ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש מדפסת טובה ולא יקרה לשימוש אקדמי, אפשר גם מדפסת שחור לבן. המדפסת מיועדת לשימוש להדפסת תכני שיעורים, מאמרים וכולי. אז המדפסת תהיה צריכה להיות אמינה ובעלת עלות הדפסה נמוכה. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי את העכבר חלק מהMX5500. אני מאוד מרוצה, אבל יש לי כמה שאלות : 1. כשאני משתמש בגלגלת העליונה, קורה המון פעמים שהיא מאבדת את השלבים. כלומר שהגלגל חופשי. האם זה בעיה כללית או משהו ספציפי לעכבר שלי ? אחרי שיקשוק מהיר, או לחיצה זה מסתדר לרוב. 2. הכפתור האמצעי (של הגלגלת) מוגדר בSETPOINT כלא לעשות כלום, אבל אני לא מוצא איזה אופציה זה התפקוד הנורמלי שלו. כלומר אני רוצה לסגור טאבים איתו, לפתוח לינקים בעמוד חדש וכו', אבל לא מצאתי איך ! 3. קצת שולי, אבל בגלגלת צד שלו, אני עובר בין חלונות בAERO. אבל איך אני לכל הרוחות בוחר את החלון הנוכחי ?? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:30:08 את 2 מצאתי, נשארו רק 1+3
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ציטוט מתוך העמוד הראשי של זיגזג: לפי הבנתי DDR ו SDRAM הן שתי שיטות שונות של זכרון פנימי... אז הזיכרון של הכרטיס הזה הוא SDRAM או DDR?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 A64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD 80GB SATA GF6800GT די וי די צורב ופלופי... מארז סופרטאלנט עם 5 מאווררים 3-4 קטודות (אני רוצה תאורה מאוד חזקה) אולי אני יוסיף 1-2 מאווררים ופאנל קדמי יחזיק?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה... רציתי לדעת איך יודעים אם הספק מתאים למארז בכלליות... כאילו עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש לדוג' 600W של אנרמקס איך אני יודע אם הוא מתאים למארז שלי הק קומפיוקייס... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! אני חושב שיש לי בעיה של יציבות אם ספק כוח שרשום למעלה יש לי קפיצות של מתחים בביוס כאשר אני עושה o.c למערכת יש קפיצות של 0.02 או 0.03 וולט במתח של המעבד ,לוח,זיכרון והמתח 3.3v של הספק ואמרו לי שזה לא תקין ויכול לעשות בעיות עכשיו יש לי את המפרט הבא xp1700@2200 fsb 200 abit nf-7 s2 512 ddr 3200 Mushkin elsa 9800pro 128mb 80*2 western digital sata ומחוברים שתיי מאוררים של 120 מ"מ למחשב. 1.איזה תוכנות יש שאפשר לבדוק יציבות של ספק ולראות האם הספק הוא תקין לשימוש? עכשיו היום נהרס לי כרטיס מסך אחר במחשב הזה 6600 של gigabyte שמהרגע שהכנסתי אותו למחשב היו דברים מוזרים שהוא הראה כול מיני קישקושים על המסך אבל אחרי ריסט זה הפסיק והיום הוא לגמריי נדפק ויותר העיוותים של התמונה…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק חדש שהגיע מקולקל והיה אמור להיות מוחלף כבר לפני חודש. החנות שבה קניתי ואשר אסור-להזכיר-את-שמה-בפורום טוענים שהספק אומר שאין לו במלאי והוא מחכה למשלוח מאנטק. אני לא מאמין לחנות-שאסור-להזכיר-את-שמה (שהטיפול שלהם במקרה שלי לוקה בהרבה בעיות) ואני רוצה לברר את זה בעצמי. מי היבואן של Antec בארץ? מה המספר טלפון שלו?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, ביום שישי האחרון קניתי את עכבר הנ"ל מ- ksp ולאחר עבודה קצרה איתו שמתי לב שהוא מתחמם ולא נוח כ"כ לעבוד איתו. האם ההתחממות הזו היא דבר טבעי או שזה לא אמור להיות כך ואני צריך לדבר עם ksp על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
first of all I wasn't sure whether this should be here or in general, but here seems to fit more, so fuck it. now that I have a digital camera I need a new rechargable batteries, because it's eating my lame ass Ni-Cd like they were m&ms. I'm also looking for a rapid charger to go with it, max 1.5-2 hours. I know there's the GP PowerBank Smart which is a 1 hour charger. I was wondering what other model are avalible in Israel, what's their charge time and how much are they. and btw, is there any side affect to rapid charging? I assume it cuts down the batteries life span, but by how much?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הQCK הרגיל וחשבתי לקנות את הHeavy ורציתי לדעת אם הוא יותר נוח או שהוא לא שווה 150 שקל ושאני אלך על ה+? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=15255 תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http:///product_info.php?products_id=1191&osCsid=1b407bbe9e2e342b1f8831f81d52cd65 מה דעתכם?, אולי מישהו מהאתר ירים את הכפפה ויכתוב ביקורת על המוצר?, על פניו זה נשמע מעניין. (מסתבר שהמערכת מצנזרת אוטומטית את ה"WWW.אי.אם.פי.CO.IL" אז להוסיף את זה לכתובת)
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת כרגע יש לי MX500 של לוג'יטר ורציתי לדעת אם יש הבדל פיזי בגודל של העכבר לעומת הG5 ז,א אם הוא יותר גדול\קטן\רחב. בנוסף אני מחפש מקלדת חדשה לא משנה לי אם היא אלחוטית או לא שיהיה נוח לשחק בה ושיהיו לה כפתורים כמו מולטימדיה אבל שאפשר לתכנת עצמאית (אפילו לא אם את כולם). התקציב שלי הוא 200~ שקל תודה אריק
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שני מחשבים ראשיים בבית, ועכשיו נוסף גם מחשב נייד חמוד למשפחה... יש לי האב ובמחשב הראשי שני כרטיסי רשת, לכל שאר המחשבים כרטיס רשת אחד. איך אני מסדר שכל אחד מהם יוכל להתחבר ל-ADSL שיש לי ולרשת גדולה ? איך לחבר את החוטים ומה להגדיר ?
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ולא יודע מה כדאי אני מחפש משהו אמין שלא יהרס תוך חצי שנה ומשהו שטוב גם למשחקים עד תקציב של 120-150 דולר תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי עכבר אלחוטי שאני רואה שכתוב עליו Cordless Mouse בלבד ולא דגם אך לפי התמונות מהאינטרנט זה MX1000. הבעיה שלי היא שיש לי אותו בלי הכבל של החשמל. האם מישהו מכיר את העבר ויודע אם צריך כבל מיוחד או שנאי רגיל יכול לעבוד? מה המתח הדרוש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה PS2 אבל הבעיה איפה שאמור להתחבר ה PS2 יש בעיה במחשב אז אני רוצה להפוך את המקלדת ל USB אין משהו כזה כי לעכברים יש אז אני צריך PS2 אל USB
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-