עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by wooper,

שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה

2. Started by av_l,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן שאותו אני רוצה להפוך לשרת ( שיפעל כל הזמן ). הספק שלו( כ230w ) שהפעיל אותו כשש שנים שבק חייים. בחישוב באתר יצא הספק מקסימלי של כ 160w .http://www.zippy.com.tw אני מחפש ספק עמיד ( שיוכל לפעול שבועות ואולי אף חודשים בלי הפסקה ) ועדיף גם שקט ככל האפשר ( במגבלות התקציב ). במחיר של עד 250 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. חיבור USB בודד אחראי על המצלמה ועל המיקרופון. מצורף קובץ RAR עם ההקלטה שמדגימה את רעשי הרקע. מיקרופון אחר בחיבור הורוד לא קולט רעשים כאלה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by o.k,

ערב טוב לכולם ... רציתי לדעת מה דעתכם על המקלדת של לוג'יטק שבקישור הבא:: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3850 והאם אתם ממליצים על אחת אחרת בתקציב של עד 90 ש"ח??? תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. אז, ככה - אני מקבל מחשב חדש - מפרט מימין - ורציתי להחליף את הסט הבסיסי של מיקרוסופט האלחוטי שיש לי מעוניין בסט אלחוטי - ורק של מותג משמע מיקרוסופט/לוג'יטק אפשרי גם לא אלחוטי אם ממש טוב, פשוט די התרגלתי לאלחוטי וזה נחמד משחק במחשב וגם עובד איתו - תמונות וידאו סרטים אינטרנט אופיס וכו' לכן ה- G7 נראה לי לא מתאים עם משחקי הבטריות - פעם בשלושה ארבעה חודשים זה בסדר - לא פעמיים ביום חשוב עכבר לייזר - המשטח שאני עובד איתו קצת משקף וזה מפריע לאופטי נראה לי גם בזבוז לקחת סט מקלדת+עכבר ועוד עכבר ולזרוק את העכבר שעם הסט במקרה כזה אשאר עם הסט שלי ואקנה עכבר בנפרד ראיתי באתר של לוג'יטק את ה MX3200 אבל בארץ אני רואה רק את ה 3000 והמקלדת שלו מכוערת פחד באתר של מיקרוסופט יש את הסט של ה- 8…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום, ראיתי שלדוגמא ראש דיו חדש מקורי של HP מספר 45 (שחור) עולה בערך 140ש"ח. איזה אפשרויות יש לי של ראשים תחליפיים? למישהו יש נסיון עם כאלה? כמה צריך לעלות ראש כזה (HP 45) מקורי, אבל שמילאו לו צבע מחדש? כמה אחד תחליפי לגמרי? עדיף כמובן מקורי שמילאו לו צבע מחדש. תודה

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום ההמלצה דרושה לשם קניית מתנה לבר-מצווה כאשר הילד לא השתמש מעולם במוצר זה ולא יודע מה לדרוש (ויש גם תקציב). מה הדרישות ממוצר כזה?" רזולוציה? גודל שטח כתיבה? חברה זו או אחרת? מישהוא עם נסיון יכול לכוון אותי בבקשה? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Monopoly,

אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה ועם שליטה על הנגן מוזיקה במחשב [ווליום, קדימה אחורה וכו'...] בקיצור מקלדת מולטימדיה איכותית.. כרגע יש לי את המקלדת הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 והיא די מעצבנת... היא גדולה לי מדי ואת כל הכפתורים העליונים אני בקושי רואה [אני משתמש במגירה נשלפת והכפתורים נמצאים בחושך בגלל זה..] וגם יש את הקטע הזה עם הF LOCK מה שאומר שהFים משמשים לעוד כל מיני דברים וזה מעצבן.. בקיצור אני רוצה מקלדת נורמלית בלי האופציה הזאת של האפים, שלא תיהיה ארוכה מדי בגובה [הנוכחית 27 ס"מ עם התוספת לידיים] ועדיף שיהיה אנטר של 2ס"מ ולא אחד...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לחבר את המחשב שלי לTV באופן קבוע...ואני רוצה שלט למחשב... הקטע זה ככה....מהם התוכנות הדרושות??... ובערך כמה עולה שלט?..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

קניתי לפני כמה שבועות MX 518 ולפני כמה ימים שמתי לב שמדי פעם הלייזר בעכבר נכבה ורק אחרי שאני מוציא אותו מהUSB ומנסה כמה פעמים הוא חוזר בסוף. כשהלייזר נכבה הכפתורים עדיין עובדים. יש למישהו רעיון ממה הבעיה הזאת נובעת?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. שלום אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי שיהיה איכותי עדיף שהעכבר יהיה במקלדת אם יש כזה דבר זה יהיה הכי טוב.. תודה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by composite,

שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  15. טוב, אז לפני כמה חודשים שאלתי בשביל חבר לגבי עכבר ומקלדת למשחקים , הוצעו לי הg5 והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard. בקשר לg5, משום מה הוא לא ממש נוח לי ליד, אז את האפשרות הזאת אני כבר פוסל מראש, והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard סתם לא יפה. בקשר לעכבר חשבתי על הrazer copperhead. מה דעתכם? בקשר לפדים נראה לי שאני אקנה את הrazer mantis. שוב, זוהי החלטה טובה? ומקלדת, ראיתי שלוש אפשרויות שנכנסות לי לתקציב: logictech g15 , microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000, והrazer tarantula. מה אתם חושבים? אה, והחריטה העברית לא ממש חשובה לי, אם יש אז עדיף, אבל אם אין אז לא לפסול. הבנתי שעל הg15 אין ובקשר לtarntula אני לא ממש בטוח. ושאלה קצת טיפשית אבל אם למקלדת א…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by XMB,

מתלבט בין הדגמים הבאים: HP OfficeJet 5610 (All In One + Fax) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=61&idproduct=1430 או Lexmark X7350 http://www.click2buy.co.il/Product.asp?productid=393 המחירים דומים +- 700 ש"ח מה כדאי יותר?, תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by Lirux,

איך הפד הזה בשביל mx 518?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by davidb252,

שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. מה עושים? האם נגמר הטונר?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. שלום אני מחפש מדפסת לייזר (אם אין שוווווווווווווום דבר, אז אני אולי מוכן להתפשר על דיו) שתענה על הצרכים הבאים: 1. לא תעלה על המחיר: 2000ש"ח. 2. שתהיה יכולה להדפיס עטיפה לדיסק באיכות טובה (נגיד כמו העטיפות בשוק, הן מזויפות אבל באיכות טובה) 3. שהטונרים לא נגמרים מהר מידי.... זהו בערך... (:

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  24. אני מתכוון להזמין מחו"ל מתאם לשלט הסאטורן שלי. אם מישהו מעוניין "לתפוס טרמפ" על ההזמנה שלי ולהזמין מתאם לשלט PS2 (כ-70 ש"ח) אז בבקשה. מנסיוני זה עובד ממש טוב. (במשחקים כמו הנסיך הפרסי, PES וכו')

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by edbd,

אוקיי בזמן האחרון אני משחק המון המשחקים ואני תקוע עם עכבר אופטי מעאפן ברמות על איזה עכבר נוח אצתה יכולים להמליץ לי? הרבה אנשים אומרים G5, אבל הוא באמת טוב? אמרו לי שהוא מיועד אך ורק לגיימרים ואני גם באופיס אינטרנט וכל זה לפעמים.. לא משנה עם יהיה לוג'יטק או מיקרוסופט..

• 4 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים