כמו זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה לא כתוב לי כמה הספק שלי כאילו כמה וואט הוא אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את זה ????? דרך המחשב אם זה אפשרי ומה זה אומר שכתוב לי על הספק כוח:midi atx 450???אולי זה כמה וואט הספק???עזרה בבקשה? וגם רציתי לדעת אם הספק כוח שלי יכול להחזיק את המערכת הזו+קטודה ומאוור ציבעוני? מפרט: amd sempron 2600+ gigabye nf 2 512 MB ddr ibm Geforce 6600Gt hard drive 80 giga האם הספק שלי יכול להחזיק בנוסף לזה גם את הקטודה ואת המאווררר הציבעוני?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש בגודל משהו כמו mini tower. לא משנה אם הוא יבוא עם או בלי ספק כוח אבל העיקר זה שהעלות הכוללת שלו ושל ספק כוח של נגיד 400 וואט תהיה בערך 700 או 750. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי, אני רוצה המלצה למדפסת הזרקת דיו לבית. רוב השימוש הוא להדפסת מסמכים ומעט הודעות צבעוניות (לגן ילדים). יש לי כרגע hp660 שתפקדה במשך כמה שנים אבל היא גבר מעבר לשיא שלה ... הבעיה היחידה שהייתה לי איתה היה תדירות רכישת טונרים (גבוהה מאוד). אין לי מושג כמה אני הולך להשקיע (עקב חוסר התמצאות בנושא) אבל חשבתי ש-400 ש"ח הינו סכום הגיוני ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi there Any hints on choosing UPS for home system, including PC(P4-2.8, 1Gb memory, 2 hard drives-120Gb each, Radeon9600xt, DVD-ROM, DVD writer) + 17" LCD monitor + ADSL modem + WirelessRouter + sound system+ web camera. How much power should I buy ? What other parameters should not be overlooked ? Any suggestions? Thank you in advance
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי עכבר של לוג'יטק פשוט כזה אופטי הוא עובד חלק במחשב שאני מחבר בפעם הראושנה הוא התקין את עצמו והכל ולא ביקש אפילו דריברים עבד חלק ... עכשיו קיבלתי עכבר אופטי קטן כזה חמוד של מחשבים נישאים(ישלי נישא ד.א) באתי חיברתי ו פראאאאאאקדעעד לא עבד(צירפתי תמונה) עכשיו ניסיתי בשתי היציאות לא עבד... כמה פעמים ניסיתי ואז אחרי איזה שבוע אחותי באה לא מצאה תעכבר הרגיל חיברה פתאום עבד לה.. (אחרי שהיא ניתקה וחיברה איזה 20 פעם ברצף) ומאז הוא עבד חלק בחלונות XP HOME עכשיו התעצבנתי על ה XP HOME ופירמטי והתקנתי XP PRO ועכשיו שוב הוא לא עובד .. אותה בעיה של ממזמן...... צירפתי תמונה מה הוא אומר.. ד.א האור בעכבר נדלק והכל .. (לא יודע אם זה משנה) עכבר פשוט עם חברה בשם "COPA"(לא מוכר לפחות לי) …
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-