עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ראיתי שממליצים על מצלמות פשוטות יחסית, נגיד כמו: QuickCam Express Logitech אבל תיראו תגובות של אנשים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=28716 אולי כדאי להגדיל את התקציב מ100-200? מה אפשר למצוא ב250? שיהיה שווה, ולא יגרום אחר כך לאכזבה?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by UdiDani,

שלום . אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (שתכלול פקס וסורק.) התקציב: 800¤.. האם יש המלצות? בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  4. אני עובד עם Windows xp pro sp2 עכשיו יש לי ג'וייסטיק יחסית ישן ובעבר פשוט חיברתי אותו והוא פעל כראוי... כרגע אני נתקל בבעיות איתו... הנה הפרטים על הג'וייסטיק- http://www.activewin.com/reviews/hardware/joysticks/microsoft/game_pad_pro/index.shtml עכשיו ניסיתי שוב בעת כתיבת ההודעה וזה הצליח אבל אני רוצה לגרום לכך שזה לא יחזור על עצמו וזה נותן לי הודעה שהפורט או החיבור משהו כזה לא מזוהה טוב וזה מראה חלון על UNKNOWN PORT ערכתי כי הוא זיהה אותו אך הוא לא מגיב... שאני נכנס לפרטים שלו בלוח בקרה. בבקשה ותודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אוקי יש לי את שני החלקים הנ"ל ואני נתקל בבעיה הבאה. כשאני רוצה לחבר את הכבל מתח ללוח אם אני מגלה ש...הכבל קצר מדי(אומנם בבערך 2 סנטימטר אבל קצר). בגלל חוסר הגמישות היתרה של הספק הזה אין גם יותר מדי מקום לטעויות ואני נאלץ להשתמש במתאם 20-24 פינים בשביל להאריך את העסק. האם יש כבל הארכה בשביל ה-20 פינים? או שאני אצטרך לעשות קצת מודינג ולנסר פה את הכבל 24 פינים (ולהוריד את ה-4 פינים הנוספים בעצם) ולהשתמש בו ככבל מתח? שנית..האם בעיית הכבל הקצרה היא בעיה ידועה? כי זה לא נראה לי הגיוני שOCZ יגבילו את משתמשי סדרת המודסטרים למארז קטנים

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by ex_,

היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by roes,

כמה שאלות לגבי אל פסק: 1. אל פסק מחליף את ספק הכח שבתוך מארז המחשב, כלומר- אם אני קונה מחשב עם אל פסק אני לא צריך לקנות ספק כח (שבתוך המארז) 2. כמה VA אני צריך שיהיה לי באל פסק , בשביל המחשב: 1. כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 2. כרטיס מסך: nvidia leadtek 7900GT 3. מעבד: INTEL Pentium D 920 4. זיכרון:GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ 5. לוח אם: Asus P5ld2 - מבוסס שבב 945P של INTEL 6. כונן קשיח: Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 ?? ??? ?? 3. האל פסק הזה יספיק למחשב: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-UPS&model_id=360426

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. האם כדאי להחליף FSP 400w GLN שעולה 380 שקל ב ENERMAX LIBERTY 400W שעולה 530 שקל זאת אומרת להוסיף 150 שקל ולקבל את האנרמקס? הסיבות שמצאתי שכדאי להחליף זה כי זה אנרמקס! יש לו סליבינג... והוא מודולרי...

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by SuBeX,

פירקתי את המחשב בשביל להתקין מאוורר BIG TYPHOON - אחלה מאוורר דרך אגב - ירידה של 15 מעלות בטמפ'!!! בכל מקרה, בעליית המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: Ide channel 2 no 80 conductor cable installed Cpu is unworkable or has been changed.Please recheck - Cpu soft menu מה זה? איך אני מסדר? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by yot,

קניתי בתחילת השבוע פלאפון Sony Ericsson K700i מחברת אורנג'. הפלאפון בעל מצלמה נגן MP3 ועוד שטויות.. עם הפלאפון לא קיבלתי חיבור למחשב, אבל כן קיבלת דיסק התקנה למחשב. אתמול קניתי את הכבל חיבור, התקנתי ומשום מה המחשב מזהה את החיבור של הפלאפון אבל התוכנה שאיתה אני אמור לעבוד (My Phones) לא מזהה את החיבור (כשאני נכנס לתיקייה של My phones כתוב Not Connected) וזאת למרות שכשאני נכנס ללוח בקרה ומשם ל-Phone Monitor Options אני כן רואה שהמחשב זיהה חיבור של ה-K700... מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין בחיבורי יו אס בי שונים, לא הצלחתי וגם ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכבל ולא עם הדיסק של הפלאפון, עדיין לא עבד. למישהו יש רעיון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by JJ20,

מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4, 3066 MHz Intel Bay Field D865GBF 512MB PC2700 DDR SDRAM NVIDIA GeForce 6600 256MB AGP SAMSUNG SP0812C 80 GB, 7200 RPM, SATA הספק כח שלי זה HEC 300AR-T 300 וואט בקיצור אני מרגיש שהכרטיס מסך לא עובד במלוא העוצמה שלו ואמרו לי שהמינימום בשביל הכרטיס הזה זה ספק של 300 וואט לפחות ומומלץ שיהיה יותר. אז כדאי ספק חדש? ואם כן אז מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  12. יש לי שאלה די פשוטה... רציתי לדעת איך יודעים אם הספק מתאים למארז בכלליות... כאילו עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש לדוג' 600W של אנרמקס איך אני יודע אם הוא מתאים למארז שלי הק קומפיוקייס... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by i.k,

שלום! אני חושב שיש לי בעיה של יציבות אם ספק כוח שרשום למעלה יש לי קפיצות של מתחים בביוס כאשר אני עושה o.c למערכת יש קפיצות של 0.02 או 0.03 וולט במתח של המעבד ,לוח,זיכרון והמתח 3.3v של הספק ואמרו לי שזה לא תקין ויכול לעשות בעיות עכשיו יש לי את המפרט הבא xp1700@2200 fsb 200 abit nf-7 s2 512 ddr 3200 Mushkin elsa 9800pro 128mb 80*2 western digital sata ומחוברים שתיי מאוררים של 120 מ"מ למחשב. 1.איזה תוכנות יש שאפשר לבדוק יציבות של ספק ולראות האם הספק הוא תקין לשימוש? עכשיו היום נהרס לי כרטיס מסך אחר במחשב הזה 6600 של gigabyte שמהרגע שהכנסתי אותו למחשב היו דברים מוזרים שהוא הראה כול מיני קישקושים על המסך אבל אחרי ריסט זה הפסיק והיום הוא לגמריי נדפק ויותר העיוותים של התמונה…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אם יש למישהו ניסיון איתה תגידו לי או הוא טוב או רע הם מיצרים ספק בהתאמה אישית

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Crazy Angel,

שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by esaly,

אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by sinai21,

שלום לכולם, אני מחפש ספק חדש למערכת שלי, השיקול העיקרי הוא שקט... חיפשתי קצת בפורום ועלה שם ה- Antec Phantom, השאלה שלי היא אם אפשר לסמוך על ספק בלי מאוורר? אם לא, אז יש איזה שהוא ספק אחר בפחות או יותר אותו תקציב (אזור ה-1200 ש"ח) שאפשר לסמוך עליו ושייתן לי הכי הרבה שקט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Nijhuis,

אהלן אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המערכת וחשבתי להתחיל מהספק קודם לכל עכשיו, מצאתי בנעה TRUE POWER 2 של אנטק 500W ורק ב 500 ש"ח (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4266) , שווה? כלומר עלות מול תועלת? או ששווה לי להוציא עוד 60 ש"ח וללכת על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018) AX500-A BLUE STORM) של FSP שהבנתי שהוא ספק מצוין. או שאני צריך בכלל לפנות לכיוון של TOP POWER והספק הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 .) ארבע מאות וקצת שקלים לספק של 550W מחברה שאם אני מבין נכון מייצרת את הספקים של OCZ נשמע מחיר מעולה לא ? בקיצור כל עזרה או הפניה לכיוון הנכון תתקבל בהמון תודה והערכה. להת'

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by DDgeva,

קניתי X800 GTO AGP ואני צריך ספק כח חדש.. התקציב הוא בערך 300 שקל +- (אפשר חריגה של עד מקסימווםםם 400). בינתיים חשבתי על האפשרויות הבאות: HEC 425W (True Watts) - מאתיים שמונים שקל. HEC 475W (True Watts) - שלוש-מאות חמישים שקל. HEC 525W ACE (SILENT) - ארבע-מאות עשרים שקל.. נראה לי זה הגבול הכייי גדול שאני יכול וזה רק אם הוא ממש שווה את זה. Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) - מאתיים תשעים שקל. CoolerMaster eXtreme Power 430 Watt - מאתיים ארבעים שקל. ANTEC SMART POWER 400W - ארבע-מאות שקל. TOPOWER TOP-450P5 450W - שלוש מאות ועשר שקל. TOPOWER TOP-550P5 550W - ארבע-מאות ועשר שקל. אמרו לי לקנות לפחות 500W.. אני צריך מחנות בצפון - חובה שיהיה לה סניף! תגידו מה הכי כדאי לי …

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by einpoklum,

אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by the_rock100,

שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by Lirux,

יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי להחליף את העכבר שלי בתקציב של 200 שקל ראיתי בזאפ שיש שתי אפשרויות טובות שהן : 1. logitech MX 518 2. microsotf L6000 laser mouse אני צריך את העכבר למשחקים + אינטרנט (לא גיימר כבד) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. האם מערכת AMD 3200 עם זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 שיושב איתו רק עוד הרדיסק אחת וצורב במחשב יחזיק את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ? תודה לכם .

• 4 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים