ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל רשמים מאנשים שרכשו את המארז הנ"ל,במיוחד לגבי רעש העבודה שלו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי. מה זה ריילים? מה המשמעות של PL-250 (זה מה שרשום לי על הספק)? מה זו הטבלה שיש על גבי המדבקה שעל הספק ?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
Ive got the ultimate ears tf 10, but recently the casing of one of the earphones broke and 2 cables inside ripped. I just need to find a lab that can weld those 2 small cables together again. Please tell me if you know of one. Thanks!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי לוג'יטק LX5 כבר כמה שנים(יותר מידי שנים). הוא ממשנוח לי הבעיה שלאחרונה הוא התחיל ללחוץ פעמיים במקום פעם אחת לפעמים וזה ממש מרגיז. אני מחפש עכבר שיהיה לי נוח כמוהו ואיכותי. מעדיף שלא יהיה מהעכברים הענקיים שיש היום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת PDA וכמובן שאני רוצה לקבל את המקסימום בהוצאה מינימלית. בכל אופן, נתקלתי בחנות שמוכרת ipaq h3835 בפחות מאלף שקלים. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ואז המחשב ידליק אותה אוטומטית? יש לי XP מדפסת 840C
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הסתדרתי חברים,תודה רבה.. כל מי שמחפש פד ולא יודע מה לבחור - גוגל יעזור
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הצורב הבא שלי הולך להיות סקאזי על 100%, ורציתי לדעת, האם הבקר מגיע ביחד עם הצורב?או שצריך לקנות בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Seagate Baracuda 40GB 7200RPM עריכה: לא, בפעם הבאה אני פשוט אמחק לך את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
^ עריכה: עוד שאלה: איך זה שבאתר של נועה מחשבים רשום שיש לספק 350 וואט של TOPOWER 2 ריליים של 12 וולט ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4721 ופה מתמונה של הפרטים של הספק רשום ששיש לו רק רייל אחד עם 22 אמפר. http://zenfist.pl/images/_core/40_11.jpg גם באתר של TOPWER רשום שיש לו 2 ריילים של 12..או שאני לא הבנתי משהו.. http://www.topower.com.tw/En_default.asp
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההפעלה תעלה? או שצריך להתקין הכל מהתחלה ? (בעניין ה H.D שזוהה באופן שונה בשני מחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יודע איזה כבל(IDE)הוא 33 או 66 או 100?? כיאלו איך אני יכול לזהות אותו ??
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מבחינת קירור, עיצוב וכדומה.... מה ההבדלים? חוץ מהמחיר כמובן... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ובא איתו ספק של 300W של GIGABYTE הוא נורמלי? יספיק ל-D805 וכרטיס מסך X1600PRO? ואם הוא לא טוב יש משהו באיזור ה-300 ש"ח?(מארז+ספק). תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כלומר אם אני לא בבית ויש הפסקת חשמל הוא יוכל לכבות את המחשב בעצמו ידנית? פשוט הבנתי שיש אל פסק שיכולים לעשות את זה ויש כאלה שלא. והאם הדגם הזה (PR) זאת הסדרה החדשה שלהם? חוץ מזה, אתם ממליצים עליהם? כי יש גם חברות כמו OMEGA, SUSTAINER ועוד. אני רוצה לקנות כחול לבן אבל אם הוא פחות טוב מאחרים אשמח לדעת...
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז משהו באיזור הדרום לא רחוק מידי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שבוע טוב, לפני שתתחילו לתקוף אותי בגלל הXBOX. תפסיקו. הוא בעיקר של האחים שלי. אני מחפש אוזניות לXBOX בגלל הרעש, ובגלל שמדובר בטלוויזיה הווליום גבוהה ודי מפריע שרוצים לשחק בלילה. יש את האוזניות של מיקרוסופט, אוזניות כאלו מחורבנות לא לבשתי המון זמן, ועדיין הם לא עבדו בחיבור דרך השלט. לחבר ישירות לקונסולה זה לחבר כבל של 3 מטר בערך, לא בעיה אבל די מציק. אפשר לחבר לשלט ? ויש מתאם כלשהו ? אני מעדיף להשתמש באוזניות שיש לי כבר עכשיו מאשר לקנות אוזניות חדשות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-