ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב,אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית בתקציב של עד 850 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) חשבתי ללכת על ה J6413 של HP אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ויציאת מחשב רגילה VGA וב LCD יש לי סקארט HDMI ס-וידאו בננה הכל חוץ מ VGA... רציתי לדעת האם יש כבל שהוא VGA בצד אחד ובצד השני ס-וידאו או כל חיבור אחר ממה שיש לי... אני יודע שהכי פשוט זה HDMI ל HDMI אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי... ובכלל היכן אני יכול למצוא סט כבלים שיש כמו מתאמים לכל מצב שיהיה...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מחשב תקציב 250 שקל . חשבתי על Logitech G5 אבל אני רוצה לשמוע עוד אצות..
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית של הדפסה במדפסת BROTHER MFC 210C בחלונות XP. לאחר מספר נסיונות התקנה חוזרים של הדרייבר והתקנת המדפסת אני מקבל הודעה "Cannot communicate with the device" ואני לא מצליח להדפיס משום מקום, למרות שהיא מופיעה ב-Fax&Printers ונראה שהכל תקין. רק הוצאה והכנסה מחדש של כבל ה-USB למחשב "מפעילה" את המדפסת ואז אפשר להדפיס. ניסיתי כמה חריצי USB ובכולם זו אותה בעיה. ניסיתי מספר פעמים להתקין את הדרייבר מחדש (מדיסק ההתקנה המקורי של המדפסת) ובכל פעם הבעיה חוזרת. יש לכך פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחפש 1 אמין בשביל להעביר קבצים לסלולרי ללא כבלים . מה אתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רצוי עם סוללות רגילות (הנטענות של ה-G7 ממס מבאסות).
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב). מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד. תודה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ישנם סוגים של מחשבי HP שניתן להחליף להם את הפנאל האחורי. איך קוראים לזה ויפה אפשר לרכוש את זה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מדפסת צבעונית למטרת פיתוח תמונות על גבי דפי פוטו , תקציב - עד 1500ש"ח מה האופציות...!?! ??? לייזר/הזרקת דיו/וכו' דרושה איכות גבוהה של התמונות.. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אלהן, יש לי בעיה כנראה הפורט של המקלדת לא עובד החלפתי מקלדות ועדיין לא עובד , בדקתי על מחשב אחר את המקלדת הבעייתי והיא עובדת מצויין מה לעשות לקנות מקלדת USB או שיש פתרון מקורי כלשהו ? תודה אשמח גם כן לקבל המלצות למקלדות USB
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעומד בסלון ואני מעוניין להשתמש בו בחדר השינה שלי. הבעיה היא שהוא מרעיש ולי יש ילדה קטנה שלה זה מפריע . הייתי רוצה לחבר למחשב מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים שרק הם יהיו בחדש שינה והמחשב עצמו יהיה בסלון . זה יוצא מרחק של בערך 7 מטרים. האם יש דרך כלשהי לבצע את זה ? וכמה זה עולה אם כן ?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול את השאלה אז שאלתי פה, אם זה לא קשרו אנא תעבירו, תודה! אז ככה זאת השאלה, לג'יסטיק יש את 2 החיבורים הבאים: http://img27.imageshack.us/img27/7484/dsc04977s.jpg השמאלי הולך ל IO פאנל האחורי של הלוח אם (ללוחות אם ישנים יש חיבור כזה) ומה זה החיבור השמאלי, לאן הוא הולך? הוא לא מתאים לשום חיבור בלוח אם :s05: LOGITECH WINGMAN WARRIOR - זה הדגם של הג'ויסטיק. מה זה החיבור הזה?! ממש תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר הזה ב 198 שקל מאייבורי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש כבל מומלץ?אני יודע שיש גם ב 300 שח.הטלויזיה היא סמסונג a 450 32 אינטש האם אפשר ללכת על כבל פשוט? 3 מטר עולה 70 שח מחיר סביר?או ישד משהו אחר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ... תודה נ.ב אפשר הזמנות מחו"ל דרך אתרים נורמליים
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, היום הוא הגיע ואני לאחר ההתקנה. שמתי לב שאין חיבור למדפסת (מסוג HP710) בכלל. כיצד אני מחבר אותה? הלוח הוא של חב' ג'גבייט, המפרט מחשב בצד לא רלוונטי יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-