ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ראיתי את הלוג'יטק פריפולס, נראו נוחות כי אפשר לחבר אותן גם לנגן גם למחשב להכל, אבל השאלה מה הטווח שלהן ? אם אני עומד קרוב אבל קיר מפריד ביני לבין המקלט ישמעו טוב ? יש למישהו עוד המלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות שיתחברו גם לנגן וגם למחשב ? תקציב לא פקטור אבל משהו באיזור המחיר של הFREEPULSE, אולי עם חריגה של 200 שקל +- מה עם הקריאייטיב Creative CB2530 ? מישהו שמע עליהן ויכול להמליץ ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP PSC 1513 עם ראשי דיו 132 ו-136 מקוריים. איפה אני יכול להזדכות עליהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מksp יחד עם המחשב ושכחתי לבדוק את זה... ואני לא רוצה שהוא יהיה אלחוטי יש לו איזה גירסה שהוא אלחוטי?(שאני ידע להחליף)
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש הוא כ-50 דפים בחודש, בעיקר צריך שחור לבן אבל בשביל הדגשה של מילים וכו של עבודות סטודנטאליות יש צורך באפשרות צבעונית. בעיקר אני מחפש אמינות, חסכוניות וראשי דיו זולים. מהירות הדפסה ושקט הם שיקולים משניים.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי גיימפאד רשמי של Xbox 360 שמיועד (גם) ל-Windows. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו וקופצת לי הערה שאומרת שהתוכנה לא עומדת בדרישות ושאני צריך SP1 או SP2, ולי יש SP3... נראה לי מאוד מוזר שהרי אם זה דורש SP1 או 2 מן הסתם זה אמור לתמוך גם ב-3 לא? בכל מקרה, יש דרך כלשהי לעקוף את זה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לחברה שיש להם את המקלדת הזאת, האם זה נכון שאין לה רגליים לכיוון הזווית?? היא שטוחה לגמרי או שיש לה זווית נטיה אפילו ללא הרגליים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין וינדוס דרך הדוס אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להשתמש במקלדת האלחוטית שלי logitech lx710 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לבעלי הסט הנ"ל ולכל מי שיצא לו לנסות אותו, האם ידוע לכם בוודאות אם הסט הזה יקלוט מטווח של כ-4 מטר ? אני מחפש סט מקלדת +עכבר איכותיים בתקציב נמוך לסלון שייקלטו בטווח של כ-שלוש עד ארבע מטר. נתקלתי בסט הזה: http://www.getit.co.il/Prod/46564/12 האם הוא יעשה ת'עבודה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף למדפסת עם אפשרות לדו צדקקי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין ה: Cordless Desktop® LX 710 Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/147&cl=CA,EN לבין ה: Cordless Desktop Wave http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3072&cl=ca,en תודה רבה לעוזרים והעוזרות....
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: במלמת אינטרנט של לוג'יטק!!!!!!!!!!!! מצלמה סוסה!!!!!!!!!! :hizuk: :hizuk: :hizuk: :anim-jjd:
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא יודע מה לקנות. ראיתי את אלה Z4 של לוג'יטק הם יפים מאוד אבל השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378923 אפשר לחרוג בעוד 50 שקל אבל חייב רמקולים טובים עם עדיפות ל-2.1 איכותיים וטובים ואם אפשר 5.1 איכותיים!!! גם טוב. שומע בעיקר שירים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום שלום אני מחפש מקלדת USB עם USB HUB .. כלמור שיש עוד חיבורי USB על המקלדת (USB 2) לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה עד לא מזמן השתמשתי בעכבר לייזר אלחוטי של לוג'יטק באמת היה טוב חבל על הזמן, עכשיו התחדשתי בעכבר של מיקקרוסופט שעובד על חיבור לבלוטוס ובטכנולוגיית הלייזר, עכשיו לפי מיטב הבנתי העכבר צריך להיות הרבה יותר טוב ויותר מדוייק לעומת זאת העכבר ממש לא מגיב טוב לתנועות וממש לא מדוייק. אז אולי אני טועה ובעצם עכבר אופטי יותר טוב מהלייזר ? כי אני ממש לא נהנה מהשימוש והתאמתי לעצמי את ההגדרות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-