ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 90 ש"ח, או 22 דולד באיביי. מעדיף מאוד פחות(אבל אם יש לכם הצעה ממש משתלמת שהיא מעט יותר אז תביאו ) איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית HD. מעדיף 5 מגה פיקסל ומעלה(לא הכרחי) לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא. מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים(וכן יש דבר כזה, אבל זה לא הכרחי) אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי, אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500 של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C. שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה מה שאני מקבל בחנות? דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות (משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP משולבת:מדפסת, סורק ופקס. הפקס ניתן להפעלה מן המחשב. את המכשיר מסוג HP6213 רכשתי לפני כ 10 חודשים. מידי מספר ימים התוכנה של הפעלת המכשיר "נעלמת" דבר שגורם לכך שלא ניתן לשלוח פקסים מן המחשב והדפסות רגילות למדפסת. יחד עם זאת המכשיר כשלעצמו ממשיך לתפקד: ניתן לשלוח פקסים צילומים וכו... נהלתי אין ספור שיחות עם התמיכה הטכנית אולם הפתרון היחיד שנתנו לי כצפוי הוא הסרה והתקנה מחדש. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אחרי קרוב לחמש שנים הלוג'יטק mx518 שלי מת וצריך להחליף אותו, איזה עכבר כדאי לקנות עד 150 שקלים ? כדאי לקנות עוד mx518 ? הייתי מאוד מרוצה ממנו במהלך השנים.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה, בשנתיים האחרונות אני במרדף בלתי פוסק אחר עכבר (ולא, אני לא חתול במקרה). בגלל כל העכברים שנקניתי, ניסיתי, לא הייתי מרוצה ואחר כך גם לא הצלחתי למכור בסכום הגיוני הקמתי לעצמי אוסף עכברי גיימינג בייתי ויש לי כמה מסקנות לגביו. הקטגוריה שלי היא עכבר גיימינג (FPS) ימני (או סימטרי) בעל מקשי ניווט Backward Forward (לדפדפן). מגוון עכברי הלייזר בקטגוריה זו הוא רחב יותר משמעותית בהשוואה לעכברים בעלי חיישן אופטי תחת הדעה הרווחת כי טכנולוגיה חדישה זו מאפשרת מהירות קריאה גבוה יותר (DPI), עובדה על מגוון משטחים רחב יותר וגם דויק גבוה יותר. יש לי מסקנה אחת חדה וברורה עבור כל העכברים מסוג זה: תחושה של חוסר תאום בין הביצוע לתוצאה. פש…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה בתוכנה לGPS למחשב כף יד או מהיכן אפשר להוריד את התוכנה. אם תוכלו לתת שם מסויים של תוכנה, זה גם יהיה בסדר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מועניין לקנות עכבר אלחוטי חדש שיעבוד בטווח של שלושה מטר. כיום יש לי את הLASER MOUSE 6000 החוטי של MICROSOFT והעכבר החדש יהיה בנוסף אליו. אחד הדברים שחשובים לי זה הMAGNIFIER (זכוכית מגדלת) שיש לי בעכבר הנוכחי וחשוב לי מאוד שיהיה גם בחדש (תנאי הכרחי) ראיתי שתי אופציות שנראות לי: האחת זו זאת: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=400753 והשנייה: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=378129 התכנון הוא לא להשתמש בעכבר הרבה אלא רק ב15-20% מהזמן ובשאר הזמן אני ישתמש בעכבר הישן... על איזה מהם כדאי לי ללכת? ועוד שאלה: איזה יתרונות יש לעכבר BLUETOOTH על WIRELESS רגיל?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי.חשוב לי מהמדפסת תהייה איכותית ופונקציונלית. כיוון שהיא מיועדת לנישה מסויימת, עוד נתון שחשוב לי הוא המידות שלה. עומק : 35 - 40 ס"מ רוחב : 60 MAX גובה : 60 MAX תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר שבוע להשיג את העכבר הזה (rat5) ואני פשוט לא מצליח למצוא אותו בשום מקום (מבחינת זמינות) אז רציתי לדעת איפה הוא זמין ואם אין, אז המלצה לעכבר טוב מאוד לגיימינג עד שח 370-380.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם כל שלט של ה 360 תואם ל PC, גם כאלו של צד שלישי, האם ניתן לקנות אותו בארץ כבר
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 300 שקל לפאד + עכבר חיפשתי הרבה באינטנט והתמקדתי בדגמים האלה: RAZER DEATADDER LOGITECH G500 SS IKARI ונראה לי שאני יקח פאד מהסדרה QCK כדאי? אם כן איזה עובי? (גודל אני אבחר אחר כך) בקשר למקלדת אני לא רוצה משהו יקר אבל שתהיה נוחה, ( איך הWAVE? ) . תודה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ישנו מין ציפוי על הזכוכית של המסך והוא מתחיל להמחק (כניראה מניקוי יתר) וזה עושה כתמים מעצבנים... אני חייב לעשות משהו ואין לי אחריות
-
התקציב עד 350 שיהיה נח מאוד ועדיף יפה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לדעתכם ? (לשימושים כללים במחשב וקצת משחקים, לא למעצבים או משהו כזה)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! כבר יותר מארבע שנים שאני נהנית (טפו טפו) ממדפסת של Lexmark דגם E120. לאחרונה המחשב עבר פירמוט, והותקנה מערכת הפעלה Windows 7. מאז, אני לא מצליחה להתקין את הדרייבר עם דיסק ההתקנה שיש לי. חיפוש קצר באתר של Lexmark מראה שהם כן מודעים לבעיה, והדגם הזה מופיע ברשימת המדפסות שיש להן דרייבר מעודכן למערכת הפעלה זו, אבל הקובץ לא באמת עושה את העבודה. המדפסת עובדת גם ככה, הבעיה העיקרית היא שאין לי את האופציה של להדפיס דו"צ. אני יודעת שאפשר להדפיס זוגיים ואי-זוגיים בנפרד, אבל לפני שאני מתחילה עם זה, האם מישהו נתקל בבעיה? ויותר חשוב, האם מישהו יודע איך מתגברים עליה? ??? שנה טובה לכווווולם!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נו אז כמה אתה תשקיא 700 או 100 או יותר או בכלל לא תקנה מארז חדש?? ;D
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הזמנתי כבר כמה USB HUBS מהונג קונג ואף אחד לא היה באמת USB 2 כמו שרשום ... מעביר לי ב50 קיי מDOK .. האבים שנראים די טוב בין 5-15 שקל .. אפשר לינק איביי להאב שהזמנתם ונמצא אצלכם ובטוח מעביר בUSB 2 ?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-