עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by a-gold,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הספק הזה...שרשום שהוא מתאים ל775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 לבין הספק הזה....http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מה שונה בהם ? האם את הספק השני אני לא יכול לחבר לסוקט 775?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע אם זה המקום אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לכך אני צריך המלצה למארז מידיטאוור או יותר גדול אם יש לתקציב שלי התקציב שלי הוא עד 450-500 שקל אני מחפש מארז לא יפה או משהו כזה עם מודינג וכל מיני דברים לא יעילים אני מחפש מארז מושקע מבחינה טכנית עם אוורור טוב!!! אם אפשר שקט נוח לשימוש ואני צריך שיבוא איתו ספק 400 וואט אם אפשר כאילו צריך. תודה מראש על העזרה שלכם!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. הספק הוא מקדימה וחוסם חלק מהמעבד ( הוא נמצא מאונך ) עכשיו קנתיי אי אמ די ואני רוצה לקנות מארז חדש אלא שהספק מאוזן והם נוחים יותר לעבוד ולא מסתירים חלק מהלוח האם כל מארז שמיצרים היום הוא כזה? האם יש שמות לשיטות של הספק?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. בינתיים אני כמעט סגור על mx5000 מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by Etus,

אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הם שאלות די "בסיסיות", אבל אשמח אם תוכלו לענות. 1. אני יודע שיש כל מיני סוגים של לוחות אם, וכל אחד מהם מתאים ל- Socket אחר(370, 7 וכו'). מה זה בעצם ה- Socket ומה המספרים האלו? 2. בכל לוח אם יש Chipset שונה, באם זה של Intel, Via, AMD וכו'. מה זה ה- Chipset ומה הוא בעצם עושה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DJO2,

אהלן, קניתי לפני שנתיים MX1100 והייתי מרוצה מאוד. לאחרונה (אולי עקב כמה נפילות אבל לא בטוח) הוא מקרטע. לפעמים קצת לא זז, לפעמים קצת לא מגיב או מגיב יתר ללחיצות. האם לעכברים של לוגיטק יש תמיד אחריות של 3 שנים? איך אני מממש את האחריות? פונה לחנות בה קניתי (אראסאם)? לא חושב שיש לי קבלה. אולי שווה כבר להתחדש בעכבר חדש באותו הסגנון? אני לא גיימר אבל עובד מהבית ונמצא על המחשב רוב היום - יש לי מחשב נייח כרגע. יש לי יד יחסית גדולה והייתי מרוצה מה-1100. תודה רבה ושנה טובה, דני

7. לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Symphozis,

ישבתי שעות למצוא דרך לעשות את זה ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להחליף את כפתורי ה+-של ה DPI ל שליטה בווליום באמצאות כפתורי +-

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Michalkessel,

שלום לכולם אני מחפשת המלצה למדפסת פשוטה יחסית. לא צריכה להיות משולבת או להדפיס מכרטיס זיכרון וכאלה, רק שתתחבר למחשב ותספק הדפסה זולה, איכותית ושקטה. יהיה נחמד אם גם צבעונית אבל תכל'ס זה ממש לא קריטי לנו. מיועדת לכמות קטנה יחסית של הדפסות ביתיות (מסמך פה ושם, כמה עמודים ביום לכל היותר). חשוב לנו שהמדפסת לא תהיה יקרה והאחזקה תהיה זולה גם היא. תודה!!

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by doker,

אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by ElemenTal,

היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] מחירים בזמן השביתה במכס [/opt] [opt] מחירים אחרי העלייה העולמית [/opt] [/poll] או אולי תהיה תקופת מעבר אצלנו ?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by shazbak,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אין לי סלוטים פנויים לזכרון אז מה אני עושה!!!!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by waizman,

יש לי מחשב XT בלי ספק ואני רוצה לשים לו אחד. ברור שספק ATX לא יתאים אז חשבתי על ספק AT. האם זה יתאים? כמה W צריך בכלל? להזכירכם המסך גם מתחבר לספק הזה... תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. כרגע יש לי ג'ינרי אני רוצה להתפטר ממנו המחשב לא משהו אבל עם קצת OC מספיק לי מעבד: AMD SEMPRON 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 1536 MB RAM

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by brk2k,

תקציב - מקסימום 600 שיהיה מארז עם USB 2 מקדימה ויציאה לאוזניות שיהיה MIDI TOWER או יותר אני לא ממש צריך חלון בצד כי המחשב שלי במקום שאי אפשר לראות את החלון... וספק שיסחוב עם 300W ומעלה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by elan20,

אני צריך שיהיו לי 6 COMים על המחשב ולכן אני צריך כרטיס להוספת COMים למחשב. ברוב החנויות מצאתי רק כרטיס שמוסיף 2 אבל אני יודע שקיימים גם כאלה של 8 ולא ממש רוצה להעמיס כמה כרטיסים. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ET,

אם כן, אז איך?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by tal89,

אני חושב שאולי הגיע הזמן לעכבר חדש. השימוש הוא אינטנסיבי - גם עריכת תמונות וגם הרבה שימוש שוטף רגיל. לא ממש הגדרתי תקציב. כרגע אני עם לוג'יטק M560 ומאוד מרוצה ממנו למעט העובדה שהוא קטן בעיני ולא נוח לעבודה ממושכת. ניסיתי את הM705 ולאחר 5 דקות שימוש החזרתי אותו לחנות - הוא מאוד נוח ביד אבל המיקום של העינית הרחק ממרכז העכבר גורמת לחוסר תיאום בין תנועת היד לבין תנועת הסמן. וזה גרם לי לרצות להרוג מישהו. הסתכלתי על Performance mx ועל Master mx. העיצוב של המאסטר מבאס בעיניי, הוא בומבסטי ובולט וקצת יבאס אותי לשלוף אותו במקומות ציבוריים. מנגד, שמעתי שהוא לא פחות מנפלא. אשמח לקצת טיפים וחוויות. העכבר כנראה יוזמן מאמזון. תודה ויום שישי שחור שמח.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  22. אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by re5pect,

אני מחפש מדפסת להדפסת טקסטים של עבודות לביה"ס ותמונות.. מדפסת הזרקת דיו. תקציב-600 ש"ח עדיפות לAll In One ושלא תיהיה מפלצתית וענקית ועוד פלוס חשוב- שהדיו לא יהיה יקר מידי

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by p_q,

שיהיה אמין ושיחזיק לכמה שנים טובות

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.