עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by david2006,

145!, מה הקומבינה פה? תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. הנה שם הדגם של הצורב CRW-3212A והנה הלינק של הצורבhttp://usa.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm אני צריך תשובה דחוף כי מחר אני מזמין

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. אוקיי שלום רב לקהילת פורום HWZONE ולצוות. ראיתי את הכתבה שלכם על כרטיס המסך GeForce FX 6800GS וחשבתי לקנות אותו כי כרגע יש לי GeForce FX 5500. ראיתי שזה מתאים לAGP ומכיוון שלוח האם שלי לא תומך בPCI-E אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה. אני מתעסק במשחקים יחסית כבדים בעל דרישות גדולות. 1. כמה בערך עולה הכרטיס הזה? 2. האם משתלם לי להחליף אותו? אההה כן ולפי עוד כתבה אחת של הכרטיס הזה באתר הזה לא הבנתי אבל זה אפשרי שיש בזה חיבור שככה אפשר לנצל את הכוח של שני הכרטיסים ביחד? אני ראיתי את זה באתר הזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by mc_elad,

--אייכותים ועוצמתיים כמה שאפשר במחיר הנ"ל(למשהו יוצא דופן אפשר להוסיף כ-100) --אני מעדיף 2.1 כי אין לי מקום ליותר...... --איך הדגם הזה->PHILIPS SPA5300?? בבקשה עזרה ....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Aviko,

קניתי אותה, אני מחבר למחשב, מתקין דרך הדיסק לבסוף עולה חלון של ווינדוס (איחסה פויה), שאומר שהוא לא יכול להתקין תמיכה של הדפסה באמצעות USB או מצ'ו כזה... בקיצור זה שווינדוס זה גועל נפש החרא של העולם כבר סיכמנו... אני מתוסכל, מישהו? עצות?! תודה חברים, שב"ש, Aviko

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by PoHuisT,

היי איך אני יכול לבדוק עם הספק כוח שלי מחזיק את כל המערכת?? יש לי ספק כוח סטנדרטי PSU400W מפרט מחשב: Amd 3500(venice) Abit an8ultra Gigabyte 6600gt 512kb Croshair cl2 80gb Sata2 Teac CDRW 7 fans מאוררים מעמיסים על הספק?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by Jin-G,

לחבר שלי שמעוניין לקנות מדפסת נדפק החיבור הרגיל והוא רצה לשאול אם יש כזאת מדפסת שמתחברת לUSB.... תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by hard_comp,

מישהו מכיר את המדפסת hp psc 750 all-in-one ? זו מדפסת משולבת של HP עם סורק מצ"ב קישור לדף של המדפסת. תודה מראש. השאלה היא אם עדיף לי לקנות מדפסת וסורק נפרדים, האם באופן נפרד זה ישתלם לי יותר והאם האיכות של המדפסת המשולבת הזאת טובה. שוב תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by RS4,

יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Da-Funk,

העכבר מדהים.. אבל יש לי בעיה.. לפעמים שאני גולל כלפי מטה דף.. הוא קופץ לי למעלה ... ואז אני צריך לגלול שוב מחדש.. ואני לא לוחץ על כלום זה כמו באג זה פשוט קורה.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by omri_ro,

האם קיים מוצר כזה ככה שאני יוכל לחבר אותו לנייד ולשלוט בפעולות המחשב בלי לקום מהספה בזמן צפייה בסרטים שאני מוריד?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by ScreameR,

מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by dogday,

איזה משני אלו עדיף: ANTEC 350 WAT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 THERMALTAKE 420 WATT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 תודה!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  15. חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום. ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף. למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב? יש לי מה לדאוג לגביי זה?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. ניסיתי עם adblock וגם adblock plus

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום יש לי מחשב שיש לו את המארז הבא זה המארז sp-6083 http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=25 ויש לי את המפרט הזה intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb gefore6200 128 mb אז רציתי לשאול האם המארז הזה הוא גנרי פשוט ואם כדי להחליף אותו במארז אחר המארז עצמו לא עושה לי בעיות ואם כדי להחליף אז עד 300 שקל תודה לעוזרים

18. וזאת לפי דברי איש מכירות של ADVICE . לדבריו , הספק עם ה PFC פשוט לא יפעל אם יקבל גל ריבועי מה UPS. החישוב הוא גודל ספק ומסך לחלק ב 0.6 . אני מניח שהטענה שיש להכפיל את העומס ב 1.4 מקורה בהנחה של עומס מעשי (שהספק לא מנוצל ב 100%). בנוסף : * צריכת החשמל העצמית של ה UPS זניחה. * הUPS יכול לשמש כמקור לתאורת חירום . אפשר לסדר משהו אוטומטי עם RELAY. * הבטרייה רגישה לחום וטמפ' סביבה של 30C מתחילה לקצר את אורך חייה. 22C בערך זה אופטימלי. * אין חובה לקנות בטרייה אצל היצרן של ה UPS, וניתן להחליף לבד. * אין צורך בהגנה למודם כבלים כי רשת הכבלים מוגנת , בשונה מרשת הטלפון.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. HP 8500 מחיר 1193 ש"ח באופיס דיפו HP ,Photosmart Premium מחיר 993 ש"ח Epson, Stylus CX9300 מחיר 600 ש"ח http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4164281&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4213559&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4230447&pr=QJ5&N=2 31524 אני מתלבט בין ה HP 8500ּ+WIFI לבים HP ,Photosmart Premium אין המלצות באתרים בארץ לגביי הדגמים החדשים האלו יש גם דגם חדש HP 8500 PRIMER שעדין לא הגיע לארץ אני מחפש מדפסת להרבה …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by Freddy,

שלום לכולם, מאחר ואיני מבין בתחום אבקש את המלצתכם לסורק מהיר ואייכותי במחיר זול. המהירות והאייכות ממש חשובים לי (צריך לסרוק את כל האלבומים בבית), לכן אני מחפש סוקר שיחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר. התקציב הוא 500 שקל ואפשר לחרוג קצת. עריכה, לאחר חיפוש ברשת מצאתי את הסורק CanoScan® LiDE 60 האם הוא סורק טוב? וכדאי? תודה מראש אודי

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. מצאתי עכבר microsoft wireless mobile mouse 1000 כניראה נפל למישהו עם לפטופ.. עכבר כזה קטן וחמוד אבל בלי המשדר... רציתי לדעת אולי איפה אני יכול למצוא רק את המשדר לקנות? באייביי ראיתי שמוכרים רק עכברים שלמים... אפשר אולי לאלטר משהו ממשדר אחר(יש לי משדר של TEAC קטן כזה 2.4 שגם אותו מצאתי פעם במעלית על הריצפה חחח יש למישהו אולי רעיון מקורי..? הייתי רוצה להשמיש אותו לנטבוק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כותרת^^ [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:22:00 בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי הארדיסק חיצוני בנפח 3 טרה usb 3 הארד דיסק נפגם בצורה לא ידועה לי ,אני לא רואה אותו במחשב שלי ,רק disc management שם אין לי אפשרות לפרמט או ליצור מחיצה חדשה . מצורפת תמונה ,דיסק מספר 4 לא חשוב לי הנתונים שעל הדיסק ,האם יש אפשרות להציל את המצב ? בהרצה של תוכנה בשם HD TUNE התגלתה בעיה ,צירפתי תמונה תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kobi_af,

רציתי לדעת מה חשיבותו של מארז כאילו למה מארז אלומיניום נחשב למארז טוב איזה חברות מארזים ידועים בתעלות אוייר וכו תסבירו לי מה טוב במארזי cooler master

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.