ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להאריך כבל USB ע"י חיתוך הכבל והארכת החוטים בצורה רגילה עם איזולירבנד. אני יודע שניתן להאריך עד 5 מטר ומעבר לזה דרוש מגבר. תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט בין 360 של מיקרוסופט לאחר מהדגמים של לוג'יטק. מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). http://techgage.com/reviews/logitech/chillstream/logitech_chillstream_07_thumb.jpg' alt='logitech_chillstream_07_thumb.jpg'>
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת מסוג בראדר mfc215c שיחסית עובדת בסדר. המיכלי דיו שלה סבירים אך נוצרת בה בעיה. עקב אי שימוש מרובה בהדפסות צבעוניות נסתמו המזרקים שמהם בעצם יוצא הצבע מהמיכלים. על פי הסבר שקיבלתי שלא כל כך ברור לי שבדגמי בראדר קיימת בעיה מסוג זה. האם זה נכון? ניסיתי לתקנה אך נאמר לי שזה אבוד ואין מצב לתקן אותה. אשמח לקבל הסבר מקצועי השאלה שלי היא כזאת: אני מחפשת מדפסת שתוכל לשמש אותי לבית כמובן עבוד ילדיי לצורך הכנת עבודות, ברכות למיניהם, הדפסות וצילומי תמונות מספרים וכדומה. כמות ההדפסות השבועית אינה גדולה ולכן איני רוצה להגיע למצב דומה כמו בבראדר. האם קיימת מדפסת שיכולה לענות על הדרישות האלה? וכמובן שכול מיכל יהיה בנפרד. בבראדר למשל גם אם נשאר צבע אדום או כחול …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק חיצוני של 500 גיגה. השימוש בו יהיה בעיקר לגיבוי שיעובר אליו פעמיים ביום. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא אמינות. יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי win 7 לפני כשבועיים ומאז המדפסת שלי לא עובדת... באתר של xerox אין דרייברים לwin 7, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המדפסת איכשהו?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את הסט הנ"ל ורציתי לברר לגבי טיב הבטריה הנטענת המקורית שקיימת בעכבר. מה אורך החיים שלה עד הקבר?והאם באמת במידה שהיא מתה לא ניתן להחליף אותה(לפחות עפ"י מקורות רשמיים..)? ממש לא בא לי לזרוק את העכבר גם אחרי 3 שנות האחריות שלו.. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. הוא הזול מבינהם, מדובר במצלמה : Microsoft LifeCam VX-2000 YFC-00001. 2. יותר יקר אך לא משמעותי בכסף, Microsoft LifeCam VX-3000 68A-00002. ע''פ הפרמטרים שקראתי, השניה עדיפה. האם באמת השניה יכולה לצלם ולשדר באיכות HD כי כתוב באתר "High Definition Photos". ורציתי לדעת בנוגע למיקרופון המובנה, שומעים ברור בצד השני? או שצריך מיקרופון נוסף. אשמח לחוות דעת מאנשים שמבינים בתחום ואנשים שיש ברשותם את המצלמות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין אותו העכבר רק גרסת ה1800 ל3500 ההבדל במחיר הוא כ70 שקלים ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם. חוץ ממספר ה DPI יש עוד הבדל בין הגרסאות? מעולם לא היה לי עכבר גיימינג ולכן אין לי מושג אם אני אצתרך יותר מ 1800 DPI אז מה אתם אומרים להוסיף את הכסף ולקחת את הגרסא המשודרגת או שאין בכך צורך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך כבל מאריך לUSB וראיתי שאפשר לקנות כבל רגיל (5 מטר) בקצת יותר מ20 שקל או כבל ש"משתמש במתח שמעביר חיבור ה-USB כדי להגביר את האות ולמנוע שיבושים בהעברתו." ב60 שקל.. זה באמת רלוונטי או שסתם דרך להוציא מאנשים עוד כסף? ה40 שקל הפרש הזה זה לא מה שיהרוג אותי אבל מעניין אותי אם יש סיבה כלשהי להעדיף את הכבל היקר הכבל בזיגזג - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=367_472&products_id=7805
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר עכשיו לא אני משלם אז אחותי אמרה לי תביא לי דגם אני רוצה שתבואו לי 3 דגמים הכי טובים לגיימרים
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-