ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי היום את המחשב שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות שכנע אותי במקום להחליף כמה חלקים, ונתן לי יום להתחרט לפני שהוא מזמין. החלק הראשון הוא המארז. 1) זה מה שאני בחרתי (וגם מה שלקחתי בסוף). ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1125 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת. ThermalTake Element S Windows 2*23cm Fan Black VK60001W2Z http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=922 החלק השני הוא צורב. 1) זה מה שאני בחרתי. Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=844 2) זה מה שהמוכר בחנות המליץ לי לקחת (וגם מה שלקחתי בסוף). LG GH22NS40 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
השאלה שלי היא קצרה ולעניין; מבחינת ביצועים ונוחיות עדיף לי לרכוש את ה-DA או את ה-Copperhead ? נ.ב - משתמש ביד ימין, גודל כף היד סטנדרטי לחלוטין.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי מכשיר משולבשל חברת brother מדגם 215 הכוללת בין היתר פקס. עכשיו בבית יש לי קו טלפון אחד בלבד. השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות שעל אותו מספר טלפון יהיה לי גם קו טלפון וגם פקס? אם כן אז איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי השבוע לחבר למחשב הגה יחסית ישן, אך גיליתי מהר מאוד שאין לי את החיבור המתאים במחשב (מעיין מיני parallel קטן-כמו חיבור שלטי משחקים(15 פינים)) האם ישנו מתאם שנותן מענה ומאפשר חיבור לUSB במקום (או כל דבר אחר?)? בתודה מראש, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו שמע על העכברים המהירים של חברת A4TECH ? דגמים X-710-2 , X-710-1 .X-750F. X-718 אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המקלדת של logitech גירסה LX 6/7 טובה ונוחה למשחקים כמו פיפא?? האם האנטר שלהם הוא ישר ---- או מהאנטרים הגדולים??
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה עכבר יותר טוב: LogiTech MX610 או LogiTech V450 שתייהם באותו מחיר (200 שקל)..
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי, החלטתי ללכת על ה-Brother C130, בגלל 4 ראשי הדיו הנפרדים, אבל לפני כן... 2 שאלות: 1. במה שונה הדגם הנ"ל מה C-115 חוץ ממהירות ההדפסה הגבוהה ב5 דפים? (ובכללי, האם שווה להשקיע 100 ש"ח נוספים על הC-130?). 2. איפה נמצאות תחנות שירות התיקונים של חברת Brother באיזור המרכז (חולון- ראשל"צ)? לא הצלחתי למצוא זאת באתר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 :yelclap: ואני מחפש עכבר + מקלדת אלחוטיים בשבילו, עדיף BT ולא דרך מתאם כלשהו. (בשביל משחקים בעיקר) אלא אם כן תמליצו שלא כדאי אלחוטי, ועדיף חוטי וזהו, אשמח להצעות נוספות, רק תציינו שזה לא אלחוטי ומשהו פחות קשור, אבל אם אתם מכירים וממליצים, על תיק גב ללימודים, גדול, עם מקום ללפטופ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אני מחפש פיתרון של מדפסת משולבת (מדפסת, סורק, מכונת צילום) שהיא גם פקס עצמאי ויכולה גם לשמש כטלפון לשיחות, כמו (רוב?) מכשירי הפקס הייעודיים. האם קיים בכלל משהו כזה ברמה טובה (לא זבל סיני) ובאיכות סבירה (איזור ה-1,000 ש"ח, נניח) ? אם לא, מה מומלץ בתחום המחירים הזה עבור מכשיר משולב עם פקס אמיתי? האם המכשירים האלה כוללים יציאת טלפון, כך שניתן יהיה לחבר אליהם טלפון למעשה על אותו חיבור בקיר, והמכשיר ידע לזהות ולהבדיל בין שיחות טלפון ובין הפקס? יש לי ניסיון מינימלי עם Lexmark X5470 וההתרשמות שלי ממנו היא "סביר מינוס", כשבשלב מוקדם מאוד בחיים התחילו כבר בעיות של טעינת דפים וכו'. חשוב לי שהמכשיר יהיה ידידותי ונוח לשימוש, עם איכות הדפסה גבוהה ושיהיה יעיל וחסכוני. עדיף שלא יהיה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כמה שנים אני עובד עם הMX700 שלי, ואני מאוד מרוצה ממנו עקב המחשב החדש חשבתי להשתדרג, הייתי רוצה לעבור לטראקבול, אך מצד שני אני לא בטוח שאני יתרגל אליו, ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין (בעיקר מי שעובד על אחד כזה באופן שוטף ולא מידי פעם) האם זה דומה לטאצ'פד? והאם יש חשיבות לכך שאני עובד עם 2 מסכים? הדגם המדובר הוא Cordless TrackmanוLogiTech במידה ואתם לא ממליצים על הדגם הנ"ל, אני פוזל לכיוון הMX REVOLOTION או הG7 שהם בעצם ה"מחליף" של העכבר הנוכחי שלי
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני עדיין מחפש מכונה משולבת AIO שיהיה בה גם פקס וגם סריקה והדפסת דו-צדדי ברמה ואיכות הכי טובה שאפשר ופיזית בגודל סביר (50X50X35 בערך). חשבתי על HP 6313, אבל הדיו והאיכויות שלה לא מדהימים וגם הפסיקו לייצר אותה. הHP 7580 לא דופלקס וקראתי עליה שהיא לא תואמת כל כך את נתוני היצרן.. כנ"ל גם לגבי ה-BROTHER 5460. מה דעתכם על הקאנון MP830 למי שמכיר או עובד איתה? קראתי עליה דברים בעיקר דברים טובים (המחיר בארץ כמעט כפול) ורציתי לשמוע מבעלי ידע ונסיון. דוגמא לאחד המאמרים: http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1961540,00.asp
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-