ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני חדש פה... אני חייב שתעזרו לי.. אני קונה מצלמה דיגיטלית חדשה! אבל היא ממשק יו אס בי 2 ! יש בעיה .. אין לי מושג מה זה אומר... אז אני אמשח אם תעזרו לי... יש לי מחשב סלרון 850.. זה פנטיום 3... עם 128 זיכרון.. אני ישדרג אותו בעתיד... עכשיו .. מה זה יו אס בי 2?.. יש דבר כזה יו אס בי 1?... אם המצלמה על ממשק יו אס בי 2 זה לא יעבוד אצלי.?... ואם זה לא יעבוד.. כמה עולה יו אס בי 2?.. אני ישמחחח מאד אם תעזרו לי... כי המבצע של המצלמה הזאת נגמר בעוד יומים.. תודה רבה לכם.. :
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שמעתי שבמקלדת הזאת יש קורא כרטיסים זה נכון? אם יש אז איזה כרטיסים היא קוראת? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי עכבר דיי חדש - בשימוש מספר חודשים LOGITECH G500. הוא עושה בעיות עם הגלגלת ככה שאני מזיז אותה ואחרי שהתנועה נקלטה נגיד אני גולל למטה , אז הוא מחזיר את העמוד למעלה. אני לא יודע אם זה תקול או שזה פשוט מאוד רגיש, אבל זה לא קרה אפעם לפני זה עם אף עכבר. העכבר הקודם שלי הוא MX518. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברי שלום אני רוצה להתחדש במצלמת אינטרנט לרשת אבקש המלצה למצלמה : אמינה צפיה ושידור חלק איכות תמונה קול יכולת דיבור כיוון למרחב החדר (ימין שמאל , למעלה למטה) מה עוד ניתן לקבל ממצלמה אשמח לקבל המלצות :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז מה טוב יותר? יכולים לספק לי את שניהם באותו מחיר של הS&S.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום מידע רלוונטי, תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
במחשב יש לי שתי יציאות של USB אולם, ב-DEVICE MANGER אין לי UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS איך אני מוסיף את זה??? נ.ב אין לי מושג באיזה לוח אם מדובר - אבל מדובר בפנטיום שלוש שנקנה לפני בערך שנה וחצי מי שיכול לעזור לי - :AR15:בבקשה!!!
-
כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp5550. אתמול המדפסת הפסיקה להדפיס בשחור לבן. החלפתי היום גם את הראש השחור וגם הצבעוני, אבל עדיין הראשו השחור לא מדפיס כלום (יוצא דף חלק). הראש הצבעוני דווקא כן מדפיס. בתמיכה הטענית של דיו-סנטר אומרים שהראש נראה להם תקין יכולה להיות בעיה במדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני איזה שנתיים שלוש מחשב ב KSP וקיבל ספק כח codegen cb ce pfc 480W האם הספק הזה הוא ג'נרי?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1.מה זה הקפיצת מחירים העצבנית הזאת לזכרונות 2.מה דעתכם על הלוח epox 8kha? 3.מה דעתכם על הלוח msi kt266 pro? 4.מי לוח יותר טוב למחשב למשחקים ללא צורך ברכיבים מובנים וללא צורך ביכולות המהרה ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כל מיני סרטים שהייתי רוצה להעביר למחשב. לא חשוב לי ASF/MPG/AVI למרות שברור שהכי איכותי זה DIVX. למה אני זקוק? כבלים מיוחדים? כרטיס עם TV IN?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי ADVICE PR540VA כפי שאפשר לראות במפרט שלי. בימים האחרונים מכל נפילות המתחים, אז האל-פסק מופעל למספר רגעים.. השאלה היא כזאתי, מכיוון שהאל-פסק "מתריע" עם צפצוף מעצבן מתי שיש הפסקת חשמל (שהוא מפסיק לקבל חשמל מהקיר), אז בלילות האחרונים הוא מצפצף הרבה... ובעקרון אפשר להשתיק אותו עם לחיצה בודדת על הכפתור היחידי שיש עליו, אחרי כמה דקות הוא מתחיל לצפצף כמה פעמים רצוף (אני הולך להרגיש מטומטם...) "ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ" , כל השאלה שלי היא, יש דרך להשתיק את האל-פסק ? :-\
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי כ300 שקל ועכשיו אני צריך עכבר ופאד אז יש לי כאן מעין פאד מסריח שעולה 10 שקל עכבר עם גולה שעוהל 10 שקל גם עכישו אני רוצה לקנות עכבר ואולי פאד חדשים אז אני מתלבט בין ה mx510 בלי פאד כלומר אני היה עם הפאד שיש לי כעת עד שהיה לי כסף לקנות פאד או לקנות IE exploer של מיקרוסופט יחד עם פאד פאנק מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזו מדפסת בעלת כרטיס רשת מובנה מומלצת לעבוד ב DOS ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחים שלי ברצוני לקנות ספק כח למחשב העל שלי ורציתי לישאול מה דעתכם על ספק כח זה מבחינת הנתונים שלו TAGAN EasyCon TG530-U15 530Watt האם הוא שקט והאם הוא ג'נרי או לא האם הוא יכול לתפקד מעולה במחשב פנטיום 4 עם חומרות חזקות ומהירות כמו מעבד קונרו e 6700 תודה מראש לתגובות
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי למחשב חדש שאני קונה. תקציב - עד 1,000 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. הציוד ההיקפי שאני צריך: עכבר - אני מעוניין בעכבר כבד יחסית, כפתורים לאגודל ואחיזה נוחה באחיזה שבין claw grip ל-palm grip. חשוב שיהיה חוטי, אבל לא חוט פלסטיק שמסתבך כל הזמן. מקלדת - כמה שיותר גדולה עדיף, רצוי מאוד מוארת. עברית חשוב, אבל לא מאוד. אוזניות + מיקרופון - העיקר שיהיו נוחות לשימוש במשך הרבה זמן, עדיף שיסנן רעשים מבחוץ. לא צריך משהו מקצועי ויקר. אם נישאר תקציב, אז אני גם רוצה פד לעכבר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקמתי מחוץ לחדר מצלמת אינטרנט ואני רוצה לחבר לה כבל מאריך של 5 מטר כדי לחבר אותה למחשב ולראות מה קורה בחוץ בזמן אמת השאלה שלי אם זה יהרוס את איכות התמונה בגלל המרחק או לא? תודה על התשובות... מנהלים אני לא מצאתי לאן זה קשור אם זה לא קשור לכאן תעבירו, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
KVM נועד לחבר סט אחד של מקלדת+עכבר+מסך ליותר ממחשב אחד כדי לשלוט על יותר ממחשב אחד נכון? אז אני רוצה לחבר למחשב אחד 2 סטים ושהמוצר הזה יתן לי לבחור באיזה סט להשתמש בכל רגע נתון. יש דבר כזה? או אולי להכין משהו עם איזה מדריך DYI? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-