ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האוזניות לשימוש שוטף של המחשב במקום רמקולי השימושים לרוב הם -שירים -יוטיוב -שימוש רגיל של המחשב -ממש אבל ממש קצת גימינג דרישות : -איכות -נוחות תקציב 200-300 תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
זה אחרי שהלך לי כל המחשב מברק
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש והתוצאות האחרונות הן משנת 2004\2005 נראה לי הזוי ש 3 שנים אין פה איזה דיון על אל-פסק ... בקיצור אני מחפש המלצה לאל-פסק, דרישות: לפחות 3 חיבורי חשמל (מחשב חזק, מסך DELL 2407, מדפסת) בעל יכולת לבצע כיבוי אוטומטי חיבור USB תוכנת ניהול תקציב עד 600 ש"ח, אפשרי לחרוג במעט אבל רק על חשבון מוצר איכותי יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק לא יקר(150~) שיהיה טוב, ושיהיה לו חיבור USB(לא! GAMEPORT!) תודה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לגיטרה שתעבוד עם כמה שיותר משחקים מסדרת גיטר הירו ורוק בנד. אין הגבלת תקציב אבל אעדיף כמובן להוציא כמה שפחות. אשמח על הדרך גם לחנות ממולצת שעושה משלוחים ותהיה בה את הגיטרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצתכם ל 2 גייםפאד למשחקים ב PC,משהו שישמש גם במשחקים אחד על אחד (מכוניות כדורגל) וגם באחד נגד המחשב. התקציב עבור שניהם 300~. אודה מאוד לעיצתכם!
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על גיימפד עם 2 סטיקים אנאלוגים בפחות מ-100ש"ח? חשבתי על http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gamepadnew&Cat2Cat1ID=3276&Cat2ID=4840&aff=Zap〈=he ועל http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2727 (במיוחד השני) הם זולים אבל מישהו אי פעם השתמש\שמע על אלה ספציפית או שיש לו המלצות אחרות? הייתי קונה את ה Logitech Dual Action אבל בארץ הכי הכי זול זה 165 ש"ח (בחול זה בערך 15$= 65 שקל) גניבה!! תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלווום ביום שבת ניקיתי את המארז.. קצת שואב אבק קצת אויר דחוס.. ויצא שהמאוורר בגב המארז יותר מרעיש ממקודם בקיצור זה המאוורר הבעייתי.. יש לי עוד מאוורר 120mm של TT על הגוף קירור של המעבד והוא יותר טוב אבל מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים אני חושב שיש משהו יותר טוב ושקט. חשוב לי יותר שקט מביצועים.. אבל שיהיו ביצועים סבירים. לא חשוב לי אם זה מאוורר עם לדים או לא.. זה לא משנה יש לי.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מארז פול טאוור פשוט גנריק עם ספק 300 וואט פשוט אני רוצה להחליף מארז חשבתי על האנמרקס 350 וואט יש לי כמה שאלות המחיר שלו מצדיק את זה לעומת האנטק אנמרקס ידועים בספקי כח מעולים הבעייה היא כזו יש לי 6 מפרצים במארז שלי שמכילים צורב וסידי פלקסטור סקזי די וי די אסוס סידירום אסוס אי פאנל ומגירת קירור והמארז של אנרמקס מכיל רק 4 מפרצים השאלה היא אם להחליף ספק או מארז שלם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז עד 600 ש"ח גג ,אם הגבלת גובה עד 44 ס"מ חובה ,אורך ועובי לא משנה ,צורה וצבע לא משנה ,הטוב ביותר שניתן למצוא בפרמטרים שציינתי תודה מראש ! מה שמצאתי בינתיים זה : COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU ,Antec SUPER LANBOY Aluminum ,ANTEC SLK2650-BQE ,Sunbeam Samurai RED מה הטוב בינהם והאם יש טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מדפסת רגילה עם הזרקת דיו צבעוני ושיהיה אפשר לחבר מיכלים חיצוניים שקופים לצורך מילוי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המדפסת בבית. השימוש בה הוא כלל וכלל לא אינטנסיבי. אולי 30-40 דפים בחודש. האם כדאי ללכת על מדפסת דיו או לייזר? אני קונה בעיקר טונרים חלופיים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מבקש המלצה על מדפסת אלחוטית עד 400 ש"ח בבית יש לי רק לפטופ עם רשת אלחוטית,אז רציתי מדפסת אלחוטית לחבר אותה לרשת (ראוטר) כמובן שהדיו יהיה זול תודה רבה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אמרו לי שמחליפים מדפסת כל שנה כי הדיו נגמר ואין הגיון לקנות דיו חלופי ולכן קונים כבר מדפסת חדשה שמגיעה עם דיו מקורי. אני סטודנט וצריך מדפסת רגילה, פשוטה ושתספיק לזמן רב ככל האפשר. לא חשוב לי כ"כ צבעונית. חשוב לי (לפחות בקנייה הראשונה שלי עכשיו) שיהיה גם סורק ושלא יסרוק ע"י משיכת הדף (כי שמעתי שלפעמים המנגנון הזה נהרס ואז לא ניתן להשתמש גם בסורק וגם במדפסת. כך שאם המדפסת תהרס לפחות אוכל להשתמש בסורק, וכך לקנות מדפסת פשוטה וזולה בפעם הבאה). דבר נוסף שאני מעדיף (אך לא חובה) שתהיה אופציה לפקס.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יקרה ,ולא מתקלקלת שני וחמישי.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם קיימות מדפסות לייזר איכותיות בפחות מ-500 שקל? וצבעוני?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מספיק לי רק הדפסות רק בשחור לבן, מדפסת לא משולבת, כמה שיותר זולה ובעיקר חסכונית כי אני מדפיס הרבה. חשבתי על אחת מאלה: Samsung ML1915 Samsung ML1640 Samsung ML1915 מה דעתכם? המלצות אחרות?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-