עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by taimor,

יש לי ת'פאד QCK והוא קצת התלכלך איך אני מנקה אותו בדיוק ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כאשר אני צורב משחק ה AUTO RAN עולה ודופק את הצריבה מה עושים בכדי ליצרוב דיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ag43,

אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eh50,

http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3 על פי המפרט שלו נראה ספק מאוד טוב, הוא מסוגל להחזיק כל מערכת היום מלבד ריבוי כרטיסי מסך??? ואיך המארז הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11141&catid=826 ????? מאורר טוב??? איכותי<?<<

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. שלום, היום התקשרתי לחנות מחשבים באזור שלי והיא גם דיי זולה והיא קרובה מאוד לפי מה שחבר שלי אמר, אני קונה ממנה leadtek 6600gt ב1070,זה זול לא? וגם קרוב ,בהתחלה הוא רצה עליה 1200 וגם הוא יבוא להרכיב אבל אמרתי שאני לא צריך, בכל מקרה,רציתי לקנות ממנו ספק ומארז למחשב, שאלתי אותו אם יש לו HEC-Compucase והוא אמר לי שזה חרא של ספק,הספק אין לו הגנות כלל והוא גורם להרבה שריפות,ריסטרטים ודברים כאלו, ואמר שגם אין לו את המארז הזה בחנות, הוא אמר שיש לו רק Thermaltake עכשיו,אני עוד מעט רוצה לקנות כרטיס מסך 6600GT וגם לשים במארז משהו כמו 4 מאוררים+OC לכרטיס+קירור לכרטיס מסך,יש איזשהו ספק של TT שיחזיק לי את הדבר הזה 380 ללא חריגה!?,יש לי גם מערכת חזקה,ראו במפרט ואני עוד עושה 1GB ז…

7. Started by TippEx,

שלום, העכבר שלי בן פחות משבוע ויש לי איתו כבר בעיה חדשה קניתי לעכבר שלי פאד תואם, roccat sense glacier עכשיו לפעמים גם בלי שאני נוגע בו אז העכבר על המחשב זז.. כאילו שאני מזיז אותו לפעמים זה רעידות קלות. ולפעמים הוא זז לצדדים כאילו אני דוחף את העכבר פיזית. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by The Dom,

היי, קניתי לפני כשנה וחצי Mionix 3200 חדש לגמרי והיום , לאחר שימוש קל מאד בעכבר, הגלגלת התחילה לחרוק (squeak) כשמשתמשים בה. קניתי את העכבר דרך איביי כך שגם אם הייתה, לא בטוח שכבר יש אחריות על הדבר הזה. יש מה לעשות?

9. קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  10. היי. אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת. יש לי שתי אפשרויות: א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט. ב. Logitech Internet Navigator. האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת. ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי? אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dima323,

איזה טיונרים מתאימים למדפסת הזאות? ראיתי בזאפ מלא טיונרים במחירים בין 70שח ל1000שח איך אני יודע איזה טיונר מתאים למדפסת שלי? על איזה טיונר אתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by weamir,

לא לאוברקלוק ללא ספק עם חלון שקוף בצד רצוי כמה שיותר מאווררים מסנן אבק???

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by composite,

תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ה HTPC יושב בסלון ויש צורך במקלדת שתגיב למרחק של כ 4 מטר ולאו דוקא ישיר הייתי מעדיף שזה יהיה גם סט עם עכבר אבל הכל תלוי במחיר.. אני מוכן להשקיע כ350 ש"ח אלא אם כן המחירים ממש לא בסקלה הזאת ואז אשמח לשמוע פתרון אחר.. תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. האם באמת במשחקים יש הבדל מהותי ומורגש בין עכבר אופטי 800 dpi לבין עכבר זהה אבל עם 1600 dpi? השאלה מתייחסת בהנחה שעיקר השימוש הוא למשחקים כמו crysis ואין שום כוונה להתחיל לשנות את ה-dpi תוך כדי משחק.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. תסתכלו במפרט שלי. עכשיו, האם לדעתכם אני אצליח למכור את המחשב בלי הצורב במחיר של 500 ש"ח ? ? ? (או יותר? ) המחשב במצב לא משהו, אבל הvoodoo יכול להיות פריט לאספנים למרות שאין לו TV CARD...אולי... : וגם אולי אפשר לעשות איזהשהו פרויקט קטן עם המחשב...לא יודע....אני פתוח להצעות....למרות שאני לא מעוניין למכור אותו לכם....לא שאתם תרצו אותו... ;D

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  17. ערב טוב, אני לפני קניה של מקלדת מדיה ואני מתלבט בין המקלדת של מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=030 לבין זו של לוג'יטק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 שניהם פחות או יותר בעל אותם מאפיינים, אז בעיקרון מה שמשנה לי זה נוחות השימוש בה וחסרונות למינהם. אשמח לקבל חוות דעת קצרה מבעלי אחת המקדלות הנ"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by wiz,

שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by ranran,

שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אלחוטי, רצוי ללא דונגל, קטן-נייד. *קליק שקט * שיעבוד על כל משטח עבודה, לא חייב זכוכית. יש את Logitech M590 אבל הוא חורג מהתקציב שלי 200 שקל עד הבית* הוא אמור לעבוד על כל משטח עבודה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לא מצליח למצוא מערכת all in one קומפקטית. יש לי היום את ה-t65 של hp ואני מחפש משהו קטן הרבה יותר שלא יתפוס חצי שולחן וגם צבעוני. מישהו מכיר אולי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avi-g2005,

האם הייתם לוקחים את המארז הזה??? Thermaltake Suprano VB1000 וכמה watts יש לו????

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by hosham,

אהלן.. אז ככה הזמנתי מחשב מפלונטר והיום התקשרו להודיע לי שהמארז שבחרתי -cooler master 532 מתעכב במכס עוד כמה ימים,והציעו לי או לחכות או לקחת מארז אחר במקום. הספק שהזמנתי איתו הוא enermax noisetaker 420W. שביחד יוצאים 900 שקל בערך,חשבתי לוותר על שניהם ולקחת את המארז של antec sonata 2 שבא עם ספק של 450W. לינק: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139# השאלה היא האם הספקים שווים בכוחם ? (מפרט שאר המחשב בצד..) ועדיפות בין 2 המארזים והספקים,שקט ופיצ'רים. מבחינת פיצ'רים נראה לי שה-532 עדיף עם היציאות למעלה וכו',מחכה ליעוץ ממכם. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  24. יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ybit,

1-האם מישהו יכול להגיד לי מהו ההבדל בין סוגי ה FIRE WIRE השונים, האם הם משפיעים על איכות הוידאו שאני דוגם למחשב? 2-איזה FIRE WIRE כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.