עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מדפסת mfc-425cn של חדשה brother ולפעמים כשאני מנסה להדליק אותה היא מסרבת להידלק עד שאני מנתק אותה מהחשמל ומחבר אותה שוב. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  2. היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by The Dom,

יש לי עכבר G5 ואני רוצה לקנות לו פד איכותי. קראתי את הביקורות באתר וראיתי שהAQUA3 קיבלת ציון 10 מתוך 10. השאלה אם הוא באמת כ"כ טוב או ששווה לקנות משהו אחר? ואני לא שוקל אפילו לקנות ICEMAT(למרות שהוא נראה די מושלם) (עומר אם אתה קורא את זה- שלא תגיד שאני מחקה אותך עם הICEMAT)

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. עכבר נח ומדויק. האם עדיף חוטי?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by dudemeister,

שלום אנשים. אני מחפש מתאם בלוטות עם כניסה לחיבור אודיו 3.5 (חיבור רגיל של אוזניות ורמקולים) כמו הדבר הזה (http://reltronics.shopy.co.il/products/82561) רק עם חיבור נקבה במקום זכר. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by genia,

.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by Unavoidable Encounter,

הגלגלת קצת רועשת כשמסובבים אותה או שהיא אמורה להיות שקטה?

8. יש לי מדפסת hp5550. אתמול המדפסת הפסיקה להדפיס בשחור לבן. החלפתי היום גם את הראש השחור וגם הצבעוני, אבל עדיין הראשו השחור לא מדפיס כלום (יוצא דף חלק). הראש הצבעוני דווקא כן מדפיס. בתמיכה הטענית של דיו-סנטר אומרים שהראש נראה להם תקין יכולה להיות בעיה במדפסת?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

חוטי.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Atom Mother Heart,

שלום אני צריך מדפסת שתהיה "סוס עבודה" אמינה וחסכונית, הדפסה בעיקר בשחור לבן (טקסטים) אין חשיבות למשולב(אבל אני לא פוסל) ועדיף שהמדפסת עצמה תהיה קומפקטית יש הצעות? נ.ב. עדיף לא להשקיע את כל הסכום...

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by rab10,

להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. אני רוצה להדפיס על שקף אבל כל פעם שנוגעים בו, נמרח הצבע. מה לעשות? ד.א. זה לא ממש שקף אלא נייר טפט.(כזו מדבקה שקופה שעוטפים קלסרים).

• 3 תגובות
    • 9.8k צפיות
  17. קניתי את הסטיק של מיקרוסופט האלחוטי התקנתי את התוכנה חיברתי את המגלה שלו למחשב אותו הכל עבר חלק, הסטיק עבד לי. השתמשתי בסטיק ל 360, ועכשיו רציתי לחבר אותו שוב עם המחשב, עשיתי גילוי, שניהם הבהבו שגילו אחד את השני, אבל הסטיק ממשיך להבהב והמחשב גם לא מראה אותו ??? הסרתי את התוכנה שינית פורט שום דבר לא עוזר :-\

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by approx,

ראיתי את אלה בנתיים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5616 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5336 מה עדיף אני משחק הרבה מישחקי יריות

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מחפש מצמת אינטרנט יחסית טובה עד 200 ש"ח.. משהו של החברות הידועות (שאפשר להשיג כמעט בכול מקום, אפילו באופיס דיפו).. תודה מראש, תומר עריכה: זו האפשרות שמצאתי עד עכשיו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4116

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by constantine16,

be eilu hanuiot ani yahol liknot mishtahim la ahbar?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by tamirr016,

יש לי בעיה במדפסת שאים אני מבצע הדפסה היא ביכלל לא מגיבה ולאחר כיבוי והדלקה של המחשב היא ניזכרת להדפיס יש לציין המדפסת מחוברת בחיבור USB ואיך שקניתי אותה הבעיה היתחילה סוג המדפסת היא HP DESKJET 1360 :'(

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by someone2007,

שמעתי שבמקלדת הזאת יש קורא כרטיסים זה נכון? אם יש אז איזה כרטיסים היא קוראת? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים