ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות לקנות מדפסת לייזר שחייבת להכיל פקס ועדיף גם שתכיל סורק אם כי לא חובה. המדפסת צריכה להיות בעלת טונר חסכוני ואם יש אפשרות שלא רועשת מדי מה טוב. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול להשיג בתקציב הזה גם את הX8 והX5 של מיקרוספט, והשאלה היא איך הם בהשוואה לG518 או שבכלל כדאי לי משהו אחר העכבר כמובר אמור להיות לגיימינג, והעובדה של הX8 אלחוטי תורמת בקצת אבל לא קריטית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למקלדת ועבר ורמקולים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לאחי את במבצע של באג, את הבאנדל מקלדת Razer Arctosa ועכבר Razer Abyssus עכשיו כשהתקנתי את עכבר ואת הדרייבר הוא בכמה דקות הראשונות עבד ואז פתאום הפסיק להגיב לדאבל קליק ולא משנה שהסרתי את הדרייבר והוצאתי את העכבר והכנסתי אותו לחיבורים אחרים של היו אס בי הוא עדיין לא נותן לעשות דאבל קליק, דבר נוסף זה כשהתקנתי את הדרייבר של המקלדת לקראת סוף ההתקנה הוא גרם למחשב לעשות מסך כחול, וגם כשניסיתי להכנס דרך לוח הבקרה למאפייני עכבר ומקלדת הוא שוב נכנס למסך כחול ועשה רייסטרט למחשב, מערכת ההפעלה של המחשב היא ויסטה, השאלה שלי היא מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה מראש על התשובה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון העכבר שלי התחיל להכבות לשבריר שנייה ולהדלק שוב עם הגדרות DPI מאופסות (העכבר נכבה במלואו, שום אור לא דולק.) הדבר הנ"ל קורה יותר כשהמחשב עמוס (פוטושופ או משחק) אך קורה גם כשאני גולש באינטרנט. ניסיתי לחבר את העכבר לחיבור USB אחר והבעייה לא נפתרה. הכבל ניראה "בריא" העכבר עצמו בן שנה ללא עבר פלילי. חיפוש בגוגל העלה לי יותר מידי גרסאות, החל מלוח אם תקול וכלה בדברים יותר מפחידים. אשמח לעזרה בהקדם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע איפה יש אותו בארץ באזור המרכז אני אשמח לקנות אותו אני לא מוצא בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת razer arctosa black התקנתי את הכל מה שאני צריך את כל הדריברים ומה שכן אני לא יודע להפעיל את האורות במקלדת שזה מאוד יפה אם מישהו יוכל לתת לי מדריך להפעיל את האורות זה יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו מעמד. ישנם כמה אופציות: - playseat: כיסא באקט + מעמד. לפי מה שראיתי נמכר בארץ הג'וניור והקלאסיק (אני מניח שזה דגם ישן). האם ניתן להשיג בארץ את ה- evolution יחד עם המעמד להילוכים של ה- G25? גוגל מראה שלא ומשלוח מחו"ל יעלה כ- 450 יורו לפני מכס ומע"מ. - wheelstand pro: רק מעמד, ללא כיסא. נחמד וקומפקטי אך מפריע לי שההילוכים לצד ההגה ולא במקומם הטבעי (למטה מימין). לא ברור אם יש משלוח לארץ ולא נראה שיש יבוא של הדבר. עוד הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות גם ל-200 ש"ח וגם ל-300. תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני כבר כמה שעות מתלבט בניהם. מה כדאי? Logitech G15 Keyboard או Cyborg Keyboard אין לי בעיות עם מחירים אני קונה מחו"ל. השימוש במקלדות הוא לגיימינג כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless multimedia keyboard 1.1, העכבר עובד מצויין אבל את המקלדת הוא לא קולט למרות שהבטריות חדשות. ניסיתי לשנות USB, זה עדיין לא עובד... בהתחלה זה מקרטע ואח"כ זה מפסיק לעבוד לגמרי. ניסיתי להשתמש באותו סוג מקלדת בדיוק וזה גם קירטע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
KVM נועד לחבר סט אחד של מקלדת+עכבר+מסך ליותר ממחשב אחד כדי לשלוט על יותר ממחשב אחד נכון? אז אני רוצה לחבר למחשב אחד 2 סטים ושהמוצר הזה יתן לי לבחור באיזה סט להשתמש בכל רגע נתון. יש דבר כזה? או אולי להכין משהו עם איזה מדריך DYI? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני לא מדבר על החברות אני מדר על המוצרים האלה: Microsoft: mouse: HKA-00003 SIDEWINDER keyboard: AGB-00014 SIDEWINDER VS Logitech: mouse: G9 keyboard: G15 VS Razer: mouse: DeathAdder keyboard: TARANTULA או כל דבר אחלה, אתם יכולים גם לחבר למשל לעשות G9 + AGB-00014 SIDEWINDER בבקשה אני צריך את זה עוד היום [24.12] תודה מראש D:
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אמרו לי שכדאי לי לרכוש UPS. זה נכון? מה מומלץ למפרט הבא: פנטיום 4 3.0Ghz ATI 3650 (חיבור AGP) ספק 400W מדפסת סורק נתב אלחותי מסך LCD 20" *הערה: אומנם אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות, אז עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לקנות מקלדת למשחקים , השאלה האם שווה לקחת מקלדת יקרה כגון G15 או שווה "להתפשר" על משהו פשוט וארגונומי כגון ה LOGITECH WAVE ? ובעקרון מה היתרון של המקרואים במקלדת ובמה זה מסייע ? אם יש מקלדות אחרות שיהיו פשוטות וטובות אני גם אשמח לשמוע עליהם. סה"כ אני לא מחפש משהו עם רעש וצלצולים , מקלדת במחיר סביר שתהיה נוחה ותבצע את העבודה ...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הביאו לי ליום ההולדת מקלדת ועכבר אלחוטיים של SILVER LINE. אני משתמש רק במקלדת ומאוד מרוצה (לצרכים שלי). לפני כשבוע היא הפסיקה לעבוד. הלכתי לבנדא-מגנטיק (החברה שאחראית), והם היו סופר נחמדים אליי. בלי לשאול הרבה שאלות המקלדת הוחלפה. חיברתי אותה למחשב והכל היה תקין בהתחלה. אולם פתאום שמתי לב שיש איתה בעיות: צריך ללחוץ על מקשים פעמיים לפני שהיא מגיבה, כשאני רוצה לשנות שפה ALT+SHIFT, לא מבצעים את זה, כשניסיתי ליצור את הסימן @ במייל זה לא מגיב ומוקלד רק המספר 2. היום אני מתכוון להחזיר אותה על מנת שיחליפו לי אותה. לצערי, אין לי מאות שקלים להוציא על מקלדת. מה אתם ממליצים לי לעשות/לבדוק? יש מוצרים אחרים שאתם ממליצים לי לבקש: http://www.benda.co.il/cs/benda/sub_cat.aspx?cat_id=335
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-