עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ^^^ כותרת. http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnY2prZGSa/Groter_Mooier_Beter__ATX_behuizingen_vergelijkingstest/ בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by Joe Blow,

אני מעוניין לקנות webcam, תקציב של עד 500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בהמלצה למקלדת למשחקים. התקציב הוא בין 200-250 ש"ח. חוטי אל אלחוטי,עדיפות לחוטי. מה אתם אומרים על Razer Arctosa ?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  4. האם אני אוכל לחבר מערכת קירור מים במארז : Supertalent CA-601UFK כמו בתמונה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Liquid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  5. http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by itamar88,

אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג חדש, לשימוש כללי ולגיימינג בכללי היה לי פעם Deathadder של Razer ומאוד אהבתי אותו, אבל העכבר היה קצת גדול מידי לידיים שלי. הידיים שלי בגודל בינוני, ואני משתמש באחיזת Claw ולפעמים גם Palm בקטעים אינטסיביים במשחקים, אבל 95 אחוז מהזמן Claw אני מאוד אוהב את רייזר וחשבתי לקנות Imperetor, כתוב באתר שהוא מתאים לאחיזת Palm/Claw והוא מעוצב ארגונומית (חצי ירח) כך שזה כביכול אמור להתאים. אבל זה עדיין עכבר גדול, אמנם יותר קטן מה Dathadder אבל עדיין. מכיוון שיש הרבה עכברים, ואין מקומות באמת לבדוק אם הם נוחים, אשמח להמלצות על דגמים ודעה על ה- Imperetor.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by devilh,

יש לי מפצל USB 1.1 - ורציתי לדעת מה ההבדל בתחלס(חוץ כמובן מהמהירות) בין 1.1 ל-2,והאם יש אפשרות פיזית להפוך אותו למפצל 2 (נכון-אפשר לרכוש חדש,אבל כל העיניין שלי פה זה בעשייה הפיזית)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by spatz,

על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני מחפש עכבר סימטרי טוב ושוקל לקנות את ה-MX310 של לוג'יטק. קראתי על העכבר ביקורות ונראה לי שהוא יספק אותי. יש עניין אחד שמטריד אותי והוא הגודל (או הקוטן ) שלו. נאמר שהוא מתאים לבעלי ידיים קטנות עד בינוניות. ידיים קטנות בטוח אין לי אבל גם לא גדולות במיוחד. אשמח אם אדם שיש לו את העכבר ימדוד לי את אורכו (מקצה אל קצה,בנקודה הכי ארוכה שלו) ורוחבו (בנקודה הכי רחבה שלו). ככה אוכל להשוות את גודלו לעכבר הנוכחי שלי (intellimouse explorer). אשמח גם לשמוע דעות של חבר'ה שמשתמשים בו בנוגע לאיכות והנוחות. הרבה תודה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by status,

שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בתופעה שהאמרז שלי פשוט מחשמל (נותן כאלה דקירות של חשמל .. אני בטוח שאתם מבינים..) כל זמן שהוא דלוק וכשנוגעים בבחלק המתכתי שלו.. זה נורא מציק.. זה מארז H600B של AOpen (הספק זה זה שבא עם המארז) ואף פעם לא הייתה איתו את הבעיה הזאת... למישהו יש פיתרון? מה אפשר לעשות? זה מציק.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by taimor,

היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. הי.. :} אז ככה, יש לי וובקאם USB סטנדרטי ומשעמם ^-^, ולצורך פרוייקט מסויים שאני עובד עליו (יותר מדי שעות במקלט :alcoholic:) יש לי צורך להפוך אותה לאלחוטית בשביל שליטה מרחוק. נכון לעכשיו אין לי רשת WIFI בבית, אבל יש לי ממי להשאיל ראוטר. אז השאלה היא כזו: איך אני יכול להפוך אותה לאלחוטית?? יש לי PPC (מחשב כף יד, של אבא O0) מדגם MIO 558 שיש לו כניסת USB... והוא תומך ב-WIFI.. יש עתיד? יש לי גם מחשב נייד עתיק.. עתיק... עתיק.... שאמור להיות לו כרטיס WIFI מובנה אבל תהרגו אותי איפה הדרייבר. איך אני יכול לנצל כל אחת מהשיטות לצורך גישה לוידאו ממחשב אחר, LIVE? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by Mike_Shinoda,

שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.

15. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש סורק במחיר עד 500 ש"ח. אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל עזרה בבחירת סורק. המחיר הוא בעיקרון עד 500 אבל אם יש סורק טוב גם במחיר פחות יקר, אשמח עוד יותר... תודה!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by j,

למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gal_shirin,

שלום לכולם, ברשותי עכבר Razer Mamba שעבד טוב בשנה וחצי האחרונות. השבוע הוא הפסיק לזהות תזוזה של העכבר. כל הכפתורים עובדים, לכן אני חושש שזו בעיה של העינית. איפה אפשר לתקן אותו בארץ? תודה מראש, גל

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  19. תודה למסבירים...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by The Winter King,

יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, רכשתי לפני מספר ימים את המקלדת Microsoft ARC ומדי פעם קורה שהיא מאבדת את האות. כלומר האות מקוטע ולא סדיר. בדקתי וזה לא קשור למכשירים בבית או משהו בסגנון, אולי לשכנים. מה אני יכול לעשות? האם אני יכול לשנות את התדר איכשהו? **היא משמשת אותי למשחקים בין היתר ואתם יכולים לדמיין עד כמה הדבר בעייתי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  22. יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  23. יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by ballcall2,

חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.