ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מדפסת עם פקס משולב לא יותר מידי גדול אמין ואם יש לייזר צבעוני במחיר הזה עדיף (אם יש משו שעונה על הצרכים ביותר זול עדיף השימוש לא מסיבי)
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רכשתי MX 1000 חדש. חיברתי אותו ב PS2, חיברתי אותו לספק כוח, והדלקתי אותו, ושמתי בטעינה. הלד של מצב הבטריה מהבהב באדום. הוא נשאר ככה 8 שעות, אך עדיין מהבהב, לא נטען ומסרב לעבוד. ניסיתי גם במצב כבוי וגם בדלוק. מה הבעיה? יש משהו מיוחד שצריך לבצע? אשמח לתשובה ,כדי לדעת אם להחליפו... תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר לוח אם שמתאים ל athlon xp 1600 ולזיכרון sdram 256 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת טובה עד 500 שקל בערך ושיהיה לה פקס חיצוני (לא דרך המחשב) וגם מכונת צילום ציבעונית וסורק משהו טוב ב500-600 שקל ככה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם יש אתר שעושה השוואה בין כמות דיו של מדפסת אחת לאחרת?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה בשביל הידע האישי שלי על שני ספקים. אחד בישביל מחשב עם כרטיס מסך אחד שנניח למקרה הצורך שהוא הכי טוב שיש( NVIDIA 7950 או לחילופין ATI 1900 ) והשני למחשב עם שני כרטיסי מסך ( SLI או לחילופין CROSSFIRE ) חשוב שתיתנו המלצה על ספקים במחיר הנמוך ביותר שיש שיסחבו את המערכת ללא בעיות
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך שתגידו לי איך המארז הזה- Super Talent Aluminum Mid Tower 616BZ Galaxy http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4448 לא הבנתי מהאתר כמה מקומות למאוררים יש לו ??? כמו כן אם למישהו יש את המארז הזה אני אשמח לדעת אייך החלל במארז והאם יש מקום להכול, כי אני לא מחפש מארז ענק אלה מארז שיפה לעין עם מקום להכל. TNX10
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ביום יומיים האחרונים המקלדת מתחילה לגמגם לי לסרוגין. היא יכולה לעבוד חלק ואז באופן פתאומי לקבל "lag" רציני (שניה שתיים בין ההקשה עד שהאות נכתבת) למשך כדקה (לא הספקתי למדוד זמנים). אציין שהמקלדת כבר כמה חודשים ברשותי ולא עשתה שום בעיות עד עכשיו, אני גם לא יכול לזכור שינוי מהותי כל שהוא בסביבת העבודה שלי שהיה יכול להשפיע. אני לא יודע איזה מידע צריך לתת כדי לאבחן את הבעיה אז בתור התחלה: יש לי מקלדת k360 ועכבר g700, שניהם נמצאים במרחק של כמטר מהמארז, המשדרים מחוברים לUsb אחורים במארז (צמודים אחד לשני) מבחינת תוכנה יש לי setpoint עדכני למקלדת 6.51.8 וlgs לעכבר 8.4 אני מריץ win 7 64bit ע"פ הsetpoint הסוללה של המקלדת עוד מלאה (אותן סוללות מהחנות) אבל לא בדקתי באמצעים נוספים אם ז…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מזה אני יודע שזה שומר על המחשב מפני נפילות מתח, השאלה אם בכל מחשב יש את זה ואם אני מרכיב מפרט אני חייב לכלול את זה?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הצורבים נבדיל זה מזה במספר דברים שאחד מהם זה ההגנות שהם יודעים לצרוב, חלק יודעים יותר חלק פחות. השאלה שלי נגיד יש לי צורב שלא צורב איזושהי הגנה ואני בכל זאת רוצה לצרוב את הדיסק הרי אני יכול לעשות מהדיסק הזה אימג' (הגיד עם התוכנה WINISO) ואז אני אצרוב את זה מההרדיסק. אומנם דרך ארוכה יותר מאשר לצרוב ישר מהCDROM עצמו אבל בכל זאת יהיה לא דיסק צרוב של משחק/תוכנה שהיו מוגנים. או שאי אפשר לעשות ככה (אני מתכוון שאפילו עם אני אצרוב את הקובץ ISO שעשיתי זה עדיין ידפוק לי את הסדיסק ורק הצורב יוכל לקרוא אותו)?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Razer Ornata V3 TenkeylessSteelSeries Apex 3 TKLSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 7 TKL
-
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
- 2 followers
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin - 190 ש"ח ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 180 ש"ח אחד מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש מפצל USB 3.0 עם 4 חיבורים למחשב הנייח שלי. ראיתי שיש מפצלים עם מקור חשמל חיצוני ומפצלים שרק מתחברים לשקע USB. מה ההבדל ביניהם ואיזה מפצל מומלץ לקנות?
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות ספק כוח למערכת הבאה: AMD 64BIT 3000+ K8N51GMF-9 X1800XT 512MB*2 220GB (שתי דיסקים) ויש רק שלושה ספקים שהוא יכול לקחת: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-520PW&cart=11557712613166924〈=heb מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש פקס שמכיל בתוכו את היכולת להדפיס ולסרוק. בתקציב של עד 600 שקל, יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי עליו והוא נורא פופולארי כיום בשוק, איך הוא? האם הוא טוב בעבור גיימינג וזמן התגובה שלו יהיה גם הוא טוב למשחקי FPS וכד'? הבנתי מכמה אנשים שמסכי IPS לא טובים בגיימינג בגלל הצבעים ה"מגעילים", ולגיימינג LED יהיה עדיף..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש ברשותי את ה logitech g500 שכבר לא עובד כמו שצריך, אז אני זקוק לעכבר גיימינג חדש. התקציב הוא כ300 ש"ח ומעוניין לחסוך כמה שאפשר, קנייה מחו"ל אפשרית אבל רק עם משלוח ישיר לארץ מהחנות. האחיזה היא palm, יש לי יד די גדולה אם זה רלוונטי (יכול להחזיק כדור כדורסל ביד אחת) וdpi יגיע לאיזור ה4K חובה בנוסף מעוניין באפשרות לשנות dpi מכפתורים פיזיים (כמו ב g500). תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=25117&select=.1062..242..1263. איכות חרא אין באים אין כלום על מה 400 שקל פשוט מיותר חבל שקניתי הייתי קונה עם חוט ב- 400 שקל השימוש למכון כושר
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לקנות את המדפסת המשולבת של קנון - פיקסמה 150. השאלה היא אם עדיף, בגלל מחירי הדיו, לקנות את ה - 1500 שהיא מדפסת בלבד ולה דיו זול בהרבה, ולקנות סורק בנפרד. איך מצלמים במקרה כזה? דרך סריקה למחשב? האם זה נוח או שכבר עדיף ללכת על הפיקסמה 150? לשם השוואה: דיו שחור של 150 עולה 110 שח ושל ה 1500 - 40 שח (שניהם מקוריים כמובן). תודה לכל העונים הזריזים!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי את ההגה הנ"ל: הוא בן שנה וחצי בערך, אבל במצב מצויין... ההגה נקנה בייבוא אישי מגרמניה (מהחברה המייצרת) לארה"ב ומשם לארץ. (משלוח + מכס מאוד יקרים) מדובר ברמה הרבה יותר גבוהה מ-Logitech ודומיהם, יש 2 מנועים בתוך גלגל ההגה המדמים ויברציות של המנוע והכביש ועוד מנוע אחד חזק במיוחד בתוך ההגה שנותן את ה-Feedback. להגה יש התנגדות ניתגת להתאמה אישית, זווית גלגול ניתנת להתאמה אישית ועוד... גולת הכותרת - העור שההגה מצופה בו, הוא עור אלקנטרה אמיתי ... אותו עור שקיים ב-Porsche GT3 האמיתית ! רציתי לדעת כמה הוא שווה בערך כ-יד שנייה ואשמח להערכת מחיר כי ממש אין לי מושג לגבי הערך שלו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל להביא את הפד הזה, די מחבב פדי בד. מה דעתכם? מתאים לעכבר? אין LIFT OFF גבוהה כמו נניח בפד של רייזר (המנטיס) ? והאם כדאי במקום זה את ה5L ? (פשוט לפעמים משטחים קשיחים גורמים לכאב בפרק היד אחרי זמן מה עבורי) תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-