עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by jackhammer,

סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by shaynac,

שלום לכולם, אני רוכש מחשב חדש למשחקים בתקציב של 10000 ש"ח. יש לי עכבר לייזר מעולה של לוגיטק (הדגם הוא MX1000). המקלדת שלי כרגע לא משהו ואני מחפש מקלדת אלחוטית חדשה. התקציב עד 400 ש"ח. האם יש מקלדת שמתאימה לבסיס של העכבר שלי? גם אם לא, אשמח לשמוע המלצות למקלדות.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. יש את זה שזה הגגירסה הרגילה שכולם מכירים http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1175 ויש את הריטייל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by מנטה ריי,

המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. קניתי את ה-MX518 לאחר התלבטות ממושכת והשטות שעשיתי היא לקנות אותו בלי לבדוק אותו בעצמי... אני עדיין לא סגור מה בדיוק בו כל כך לא נוח - עד כדי כך שכל עכבר גנרי ב-20 ש"ח יותר נוח ממנו. ==> אם מניחים את היד כך שהאגודל נחה במקומה - היא לא מגיעה בקלות ללחצן ה-FORWARD וצריך לשנות אחיזה כדי ללחוץ עליו. ==> כשהעכבר ממוקם בנוח ביד, הגלגלת נמצאת בדיוק מתחת לפרק האמצעי של האמה - איך לעזאזל אפשר לגלול ככה? כדי לגלול בנוחות צריך לקחת את היד אחורה ואז היא סתם צפה באוויר מעל החלק האחורי העכבר ולא נוח ללחוץ על R ו-L. ==> לחצן שינוי הרזולוציה האחורי ממש לא נגיש ויותר גרוע ממנו זה כפתור החלפת החלונות. חייבים ממש להוריד את היד מהעכבר ולהסתכל איפה לוחצים. שניהם נמצאים…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by MoMo-P,

שלום חבר'ה... על איזה מצלמה תמילצו לי, הכי טובה ומשתלמת עד 150 ש"ח. וכנ"ל בנוגע למיקרופון... סה"כ השימוש הוא למסנג'ר וסקייפ בעיקר... ללא קשר למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by NIRHA,

היי אני צריך המלצה לרמקולים כמו בכותרת בערך בתקציב כזה יש בכלל דבר כזה ?? תודה

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by shai7654,

השאלה שלי אם אני יכול להפוך את המסך המחשב הזה לhdtv?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. Started by lt mor,

Logitech MX518 או G5 מבינת מחיר כמעט זהים. חשוב לי שניתן יהיה לתכנת את הכפתורים לביצוע פעולות (גם בפוטושופ). שיהיה נוח ביד 25 ס"מ מקצה לקצה ... אני ימני (בלי דעות פוליטיות) משחק בעיקר RTS ועורך באמצאות פוטשופ ופרימייר. https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=80&Group=2

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by DimaX,

היי! אז קיבלתי את העכבר A4Tech X-750F מ"יאללה דיל"... הייתי אמור לקבל אותו לפני 5 ימים אבל היו בדואר טעויות והם טעו במשהו ולכן קיבלתי רק הודעה שניה.. הגודל של העכבר, בניגוד למה ששמעתי שאומרים, הוא רגיל למדיי.. טיפטיפה קטן יותר מהעכבר האופטי הרגיל של MS. הוא יפה ואת זה ניתן לראות בתמונות. הוא נוח בצורה שונה מהעכבר האופטי הרגיל של מייקרוסופט שהיה לי קודם לכן. החומרים שמהם הוא עשוי מרגישים קצת "מצועצעים" ביד ולוקח זמן להתרגל אליהם ואליו. הצורה שלו רגילה. לדעתי, כפתורי האגודל(קדימה ואחורה בדפדפן) חסרי שימוש מכיוון שבדפדפן שלי(אוונט ברווסר) אם לוחצים על המקש הימני והשמאלי ברצף במהירות זה מעביר דפים(תלוי בסדר הלחיצות) ואני כבר רגיל לזה. כנראה שאפשר לשנות את התפקוד של כפתורי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by trxman,

שתכלול : סורק , מכונת צילום , פקס ( לא חובה ) . שימוש ביתי לא לעבור את ה700...אם לקחת משו טוב בפחות אז בכייף חשוב שלא תהיה גדולה מדיי + יחס מועדף למדפסות של קנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by davidb252,

שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  17. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/NaturalWirelessLaserMouse6000/index.html

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by eegg,

אני מחפש מקלדת חדשה בסביבות ה150 שקלים אני משחק דיי הרבה במחשב 2-3 שעות ביום ואני רוצה מקלדת איכותית ונוחה למשחקים. יש עדיפות לבאג(זיכוי)

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by Royz,

http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ? ד"א זה soldout כרגע והעכבר שוחרר ב 10.1.07

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3 *פרסמתי בטעות במקום הלא נכון מנהל בבקשה תעביר את זה לאיחסון תודה...

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by primo,

ברצוני לרכוש מדפסת משולבת שתכלול בנוסף להיותה מדפסת גם מכונת צילום, סורק (אם יש פקס אז סבבה אם לא לא צריך) תקציבי הוא 500-700 שקל משהו כזה.. תודה מראש

22. Started by adir12,

לאחרונה קיבלתי 2200 ש"ח זיכוי בבאג מחשבים. מכיוון שהמדפסת העכשווית שלי צולעת חשבתי על להשתמש בכסף ולקנות אצלהם מדפסת משולבת. יש לי כמה שאלות: 1. איזה מדפסת יותר טובה? 6313 או 6183? 2.האם בטוח לקנות את 6183? הסתכלתי כמעט בכל אתר שלHP ולא מצאתי זכר למדפסת הזאת.. ל6313 מצאתי רק בHP ישראל. 3. יש איזשהי מדפסת יותר יקרה שמצדיקה את העליה במחיר? אולי מדפסת לייזר? או שתי מדפסות?(לייזר וצבעוני) 4.יש לכם עוד הצעות מה אני יכול לקנות בכסף שנשאר? תודה!

23. ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ambc,

שלום לעוזרים לאחר שקראתי את ההמלצות השונות הבנתי כי מדפסות של קנון או HP הם הסבירות ביותר אני לא מדפיס הרבה, ורק חומרי לימוד, אך מחפש מדפסת שתהיה אמינה וחסכונית חשבתי על ה HP 5943 או סוג מסויים של קנון טווח המחירים הוא עד 500 שקל תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Lirux,

איך הפד הזה בשביל mx 518?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים