ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש עכבר גיימינג התקציב שלי 350 שקל אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חבר שלי מצא את הדבר הזה ואין לנו מוסג מה זה או לאן זה מתחבר עזרה בבקשה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה Canon MP160 ואני לא מצליח להכניס את 2 ראשי הדיו למדפסת. אני מכניס במסילה בצד שמאל אבל זה נראה כאילו זה לא יושב טוב, כמו כן אני מקבל בצג את המספר 2 מהבהב ו את האות E מהבהבת לסירוגין ונורה כתומה דולקת?!? מה עושים?!?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על עכבר בסיסי, אני רק רוצה שיהיה בעכבר כפתור BACK. חוץ מזה אין לי עוד דרישות. אין לי מגבלת תקציב, פשוט תמליצו על עכבר זול שיהיה מספיק טוב כדי שתוכלו להמליץ עליו.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פה מוכן לספר לי אחת ולתמיד מה בעצם ההבדל בין כרטיסים של חברות שונות עם אותם צ'יפים של nvidia, חוץ משם וצ'יפורים מסויימים לכרטיס זה או אחר? קראתי פה משהו על פילטרים (נחותים \ איכותיים) מה זה אומר ובמה זה אמור להפריע לי אם נגיד יש לי פילטרים נחותים? ומה זה בכלל פילטרים?!! אני לא אגיד איזה כרטיס קניתי כי אני משער שכולכם פה תבאסו אותי שקניתי חרא של כרטיס אבל זה בכל מקרה הgeforce2 titanium 64ddr ועד עכשיו נראה לי שהוא פצצה, הבעיה היא שאין לי גורם השוואה... (חוץ מהוודו 3 2000 PCI!!! הקודם שהיה לי..) אודה לכולכם על תשובות מנומקות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הם נותנות חווית סראונד אמיתית ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספק חדש למערכת שלי, השיקול העיקרי הוא שקט... חיפשתי קצת בפורום ועלה שם ה- Antec Phantom, השאלה שלי היא אם אפשר לסמוך על ספק בלי מאוורר? אם לא, אז יש איזה שהוא ספק אחר בפחות או יותר אותו תקציב (אזור ה-1200 ש"ח) שאפשר לסמוך עליו ושייתן לי הכי הרבה שקט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, ניקיתי היום את המקלדת- CM STORM TRIGGER נאבד לי מקש ה C. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? לדעתי זה פשוט אמור להיות תואם ל CHERRY MX
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA רגילה לחבר למסך נוסף אבל אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה אז אני מחפש כבל שיחבר לי בין VGA ל SVIDEO אבל יש לי גם איזה חיבור בטלויזיה של 21 פינים ככה שאני מחפש לי אתר או מקום לקנות כבל מתאים... מקווה שתעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ASUS Terminator איזו סיבה יכול להיות שאני לוחץ על הכפתור להדליק אותו, ולפעמיים הוא נדלק ולפעמיים הוא נדלק (יש אורות במארז) אבל אני מקבל על המסך No Signal output בעיה בכרטיס מסך? זהו לוח משולב (Net,VGA,Sound)....
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יודע אם בפאנל הזה יש תאורה כמו שהוא מוצג באתר או שאין? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
Hello I wanted to know the sizes of the case - ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server if some one has it I want to make sure that its can get in my table thanks
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים... אבל יש סימנים מוזרים על כל המקלדת!!! נראה לי כאלה של ההדפסה של האותיות שעל המקלדת.. יש הרבה סימניי נזילה וכאלה.. מה לעשות???? יש דרך לנקות את זה?? להחליף את המוצר? (מנועה) צודההה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התלבטויות רבות החלטתי לעשוק מההורים מצלמה דיגיטלית בתור מתנה ליום הולדת. התקציב לא יהיה ענק במיוחד, אני מעריך שאצליח להוציא מהם 2500 שקל בלחץ רב. בהתחלה חשבתי על ה-Nikon Coolpix 3100, אבל מסתבר שהיא די קטנה מידי, בעיה רצינית. יש לי ידיים גדולות ביותר ואני לא מסתדר כ"כ עם מצלמות קטנות, יש לי ניסיון רב עם ה-Fuji FinePix 203A, מצלמה פיצפונת ומעצבנת ביותר, אני בקושי רואה משהו בעינית. בכל מקרה, הינה הדרישות שלי מהמצלמה: -שתיהיה בגודל נורמאלי, משהו כמו מינימום מצלמה רגילה ביתית. -מינימום 3 מגה פיקסל. -שהצילום חוץ שלה לא יאכזב. -זום אופטי 3x מינימום. -שתיהיה עד 2500 שקל. אגב, יש עוד אפשרות שאני אקנה את המצלמה בחו"ל (סלובניה-קרואטיה). תודה רבה ענקית מראש, מישה.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.. יש לי את העכבר MX518 ושאני משחק משחקים אני לוחץ על המקש הימיני והמקש הימיני קשה כזה.. יש את הרעש כמו שתפגישו פלסטיק עם פלסטיק ואז שהם יפרדו יהיה רעש כזה.. זה לפעמים מפריע לי ומוציא אותי מהריכוז של הכיוון וגם זה טיפה יותר קשה ללחוץ על המקש.. זה מצריך להשתמש בביטוח? או שאפשר לסדר את זה.. כי אם אני רוצה שזה יחזור לעצמו אני צריך לתפוס את המקש מהרווח שיש בינו לבין סוף העכבר ואז הוא מסתדר.. אבל אחרי כמה שניות זה שוב קורה..
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת צבעונית פשוטה, ומשולבת. צרכים רגילים לגמרי, לא משהו מיוחד אני לא בקיא בזה, אני מתכוון משולבת, שתהיה עם פקס, ואם יש כזה דבר אז גם עם סורק.. (לא חובה סורק) שהתחזוקה שלה תהיה גם כמה שיותר זולה (שלא יעלה 300 שקל דיו..) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-