ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי מאיביי את הדבר הזה http://www.ebay.com/itm/190836395542?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי מדפסת מדגם HP F2200 ALL-In-One, אני לא מצליח להתקין את זה כך שאני יוכל לסרוק האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם בחיפושי עכבר אלחוטי מתאים לנייד שלי הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את ה LOGITECH Anywhere Mouse MX .בשיטוטי באתרי המכירות שמתי לב שיש מספור שונה לדגמים . יש למשל : LOGITECH 910-002898 Anywhere Mouse MX שהוא הכי "חדש" שיש מבחינת המספר ויש גם : 910-000872 910-000873 ועוד מה ההבדל בניהם ?? האים הוא משמעותי ?? תודה מראש לעונים .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה גויסטיק למחשב שמבחינת הצורה יהיה כזה (זאת אומרת לא הגה ולא מוט של מטוס): אני מניח שהתקציב הוא עד 200-250 ככה... תגידו מה זה ג'ויסטיק ומה זה גיים פאד? תעזרו לי כי אין לי ממש מושג על מה להסתכל אפילו מבחינת מה כדאי וחשוב שיהיה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי קניתי היום מקלדת מייקרוסופט Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 אני אוהב 'לטייל'עם העכבר בדף האינטרנט כלומר לתת לחיצה על הגלגלת ולזוז ימינה או שמאלה וכאן אין לי את האופציה הזו אלה זה פותח חלון עם אופציות לעבור למסך אחר . איך מגדירים שע"י לחיצה על הגלגלת ניתן יהיה "לטייל" עם העבר ?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר + פאד במחיר של 200 ש"ח. אפשרות חריגה לא יותר מ-50 ש"ח. העכבר הוא לגיימינג (כמובן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמועות אומרות שה cordless desktop wave pro זו ערכה טובה, במחיר הנ"ל, ברם אשמח לשמוע אם קיימים דגמים עדיפים בתקציב שצוין לעיל. תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איזה עכבר יותר טוב: LogiTech MX610 או LogiTech V450 שתייהם באותו מחיר (200 שקל)..
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם למישהו יש את המארז הנ"ל ויכול לספר חוות דעת האם המחיר נותן תמורה תמורת המוצר?(980 שקל +-)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שמעתי משהו כזה אני ממש לא זוכר איפה... זה נכון ? לאיפה עדין לחבר חיבור רגיל או usb ?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי קל(לא משולבת) עד 400 ש"ח. חשוב לי שהמדפסת תהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם: HP 2360 - במחיר 270 ש"ח. Cannon? PIXMA iP2200 - במחיר 370 ש"ח. Cannon ?PIXMA iP1700? - במחיר 290 ש"ח. מה היא המדפסת העדיפה ביניהם ? ומה ההבדל בין שתי דגמי הקנון?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מקלדת LX710 של לוג'יטק שמתחברת באמצעות USB ישירות למחשב שנראה ככה: עכשיו, הסט מיועד למחשב השולחני שלי ולא למחשב נייד, ויש מרחק לא קטן בין המחשב עצמו לבין השולחן, כך שאני לא יודע אם זה יקלוט או לא יקלוט. אני קונה את הסט רק בשביל להיפתר מהחוטים. אז לפני שאני קונה, אני מתייעץ איתכם כדי לא לקנות ואז לגלות שזה לא עובד (כי אי אפשר להחזיר). יקלוט או לא יקלוט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת שאים אני מבצע הדפסה היא ביכלל לא מגיבה ולאחר כיבוי והדלקה של המחשב היא ניזכרת להדפיס יש לציין המדפסת מחוברת בחיבור USB ואיך שקניתי אותה הבעיה היתחילה סוג המדפסת היא HP DESKJET 1360 :'(
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתכוונו אותי לאיזה מכשיר יתאים לצרכים שלי? מה ההבדל בין המכשירים שהבאתי בקישור מה יותר טוב מה יותר מומלץ? הצרכים שלי זה בעיקר להשתמש עם הgps בשטח ובכביש וכל מה שמסביב לשמוע mp3 וכד' http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00169&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2089 http://www.bnc-il.com/bnc/inter.asp?page=productD&PID=229&dealer=10
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כלומר לאיזה שוק מיועד ה XP ןלאיזה שוק מיועד ה MP! ובכללי מה ההבדל הטכני בניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה יש לי כאבים ביד בעת שימוש בעכבר של לוג'יטק (אחד פשוט, לדעתי מדגמי M). אני מחפש המלצה על עכבר שבנוי בצורה אחרת ולא יעשה לי כאבים כאלה. מה מומלץ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית המדפסת הנ"ל בגלל הרבה תגובות חיוביות עליה. אבל יש לי 2 שאלות לפני-כן: 1. האם 600*600 רזולוציה זה מספיק לשימוש ביתי? מה זאת אומרת? 2. כמה זמן היא תחייה אצלי? לפי כמות דפים.. אם אני לא טועה קוראים לזה תוך?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שיהיה יותר טוב (אם אפשר) מ- HEC 6A19 , ויכלול ספק טוב
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש את הפנלים לבקרת מהירות מאווררים עם חיבורים של USB ,של SATA וכדו... בגלל שאני לא מתמצא בכלל בנושא אבקש חהמלצה לפנל שכזה עד 300 ש"ח ,כמו כן יש לי שאלה האם מספיק הפנל והחיבורים שלו או שצריך שהיה מאווררים מיוחדים במארז עם שליטה במהירות ,או כל מאוורר ניתן לשליטה דרך הפנל שמחובר ללוח האם?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה ספק יותר חזק FSP EPSILON 700W OCZ GameXStream 600W SLI שניהם בסביבות ה1000 איזה ספק יותר טוב? הוא שיש משהו אחר במחיר הזה. (סתם לידע כללי לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב)
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי במקלדת שליטה בנגן מוזיקה (START/PAUSE...) והנגן הזה עובד רק על WMPLAYER. מישהו יודע אם אפשר לעשות שיפעל על התוכנה WINAMP? ואם כן איך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-