ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז הזמנתי את ה HTPC החדש שלי היום עכשיו אני מתחיל לחשוב איך בעצם שולטים עליו מרחוק: האם חייבים מקלדת ועכבר אלחוטיים? אם לא, מה האלטרנטיבה? אם כן, אשמח להמלצה? בעיקרון את מרבית הדברים אני יכול לעשות גם דרך RDP, לא? כמובן גם צריך שלט - אני מאוד אשמח גם להמלצה פה. אני מתכנן להשתמש ב xbmc לצפייה.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת חוטית לשימושים כללים,סטודנטיאליים ומולטימדיה חשוב שתיהיה נוחה עד כמה שניתן אך יחד עם זאת קומפקטית ומעוצבת יפה ובמחיר סביר... תודה!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי עכבר של A4tech שקניתי לפני שנה ובזמן האחרון הגלגלת לא עובדת חלק. בדקתי עם עכבר אחר והבנתי שהבעיה בעכבר שלי ולכן צריך לקנות חדש. אז כמו שציינתי בכותרת הצרכים שלי פשוטים מאוד: רק לחצן קדימה ואחורה. אודה אם תזהירו אותי מיצרן מסויים או תמליצו על יצרן כלשהו
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי חברים. רציתי לשאול האם עכבר שמחובר למחשב ל usb 2 יש קצב העברת נתונים נמוכה מל usb 3 ? רציתי גם לשאול אם אני משתמש במפצל usb מהמחשב ולמפצל מחוברים גם מקלדת גם עכבר וגם מצלמה זה יפגע/יחלק את קצב העברת הנתונים למחשב? האם עדיף לפצל אותם בלוח אם עצמו? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב קומפקטי לסלון, ואני צריך המלצה על מקלדת או סט עכבר ומקלדת, חובה אלחוטי. יש לי עכבר, אז אין לי בעיה לקנות רק מקלדת, אבל מצד שני, יש לי מעט חיבורי USB והייתי מעדיף לחסוך. חשוב לי שהמקלדת תהייה קטנה, אין לי בעיה גם בחצי מקלדת (כמו בניידים, בלי המספרים בצד ימין). מאוד חשוב לי העיצוב, עיצוב חלק ולא בולט, דומה למקלדות של Apple. ראיתי את זאת: היא עונה על הדרישות שלי, אבל היא עובדת ב-Bluetooth ולכן ירדתי מזה. בעיקרון אני פתוח להצעות לסט או רק למקלדת. התקציב עומד על 300 ש"ח, אבל עדיף לחסוך.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מארז SPL-Super Power אשר בא ביחד עם ספק Codegen 300W. העסק הזה עלה לי משהו כמו 200 שקל.. עכשיו רציתי לדעת האם הספק הזה הוא ג'נרי, ג'נרי טוב או משהו אחר והאם הוא מתאים ונותן מתחים יציבים לאט'לון 1700+ 0.18 והאם המחיר הזה שווה את הקניה.. תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של 350-400. השימושים הם מידי פעם לצלם. להדפיס מסמכים עבודות וכ...
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן מדפסת אלחוטית ועכשיו התקנתי את הדיסק שבא איתה על המחשב שלי כדי שאוכל לעבוד איתה דרך הראוטר.. השאלה שלי היא, האם אני צריך שוב להתקין את המדפסת על מחשב אחר כדי שגם הוא יוכל להשתמש בה או שעכשיו פשוט צריך להגדיר אותה איכשהו בעזרת הIP שלה או משהו..?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למדפסת ב400 שקל הזרקת דיו...הייתה לי hp עד היום אבל אני רוצה להחליף כי הדיו ממש במחיר מטורף וכך לא שווה, עכשיו השאלה היא האם קאנון או אפסון שוות (לקסמרק לא שווה בכלל)? שמעתי שהדיו של קאנון הוא בטכנולוגיה שמתייבש מהיר כך שצריך לנקות כל הזמן ויכול להתקלל אם לא מדפיסים כל הזמן.. אני צריך לשימוש ביתי של עבודות ומעט תמונות... תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הMX400 של GAINWARD שווה משהו, לא כ"כ למשחקים אבל מידי פעם ככה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף
-
הG5 ב350 וה518+Steelpad QcK ב320.. מה כדאי יותר ? תודה וחיפשתי לפני זה , אבל אמרו שה518 כדאי כי הG5 יקר הרבה יותר אבל עכשיו ירד לו המחיר
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מדיה שאני מכניס נניח שלפי היצרן המהירות שלו היא 8X אז אני יכול גג לצרוב 4X מישהו יודע למה זה? אני משתמש רק עם מדיות איכותיות יחסית ממורקס, וורבטים, מקסל, סילבר לין.... אמרו לי לעדכן את הצורב...וזה יעזור...מישהו מבין בזה?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם ישנו אתר אמין כלשהו שניתן להזמין דרכו לארץ (paypal) ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סביר להניח שהמחיר שלהם יהיה עדיין יותר גבוהה ממקבילים של AMD לעומת זאת יש עוד שיקול - אוברקלוקינג... יש להם פוטנציאל גבוהה מאוד לאוברקלוקינג כי הם מיוצרים ב 0.13u במהירות שאפילו לא צריך יצור של 0.13 - ולכן יותר מסביר שהם יוכלו ללכת עד לאיזור גיגה-הרץ שלם באוברקלוקינג... בעוד ה AXP המתחרה נמצא כבר באיזור הסופי שהוא יכול להגיע איליו. לכן לאוברקלוקר יכול להיות שהנורת'ווד מציע יחס Price/preformance הרבה יותר טוב....
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-