עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by redead,

ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. אני צריך לדעת כמה הייתם משלמים על המארז Supertalent Aluminium CA-601UFB Black כולל 2 מאוורים + הרכבה.. (+ 2 מאוורים שאני מוסיף משלי מאוורים איכותיים) כמה לדעתכם שווה בשקלים? תודה. זה המארז : http://noacomp.co.il/uploadimages/180/499143.JPG לידיעתכם, מחיר בנועה.קומפ : ¤520.00 (החנות היחידה שמוכרת את המארז בארץ לידיעתי)

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  4. ואיזה גדלים?

5. Started by cganir,

הלו אנשים. אני מניח שכולכם מכירים כבר את התכונה הזו, ותוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה : למה לכל הרוחות אני לא יכול לראות באיזו מהירות עובד הזכרון שלי ! אני רואה כמות, אבל מתחתיו אין מהירות ! אה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. כמה סוגים של יציאות של מאוררים יש ? והאם כולם מתחברים ללוח?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. ראיתי את המארז הקטן שבאתר ופשוט התלהבתי. כמה אמור לעלות דבר כזה, איך הביצועים שלו ואיפה ניתן לקנות אותו. דרך אגב, הוא מתאים לכל סוגי הפנטיומים? נ.ב אני מצטער שפתחתי שני נושאים באותו היום

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by ron_n,

שלום! היה לי ויכוח עם חבר שלי. הוא השתמש באיזו אפליקציה קטנה של שעון מעורר משוכלל (בלינוקס), ובשביל שזה יעבוד, המחשב שלו צריך להשאר דלוק כל הזמן. אמרתי לו שחבל על הכסף והחשמל לא בחינם. כדי לבדוק כמה זה באמת עולה, ערכנו ניסוי. הוא לא היה מוכן לסכן את המחשב שלו בקצרים ותקלות, לכן המחשב שלי היה הקורבן. המחשב שלי (ראו מפרט) אמנם לא מתקרב למחשבים של היום מבחינת הביצועים (וצריכת החשמל), אבל בשלב זה הוא מספיק. שימו לב שהמסך אינו משתתף במדידה. חיברנו מד זרם דיגיטלי בטור עם כבל החשמל של המחשב ובדקנו את הזרמים השונים בתנאים שונים. להלן התוצאות: כבוי לחלוטין: 0.013 A בזמן מנוחה (ללא פעולה): 0.16 A בזמן העלייה של הביוס: 0.19 A בזמן ש-prime95 רץ: 0.21 A בזמן משחק: 0.23 A ועכשיו לחישוב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. כמה הוא אמור בערך לעלות? וכמה עולה 256? תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by natan805,

ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?

12. Started by xXDevil4Xx,

1.שמעו אני קונה מחשב חדש ואני מלבט איפה לקנות בפנדס או בלוג'יק.... 2.תמליצו לי על ספק.....(רק אם אתם ממליצים על פנדס כי בלוגיק אני יודע איזה ספק כדאי....) זה המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel ASUS A8N-SLI Premium sunbeam transformer LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO התלבטות (אם אני קונה מפנדס אולי את האקסטרים...)

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by aKtiMeL321,

קודם כל אני מתלבט בין 2 מקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12225 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10101 עכשיו השימוש שלי זה GAMING בעיקר FPS ויש לי כמה שאלות: 1.איזו מקלדת יתר טובה ומתאיה לי ? 2.מה זה אומר ?: דגם המקלדת UK (בריטי) כולל 5 מקשים החרוטים בנוסף לאנגלית ועברית באותיות בריטיות (A/O/E/U/I)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. 1. העובדה שאין לה מתאם PS/2 ורק USB אומרת משהו? מהירות משהו.. 2. האם מישהו התנסה איתה והאם קל להתרגל למקלדת כזו? 3. למישהו יש אולי את המידות שלה? לעומת מקלדת פשוטה של מיקרוסופט.. 4. האם הוא בא עם עברית על המקשים? אני כנראה אקנה אותה באמת כי זה באמת חשוב בריאות היד.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Glow,

שלום, אני מעוניין להשיג אל פסק מישום ועשיתי כמה חיפושים בפורם שיסבירו לי קצת על הדבר כי ידוע לי מעט עליו. הבנתי שהוא מגן על המחשב משינוי בתמתחים מגן עליו ממכות ברק וכו'. עכשיו המפרט שלי הוא AMD 64 3000 MSI NEO4PLATINUM ומסך ישן ומסריח MAG 770 FD עכשיו הבנתי שהאל פסק זה למסך ולמחשב ואני רוצה להחליף את המסך אבל כרגע נראה לי שזה יקרה כשהנוכחי ישבוק חיים והממזר לא מראה שום סימן לכך... ויש לי ספק למחשב של KSP 400 - הוא טוב? ראיתי שאמרו שהם יש להם ספקים מצויינים וכאלה שאמרו שיש להם גנריים... היה לי ספק של ANTEC 480 והוא נשרף תוך שנה וחצי ולקח תלוח אם שלי איתו. למזלי היה לי ביטוח על הלוח אם אבל על הספק לא... אני משאיר את המחשב פתוח כול הזמו ולכן זה כדאי שיהיה לי אחד כן? אז בקשר …

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by waizman,

1. לכמה זמן מספיק UPS של 1000VA בהנחה שמסך 17" ומחשב יחוברו אליו? 2. כל כמה זמן צריך להחליף לו סוללה? 3. יש לי אלפסק של 320VA והבטריה שלו די גמורה (בטריה של 12v, 4Ah). אני יכול להחליף אותה באחת עם אותו מתח אך Ah גדול יותר? יהיה שיפור ב VA שלו או שזה ישאר 320? זהו בערך

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maxshuk,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מצלמת אינטרנט למחשב למטרת מעקב מרחוק. אני יודע שמצלמת אינטרנט פשוטה אינה פתרון איכותי, אבל בהתחשב בתקציב ובדרישות הוא נותן מענה מספק. כמה שאלות: בראש ובראשונה, איך בדיוק אפשר לראות מרחוק? האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה? האם יש צורך בIP קבוע כדי להתחבר מרחוק? האם ישנה אפשרות לחבר יותר ממצלמה אחת למחשב (חיבורי USB), או שתווצר התנגשות תוכנה? ובכלל, כל טיפת מידע שתוכל לשפוך אור על הנושא תעזור לי. בתודה מראש, ליאור

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Jack_g,

קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. 1. אפשר לשים חצי מעבד על לוח רגיל, ואם הוא נשרף אז לסובב אותו ..? 2. האם הוא עדיין עובד אם צד אחד נשרף...? 3. אפשר לקנות 2 אנשים ביחד ולשבור לחצי...? 4. יש אפשרות שחצי מעבד יהיה דיורון 800 והחצי השני דיורון 1000 ....? :

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז היום (רביעי) קניתי באופיס דיפו גיימפאד למחשב של חברת "AndGame" והתחלתי לשחק איתו כמה משחקים וזה עובד מצוין, עכשיו, חיפשתי ומצאתי תוכנה שתגרום לגיימפאד לשלוט במחשב כמו עכבר אבל היא היתה הגרסה החינמית שכל פעם שאני סוגר אותה הוא מחליפה לי את הלחצנים של העכבר (הימני נהיה שמאלי וההיפך), אגב קוראים לתוכנה "JoyMouse", עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שבעזרתה אני יוכל לשלוט בעכבר עם הגיימפאד או אם אפשר לשנות בהגדרות במחשב משהו שיעזור לי? 2. האם אני יכול איכשהו לקבוע שמקשים בגיימפאד יתפקדו בתור ה- CTRL, Shift, ואולי החיצים? 3. זה בקשר לשלט למחשב, האם יש איזשהו שלט מומלץ שמישהו פה מכיר עד כ-300 ש"ח, בזאפ יש רק שני שלטים למחשב. תודה רבה.

23. שאלה ראשונה : 1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ? שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים : אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז . אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) . 1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ? 2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?

24. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם בגלל שהרסתי את המארז הקודם שלי בגלל ששברתי חלקים פה ושם...אז הגיע הזמן לקנות מארז חדש ויפה... בדקתי בחנות מחבים הקרובה והמוכר אמר לי שאפשר לקחת מארז פשוט ב 150 ש"ח ויש עוד סוגים של מארזים פשוטים... ושאלי אותו אם יש לו מארזים יותר איכותיים עם מודים וכל זה... אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מתעסק עם מודים וכל זה אבל יש לו מארז מאושר על ידי אינטל (נשבע טוב) שחור כסוף כזה עם מאוורר עם פילטר בצד המארז נראה ממש טוב! ומקדימה יש usb ו firewire וזה יעלה לי 300 שקל. עכשיו לשאלות: יש לי פנטים 3 כרגע זה יהיה מסובך להעביר הכל לשם? שהוא הראה לי usb ו firewire אני לא ממש הבנתי את זה... אם אין לי firewire בלוח אם או משהו כזה אז איך יכול להיות במארז? או שזה משהו נפרד שלא ק…

25. Started by xlSnaK,

אני רוצה לקנות מדפסת ורציתי לשאול כמה דברים: 1. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו רגילה 2.האם במדפסת לייזר לא צריך להחליף כלום אף פעם או שנגמר משהו כמו הראשי דיו 3.אם אפשר אז המלצות למדפסות לייזר שמדפיסה מהר וצבעוני עד 600 ש"ח תודה D:

• 5 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים