עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by demultiplexer,

אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  2. הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by yakuza,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס קול יותר טוב לדעתכם : דרייברים , פיצ'רים , ביצועים........ ???

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by DAN,

אני מכריז בזאת כי: הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ . לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו. אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך....... הלוח פשוט יצירת מופת. דן

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by eyal,

קיבלתי עם הכרטיס מסך של MSI משקפי 3D ואני לא מוצא את הדרייוורים לXP ומה אפשר לעשות איתם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 6kwar,

שמע אני לא כל כך חזק בעניין של הרשתות ורציתי לדעת אם אתה יכול לדבר איתי שמע זה המספר של האסיקיו שלי אז כנס ודבר איתי כי זה דחוף מאוד

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by DJO,

יש לי כל מיני סרטים שהייתי רוצה להעביר למחשב. לא חשוב לי ASF/MPG/AVI למרות שברור שהכי איכותי זה DIVX. למה אני זקוק? כבלים מיוחדים? כרטיס עם TV IN?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by noam12,

ההפעלה תעלה? או שצריך להתקין הכל מהתחלה ? (בעניין ה H.D שזוהה באופן שונה בשני מחשבים תודה

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by Air_CoW,

אני עומד להזמין כרטיס Geforce 3 v8200 ti200 גרסת Pure רק עם טיוי אאוט. מהחנות שבה אני מזמין, הציעו לי בתוספת של 130 ש"ח גרסא של הכרטיס בתוספת VIVO שזה עד כמה שאני יודע Video In/Out. השאלה שלי היא אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הפיצ'ר הזה בכרטיס ואם זה כדאי בהתחשב בתוספת הנדרשת. נ.ב אם מישהו יודע, האם יש הבדל בין גרסאות Pure ו Deluxe בכרטיסים של Asus מבחינת הכרטיס נטו... לא כל התוספות מסביב תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אהה כן ואיך לעזעזאל מכוונים אקוליזר של 10-band? זה די מדאיג אותי כי על הlive value שלי יש פשוט כיוונוני treble/bass וזהו...

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by nutty,

שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by Haflo,

נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by Boomer,

יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by helpplz,

טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by Regev,

סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by MYST,

AMD OR INTEL?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by yair_gobani,

הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yair_gobani,

מה זה מגירה לדיסק קשיח למה צריך אותה ואיפה שמים אותה ואיך מחברים אותה בבקשה תענו לי על השאלות בתודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  20. בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by or,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 GHz 512 rdram auas v8200 t2 64 pure קיבלתי 6500 זה בסדר??????????

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  23. הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by zip master,

אם מותקן במחשב אחד הארד דיסק 5400 rpm ואני רוצה להוסיף לו 7200 rpm למשל או יותר אז הם יעבדו בסדר יחד?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by BenK,

המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים