עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sgsg,

היי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפש מדפסת משולבת וצימצתי את המועמדים לשתי המדפסות שבנושא. למישהו יצא להתנסות עם שתיהן ? הדרישות שלי מתאימות למדפסות אלה - צבעונית + רשת + משולבת + ראשי דיו יחסית זולים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  5. תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ax01sldw

6. Started by ttwow,

שלום קניתי FIREWIRE של PCI ואין לי מושג איך לחבר אותו למחשב-הכוונה את הדרייבר אין לי בעיה לחבר אבל מצורף לזה חוט שמורכב מ4 חוטים(2 שחורים אחד צהוב ואחד אדום) שיש להם 3 בסיסים לבנים-בסיס לבן אחד מתחבר לFIREWIRE אבל לאן מחברים את שני הבסיסים הלבנים האחרים? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה איך אני מדפיס באופן אוטומטי (ולא ידני) הדפסה דו צדדית במדפסת: Brother MFC7840W תודה רבה, אור

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by amirn,

היי מבקש המלצה למדפסת לסטודנט (בעיקר להדפסת טקסטים) תכונות: - קלות שימוש, ואיכות בנייה טובה (שלא תתקלקל כל יומיים) - אחזקה (דיו) זולה - איכות הדפסה סבירה+ גם ב DRAFT תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. יש לי כרגע בבית razer black 2014 אני מחפש לקנות נוספת - על מה תמליצו: Corsair K95 Logitech G910 Razer BlackWidow Chroma אשמח לחוות דעת

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by MiniMizer,

שימו לב, תמונה זו צולמה לפני מספר דקות באתר פלונטר. חיפוש קצר ל'Geforce 256' יביא אתכם לאותה תוצאה בדיוק. אם הכרטיס כל כך יקר, בטח הוא ממש טוב! מהיום עוברים לVision Tec! ;D

11. Started by cold-fire,

כבל חשמל מתאם מ-20 פין ל-24 פין עבור לוחות LGA775 / AMD939 הקישור לאתר http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2285

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by Boomer,

יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by shgec,

שלום. אני צריך עכבר למשחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד) הדרישה העיקרית היא שהלחיצה על הכפתורים תהיה שקטה. רצוי שגם יהיה אלחוטי . תקציב של 200-300 אך אפשר גם יותר אם צריך.. העיקר שלחיצה על כפתורים לא תייצר קול או לפחות כמה שפחות רעש. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by johava,

חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by Dan1919,

שלום, מה אתם חושבים על הספק הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ? אייך הוא? מומלץ? אייך הוא יתמודד עם D930+X1800GTO ? בתודה מראש,דן.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by cool_boy-PP,

טוב הנה סקירה מטומס הרדוור של מארזים חדשים דנדשים(שחלקם אין בארץ ) פשוט מארזים יפים שחבל"ז.......הכי האהבתי את טרמלטק עם הדיסקים(המסתובבים אם אני לא טועה..) והצורת בנייה שלהם שונה מאשר המארזים שיש בארץ לרוב שם יש מארזים כמו אנרמקס עם תעלה מיוחדת עם פטנט חזק ביותר של קירור המעבד והלוח אם......פשוט לראות ולא להאמין ! קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/howto/20050411/index.html

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by itzik_touch,

מה אתם אומרים איזה עכבר טוב לפי דעתכם ??? אני לא ממש יודע מה יותר טוב ולכן אני שואל אותכם! G500 או RAZER בכללי ומה אתם מציעים לי לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש את לוגיטק הזה: http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2008 ואת הHAMA: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ON21FFA6DE&af=2051#reviews מה אתם אומרים? מישהו מכיר? בקשר לHAMA, החברה נחשבת רצינית בתחום? כי אני אישית לא שמעתי אבל גם לא ממש מומחה. יש אולי המלצות לעכברים אלחוטיים אחרים עם תחנות עגינה בטווח מחירים כמה שיותר נמוך? תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by or,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 GHz 512 rdram auas v8200 t2 64 pure קיבלתי 6500 זה בסדר??????????

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. בשבוע האחרון חיפשתי ללא הצלחה יתרה ספק כוח 400W ומעלה שנועד ללוחות אם בעלי שני מעבדי xeon - היחוד של ספק כזה הוא שמעבר לחיבור ATX ו- 4pin 12V, יש לו עוד חיבור של 8pin 12V. דוגמא לספק כזה ניתן למצוא באתר של supermicro: http://www.supermicro.com/PRODUCT/Accessories/pws-034.htm, שלצערי בדקתי אצל המשווקים שלהם בארץ ואף אחד מהם לא מביא דבר כזה. אם מי שהוא מכיר חנות או יבואן שיש להם ספק כזה (לא בהכרח של SM אלא כל ספק שעונה על הדרישה של 400W+ ועם החיבורים המתאימים) אני אשמח לשמוע, תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. שלום.... טוב הבעיה לי היא, לפני כשנה וקצת דוד שלי הביא לי מצלמה דיגיטלית (די פשוטה - מצלמה בשביל שיחות דרך האינטרנט) אחרי כמה זמן ניתקתי אותה והיום אני מעוניין להשתמש בה מחדש. אבל.... הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים שלה למחשב והם ישנים - המחשב אמר להוריד חדשים (כמובן כבר חיברתי את המצלמה ול WINDOWS XP אין דרייבר בשבילה) נכנסתי לאתר של חברת המצלמה (Kensington) והדרייבר הכי חדש שיש שמה הוא לWINDOWS 98 ומילניום הורדתי אותו וניסיתי להתקין אותו אבל קפץ לי הודעה שזה מיועד אך ורק ל98 ומילניום, מה אני יכול לעשות עכשיו? יש מקום או מישהו שיצר דרייבר בשביל המצלמה הזו?? מה אני אמור לעשות??? I need some help... ??? ??? תודה מראש Some Thing... :-\ שכחתי לרשום את הדגם של המצלמה -&g…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. AMD X2 3800 2GB (שני סטיקים) 7900GT האם הספק HEC 400TRT 20/24PIN יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.