עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gilad111,

קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום , שאלתי לפני כמה הודעות אם כדאי להזמין מחול - Logitech Cordless Desktop Optical . בקיצור מצאתי מכירה מ-eBay ששלחים לישראל (Airship - 30$ Surface-24$) והמקלדת+עכבר עצמם לא מגיעים ל-70$ הם בסביבות ה-50$.... ככה שיוצאת לי מכירה שחבל"ז...נגיד אני לוקח AIRSHIP זה 70$ זה 350 שקל ! ויש לי עוד 100 אם יש עוד טיפולים וכאלו שטויות.... או שאפילו חברים שלי מארה"ב חוזרים לארץ עוד שבועיים ככה שהם אמרו שהם יכולים לקנות שם ולהביא אלי. אם יש למישהו משהו להמליץ\לספר רעיונות תרשמו ! זאת הפעם הראשונה שאני מזמין משהו מחול ככה שאני לא ממש בקיא בפרטים... ודרך אגב...המקלדת תהיה באנגלית ככה שבהתקנה שלה בווינדוס (חוץ מהעבודה שאני ידביק על המקשים אותיות בעברית) אני יצטרך לשים פונטים מיוחדים או…

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by zedisdead,

מי מוכר בארץ את המנקה לחץ האויר הזה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by ArtCore17,

רציתי לדעת איך המקלדת והעכבר הבאים.. מקלדת --> Genius Ergo Media Keyboard עכבר --> Genius Ergo 525 Laser Mouse ראיתי שיש עליהם מבצעים בTMSFOX אז רציתי לדעת עליהם קצת יותר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oz12,

Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  6. אני לא מבין כל כך במקלדות אז מה המקלדת הגמישה הזאתי מסיליקון (או משהו כזה שנמעכת ואפשר לגלגל אותה וכאלה) הכי טובה? תקציב עד 150-100 ש"ח תודה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shai265,

האם אפשרי לשים שתי ספקי כוח במחשב אחד????

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. הפרט הזה: מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box- 815 ש"ח מפנדה זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800ש"ח מפנדה לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865 ש"ח בפנדה -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש" שיהיה חזק לעוד הרבה שנים שיחזיק גם שדרוכים כבדים וזהו תודה.....

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by Dan1919,

שלום, לאחרונה KSP התחילו למכור את המארז הזה ב350 שקל,רציתי לשאול מספר שאלות לגביו: א=האם הוא שווה תמחיר? ב=האם הוא שקט? ג=אייך הוא מקרר? ד=יש לו מקום למאוורר 120 ו5 של 92,אבל כמה מאווררים מגיעים איתו? תודה.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by zini1,

קיבלתי מתנה לבחור לקבל חינם או עכבר או מקלדת של מיקרוסופט עכבר: Microsoft Standard Wireless Optical Mouse Black bx4-00001 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=7926 מקלדת: Microsoft® Digital Media Keyboard OEM http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=7555 זה רק הדגמים האלה אי אפשר לקבל משהו אחר.....גם לא בתוספת תשלום בעיקרון אני צריך גם עכבר וגם מקלדת......אבל אני לוקח אחד מהם ואת השניה אני קונה פשוטה בסביבות ה-50 שקל. איזה מהם עדיף לקחת? או אתם הייתם לוקחים...

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by אופיר34,

הי, אז יש לי את האוזניות בלוטוס האלה - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k-830-bt.html ויש לי גם את מתאם הבלוטוס הזה - http://www.ebay.com/itm/180983402049 ומשום מה, למרות שהאוזניות אמורות לדבר עם המשדר זה לא הולך. לא מצליח לחבר בין האוזניות למשדר. מישהו מכיר מתאם בלוטוס שיוכל לעבוד בוודאות עם האוזניות האלה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האחיזה שלי היא מסוג Fingertip, תקציב עד 450 ש"ח למלקדת+עכבר, אפשר לחרוג עד עוד 50 ש"ח. אני משחק יחסית מעט ובעיקר חשוב לי שהציוד יהיה כמה שיותר פשוט ונוח: מקלדת בגודל מלא, תגובה טובה של המקשים ובלי כפתורים מיותרים לגלישה, כיבוי וכל מיני כאלה, אבל אפשר שתהיה שליטה על ווליום. אני עוד לא סגור אם אני רוצה ציוד חוטי או אלחוטי, אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של שניהם והאם אני בכלל צריך ציוד חוטי אם אני לא גיימר כבד. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  16. איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RonCohen,

שלט XBOX מקורי אלחוטי למחשב יעשה בעיות אם משחקים מסויימים או שהוא מטעים לכל המשחקים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה למשחקים כמו CRYSIS,Assassins Creed,Need For Speed Call Of Duty BattleField....

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. ואם כבר יש בארה"ב אתם יכולים להביא לי לינקים לאתרי חנויות שאפשר לקנות דרכם?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by Dvich,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת ספק למערכת הבאה: AMD X2 4400 ASUS A8R32-MVP Deluxe GSKILL PC-4000 1GB HZ * 4 Connect3D Radeon X1900XTX WD 250GB 16MB * 2 RAID 0 + מתוכנן OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך. הספק צריך להיות מהחנות www.noacomp.co.il ובמחיר של מקסימום 700 ש"ח ועדיף שפחות. חשבתי על הTAGAN 2Force 580W, האם הוא טוב? האם יש ספק שיחזיק עם המערכת עם הדרישות במחיר נמוך יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gman_il,

חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  22. השימוש הוא לא רב, חשוב חסכון בדיו ושלא כשנגמר הצבע אז לא ניתן להדפיס בכלל מהירות הדפסה לא ממש חשובה גם הצעות מעבר למחיר ישקלו בחיוב

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. הדור הבא שסביר להניח יצא עוד חצי שנה, לא יהיה יותר מחשב כף יד עם חלונות CE קטנה ומצומצמת. הוא יהיה PC לכל דבר מלבד הזיהוי כתב... ייראה כמו חלוונת XP. בeנט מגזין יש תמונה של המכשיר של קומפאק.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by NaNdoS,

מאתמול שפתחתי את המחשב אחד המאווררים (לא יודע איזה מהם) התחיל לעשות רעש מציק ולזיין לי תשכל. חשבתי בטח יש אבק במאוררים אז בפתחתי את המחשב וניקתי אבק עם פאן אבל זה גם לא עוזר... למישהו יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? אגב, מצורף קובץ wav שהקלטתי את הרעש... שגם אתם תסבלו קצת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  25. עכשיו יש לי פנטיום 4 ו 385 זיכרון sdram והאם כדאי לי לשדרג את הלוח האם ולהחליף ללוח אם עם 256 ddr? האם שווה להוציא 800 שקל<? והאם יהיה שיפור משמעותי? ואם כן איזה לוח אתם חושבים שאני צריך לקנות? ואיזה זיכרון?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.