עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by harry,

שלום לכולם, קיבלתי לידי את העכבר המדהים הזה של לוג'יטק, והוא בחיבור מקבילי, ואני לא חיברתי אותו למחשב, עשיתי ריסטרט, אמרתי לו לאתר חומרה חדשה, בדקתי שהחיבור הזה פעיל בביוס.. שום דבר לא עוזר העכבר לא מגיב.. אני מצרף תמונה, הייתי רוצה לנסות להוריד לו דרייבר ולראות אם זה יעזור, אבל חיפשתי את שם הדגם על הגב שלו והקלדתי בגוגל, ולא מצאתי. אם מישהוא מכיר את הדגם אני ישמח אם יוכל לכתוב מה הוא... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by at,

יש לי התקן BULETOOTH ל- USB , המחשב מזהה אותו והוא עובד תקין! אבל אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר למחשב כל הזמן, המחשב לא יוצר עבורו safely remove hardware כשעבור למשל DOK הוא כן! איך אני יכול לנתק אותו בלי לגרום לו לנזק לאורך הזמן? (וגם לא מעוניין לכבות את מחשב בשביל זה) יש דרך לגורם לחשב לזהות אותו כהתקן שדורש safely remove hardware? (בנתיים בגלל שאין דרך אחר אני פשוט מוציא אותו ככה ... אבל לא בלי שזה ידפוק אותו יום אחד) תודה לעונים, טל

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by kkffiirr,

צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום. צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה. עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו). יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. אני קונה כרטיס מפצל USB לPCI רגיל אני צריך לברר משהו על הכרטיס לפני שאני קונה? למשל אם הוא USB1או 2 זה משנה מה יש לי כבר במחשב?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Asafalfa,

היי אנשים טוב אני צריך Surge טוב לחורף אבל אני לא וידע איפה אני יכול למצוא אחד כזה ...? ואיזה סוג או חברה טובה ..? תודה... מי שלא יודע מה זה Surge זה נגד נפילות מתח ...

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  6. אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by sagi5,

שלום, אני מתלבט בין 2 עכברים: MX1000 http://www.logitech.com//index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=9043 ל MX610 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917 מה הכי כדאי לקנות? בתודה מראש, שגיא

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by ori83,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען. אני לא גיימר, אני רק רוצה משהו שיהיה לי נוח עם הלפ טופ

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by cold fire,

העדפה לעכבר אם כבל (אין כוח וזמן להטעין סוללות - מנסיון)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. בימים האחרונים אני מחפש דרכים להפוך את השולחן שלי למסודר ונקי יותר... החלפתי מסך מFLATRON F700P לLCD של LG 1970HR עכשיו להשלמת המראה ההסטטי אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר כבר מצאתי http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= בתוך עכבר לייזר אלחוטי עם תחנת עגינה ו1600DPI זה מחיר מאוד הוגן.. אלה אם כן הבטריה שלו גרועה , מה דעתכם עליו? מקלדת זאת כבר בעיה ואני צריך עזרה... עד עכשיו לא מצאתי מקלדת אלחוטית ללא עכבר אלחוטי (סט) אני מחפש מקלדת אלחוטית מקסימום 100 שקל..ויש לי שאלה.. מה אני עושה עם הבטריות? האם יש למקלדת תחנת קליטה עם מטען סוללות? איך זה עובד? וכל כמה זמן בערך צריך הלחליף סוללות ? אגב אני לא שולל סטים של מקדלת ועכבר אלחוטיים... אבל חשוב שהעכבר…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by yaarix,

שלום. אנא המליצו על שתי מדפסות: אחת הזרקת דיו ואחת לייזר במחיר הנ"ל. לא נחוצה לי מדפסת משולבת המדפסת היא לשימוש משרדי לא מאוד מסיבי. עדיין לא החלטתי עם אני רוצה גם צבעוני ולכן אבקש המלצה גם ללייזר. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by Timewalker,

אני מתכנן מערכת הכוללת CF של X1900 (אחד יש לי כיום והשני יגיע בעתיד) אני זקוק לספק שיחזיק את שניהם + OC בינוני. חשבתי על OCZ GameXStream 700W אבל הוא ממש יקר. תקציב : עד 1000. יש עוד הצעות?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. או שעדיף עכבר כבד כדוגמת ה MX1000 ולסבול במשחקים ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by mokisho,

magic card extra standart 12

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by mr. president,

אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  16. פשוט אני חושד שאני לא... תרגיעו אותי תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by Static,

אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by lib1,

אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...

19. Started by spektrum,

אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by alex15,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם סורק אבל לא סתם שתישאר אצליי 2 שנתיים 3 שלושה אז תתנו ליי הצעה על המדפסת וסורק במכונה אחתת אני חושב ש 500 או 1000 טווח המחירים שליי יש לי כספ אז תתנו ליי משהו בין 500 או 1000 אם יש פחחותת אז סבהבה אבל אני לא חושב שהיא תהיה כל כך טובהההה ?????

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by lollipop15,

יש לי כרגע את הQCK הרגיל וחשבתי לקנות את הHeavy ורציתי לדעת אם הוא יותר נוח או שהוא לא שווה 150 שקל ושאני אלך על ה+? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=15255 תודה

22. רקע: עד לא מזמן השתמשתי במקלדת מולטימדיה כזאת של Genius. בתור מקלדת רגילה יחסית היתי מאוד מרוצה מרכות הכפתורים וכו'... עד שנשברה לי המשענת יד, סיגרות צרבו בה חורים ורק אלוהים יודע מה היה שם מתחת לכפתורים. החלפתי אותה במקלדת פשוטה של Logitech ב-70ש"ח. אחלה מקלדת, קטנה יחסית - בלי שום לחצני מולטימדיה... התבאסתי לגלות שפתאום לחיצה על מס' כפתורים (תלוי איזה - לכל כפתור יש "ערך" שונה) "תוקעת" את המקלדת - יענו אי אפשר ללחוץ על עוד כפתורים בנוסף - מה שלא קרה במקלדת הקודמת, בלחיצה על אותם הכפתורים במקביל. 2 המקלדות באו בחיבור PS2. נמאס לי מכל זה, אני לא רוצה שום הגבלות מצד המקלדת. אך מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי על מקלדת. המלצה: - אני צריך מקלדת קטנה ככל האפשר (אין…

23. Started by demultiplexer,

מישהו מכיר מדפסת צבעונית ברמה גבוהה ךתמונות ועבודות גרפיות שגם יודעת לצפות את התמונות בשעווה ? ראיתי את זה באיזה מקום שבנתיים הספיק להיסגר אז אני לא יכול למצוא פרטים על זה. אמורה להדפיס לי בערך 100 דפים בחודש, חשוב לי שתדפיס מהר. תודה,

24. Started by redead,

האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by moranb,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש שמתי לב שאחרי שאני מכבה את המחשב, העכבר נשאר דולק (הלד בפנים) (פעם גם הNUM LOCK נשאר דולק) ולא לכמה רגעים אלא קבוע, כאילו לא כיביתי אותו. והאם זו בעייה ??????? מעולם לא ראיתי את זה במחשבים אחרים?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים