עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by mimig,

שלום, אנימחפשת אתר שיש בו פונטים של ברקוד להורדה לצורך פרויקט קטן - לא לעסק. רוצה משו חינמי. יש לכם איך לעזור לי?? אודה מאד... תודה

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  3. שלום. אז ככה-- אתמול אבא שלי חיבר לי מערכת סטריאו לטלויזיה, כנראה במהלך העבודה הוא ניתק בטעות את הקבל של הרמקולים של המחשב שלי. הגעתי הביתה,חיברתי אותם ואין קול! דריברים תקינים, בהגדרות הקול אני רואה גרף שמראה סאונד עולה ויורד ועדיין אני לא שומע כלום! ניסיתי התקנה מחדש של הדרייברים ועדיין שום דבר. אני כבר יותר מעובד עצות אם יש לכם רעיון לתופעה הביזארית הזאת אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by Overlocker,

אני צריך מקלדת גיימינג עד 400 שקל ורצוי תאורה אדומה או שתהייה אדומה כי יש לי סט אדום חשבתי על זאת http://ksp.co.il/?uin=20385

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by FaTaL1zM,

אני מתלבט בין QcK+ - QcK+ NiP Edition - QcK Heavy QcK+ - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12678 QcK+ NiP Edition - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13176 QcK Heavy - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12681 הערה: אני משתמש בעוד משטח רגיל שקניתי של QcK בשביל לשים את היד ( 2 ממ גובה ) אז הגובה של המשטח זה לא בעיה. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מישהו יודע אם אני יכול להשיג את הקומבו הזה בארץ ? (כל מקום שניסיתי אמר שכרגע אין במלאי ולא יהיה עד סוף אפריל/תחילת מאי). :-\

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by yuval_fe,

אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by RDS,

אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום, יש לי עכבר ZOWIE AM שהתקלקל. העכבר נקנה ברשת אייבורי, והיום פניתי למעבדה של הסניף שבוא הוא נרכש. הנציג שדיברתי איתו אמר שמאושר להחליף לי את העכבר אבל אין להם במלאי עכבר כמו שלי ואני יכול לבחור עכבר אחר בטווח מחיר שבוא קניתי את העכבר, מדובר על 205 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לעכבר שיכול להחליף את ה- ZOWIE AM. אהבתי את רוב המאפיינים של ה- AM והייתי שמח לראות אותם במחליף שלו: 1) חיישן בלי prediction ובלי accelaration. 2) הגודל של העכבר היה כמעט מושלם - היה יכול להיות נחמד אם היה טיפה יותר קטן כי יש לי יד קטנה (בשביל להגיע עם האגודל לכפתור צד המרוחק הייתי צריך להרים את כף היד ומכיוון שלא אהבתי לעשות זאת פשוט לא הייתי משתמש בכפתור צד המרוחק). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ScreameR,

אני מרכיב P1 ושאני מפעיל אותו לא קורה שום דבר איך אני יכול לדעת אם הספק לא דפוק?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by alexta-z,

מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by eliom,

שלום רב.יש לי מדפסת דגם deskjet 4625 ושאני מנסה להדפיס או לצלם.זה מדפיס לי דף ריק.והמדפסת כבר לא באחריות.יש למישהו פתרון?תודה.

13. Started by eXquiZz,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. אורח ^Rockford

בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  15. רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  16. שלום שאלה קצת מוזרה ובלי תקציב אבל ננסה אני רוצה להדפיס ברמה בערך של פוסטרים, כלומר להדפיס על נייר מיוחד (שאני מתאר לעצמי שיש למדפסות, הוא יקר ולא זמין?) תמונות מהמחשב ברמה שאני יכול לתלות על הקיר, בגודל של הנייר או לחבר מספר הדפסים ביחד. אני יודע שזה אפשרי כי אני מכיר תמונות כאלה שמוכרים אבל יש מדפסות במחיר נורמלי שיכולות לעשות את זה באיכות סבירה? כמובן בנוסף להדפסות נייר רגילות... לא צריך סורק או פקס תודה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  17. במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shlomi_x,

היי, למשהו יש המלצה להתקן זול ואמין שימנע כיבוי המחשב בצורה פתאומית לאחר נפילת מתח של עד כשניה אחת? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by DarkLloth,

בעקרון אני רוצה לקנות מקלדת למשחקים , השאלה האם שווה לקחת מקלדת יקרה כגון G15 או שווה "להתפשר" על משהו פשוט וארגונומי כגון ה LOGITECH WAVE ? ובעקרון מה היתרון של המקרואים במקלדת ובמה זה מסייע ? אם יש מקלדות אחרות שיהיו פשוטות וטובות אני גם אשמח לשמוע עליהם. סה"כ אני לא מחפש משהו עם רעש וצלצולים , מקלדת במחיר סביר שתהיה נוחה ותבצע את העבודה ...

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. נשקלו שתי אופציות - HP 3055 הלייזרית ו- HP 7680 מבוססת הדיו. כרגע מאוד נוטה לכיוון 7680. דרישות חובה: - חיבור רשת - סורק flatbed (כזה שמרימים וסוגרים על הדף) ולא feeder ללא צורך בתוכנה - מעט הדפסות יחסית לחודש - לא יותר ממאה, מאה חמישים - אין צורך בהדפסה בצבע - פקס מאוד מאוד חשוב לי מדפסת אמינה - כשארצה להדפיס, שתדפיס. אין לי כוח להתעסק בתיקונים וכאלה ומוכן לשלם יותר בשביל לקבל את זה. ה- 3055 נראית לי מיושנת מדי והמחליפה, ה- M2727, יקרה מדי ו- underfeatured (לא זכתה לביקורות מהללות. ה- 7680 כן דווקא). האם יש אלטרנטיבות שאני מפספס או האם אוכל להזמין בשקט את ה- 7680 (שמחירה 1800 ש"ח)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by most,

כמו שחלקכם יודעים קיבלתי לפני כשבועיים את ה-GEFORCE 6800LE החדש שלי אך מהרגע שחיברתי אותו יש לי בעית איתו...לאחר דיבורים אם החברה שייצרה את הכרטיס(INNOVISION)באימייל הם הסבירו לי שאני צריך לחבר את הכרטיס מסך לספק(משהו שכבר עשיתי)לחיבור בעל 4 פינים שיהיה +12V אם 18A לפחות...על הספק רשום לי +12V 28A ...לפי מה שהבנתי המספרים האלו מציינים את המתח שהכרטיס מקבל אבל לא כל החיבורים שיוצאים מהספק בעלי ה-4 פינים מקבלים את אותו מתח(12V 18A) ולכן יכול להיות שהחיבור ששמתי לכרטיס מסך מהספק לא מספיק בשביל הכרטיס ולכן הוא עושה לי בעיות ואני צריך להחליף את החיבור לחיבור אחר שיוצא מהספק...אם זה נכון...איך אני אמור לדעת כמה מתח מקבל כל אחד מהחיבורים? האם זה שחלק מהחיבורים של הספק מחוברים למ…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  22. כמובן עדיף דיו זול כמה שאפשר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shai87,

מחפש עכבר לצרכים רגילים, לא ללגיימינג. העכבר צריך להיות נוח ולא כפתורים מיוחדים. אני עדיין לא יודע אם אקנה אלחוטי או חוטי, בכל מקרה מה העכבר בתקציב הנ"ל המומלץ ביותר, חוטי ואלחוטי? תודה רבה וחג סוכות שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by vald95,

שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  25. ה-wave ממש נוחה (הריפוד לשורש כף היד והמבנה הכללי), אך לאחר כשנתיים שיש לי אותה, המקשים לא הולכים ממש חלק, ואחרי שניקיתי אותה המצב נהיה משום מה יותר גרוע. היות ואני לא חושב שיש דרך כלשהי לפתור זאת, מחפש מקלדת אחרת, בתקווה איכותית יותר ונוחה לא פחות. עדיפות למקלדת חוטית (זולה יותר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.