ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב בוא נתחיל עם העבר, היה לי G400, והוא נגמר (וגם האחריות). בסדר, 3 שנים+, עשה את שלו. כבר 7-8 חודשים אני עם עכבר פשוט ודי נמאס לי. ראיתי שהG400 לא מיוצר יותר והוא הוחלף בG402. שהבנתי שהוא נוח, אבל העיצוב שלו, אם לפני שלוש שנים היה חשוב לי מקלדת מוארת ואם היה אז עכבר כזה הייתי הראשון שיקנה... היום... נראה לי מצועצע ומטומטם. לא מסוגל לעכבר כזה. מה גם, שלקחתי את הגופה של הG400 (אני ממש אלטע זאכן) וראיתי שהוא נוח, אבל שמתי לב שהאחיזה שלי בעכבר השתנתה, אם פעם הייתי מחזיק PLAM, אז אני יותר CLAW עכשיו. אני משאיר את כל החלק שיש בPLAM בתחתית היד, אבל את האצבעות אני מרים, ממש כמו כאן, כאילו לקחתי את התחתית של הPALM עם האצבעות שבCLAW. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תמפרט הבא amd 3400 939 64 bit asus k8v deluxe nvidia 6600 gt xfx 512 a-data memory one channel 2 *cd roms רציתי לדעת איזה הספק אני צריך לחמשב האם 300 וואט יספיק לי? או שאני צריך 400 וואט
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש איזה אתר שמוכר מדבקות למארז הקטנות האלו מישהו יוד איזה אתר זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הכבל שמחבר בין מצלמות דיגיטליות למחשב...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום ראיתי את 2 המארזים האלה ואני חושב מה לקנות דבר חשוב אני חושב רק על המארז לא הספק! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6504 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=11721 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם כמה הוא עולה בלי הספר(את הראשון אני יודע) ובכללי על מה אתם יותר ממליצים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מתאם שיאפשר לי לחבר מקלדת PS2 לחיבור USB. קיים מתאם כזה? אני יודע שיש מתאם הפוך למשל.. אם כן, איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם פשוט.. אז סליחה מראש.. AMD ATHLON 64 3500+ 939 BOX MSI K8N Neo2 Platinum CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZX2 = 1024MB WD 160/7200 SATA 8MB Buffer Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256MB ViVo CREATIVE AUDIGY 2 ZS NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X LOGITECH MX 510 BLUE Microsoft® MultiMedia Keyboard -.. EVER POWER 500VA ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! כונן דיסקטים.. Creative Inspire T5400 זה המערכת שלי... אני הולך לקנות אותה עכשיו איזה מארז יהיה הכי משתלם למערכת?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 שבא בלי ספק קצת יקר.. האם אני ארגיש את ההבדל בינו לבין : http://www.pandas.co.il/prod…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת(סורק+פקס+מדפסת) טובה במחיר של כ-500 שקל, עדיפות לפחות. בגדול הדרישות הם: 1) אלחוטית. 2) מזין מסמכים אוטמאטי(לצורך סריקה מהירה/צילום). 3) ראשי דיו זולים יחסית. 4) מדפסת צבעונית. 5) קומפקטית במידת האפשר(הכוונה היא שלא יהיה בגודל של המיני מכונות צילום... ). 6) סריקה מהירה יחסית. 7) עדיפות לחברה מוכרת כגון HP. עדיפות לקנייה מKSP. לגבי הטכנטלוגיה איזו עדיפה? הזרקת דיו תרמית או לייזר? אם יש דברים נוספים שיש לקחת בחשבון אני ישמח מאוד אם תאירו את עיני. כמו כן לגבי מספר דגמים של HP שראיתי Officejet 4500, Officejet 6500, Officejet 6500A e-All-in-One +RJ45 Printer . לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם חוץ ממספר ראשי הדי…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול האם יש צורך במארז וספק חדשים במידה ויש לי היום מארז וספק מהתקופה של פנטיום 3 (הלוח אם תומך עד פנטיום 3 800) ואני רוצה לשדרג את המחשב לסמפרון או סלרון די, תודה!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח לכולם ברצוני לקנות בזמן הקרוב עכבר שמטרתו העיקרית היא לגיימינג והומלץ על G5 או MX518 שניהם של לוג'יטק.. אשמח אם תביעו דיעה על עכברים אלו ואם ישנו עכשיו אחר שאתם חושבים שהוא שווה אז אשמח לדעת מהו.. התקציב המדובר הוא בסביבות ה 200 שח בנוסף ברצוני לקנות מקלדת נוחה התקציב נע בסביבות ה 100 שח תודה ויום טוב.. *יש עדיפות למוצרים מ KSP
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב, אז אני קונה טרנספורמר ואני חייב 3 מאווררי 80MM שקטים (העדפה עצומה עם לד) ומאוורר 120MM שקט (שוב, העדפה עם LED) ושכל העסק יהיה בסביבות ה150-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פשוט אני חושד שאני לא... תרגיעו אותי תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1, בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורה שמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות? עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבורים מהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות טראקבול בסביבות 100-200 ש"ח עכשייו מצאתי שני סוגים על טווח המחירים הזה http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=29 או זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=347258 מה יותר כדאי לי לקחת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לילה טוב לכם. אני צריך המלצה על ספק אשר יחזיק לי את המפרט הבא: מארז SP MIDI ATX Presscot 400w - USB, 1394 מחיר 240 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 Bit 3000 מחיר 1017 ש"ח לוח אם EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S - ATA + LAN מחיר 581 ש"ח כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר 940 ש"ח ד.קשיח WD 120Gb 7200rpm 8Mb S - ATA מחיר 530 ש"ח זיכרון KingSton DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL2.5 מחיר 590 ש"ח כוננים LG CD x52 מחיר 95 ש"ח Mitsumi 1.44 מחיר 42.74 ש"ח *מחירי המוצרים לא כוללים מע"מ מחיר כולל 4360 ש"ח כולל מע"מ. תודה מראש אלדד. ;D
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-