ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולב עם פקס סכום: סביבות ה800 ש"ח חשוב לי שתיהיה איכות סבירה של הדפסה, איכות סריקה שתיהיה קצת מעל הממוצע, מהירות הדפסת דפים לא כל כך משנה לי ומדפסת שיש לה עבר נקי מתקלות זה הכי חשוב לי שמעתי בעבר שיש מדפסות שצריך להחליף להם את התוף כל כמות דפים מסויימת, האם זה עוד קיים ואם כן אם יש מדפסות שאין צורך להחליף להם את התוף זה יהיה הרבה יותר טוב תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מקלדת מכנית חדשה (Filco majestouch-2, brown, לייאוט UK), רציתי לשאול על מקומות אמינים וטובים לחריטת עברית. וכמו כן על האפשרות להוספת או-רינגים (Dampeners) למקשים, האם מישהו התנסה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה היום לקנות ספק, וללוג'יק יש רק את האנרמקס 420W, הוא יחזיק את המערכת שלי? וזה לא ליברטי, פשוט אמרנקס 420W רגיל, הטכנאי שמה אומר שליברטי זה כמו רגיל רק מודולרי, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מתכנן מערכת הכוללת CF של X1900 (אחד יש לי כיום והשני יגיע בעתיד) אני זקוק לספק שיחזיק את שניהם + OC בינוני. חשבתי על OCZ GameXStream 700W אבל הוא ממש יקר. תקציב : עד 1000. יש עוד הצעות?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
quick question !! i need to quiet my beast which sound absorbation option is good ?? 1.http://www.spire-coolers.com/acc.asp?ProdID=52 Spire SP-SOUNDPAD01 Soundpad/ 4 Piece Set 2.http://www.thermaltake.com/product/Accessory/CaseMods/a2384/a2384.asp Thermaltake A2384 Noise Dampening Kit 3.http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm Akasa PAX.mate Acoustic Absorption sam
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ערב טוב! ברשותי המחשב שבחתימה ואני מעוניין לקנות אל פסק. כניראה אני אבחר את האל פסק מבין שלושה הדגמים הבאים (כולם של חברת ADVICE): 1. PRP750 2. PR750 3. CF825 אני לא מבין את ההבדלים בין הראשון לשני, למעט זאת שלראשון יש תאורת חירום ותקשורת USB. שמתי לב לכך שהשני מספק הספק רב יותר: 450W לעומת 375W של ה PRP750, כימד זה ייתכן? האם איזשהו מבין הדגמים האלו הופסק ליצר? המסך הוא 17" דק והספק של המחשב הוא 350W של ANTEC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי היום קניתי אותו ואני חייב לציין שקצת התאכזבתי ממנו, יש לו מהירות DFI של 450 1800 ו3600 , לא ניתן לשחק ב1800 חלק, הכל רץ מהר מאוד ואם אני מוריד ל450 אז זה איטי מאוד, חבל שאחן לו אפשרות למהירות של 800 DPI או 1000 לפחות, לא התלהבתי ממנו, מרגיש קצת פלסטיקי פשוט ולא מלוטש ואיכותי מספיק גם קטן וקל מדיי ,הGENIUS 525 שלי הישן כבר בהרבה מאוד נעים לעבודה ,חבל :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום שלום, משולבת לייזר שחור לבן, יכולת סריקה בצבע טובה, מחסנית נייר סגורה, קומפקטית וא-מ-י-נ-ה עם חיבור לרשת (רצוי אלחוטי) לאחר חפירות באתר והמלצות שונות הגיעו שתי מדפסות לגמר: mfc-1810 או MFC-7460dn איזו עדיפה ואולי בכלל אחת של סמסונג??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני מתלבט בין עכבר גיימרים כמו ה g300 לבין גיימפד של razer onza... ממה שהבנתי הגיימפד מאוד נוח אבל אני לא יודע עד כמה זה מתאים למשחקי fps במחשב שבדרך כלל אין בהם aim assist וגם ממה שהבנתי בשביל עכבר גיימירים צריך גם פד טוב... מה אתם אומרים כדאי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים אני רוצה חוטיים הקצבתי 200 לעכבר ו200 למקלדת עם חריגה של 50 שקל אם זה באמת משתלם, עכבר הבנתי שהכי טוב במחיר כזה זה ה G400 של Logitech ומקלדת אני לא יודע מה הכי כדי ראיתי את אלה: 1) Logitech G105 2) Microsoft Sidewinder X4 3) Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard אם אתם מכירים עכבר יותר טוב עד 200 שקל ומקלדת יותר טובה אשמח לשמוע וגם לדעת מה עדיף מבין כל ה3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני חשבתי ללכת על לייזר, אבל לא ממש מצאתי כאלו. אבל אני לא באמת יודע מה השיטת הדפסה הכי טובה. אני רוצה שהיא תהיה מהירה והיא אמורה להדפיס רק מסמכים. אין צורך בצבע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
עכבר: Razer DeathAdder -- אייבורי: 265 משטח לעכבר: Razer Sphex Mouse Pad -- קיי.אס.פי: 75 מקלדת: Razer Blackwidow ultimate -- אייבורי: 410 אוזניות: Razer Megalodon -- קיי.אס.פי ראשל"צ: 650 מסך: Dell U2311H -- אייבורי: 890 סה"כ: 2,290 ש"ח יש כבוד? וכל זה רק בשביל Battlefield 3 שעתיד לצאת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני יכול להשיג את שתי המארזים באותו מחיר-280 רציתי לדעת מה עדיף: זה Compucase 6A21 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 זאת הגרסה עם הספק אבל אני לוקח בלי..(אל תתייחסו ליופי כי אני ייקח אותו בצבע שחור-אפור) אם אפשר לקבל קצת פרטים על המארז כי לא ידוע לי עליו הרבה...איוורור,פח האם הוא טול לס? או זה Compucase 6A19 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 תודה לעוזרים, נדב!
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את האוזניות corsair hs1 לאחר שקראתי הרבה ביקורות ומידע עליהן. בהחלט אוזניות טובות,נוחות ומוזיקה נשמעת פשוט כמו גן עדן באוזניות האלה. עכשיו לשאלתי, אני שחקן FPS,ואחד הדברים הכי חשובים לי זה לשמוע צעדים של אויב,שאני אשמע אותם ברור. התקנתי כבר את הדרייבר שבא עם האוזניות ורציתי לדעת איזה הגדרות הכי טוב להשים למשחקים. איזה system input הכי טוב (7.1 ?) ואיזה DSP הכי טוב . תודה ושבת שלום .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במחשב השני שלי (נייח רגיל, לא נייד) האותיות במקלדת משום מה התבלבלו.. לדוגמה אני לוחץ על "כ" במקלדת זה רושם לי גם כ' וגם ב' ביחד כאילו יוצא "כב" או אני לוחץ על "נ" ויוצא לי "נה" וכדומה... יש למשהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את המקלדות והעכברים של מייקרוספוט שבאים בחבילה אחת ( עולות כ 200 שח +- ) רציתי לדעת ( למי שיש לו כזה או מכיר) לכמה זמן מחזיקות הסוללות בערכה שכזאת
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: 2GB זכרון 160 GB הארד דיסק 805 מעבד 1900XT כרטיס מסך לוח אם של GIGABYTE 955PRO ואני צריך את הספק האיכותי והחזק ביותר עד 500 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-