ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין את המפרט של ה-7500 ש"ח של המשחקים עם שינויים קלים דבר ראשון, אני לא צריך עכבר, מקלדת, ורמקולים וגם לא מסך רמקולים יש לי של קיימברידג', לא הכי טובים אבל בחיי שאני שומע בהם מעולה כרטיס קול אני גם לא צריך, אני יודע שבא אחד עם הלוח אם והוא דיי טוב ואם כבר מדברים על הלוח אם, אני חושב שעדיף שאני אקח את ה- ASUS A7V266-E לפי מה שהבנתי הוא ממש טוב, ואני רוצה לוח אם טוב ובתור כרטיס מסך, אני רוצה את הג'י פורס 3 טיטניום 500 דלוקס, אבל אני לא בטוח שהוא ניתן להשגה בארץ בכלל ואני גם לא יודע כמה הוא עולה, אבל אם לא יהיה לי אותו אז אני את הטיטניום 500 כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מהרדיאון וגם רציתי לדעת אם מודם מגיע עם הלוח אם ולמה זה דווקא מודם 56, הרי יש לי ADSL... (אם …
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
^^^ כותרת. http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnY2prZGSa/Groter_Mooier_Beter__ATX_behuizingen_vergelijkingstest/ בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לקבל מארז כזה? רק המארז ואז לדחוף בתוכו PC רגיל , בטח ישנה איזשהי דרך לקנות כזה מארז השאלה איך ומאיפה , אם יש למישו מושג אז בבקשה תמונה מצורפת , תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את המארז Thermaltake VA9000? כי אני רוצה את זה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש חיישן קטן שיכול להגיד מה הטמפרטורה המדיוקת,אני רוצה לשים אותו בכרטיס מסך שלי. ראיתי אצל חבר שלי אחד כזה הוא פעל על סוללה והוא שם אותו מתחת לכרטיס מסך גם וזה הראה טמפרטורה. [אגב זה הפורום הנכון לזה? כי לא מצאתי שום מקום אחר שמתאים.]
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
logitech g110 logitech g500 steelseries qck+ גדול מקום שנותן אחריות אמיתית אחמ... אחמ... KSP אפשר למחוק מהרשימה תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי Logitech g500 והרגליי החלקה המקוריים בדרך למות. הם מאד משופשפים ואני שם לב שמעבר לזה שזה פוגע באיכות של העכבר זה גם משפשף לי את הפאד ופוגע גם בו. אני מחפש מדבקות איכותיות שיתאימו לעכבר ואני לא יודע מאיפה לקנות. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי רק אתרים בחו"ל. אני אשמח אם תמלצו לי על חנויות בארץ ומדבקות טובות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הצפצוף שכולנו מכירים בזמן תקלה מגיע מהרמקול הקטן שמתחבר ללוח האם? ואם לא מהו תפקידו של אותו רמקול קטן?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים - microsoft natural wireless ergonomi keyboard 7000 הדונגל usb שמתחבר למחשב התעקם ועכשיו אם אני מכניס אותו למחשב אז המחשב נכבה. בחנות שקניתי ממנה טוענים שזה נזק פיסי והם חייבים לשלוח הכל לחברה ושהאחריות לא מכסה ואני נתון לחסדיהם. מאיפה אפשר לקנות דונגל חדש? האם יש מעבדה בארץ שיכולה לתקן? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני יכןל להשיג חישן טמפרטורה או אולי יש דרך אחרת למדוד טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מאיפו אני יכול ליקנות דיו למדפסת BROTHER MFC250C? שמעתי על דיו סנטר מומלץ? ואיך אני משלם? השליח בה אני נותן לו מזומן?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עשקו את חבר שלי עם PIII800 128 SDRAM ולוח מסריח של אינטל עם שלושה חריצי PCI וללא AGP! אה, וגם כן עם ATI 8Mb עכשיו יש מאיצים PCI שיכולים איכשהו להריץ משחקים מודרניים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
העט הוא מתוצרת pegasus - החברה הישראלית שהמציאה את העט הראשון מסוגו. מדובר בסט של עט אלקטרוני (עם ראש של דיו רגיל ) ומקלט. את המקלט מחברים למחברת ואז ניתן ל"הקליט" כל דבר שרושמים אל המקלט, ואח"כ להעביר את זה למחשב via usb זה פתרון מצויין לסטודנטים כמוני, ולכן אני מארגן קנייה מרוכזת כדי לנסות ולהשיג מחיר טוב (מחיר לבודד לפי היבואן הרשמי הוא 499, אחריות לשנה) אני בונה רשימה של אנשים שמעוניינים כדי שאוכל לבוא ליבואן עם כמות בטוחה של אנשים. מי שמעוניין שישלח לי מייל ל oded1983@walla.com
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איזה מארז כדאי לי לקנות? אני קונה מחשב חדש: athelon 1900+ hercules 3D Ti 500 512 DDR RAM HD:donno need help in here too ASUS AV266-E אז אני רוצה מארז עם אפשרו להרבה מאווררים מארז יעיל! קל ונוח כדי ללכת למסיבות רשת מה אתם ממליצים? לא חייב ליהיות יפה...
-
אהלן חבר'ה, אני צריך ייעוץ מקצועי לקניית מארז למחשב שלי. חשוב להזכיר: אין הגבלה של תקציב, העיקר שיהי טוב. להלן הפירוט של החלקים כרגע במחשב שלי (שאמורים להשפיע על איזה מארז אפשרי לקנות וכו') לוח אם: Intel Bay Field D865GBF 6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN מעבד: Intel pentium 4 2600 (2.6) 13*200 כרטיס מסך: Radeon 9200 se 128 mb זיכרון: ישנם שלושה מקלות, PC3200 DDR SDRAM מקל אחד 256 mb מקל שני 256 mb מקל שלישי 512 mb שני צורבים: אחד צורב "קומבו" אחד צורב DVD (לא שזה משנה). דיסק קשיח (פנימי) SAMSUNG 80 GB כונן דיסקטים 1.44 רגיל זהו זה מה שחשוב לדעתי לבחירת המארז הנכון לא אכפת לי להשקיע, אני רוצה שיהי מארז עם ספק כוח חזק, עם מאווררים להכל, וגם שיהי יפה, שקוף יהי נחמד א…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-