ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Seagate Baracuda 40GB 7200RPM עריכה: לא, בפעם הבאה אני פשוט אמחק לך את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קודם כל רציתי להודות לכל העונים על מגוון התשובות והנסיונות לעזור. כידוע לכם היה לי צורב ימהה 2200 IDE כאשר כל צריבת דיסקים נשמעו ציפצופים בסאונד. לאחר כל מיני נסיונות שלא צלחו לצערי...הוחזר הצורב לחברת ס.ג והוחלף לימהה 2100 SCSI. (בהזדמנות זאת תודה לאשר מנהל מעבדת ס.ג על השירות הנפלא). אני שמח לבשר לכם שלאחר ההחלפה הפסיקו הצירצורים והצורב עובד כמו גדול! יש לי רק בעייה קטנה...במסגרת הנסיונות צירפתם לינק להורדת ASPI ,לאחר ההורדה התברר לי שהנ"ל פגם במדיה פלייר שבמחשב, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מצורף לכתבה באינטרנט,המדיה מסרב ונשאר על מצב CONNECTING אבל לא נפתח. הלינק בתשובה ל-ASPI כבר לא עובד והדף כבר לא זמין,במידה ומשהו יכול לצרף קישור חדש לקובץ ASPI כדי שאוכל לתקן את …
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום קראתי כל מיני דעות בקשר לשילוב ביניהם רציתי לדעת האם כדאי להתקין והאים חייב להתקין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי עכשיו סלרון 500 ( ;D) ורציתי "לשדרג" לסלרון 900 ורציתי לשאול האם הלוח אם יתאים: יש לי לוח אם של VIA דגם CA64-BC תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זה אחרי שהלך לי כל המחשב מברק
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הMX400 של GAINWARD שווה משהו, לא כ"כ למשחקים אבל מידי פעם ככה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Hauppauge WinTV Theater\WinTV-PCI לפי הביקורת ב Mentor.org.il ובכלל, נראה שלחברה הזו יש כרטיסים מדהימים אבל נדירים בארץ...
-
כנסו לכתובת ותיראו לבד: http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4102 אני גם שמעתי חדשות בקשר לזה בערוץ TECHTV שנימצא אצלי בYES זה קשור למניות וגם לטיפ שהגיע למנהלים שיש להם סיכוי טוב לספק את הכאטיס הגרפי לאקסבוקס מלפני שנה בערך כשזה הוכרז שNVIDIA תספק את הכרטיס הגרפי לאקסבוקס.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שמבוסס על AMD אבל אני לא יודע מאיזה חברה עדיף GIGABYTE או ASUS אז מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח הכי טוב לדעתכם לפנטיום 4 2.2 (עדיפות לאסוס). המון תודות.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500 של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C. שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה מה שאני מקבל בחנות? דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות (משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כשהפעלתי את העדכון האוטומטי של הXP אחד העדכונים היה לכרטיס מסך - 2.3.1.2 ואכן תחת הממשק של הדרייבר שהיה 2.3.1.1 אכן מצויין שהדרייבר הוא 2.3.1.2 ! (כנראה 2.3.1.1 WHQL)
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-