ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
http://www.amazon.com/VOIP-Phone-Adapter-Support-Skype/dp/B000BGRZAG
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני כבר סגור 99 אחוז שאני קונה את העכבר LOGITECH MX1000 ב339 ש"ח עכשיו אני רק צריך מקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA ELITE איך היא? גם נורא אהבתי את ה MICROSOFT Natural keyboard 4000 איך המקלדות האלה? יש המלצות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד Thinkpad, הבעיה שלי היא שאין בו חיבור firewire ואני אצטרך לקנות כרטיס נפרד. האם יש המלצה לכרטיס או יצרן מסוים או פשוט לקנות את הכי זול כי כולם אותו דבר ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאות razer steelpad x-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד. אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון?? תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
הסט הזה הוא לשימוש עם מחשב סלוני שמשמש להצגת סרטים לכן אין צורך בסט יקר מאוד. אני צריך רק שלא יהיה גמגום בעניין האלחוט (המרחק הוא בסביבות 3.5 מטר). תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי 100 ש''ח ואני לא יודע מה לקנות עכבר חדש או אוזניות כרגע יש לי את 2 הדברים אבל לא הכי טובים אוזניות של GENIUS ועכבר של HP אופטי אוזניות אני מוכן להשקיע עד 100 ש''ח ההתלבטות היא האם עכבר גיימר מקצועי יהיה שינוי משמעותי מ HP שלי, אם כן אני מוכן לחסוך לעוד איזה 300 - 350 ש''ח או אם יש משהו משתלם יותר אז ברור חשוב שיהיה לגיימר כי אני משחק הרבה FPS כמו GRAW,PREY,BF וכו' או שעדיך להחליף את האוזניות :s05:
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חושב לקנות אחד האם זה שווה את ההשקעה, אני מעדיף אחד עם הכרית ג'ל הזאתי למשענת
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך להחליף לצערי את הגה שיש לי MICROSOFT SIDE WINDER כי אין לו חיבור USB ואין דרייבים לXP. ההגה שאני חושב עליו בעקבות התציב הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=8413 האם למישהו יש ניסיון איתו? והאם ההגה הזה יכול לתת את אותם רעידות מנוע כמו ה מקירוסופט שעלה בזמנו 850 ונחשב לטופ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חבר'ה! הרגע הגיע ואני בבבסיס סוגר היום.... BFG Ageia Physx הגיע עם שליח הביתה ישירות מיבואן BFG בחו"ל. (הכי מדליק!! לא בקשו ממני לשלם מכ"ס או מע"מ אפילו שהכרטיס הגיע מחו"ל...מוזר לא?) קניתי את הכרטיס במחיר 340 דולר כולל משלוח! עכשיו במחשב שלי יושב לו בנחת XFX GEFORCE 6800GT ובדרך במטוס כבר טס לו ATI AIW X1900 שיחליף את כיסה המלכות (בתקווה שיגיע לארץ כבר השבוע!!!!) שאלה שלי, מה השיפור שאני הולך להרגיש שאני אוסיף את PHYSX בנוסף ל 6800GT? ומה השיפור שיהיה לי אחרי שאוסיף את ה X1900! חבר'ה יאאלה תגיבו...תעשו לי את הערב/לילה בבסיס קצת יותר מהנה תודה!!
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
למישהו יש את המצלמה החדשה של לוג'יטק PRO5000 ויכול לתת קצת ביקורת עליה
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
לי זה לא מפריע אבל לשאר המשפחה(ההורים שלי) זה כן... מה אני יכול לעשות בנידון? ??? חשבתי על מדבקות שקופות אבל זה מכוער ומעצבן ללחוץ עליהן בבקשה עזרה (לפני הקניה ידעתי שהיא רק באנגלית אבל זוהי מקלדת מצויינת לגיימר כמוני...)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס במחשב חדש שאני רוצה לקנות שיהיה אפשר להעביר איתו סרטים ממסרטת וידאו דיגיטלית שיש לי (עם קסטות) שמהם אני מעביר אל המחשב, ויש לזה חיבור IEEE1394 או בשמו הנוסף (כך נאמר לי) firewire. הכרטיס נראה כך בכל אופן: נאמר לי שאפשר שיהיה מובנה עם לוח האם שאבחר. המעבד שאני מתכנן ללכת עליו הוא Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E האם זה מתאים לדרישה שלי או כדאי להחליף למשהו מתאים/לקנות כרטיס נפרד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
פשוט אני חושד שאני לא... תרגיעו אותי תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-