ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה Canon MP160 ואני לא מצליח להכניס את 2 ראשי הדיו למדפסת. אני מכניס במסילה בצד שמאל אבל זה נראה כאילו זה לא יושב טוב, כמו כן אני מקבל בצג את המספר 2 מהבהב ו את האות E מהבהבת לסירוגין ונורה כתומה דולקת?!? מה עושים?!?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחרי טראומה מepson cx3700 רצוי עם ראש צבעוני אחד - ולא נפרדים. לשימוש ביתי, עם ראשי דיו גדולים שיספיקו לכמה שיותר זמן. תודה....
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המקלדת הזו? הבנתי שהיא מגיעה עם חיבור PS2 ואני חייב חיבור כזה כי אני עובד עם KVM... [br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 16:02:53 מישהו?תגובה???
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הייתה לי מדפסת אפסון R200 שהייתי מרוצה ממנה, התחילה לעשות בעיות, החלפתי ל R270. אני מדפיס כריכות לDVD והדפסה על DVD ישירות על הדיסק, בכמויות דיי גדולות. שמתי לב שהצבעים "מתים" יותר, יותר גהויים, פחות צבע, כאילו נטייה לאפור (כמו אפקט של להוריד קונטרסט). מה הסיבה? הדרייברים דיי דומים, אותם הגדרות כמו בעבר אני שם. תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חשוב שיהיה נוח ונעים למגע. מה ההבדל בין אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4878 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4882 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4881 האם יש משהו יותר מומלץ בתקציב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי חבר'ס. אז לפי הכותרת אתם מבינים את ההתלבטות. הייתי די נעול על עכבר הבלוטות'ס V270 עד לאחרונה עד שמשכה את עיניי המודעה מנועה מחשבים שכרגע היחידים שמוכרים כרגע את הדגם החדש בסדרה V470 שהוא גם לייזר בנוסף לBT. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת בהתלבטות,אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים הללו לנייד שלי.אם מישהו יכול להתריע על ניתוקים LAGים,בטריה שנגמרת מהר,אי נוחות בשימוש בעכבר,ודברים דומים,אשמח. סה"כ ההבדל במחיר הוא 198 לV270 ו300 לV470 שאני מאמין שהמחיר של האחרון יירד ברגע שחנות נוספת תשווק אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט מתחיל ,מחפש מדפסת (משולב עם סורק ) לטובת הדפסת עבודות ושיעורי בית ואולי כמה תמונות (לעתים רחוקות מאוד ) חפשתי רבות,עברתי על אין ספור פרורומים והגעתי לכאן מבקש המלצתכם (האם כדי לייזר או דווקא ראשי דיו ,חברה ממולצת,אמינות וכ"ד ) התקציב הוא עד 600 ש"ח תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לכמה דפים מספיק ראש דיו שחור, הם כותבים 500 דף ב50% כיסוי ואני רוצה לדעת כמה באמת יוצא בצילום ממוצע.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קרה המקרה והתחייבתי (בזמן שקיבלתי תיקצוב למחשב החדש שלי) לקנות מקלדת ועכבר למחשב הישן (שעובר לאח שלי).. עכבר אופטי כבר יש, חסרה המקלדת.. אני רוצה לצאת מזה כמה שיותר בזול, אך מצד שני אני רוצה שלאח שלי תהיה מקלדת נורמאלית שלא תהרס אחרי יומיים.. המקלדת חייבת להיות USB מאחר וכניסת המקלדת במחשב הישן הלכה פייפן.. עוד בקשה- שהמקלדת תהיה מTMS (כי המסך שלי אמור להגיע משם, שתגיע גם המקלדת איתו..) חשבתי על Logitech Value/Deluxe... אבל אינני יודע אם במקלדות אלה ישנו חיבור USB.. מישהו מכיר אותן? תודה לכולם מראש!
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לכמה זמן מספיקה הסוללה בממוצע? (יש לי MX700 וחיי הסוללה שלו מעולים! איך ה G7 לעומתו? ) עד איזה מרחק הוא עובד בצורה תקינה? שבוע טוב ותודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שמתי לב שהעכברים החדשים עוצבו בעיקר לכף יד קטנה,כנראה החתך שוק המבוקש הוא ילדים או מבוגרים עם התפתחות מעוכבת. אז לעניין - הG9 מומלץ ברוב המקומות שבדקתי אבל אנשים אומרים שהוא מתאים לאנשים עם כף יד קטנה. אצלי.... טוב לא ממש ענקית אבל גדולה. חשבתי על Logitech® MX518 ,האם הוא בעל מימדים כמו ה G9? אם יש משהו אחר אשמח לשמוע,השימושים הם כלליים דגש על נוחות ,עבודה רציפה. אם קיים סט אלחוטי טוב אז אני אגדיל את ההשקעה ל 400 ש"ח כולל מקלדת. תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה PS2 אבל הבעיה איפה שאמור להתחבר ה PS2 יש בעיה במחשב אז אני רוצה להפוך את המקלדת ל USB אין משהו כזה כי לעכברים יש אז אני צריך PS2 אל USB
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה..קניתי חיברתי הכל בסדר..אבל מתי שאני נכנס למשחק זה לא קורא לי כמה מהלחצנים..רק את הסטנדרטים..קראתי שאמורים לסדר משו בתוכנה נראה לי..אבל זה גם לא עבד..מישהו אולי יכול להסביר לי איך? או שזה בכלל לא קשור? תודה למי שעוזר..
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-