ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש בדחיפות מדפסת הזרקת דיו טובה במחיר בין 200 ל450. חשוב מאד שהמכליות דיו לא יהיו מצומקות והדיו למדפסת לא יהיה יקר מדי. חשוב עלות תועלת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הכי נוחים שיש למטרות גיימינג אינטרנט וקשקושים... פיצ'רים לא יזיקו לינקים כמובן רק מהארץ! תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מכשיר שמתחבר אליו הרד דיסק רגיל בחיבור IDE .והוא מתחבר לטלויזה ומשדר ישירות סרטים מהHD שבמכשיר. קניתי HD של 250GB חיברתי אותו למכשיר. וחיברתי את כבל הUSB מהמכשיר למחשב. המחשב מזהה שהותקנה חומרה חדשה (יש זיהוי גם דרך לוח בקרה-->הוספת חומרה חדשה) אך במחשב אני לא רואה את אות הכונן שלו. ניסיתי להעביר את הגאמפ'ר מה MASTER ל SLAVE וגם ל CS ועדיין אין אות כונן במחשב. יש לי מע' הפעלה XP PRO SP2 ומחשב פנטיום 4 , 266GHZ . לוח אם של ASUS. האם יש פתרון???? תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת עם פקס וסורק עד 800 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה? ומזה נחשב מדפסת טובה?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת לייזר LEXMARK E240, כשאני מדפיס דפי A4 שרשומים מן השוליים מקצה לקצה, הוא טיפונת חותך את הקצוות, כלומר אם רשום המילה House אז ימחוק את הH בצד שמאל זה קצת יותר קיצוני, אך גם בצד ימין הדף זה טיפה חותך (יש לציין שעל הדף עצמו יש עוד שוליים לבנים, כלומר יש מקום לשים את האותיות האל) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די מייאש :'(
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המכשיר הנ"ל ואני מגלה פתאום שהוא מציג לי סרטים בשחור לבן .. למשל סרט שצרבתי ב cd רגיל הוא קורא בלי בעיות עם צבע..אבל אותו סרט שצרבתי עם עוד כמה סרטים בדיסק של dvd הוא קורא בשחור לבן..בדקתי עוד כמה סרטים שצרבתי ב dvd אחר והוא מציג אותם עם צבע. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? מה עושים? :-\ תודה מראש! עריכה: הסתדרתי כבר.. היתה בעיה עם הטלויזיה ולא עם ה dvd פשוט הייתי צריך לשנות את ההגדרה של הצבעים או משהו כזה שיש PAL או NTSC ל AUTO פשוט שיהיה אוטומטי ויחליט לבד איזה שיטת שידור .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים אני רוצה לדעת מה יקרר לי יותר טוב הקירור יותר חשוב לי מהיופי COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU ואני יקנה לו עוד מאורר 120 או Sunbeam Transformer BLACK ואולי מאוחר יותר אני יקנה מאורר 120
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקנות hec שלפי מה ששמעתי הם טובים או משהו חדש שראיתי ספק של sweex או משהו כזה לא ממזמן התאכזבתי מספק של termaltec ב 350 שקל שקרס והפסיק לפעול אשמח להצעות או אפילו לספק יד שניה אם מישהו מוכר נ.ב מצטער שזה לא באשכול המתאים אבל יש שם כל כך הרבה הודעות שאני מפחד שלא יראו את ההודעה שם
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם למארז הזה ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan? יש USB מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי את המערכת הבאה ברכב: DEH-1750 של PIONEER ... רצית ילדעת אם אני יכול לחבר לה כבל שהוא משדר ה- FM ודרכו לשמוע במערכת של האוטו את המוזיקה מה- mp3 .... תודה לכל העוזרים.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מבחינת קירור, עיצוב וכדומה.... מה ההבדלים? חוץ מהמחיר כמובן... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה טיונרים מתאימים למדפסת הזאות? ראיתי בזאפ מלא טיונרים במחירים בין 70שח ל1000שח איך אני יודע איזה טיונר מתאים למדפסת שלי? על איזה טיונר אתם ממליצים לי?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי את המארז והמחשב די חדש אז אין כמעט אבק... אבל למי שיש את המארז הזה כבר כמה זמן,האם האא באמת מתמלא באבק? כי אני חושב להעיף את הרשת ולשים במקומה חלון... גם יותר יפה וגם לא ייכנס אבק. אחרי הכל 3X120 מאווררים נראה לי מספיק...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS של חברת Gamatronic. כאשר אני מחבר את הכבל תקשורת בין המחשב והUPS (הכבל שמשמש את הUPS במצב חירום לסגירת המחשב) המנורה של החשמל בUPS נכבית. נכנסתי להגדרות החשמל במחשב וראיתי שהמחשב מזהה את הUPS וכותב שהוא מכובה. מדוע המחשב מכבה את הUPS וכיצד ניתן להפעיל אותו כך שאני אוכל לנצל את התקשורת. בנוסף אין לי תוכנה לUPS - האם אני זקוק לתוכנה כלשהי לצורך הפעלת הUPS? היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו האופציה הכי טובה שעליתי עליה היא הCOLORMASTER CENTURION 532. המחיר טוב(420 שקל בלי הספק שבא איתו) ויש לי ספק טוב לשים שם.. אבל השאלה שלי האם הוא שקט? זה מאוד מאוד חשוב לי מישהו שיש לי את המארז הזה יכול לתת לי עליו חוו"ד? אולי יש משהו יותר ממולץ מזה המחיר הזה.. המערכת דיי רגילה amd 3200+, gigabyte k8nf9u,1 gb ram, 6800gs תודה רבה קובי.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני בפורום המתאים.... איזה דיו תחליפי נותן הכי הרבה תמורה לכסף? עד היום השתמשתי ב-DMO אך אני מעוניין לדעת האם יש שחקנים חדשים בשטח בתודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחברות מוכרות ועדיף שיהיה כמה שיותר אלגנטי + שחור
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי PSP וכרטיס זיכרון 128מגה בייט... העברתי מוזיקה (Mp3) וכשאני לוחץ על הסמל של המוזיקה זה לא עובד...? (הוא מראה שאין מוזיקה...) איזה פורמטים אני יכול לשים שם? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
הG5 ב350 וה518+Steelpad QcK ב320.. מה כדאי יותר ? תודה וחיפשתי לפני זה , אבל אמרו שה518 כדאי כי הG5 יקר הרבה יותר אבל עכשיו ירד לו המחיר
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מעונין להשקיע בספק ומארז כ 600 שקל איזה קומבינציה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-