עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lioryb,

אני קורא נתונים של מדפסת לייזר מסויימת (SAMSUNG CLX-3175FN אם זה ממש רלוונטי), ויש בה שני נתונים שאני לא מבין את המשמעות שלהם: יחידת פיתוח יחידת עודפים שני הנתונים הללו נמדדים במספר דפים. מה המשמעות שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי חברים, אני לאחרונה שוקל לקנות מדפסת טובה ורציתי לדעת איזו מבין השלושה הכי מומלצת, חסכונית, נוחה ולא בעייתית? וגם, שאלה לא פחות חשובה איזו לדעתכם הכי פחות רועשת? ואלה המדפסות: 1. HP 6500 אלחוטית 2. HP PREMUM 3. HP 8500 אלחוטית האם הPREMIUM יותר מומלצת וחסכונית וגם בעלת יתרון של הדפסה על תקליטורים? היא לא יותר רועשת ביחס לשאר המדפסות שציינתי? נא דעתכם בהקדם. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by roi777,

שלום רב! האם בדיסקים לצריבה יש הבדלי איכות בין החברות, או שכולם אותו דבר? פעם נסיתי לצרוב על דיסק של TAKE X52 והצורב לא נתן לי אופציה לצרוב במהירות 52, האם זה בגלל איכות ירודה, או סתם תקלה חד פעמית? ואם יש הבדלי איכות בדיסקים, אשמח לדעת איזה יותר מומלצים. (CD/DVD). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kingeli,

אני סטודנט וככזה משתמש לא מעט במדפסת. אני רוצה מדפסת שתדפיס בשחור לבן,אם אצתרך הדפסה צבעונית או סורק,יש לי מדפסת דיו משולבת בבית. הצורך לעבור למדפסת לייזר נובע מהרצון לחסוך בקניית דיו . אם קיים דגם מסויים של מדפסות לייזר הנודע בצריכת דיו נמוכה ,אנא המליצו עליו. כמו כן,אני מעוניין במדפסת שעלויות הדיו החדש(הבא לאחר המקורי) תהינה לא יקרות יחסית תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לאחרונה סט אלחוטי של מקלדת ועכבר (דגם 601) וממש התאכזבתי! הקליטה הייתה מזוויעה- קפיצות בעכבר וטווח קצר של קליטה. חזרתי לחנות החלפתי לדגם חדש יותר (702) עם טווח קליטה גדול יותר (2.4 Ghz) וגם בדגם הנ"ל היו קפיצות בעכבר והקליטה הייתה אומנם יותר מוצלחת מקודמו אבל עדיין לא טובה מספיק. אלו לא הדגמים הזולים של החברה- בשביל 250 ש"ח אתה מצפה למוצר ראוי. זה סתם ביש מזל או שגם לכם יצא להתאכזב מחברה זו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מדפסת חדשה, וחשוב לי שהיא תשלב סורק. כיוון שהמחיר של המדפסת בדר"כ לא משחק תפקיד אל מול המחיר של ראשי הדיו, (ובהנחה שאני לא מתכוון להשתמש בתחליפים, כי אני לא סומך על הדברים האלה), על איזו מדפסת כדאי לי ללכת? עד היום הייתה לי HP PSC1110 ואני הייתי מאוכזב ממנה מאוד, היא בזמנו הייתה במבצע, והתגלתה כמדפסת גרועה ברמות, עם קצב הדפסה איטי להחריד, מושכת יותר מדי דפים, דרייברים שלא עובדים (חוסר תאימות מוחלטת כרגע גם ל-Windows 7, בלי שום תמיכה מ-HP עצמה). היום ממליצים לי על ה-HP J4580 ש"נחטפת" בחנויות. האם היא באמת שווה את זה? דבר נוסף - לא כדאי לי אולי מדפסת שראשי הדיו הצבעוניים שלה נפרדים? אם כן, איזו חברה ואיזה דגם? (אני מדפיס לעיתים בצבע, לא מדפיס תמ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by shimmi1982,

אני מחפש קופסת מיתוג עם 2 פורטים. שיהיו חיבורי USB + כניסות/יציאה DVI. למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא כזה בשלל החנויות שחיפשתי- הרוב המוחלט הוא VGA, לא מבין למה- לרוב המוחלט כבר יש DVI, למה המתגים כל כך מאחור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Fighter,

יש לי בעיה קטנה קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק) השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר אני ממש מבואס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kebibas,

מישהו מכיר את המקלדת? משיטוט קטן באינטרנט ראיתי בכמה מקומות שהיא כמעט זהה ל-G19 רק בלי המסך...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Googleness,

למדפסת HP F2483 , אני צריך מיכלי דיו (אני רוצה מקוריים של HP) מדגם 121 והבנתי שאפשר גם גרסה מוגדלת הנקראת בשם הבנאלי 121XL, בארץ זה עולה מעל 100 ש"ח לאחד ממה שראיתי אז אתם מכירים אולי חנות מחו"ל או אולי חנות בארץ שאפשר להשיג את המיכלים בזול?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת משולבת טובה (גם ללא פקס) עד 300 ש"ח. חשוב לי שהיא תיהיה חסכונית בראשי דיו ושהם לא יקרים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה אפשרויות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by supercars,

שימושים: גיימינג. משחקים כמו Call of Duty MW2, Medal of Honor וכד'. תקציב: 300 ש"ח. לא משנה לי אם הוא יהיה חוטי או אל-חוטי, אך כמובן שעדיף אל-חוטי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש למישהו מושג? בועד ש KVM ל 2 מחשבים (USB+SOUND אבל חיבורי מסך DSUB עולה עד 200 ואילו DVI עולה מעל 450) זה קצת הזוי לי

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by Andronix,

טוב זאת פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה אשכול אז מצטער אם אני עושה משהו לא במקום. בקיצור עוד חודש אני עובר דירה ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה שתהיה לי בחדר החדש ככה שאני יוכל לשחק משחקים גם מרחוק עכשיו הבעיה היא שבשביל זה ציוד אלחוטי ולקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים זה יצא לי יקר ועוד זה גם יהיה ציוד גרוע שלא יתקרב לרמה של הציוד הלא אלחוטי שיש לי עכשיו וגם אני יצטרך למצוא מקום לשים את העכבר ואת המקלדת אז חשבתי שאני יקנה גיימפאד כמו שיש לסוני ולXBOX אז ראיתי את השלט שיש לXBOX360 וראיתי שהוא באמת יכול להיות אחלה אך השאלה היא אם אפשר לתכנת את הכפתורים שלו? והוא בכלל שווה? ראיתי גם את הCordless Rumblepad 2 של לוג'יטק אבל הוא עובד על סוללות ככה שזה דיי מעצבן לקנות ולהחליף בטריות וגם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איפה אני יכול לקנות בארץ מקלדת מכאנית במחיר נורמלי, אם בכלל? אני מחפש בעיקר דגמים של filco

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by r1plet,

שלום, לפני מספר ימים רכשתי את הDEATHADDER 3.5G של RAZER והעכבר הוא פשוט תענוג. מה שכן, אני שחקן שרגיל לשחק בלי פד לעכבר, על השולחן העץ שלי שיש לו טקסטורה כמעט חלקה לגמרי ואני בטוח ב100% שהTRACKING מדוייק והכול קשיח. רגלי הטפלון של העכבר כל-כך חלקות שתזוזת עכבר כזו עוד לא הכרתי, ואני לא רוצה לאבד את זה. האם באמת נחוץ לרכוש פד לעכבר כדי לשמור על רגליות הטפלון, או שהן לא באמת נשחקות על משטח קשיח בצורה שתגרום לי לשים לב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Logitech Cordless Desktop Wave http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 315 ש"ח עם חמש שנים אחריות בIQPC מקווה שזה יהיה הנסיון האחרון עם אלחוטי מוצלח ולא מה שהיה עד עכשיו! האם הסט מומלץ יש הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Froze,

אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ברשותי הסט הנ"ל כבר הרבה מאוד זמן. אני צריך לרכוש כמה סטים ואני רוצה את אותו הדגם שהוכיח את עצמו אצלי. ראיתי מספר חנויות שמוכרות ב 160 ומעלה. יש גם באולסייל ב 150 אבל המודעה שם מאוד לא ברורה ולדעתי לא מדובר על הסט הזה ותכלס אני מעדיף לראות מה אני קונה ולא לרוץ אחרי זה ולחפש מישהו שיואיל בטובו לענות למייל ולהתייחס. שורה תחתונה, מישהוא מכיר חנות באזור השרון \ מרכז שמוכרת את הסט הזה ב 150 ש"ח ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני צריך המלצה למדפסת משולבת (כולל פקס) אלחוטית עד 500 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Blue Cheese,

אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אין לי בעיה להזמין מאיביי, אני רק צריך משהו מומלץ. עם 5-7 כניסות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום כולם. רציתי לבקש המלצה לעכבר אלחוטי. כרגע אין לי תקציב מוגדר - בסביבות 200 ש"ח עם חריגה קלה במידה ויש הצדקה. כאמור, העכבר חייב להיות בעל 5 מקשים. שישתמש בסוללות נטענות חיצוניות (AA או AAA). כמובן אופטי (לייזר - לא חובה). שישתמש במשדר זעיר (הכי קטן שיש). להמחשה http://img.zap.co.il/pics/1/5/3/0/23030351c.gif לא חשבתי על משהו אחר, שאלו אם יש קריטריונים נוספים עליהם לא חשבתי. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין בהמלצה למקלדת למשחקים. התקציב הוא בין 200-250 ש"ח. חוטי אל אלחוטי,עדיפות לחוטי. מה אתם אומרים על Razer Arctosa ?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים