ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
משהו טוב לגיימרים ראיתי את laser 6000 ניראה לי טוב בשביל המחיר
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש על המדפסת OfficeJet 5610 ולא מצאתי כלום האם למישהו יש ניסיון עם המדפסת המשולבת הזו ויכול לתת חוות דעת? (תקלות, צריכת דיון, פקס , צילום, תפעול שוטף וכו..)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426 או שעדיף G5?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היה לי לוג'יטק mx revolution שהיה חלק מהסט MX5500 והוא עבד מצויין גם על משטח שחור מבריק אחרי שהחלפתי למשהו יותר פשוט, העכבר הפסיק לעבוד על המשטח ונאלצתי לקנות משטח לעכבר אפשר לקבל המצלמה לסט של מקלדת ועכבר (עדיפות ללוג'יטק אבל לא קריטי גם חברות אחרות) כך שהעבר יעבוד על משטח שחור מבריק? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. בואו נסכם, מה ידוע כרגע: כרטיס ביצועים מחיר הערות geforce 3 ti 500 ב-100% כ-370$ ביצועי הכרטיס, יהוו מדד בסיס=100. geforce 3 כ-90% לא רלבנטי הייצור יופסק radeon 8500 כ-90% כ-250$ כולל כרטיס TV geforce 3 ti 200 כ-80% כ-200$ radeon 7500 כ-60% כ-200$ geforc2 ti 200 כ-60% כ-150$ 2.הצעד הנכון.. geforce 3 ti 200 =radeon 7500 במחיר, geforce3 ti 200 מציע כ-20% יותר ביצועים.ולפיכך השוק של 200$ יהיה בשליטת geforce 3 ti 200.לעומתו radeon 7500 השווה בביצועים לgeforce 2 ti 200 יוזל בטווח הארוך לכיוון ה-150$ וזאת על מנת שימכר היטב. 3 הטעות.. מי שרוצה יותר ביצועים מאשר geforce 3 ti 200 מציע , יוסיף עוד 170$!!…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא מכיר Xbox 360 Wireless Controller אל חוטי במחיר זול אשמח לדעת באזור ב''ש דימונה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מקלדת ,עד היום הייתה לי רגילה בחמישים שקל ,אבל היא נשברה אז אני צריך לקנות אחת חדשה . יש לי חבר שנמצא עכשיו ברומא אז חשבתי אולי המחירים שם יותר זולים ,אז אני יכול לבקש ממנו שיביא לי . אני צריך מקלדת קטנה שלא תופסת את כל השולחן, ושכפתור הshift לא יהיה קטן (אם אתם לא מבינים יש מקלדות שהכפתור בו הוא בגדול של מקש "רגיל" וזה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה ) מה אתה אומרים על ה logitech g105 ? ויש סיכוי שיעשו עם זה בעיות במכס ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעונים.. המחשב שלי חדש יחסית, אבל אני יכול ת'כלס לראות את זה?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק ולהרכיב אותו אז למישהו יש מדריך עם תמונות כי זה קצת מסובך יש שם הרבה חוטים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבצע עדכון קושחה במדפסת משולבת HP Photosmart C7283? אם כן, אז איך?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס קול יותר טוב לדעתכם : דרייברים , פיצ'רים , ביצועים........ ???
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, יש לנו וידאו והרבה קלטות. המטרה להעביר את הסרטים למחשב, לאו דוקא לצרוב ישירות לDVD. ראיתי שני מוצרים שנראים רלונטים: 1. Diamond VC500 שנמכר בארץ ב200 שקל 2. AverMedia EZmaker 7 שנמכר באייבורי ב290 שקל מתלבטים מה לבחור. יש המלצות? משהו אחר אולי? חשוב לי שיעבוד חלק כי יש לנו הרבה קלטות.. האם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס צריכה להוות שיקול או שאפשר להשתמש בכל תוכנת לכידה עם כל כרטיס? האם הכרטיסים האלה יכולים גם לשמש ככרטיס טלויזיה? (לחבר ממיר רגיל של יס ולצפות בטלויזיה במחשב) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 NERMAX 120MM Ball Bearing fan COMPUCASE Midi Tower Cl-6A19 BLACK HEC 300W + USB EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Geforce 3 Ti 200 בירצוני לקבל המלצות והערות על המארז שצויין ולדעת האם הספק שבא איתו מספיק חזק להרצת מערכת זו. אם יש בהסג ידכם ביקורות על החומרה שפורטה לעיל אשמח לקבלן 8)
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הזמנתי מksp יחד עם המחשב ושכחתי לבדוק את זה... ואני לא רוצה שהוא יהיה אלחוטי יש לו איזה גירסה שהוא אלחוטי?(שאני ידע להחליף)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חושב שהמדפסת שלי מתה. אני מחפש מדפסת שתהווה את החסכון הטוב ביותר. קנייה זולה, דיו זול. שחור לבן. אני סטודנט תפרן (: תודה מראש! אגב - אני גר בארה"ב!
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי בצבע כחול אמור להיות לו לד ?כי אני רואה כזה בפנים משהו גומה .. אני אמור להסיר תדרייבר הקודם שלי ( mx 300 )? כי התקנתי תדרייבר על הקודם....ועכשיו אין אפשרות להגדיר תאפשרויות במקשים שבו...(נהיה לי בעיה קטנה בהתקנה אני יסדר כבר) חיסרון: מה שמעצבן שלוחצים עליו שומעים רעש תיק כזה מעצבן כאילו זה עכבר של 40 שקל ב mx 300 הוא היה לי קצת יותר כבד אך לא שמעו תתיק הזה..(מקווה שב mx 518 יסודר) המחשב שלי גם נמצא בסלון ואם אני משחק במשחק מלחמה אז אני עושה פול תיק... גם האורגנומיות שלו מפריעה אין כזה משטח מיוחד עליו(לא "מרגישים" תעיצוב שלו כמו ב mx 300 ) הדברים האלו אולי קטנים אך לפעמים הם קובעים..
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עכבר LogiTech G5 Laser Mouse או עכבר LogiTech MX518 אם למשל אני יכול להשיג את 2 העכברים באותו מחיר, איזה מהם עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש עכבר שיהיה כמה שיותר דומה ל g502 proteus spectrum אבל באלחוטי. יש כל כך הרבה עכברים אבל אף אחד לא פוגע בפיצ'רים שחשובים לי... העכבר ישמש למטרות משחק אבל לא רק. הוא חייב להיות נוח גם לשימוש משרדי אלה הפיצ'רים שמעניינים אותי: שיהיה לו חיישן עם DPI גבוה. שיוכל לנוע גם על משטחים בעיתיים (בדרך כלל החיישנים המודרנים המתקדמים כבר פותרים את זה). כפתור גלילה חופשי פיזי לשינוי מצב הגלילה מקליק-קליק לגלילה חופשית (שימושי ביותר אצלי). לגבי הכפתורים - לא ממש אכפת לי שיהיו לו מליון כפתורים שאפשר להגדיר. מספיק לי 2 כפתורים בשביל הקדימה ואחורה. כפתורים בשביל שינוי DPI בזמן משחק גם לא כל כך חשובים לי. אם אפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה הדיסק 80GB של מקסטור, מחירו גדול ב300 ש"ח ממחיר הדיסק 80GB של seagate (שניהם 7200) ? מקסטור באמת כאלה טובים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית נשארה לי עוד שנה אחת והלכה לי המדפסת קפוט. אני לא משתמשת בצבעוני, אולי לעיתים נדירות וזה ממש לא קריטי מבחינתי הצבעוניות. אני צריכה מדפסת חדשה ומתלבטת האם לקנות משולבת כדי שיהיה לי גם סורק או לקנות כבר לייזר כגון Xerox 3117 או brother HL-2030 או HP 1018? אני לא משתמשת הרבה בסורק, אבל זה טוב שיש בבית וגם אני לא מדפיסה כמויות אבל שונאת להתקמצן בהדפסה. עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני לא משתמשת בצבעוני כמעט, הצבע יכול להתייבש או שיקרה לו משהו שיגרום איזשהו נזק למדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עושים? אני על אקספי אספי2 עכבר MX510 הדרייבר שלו לא עזר לבעיה.... חוץ מלעבור ל ps/2 יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת web ישנה ללא דריברים אין לי מושג מי היצרן של המצלמה לא כתוב על המצלמה. המצלמה באה עם כרטיס pci שיש לו שתי יציאות שאליו היא מתחברת מצורפת תמנות של הכרטיס ושל המצלמה בבקשה עזרו לי למצוא דריברים בתודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
למישהו יש אותו או מכיר אותו?? הוא מארז טוב, יפה , מדהים, שימושי? הוא לא זבל? דחוף בבקשה!!!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם המקלדת טובה? ו
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-