ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מקווה שכאן הוא המקום לרשום. יש לי עכבר mx518 והוא כרגע בלי משטח פשוט על הספריה ופשוט לא נוח אחרי כמה ימים באותו מקום ניהיה קשה להזיז אותו וצריך לנקות את המקום. בשביל לפתור את הבעיה חשבתי לקנות משטח לעכבר(פד). בתקציב של עד 150 ש"ח ואם אפשר כמה שפחות מה יתאים לי יהיה נוח יגרום לעכבר שלי לזוז תמיד מהר וכמובן שיהיה כמה שיותר זול. אם אפשר לתת מחניות באזור באר שבע אני ישמח תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת,כוללת פקס (לא חשוב טלפון או בלי) עד 500 ש"ח לכל היותר. ראיתי את המדפסת HP OfficeJet 5610 ממש בזול ויש לי כמה שאלות לגביה: האם המדפסת חסכונית בצבע? איך היא (זאת אומרת אמינה?נהרסת מהר) והאם למישהו יש ביקורת עליה (עדיף פרטית משלו אם יש לו אותה) תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בינתיים אני כמעט סגור על mx5000 מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל. מה המחירים? מה ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
סביר להניח שהמחיר שלהם יהיה עדיין יותר גבוהה ממקבילים של AMD לעומת זאת יש עוד שיקול - אוברקלוקינג... יש להם פוטנציאל גבוהה מאוד לאוברקלוקינג כי הם מיוצרים ב 0.13u במהירות שאפילו לא צריך יצור של 0.13 - ולכן יותר מסביר שהם יוכלו ללכת עד לאיזור גיגה-הרץ שלם באוברקלוקינג... בעוד ה AXP המתחרה נמצא כבר באיזור הסופי שהוא יכול להגיע איליו. לכן לאוברקלוקר יכול להיות שהנורת'ווד מציע יחס Price/preformance הרבה יותר טוב....
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי... Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX וזה על הכוונת שלי עכשיו הAC97 הזה שווה משהו?? ומה זה ( FC-PGA ) ???? מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אז ככה אני ירשום פה 2 סוגי כרטיסי מסך שאני מתלבט בינהם.. 1) 142$-Hercules 3D ProphetII GeForce2 Titanium 64MB DDR 2) Innovision GeForce2 Titanium 64MB DDR-119$ עכשיו בתחלה רציתי את ההרקולס ומאחר שיש לי בעיה כספית חיפשתי משהו דומה המחיר זול יותר... ומצאתי את האינוויזיון אז מה אתם אומרים? ההבדל הוא גדול שין שניהם??
-
קניתי מצלמה עם וגם ערכה של אוזניות עם מקרופון לערכה יש 2 יציאות יציאה לאוזניות ויציאה למקרופון הכל עובד לי חוץ מהמקרופון יש לי במחשב מאחורה 3 יציאות לאן אני מחבר ניסיתי את כולם לא עובד לי מספר ICQ שלי 145758752 מספר האודיגו שלי 6339116 תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כשמתקינים כרטיס מסך יש אפשרות לעדכן אותו בביוס או שחייב מה windows ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אין איזה אתר pricewatch ישראלי או אירופאי או משהו ? חייטין.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה "ה"דבר שציפינו לו אבל זה שווה בדיקה ללא ספק!! דרייברים חדשים ל-ATI Radeon 8500 יצאו!! הדרייברים אינם של ATI ומתאימים לסביבת win xp בלבד!! שווה בדיקה בהצלחה ובתקווה שדרייברים טובים יפורסמו על ידי ATI!! איל כתובת להורדת הדרייברים- rage3d או ב- windows update
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
hi i got an Hard-Disk problem. ok , here is the problem i got 6.4 western digital UDMA HD (a little old , yes) lately , i noticed that all the time when i am installing a game , i got the pop-up window thats tells me that there is not enough disk space.(and its give me the options where i can delete TMP files or from the recycle ). but in a matter of fact i got a lot of free space. when i got 4.0 gb avilable space and trying to install a 500mb game , the pc tells me that i dont have free disk space and all over again. just for you to know : the HD NEVER made any problems and working till now GREAT , and in the setup bios all ok and hd setting correctly . so , i decid…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע
-
אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-