עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דריברים למצלמת הרשת הזאתי ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=4097 לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום.. וזה בשביל חבר ואין לו תדיסקים .. והווינדוס XP לא מזהה את המצלמה...

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by GRiM,

אני מחפש עכבר חדש למשחקים, עכבר כמובן טוב, מהיר ולא אלחוטי. שמתי לב למשהו שנקרא DPI ולא הבנתי מה יותר טוב - הרבה או קצת DPI? אני חושב לקנות עכבר מסוג Smartcom Egronomic Wheel Mouse 400DPI ב-63 ש"ח:

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by Static,

שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by FatalZero,

היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  7. אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by RayZ,

יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by bah22,

טוב אז ככה... אני מחפש מקומות לקנות מיקרופון USB, מצאתי כמה, אבל הסיפור די ארוך... אז, פשוט אני מחפש דרך להקליט אות דיגיטלית, ולא אנלוגית (כלומר, USB, מן הסתם, ולא מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול). מצאתי אפילו ממיר מאות אנלוגית לדיגיטלית, כלומר, אפשר לחבר לשם את המיקרופון, וזה נראה כמו Hub USB... טוב, שיהיה. אז אם אפשר, מקומות לקנות בהם, מיקרופונים USB, ו\או ממירים מאות אנלוגית לדיגיטלית. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  10. בסביבות 400+W לא צריך יותר, שיהיה כמה שיותר טוב, תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. האם המקלדת טובה? ו

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. כי המחשב שלי נמצא במקום בעייתי, ולמקלדת שלי קניתי כבל מאריך כדי שאני יוכל להשתמש בה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by Sav,

- ברשותי מחשב נייד ללא חיבור מקבילי. מה יופיע במנהל ההתקנים כאשר אחבר למחשב הנייד מתאם מ-USB ל-PARALLEL. האם הדבר יזוהה כחיבור מקבילי : "LPT" על כל משמעיותיו. לדוגמא : האם יופיעו טווח כתובות למשלוח נתונים כמו התקן PARALLEL אמיתי ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by spooky,

אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by jbgood,

אשמח לקבל רשמים מאנשים שרכשו את המארז הנ"ל,במיוחד לגבי רעש העבודה שלו... תודה...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by lioron7,

שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by o.m.l,

קניתי מקלדת חדשה של מיקרוסופט ויש מקש שנקרא F lock מישהו מוכן להסביר לי מה זה|?:?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Brono,

שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום קיבלתי את המקלדת הזאת היום אשמח לשמוע ממישהו שיש לו אותה (או מבין בעניין) האם האור של הקורא צריך תמיד לדלוק (הטבעת דולקת רק שאני לוחץ אבל האור דולק כל הזמן)? תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  22. השאלה בכותרת, שיהיה במארז גם זרימת אוויר טובה ...

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by x-dude,

חבר שלי קנה לפני איזה שנתיים שלוש מחשב ב KSP וקיבל ספק כח codegen cb ce pfc 480W האם הספק הזה הוא ג'נרי?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by yonib5,

מה אתם אומרים על זאת: המצלמה של חברת VIEWCAM קישור לדגם: http://www.viewcom.com.cn/products-list.asp?step=2001&pid=574

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים