ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מקדלת פשוטה קיימת עם מקשים נוחים להקלדה כמו במחשב נישא... האם המקלדת הזאת מתאימה? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=11522 היא עולה 110 שקל בערך אשמח לתשובות ממכם תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
קניתי אוזניות+מיקרופון ב45 ש"ח של ovann. שם הדגם: oV039MV הבעיה היא שהמיקרופון לא עובד... הכנסתי אותו לשקע הנכון (יש שני חיבורים- ירוק וורוד. הירוק לאוזניות והורוד למיקרופון). האוזניות עובדות מצויין, אבל המיקרופון לא עובד. יש משהו שאני מפספס?
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מישתמש ב-Razer Copperhead, אך הוא לא נוח לי וגם לא ממש אהבתי את הביצועים שלו. העם יש עכבר שיכול להתאים לי יותר מימנו, שיתן ביצועים טובים ובאותו הזמן גם נוחות לשימוש ממושך. ד"א אני שמאלי. זה שיש לי תקציב של 500 ש"ח זה לא אומר לנצל את כולו, אלה לתת את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שולחני (ראה מפרט) ומחשב נייד (DELL INSPREON 2200). אני מענייון לקנות עכבר ומקלדת אלחוטים בתקציב של 250-300 ש"ח. כאשר המקלדת תחובר למחשב הנייח והעכבר למחשב הנייד. לא מתוכננים לעבוד במקביל. האם זה ניתן ? האם הDELL יתמוך בעכבר אלחוטי ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש עכבר ומקלדת חוטיים בתקציב של עד 600 ש"ח. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולפעמים למשחקי רשת. לאחר שערכתי חיפוש בנושא באינטרנט חשבתי לרכוש את המוצרים הבאים: מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 Laser Mouse האם יש לכם המצלות למוצרים אחרים באיכות דומה? אולי יש סטים טובים של עכברים ומקלדות? בתודה מראש, Humpo
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 150, עד 200 גג. זה מתנה לאחותי, ככה שזה לא לגיימרים או משהו כזה... מה שיהיה חשוב לה זה רק היופי :-) משהו לא שחור כמו שראיתי שכמעט כל הסטים מגיעים.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פיתאום...כאילו שהוא לא בפוקוס...אני מזיז אותו ...והוא נעצר >> ואני צריך להזיז שוב ולהתאמץ - כדי להגיע מיקום המדוייק כמו אפק שהיה בעכבר מלוכלך...בימים של הגלגלת זה עכבר אופי >> בן פחות מישנה >> של מיקרוסופט יש לכם המלצות ? יש אולי תוכנה לאיפוס העכבר או משהו אחר? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לדוגמא שבמפרט במדפסת משולבת כתוב "פוטו סנטר", מה זה? והאם נחיצותה של הפוטו משמעותית במדפסת? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת mfc-425cn של חדשה brother ולפעמים כשאני מנסה להדליק אותה היא מסרבת להידלק עד שאני מנתק אותה מהחשמל ומחבר אותה שוב. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. להדפיס ולהדפיס ללא גבול, מבלי להתחשב בבזבוז דיו וכסף... חשבתם על זה פעם? הקדמה- היום יידוע שמחסניות דיו מקוריים למדפסות- עלותם גבוהה מאוד. ישנם חברות לדיו חליפי, שזולות יותר, אך עדיין מדובר בהוצאה גדולה במיוחד. בקרוב אני ואחי הולכים לייבא מוצר מסויים לארץ. לא אוכל לתת פרטים מלאים אבל בקצרה- המוצר יהיה בעצם "כלי" חליפי,הזול בעולם, לדיו למדפסות. - מחסנית מקורית מכילה בין 14-18 מ"ל של דיו. - חליפית תכיל 12-14 מ"ל דיו. - המוצר שלנו יכיל 50-80 מ"ל דיו . - בעתיד תיהיה אופציה של "החלפת מחסנית ריקה באחת מלאה" במחיר מוזל יותר. המוצר ימכר גם במחיר זול יותר מהדיו החליפי מה שמשתמע מכך- גם כמות פי 5 וגם זול יותר ! - כך תקבלו חיסכון של עד 800% מההוצאות על דיו ! כמובן שזה…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הסט נקרא: Microsoft® Wireless Optical Desktop Pro 2.0 (לינק לדגם: http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7 ) איפה אני יכול למצוא את זה בארץ וכמה זה יכול לעלות לי??
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
^^ מה אתם אומרים? מקלדת טובה? שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת ועושה המון השוואות והתעניינתי במדפסת הבאה של לקסמרק http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEX7350 האם המדפסת הזו שווה את המחיר? איך לקסמרק בכללי?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לא משנה של איזו חברה. יש כמה מטרים בין המחשב לסט אז מרחק הפעולה הכי חשוב אהה ואם אפשר מחירים מחנות בקריות \ בחיפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479269 זולה מאוד.איך היא בהשואה לHP1018?יש לה תאומה של זירוקס?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני , ברמה יחסית נמוכה כדי לשנות מסמכים סרוקים במחשב לא לציור או לסרטוט , אין לי מושג מה נחשב טוב או איזה כדאי מי שיודע שיתן לי דגם ספציפי תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
פעם (לפני 7 שנים -+) היה לי PS1 וקנו לי הגה+דוושות בסוני הם עבדו אחלה ושיחקתי איתם דיי הרבה..... לא מזמן חיפשתי משהו בארון ופתאום מצאתי את ההגה ועלה לי רעיון לחבר אותו ולשחק ב NFSC אבל משום מה ראיתי שהוא לא מתאים ! ההגה אמור להתאים גם למחשב וגם לסוני (1), יש לו שני חיבורים אחד חיבור רגיל של סוני ועוד אחד שזה חיבור של 15 פינים,7 למעלה 8 למטה, ניסיתי לחבר אותו למשחב והחיבור של מחשב לא מתאים !(זה שהכי דומה לו) יש מתאם כלשהו שאפשר להשיג ? והאם יש טעם בכלל להתאמץ כי שמעתי שמשחקים עם הגה זה לא הכי הכי ... תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקרון 50% אני משחק על המחשב, כך שאני רוצה שהוא יהיה נוח לזה, אך גם לאינטרנט וכדומה... התקציב הוא עד 300 שקל עם חריגות של 50 שקל עם זה שווה את זה... החנויות שאני יכול לקנות מהן זה באג,אופיס דיפו,KSP או PANDAS. תודה מראש, אנטון.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בקיצור המדפסת המשולבת שהכי קנה לעסק מתה בHP אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל :screwy: ובמחיר הזה עדיף כבר לקנות מדפסת אחרת אז הוא מחפש מדפסת משולבת בה: פקס(אמיתי לא דרך האינטרנט) \מכונת צילום\סורק רצוי זולה ואמינה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול עכבר מיקרוסופט רגיל אחרי שהקודם(גם כן מיקרוסופט כזה..) התקלקל, אבל משום מה הסמן מידי פעם קובץ למקום אחר בלי שעשיתי שזזתי לשם.. המשטח הוא אותו משטח שהעכבר הקודם שעבד היטב שם לכן אני לא חושב שזה המשטח האם זאת תקלה שניתן לסדר או שפשוט ללכת ולהחליף? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רוצה להדפיס כמויות בצבעוני, אבל בלי להוציא הרבה כסף על דיו. אם אפשר להמליץ על מדפסת וגם לרשום כמה היא מסוגלת להדפיס וכמה עולה הדיו שלה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שלא פרסמו את זה בפורום ואני לא חוזר על מידע שידוע, יש מבצע באופיס דיפו 2מוצרים של לוגיטק השלישי חינם (הזול מבינהם) עכשיו הדברים די יקרים אצלם ככה שזה יוצר שווה רק עם קונים 3 דברים בערך באותו מחיר וגם לא תמיד יוצא יותר זול מ"בשוק החופשי" אבל מי שצריך מוזמן לבדוק the Z-Guy
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3653 תגידי לי מה זה בבקשה יש לי פד של steelpad s&s וקניתי גם את שהזמנתי את הפד ופשוט לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-