ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעכבר אלחוטי שיהיה ניתן לטעון אותו על מעמד עד 300 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השאלה שלי אם ניתן לסרוק כמות דפים דרך המגש הזנה שלמעלה אני יודע שזה לפקס . אבל אולי מישהו יודע אם אפשר לקבוע במדפסת הזאת שזה יעבור לתוכנה ? ומישהו יודע כמה דפים ניתן לסרוק דרך המגש הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה אני מתלבט לקנות אך בשום מקום לא כתוב..
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איזו מדפסת לייזר משולבת כדאי לקנות לעסק שלנו? אני מחפש בעיקרון משהו זול. אני גם מתכנן לקנות בעתיד דיו "טונר" לא מקורי כדי לשלם הרבה פחות. אני מתלבט אם משולב או לא. תוכלו לתת לי כמה המלצות למה עדיף? זה אמור להיות על השולחן כך שעדיף לא משהו גדול במיוחד.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך הוא ? למישהו יש ניסיון איתו ? חשוב לי לדעת איך העכבר ? ומה ומה רזולוצית העבודה שלו ה DPI הזה.. ואיך הוא בהשוואה לסט הזה שאומנם יותר זול אבל גם נראה טוב: Logitech Cordless Desktop EX110 כתוב שהDPI של העכבר הוא 800DPI איך זה ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נ"ל יש לי MX1000 אני אוהב אותו אחלה עכבר אבל המקלדת שלי על הפנים הבעיה שלא ראיתי בשום מקום שמוכרים מקלדת אלחוטית בלי עכבר תודה למי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות עכבר אלחוטי עם עוד כמה חלקים למחשב שלי.. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב במחיר של עד 350 ש"ח וחייב שהוא יהיה מבאג.. כי אני הולך אליהם היום.. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב כי אני קונה איתו כמו שאמרתי עוד כמה חלקים וזה התקציב המקסימלי שלי לעכבר.. הנה רשימת העכברים שם: http://bug.co.il/productpage.asp?c=201&t=30 מה אתם אומרים על העכבר הזה : Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. יש לי שני עכברים למחשב.חדש שהוא חלק מסט אלחוטי לוג'יטק ex110. השני הוא עכבר חוטי רגיל של מיקרוסופט wheel mouse optical 1.1a.הבעיה היא שעם החדש אני לא ממש מסתדר,הוא קטן לידיים שלי ולא ממש נוח.(משום מה לא נתקלתי בתלונות דומות לשלי) האם אפשר להעביר את הרכיבים הפנימיים של הלוג'יטק (האלחוטי) למיקרוסופט ? כך שהוא יהיה אלחוטי. אתם לא מבינים כמה הוא יותר נוח לי.אבל אני רוצה לשלב בין הנוחות לאלחוטיות. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מדפסת לייזר: 1.האם מאוד לא כדאי לקנות טונר דיו לא מקורי? 2. מהו התוף במדפסת שצריך להחליפו כל הרבה זמן? איך מחליפים אותו? קניתי את המדפסת לייזר MFC7420 Brother ורציתי תשובות לשאלות אלו.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הפד הזה אבל הוא מתלכלך דיי הרבה , מישהו יודע אם אני יכול לשים את זה במכונת כביסה או שיש דרך אחרת להוריד את הלכלוך?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר זול... בזאפ יש רק חנות אחת תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לא ראיתי תואמים. האם זה משנה בכלל? האם ניתן לקדוח חור עם מקדחה במיכל המקורי ולקנות מילוי ואז להוסיף דיו עם סתם מזרק? ואז לסגור עם סרט הדבקה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מקלדת דקה עם כפתורי מולטימדיה, ראיתי לבינתיים רק את הדגם הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7067 אבל לפי מה שרואים בתמונה אין לו כפתורי מולטימדיה, יש אחד שכן יש לו ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-