עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אכן, השתמשתי בראשי דיו לא מקוריים ויש לי חשד שזו הסיבה, השאלה האם אפשר עכשיו להתקין ראשי דיו מקוריים או שזה כבר אבוד? בעיני זה נראה מאוד לא הוגן להשבית מדפסת באופן פתאומי

2. Started by Sma1,

שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום אני מחפש עכבר לאחיזת Claw שישמש אותי במשחקים, התקציב שלי הוא בין 300-450 ש"ח. אני מחפש עכבר בעל איכות בנייה גבוה, DPI טוב, ושיהיו לו כפתורי מאקרו מהצדדים. אשמח לקבל המלצות! בנוסף אני רוצה לדעת אם העכברים האלו טובים לשימושים שלי: Razer Deathadder 4G (2013) Mad Catz Cyborg R.A.T 7 Roccat Kone XTD (אפילו שהוא חיישן לייזר ועולה קצת יותר) תודה ושנה טובה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RonCohen,

אני צריך הגה למחשב שיתאים לדרישות הבאות כמה שיותר זול אבל איכות התקציב 700-800 ואפשר לדבר תלוי על מה שיסתובב יותר מ90 מעלות כל צד ויהיה בוא קלאצ' שבאמת עושה משהו ידית הילוכים וכל החרא חח

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ferdy.g,

בעוד כ שבוע וחצי אני יהיה בארה"ב ורציתי לברר פה לפני שאני קונה אם יש עוד מארזים בסדר גודל מבחינת איכות ואופציות של ה - TEMJIN 07 ? או בכלל האם לדעתכם יש מארזים יותר איכותיים ממנו.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מחפש מקלדת מלאה עם מקשים רכים - קצת כמו השטוחים של לפטופ... תקציב הוא לא בעיה. גם חוטי או אלחוטי לא קריטי. המון תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by r1sk,

השאלה שלי היא קצרה ולעניין; מבחינת ביצועים ונוחיות עדיף לי לרכוש את ה-DA או את ה-Copperhead ? נ.ב - משתמש ביד ימין, גודל כף היד סטנדרטי לחלוטין.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by theoherzel,

יש פער מחירים מאוד גדול (350-650), היקרים הם של היבואן הרישמי של לוגיטק, מעתק. יש למישהו ניסיון עם היבואנים הלא רשמיים או המלצה קונקרטית איפה לקנות ? יש בכלל משמעות ליבואן ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Component,

היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jonr,

אני שוקל לקנות את זה: ( Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard) חשוב: נוחות עמידות איכות חומרים והרכבה איך החברה ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ronll,

אני צריך מיקרופון טוב שיושב על האוזן הלי אוזניה , למישחקים בעיקר

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. הרשותי עכבר של גינויס דגם 520 הכפתור גלילה שלו עושה רעשים כמו שהוא צריך שימון הוא משהו כזה ... אם משהו נתקל בדבר כזה ? ואם זה אילה להפעיל את האחריות ?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by Tals-,

אוקיי. אני מעונין לרכוש אוזניות ומערכת עכבר עם פאד.. בנפרד. רצוי משהו שטוב לגיימרים CS. איכותי, ולא יקר... יש מחשב חדש..

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. מדפסת לייזר brother HL-2035. יש טונר תוצרת חוץ חלופי. מה ההבדל בינו לבין המקורי? עד עכשיו השתמשתי רק במקורי, אבל הנציג של החנות טוען שמדובר באותו יצרן, רק שהיבוא מקביל (אפור). מישהו התנסה? לא מדובר רק בחיסכון, יותר לכיוון זמן הקנייה! את המקורי אוכל לאסוף רק שבוע הבא, ומחנות אחרת לא אופציה כי אין לי זמן ליסוע רחוק כרגע (החנות הזו ליד הבית). מצד שני, את החלופי יש להם במלאי במחסנים ואאסוף היום בערב...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ברור שהזמן לא יהיה כמו הזמן המובטח, בטח ירד לאיזה 5-7 דקות אבל השאלה אם הוא יהיה מסוגל בכלל.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. חיפשתי ברשת דרייבר למדפסת הזאת ולא מצאתי, אם אתם שואלים את עצמכם למה הלקוח הלא נחמד שלי עדיין עובד עם זה התשובה כי הוא קמצן לקנות את התוכנת ניהול עסק שלו שמתאימה לווינדוס יותר מתקדם. בקיצר אני ישמח אם למישהו יש פיתרון לבעיה. תודה מראש, לירון. דגם מדוייק: HP Officejet 4500 Wireless All-in-One Printer - G510n

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by FatalElement,

בלי ספק שיהיה מאווור טוב ואיכותי ושיהיה גדול

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by srolik,

יש למישהו המלצה למארז יפה בצבעי שחור \כסף עד 500 ש"ח אם אפשר לרשום קישור עם תמונה ואיפה ניתן להשיג

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום רב, ברשותי מדפסת משולבת HP 6500A המחוברת למודם HOTBOX של הוט. עד עתה הכול עבד ללא דופי. אתמול עברתי לחבילה של 100 מגה, ומאז הכול השתבש. פתאום אין תקשורת בין המחשב למדפסת. ניסיתי להסיר את המדפסת ולהתקינה מחדש, בתקווה שזה יסדר אולי את הבעיה. אלא שההתקנה לא מתבצעת במלואה, ובסופו של דבר מה שמותקן זה רק קובץ עזרה ו-HP UPDATE פניתי לתמיכה של HP העולמית (באמצעות צ'אט) והם הסבירו לי שההתקנה לא מתבצעת כהלכה היות ואין תקשורת בין המחשב למדפסת. היום בצהריים שוחחתי עם התמיכה של HP בארץ. הנציג ביקש ממני להדפיס דו"ח שנקרא: HP Network Configuration Page לאחר מכן התבקשתי להקריא את כתובת ה-IP שמופיעה באותו דו"ח כאשר עשיתי זאת, הוא עצר אותי מיד בהתחלה וטען שכתובת IP שמתחילה ב- 169 , א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by reviZor,

האם המארז של TT סדרת ה: xaser III שווה את הכסף??? והאם הספק שמגיעה איתו לא צורך תחליף???

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. יש לי R200 של אפסון, למטרת עבודה- הפקת DVD- אני מדפיס על דיסקים ועטיפות ודיסקים. אני מדפיס המון ואני מרוצה, והיא עושה אחלה עבודה. רק... פתאום... יש בעיה: 2 הנורות שירות (לא שי ה ON), מהבהבות לסירוגין- 1,2,1,2,1,2,1. כאמור המדפסת לא מגיבה. לא נתקע כלום,הוצאתי את המחסניות,הוצאתי מחשמל,דפקתי מכות, הכל. גם דרך המחשב- היא תוקעת את המחשב. מישהו נתקל בזה? מה הפתרון? http://img.ferra.ru/pubimages/73410.jpg

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by lybmann,

קניתי מקלדת חדשה מהסוג הנ"ל. השאלה שלי היא כזו. איפה שיש את מנורות שמלמשל מסמנות לחיצה על Num lםck ו Caps Lock יש עוד שתי נוריות שעד כמה שנשמע מביך אני לא יודע מה תפקידם ומתי עלי להישתמש בהן... ליד מנורה אחת כתוב F וליד השניה יש חץ עבה שמופנה כלפי מטה ונגוע בקו דק. אני מאוד יודה לכול מיש שיש לו מידע בעניין! בתודה מראש יוסי ???

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by y2dan,

יש פה אנשים שמפתחים ל-Palm OS ?!.. אני מתעניין עכשיו בתחום ונראה לי שאני הולך להכנס לזה חזק עכשיו... ;) .. בעיקרון אני הולך לקנות שבוע הבא Palm ולראות מה אני יכול לעשות עם זה.. .. דרך אגב אם יש לכם עצות-הצעות לגבי PalmS ( מחירים, מפרטים וכו..) תשלחו אותם פה בבקשה.. 8) 8)...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. אהלן. כמו שהכותרת אומרת. P: צריך מקלדת אלחוטית טובה למשחקים וגלישה במחשב נייד עד סביבות 400 ש"ח - עדיף בלי באנדל עכבר אם אפשר, כי זה סתם מייקר את העניין וגם כבר יש לי עכבר (למרות שהיום כמעט וכבר אין באנדלים של מקלדות אלחוטיות בלי עכברים :'( ) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.