ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם יש אבדל בין Sunbeam Samurai BLACK לבין Sunbeam Samurai SILVER Sunbeam Samurai SILVER http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 Sunbeam Samurai BLACK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3696 תודה מראש נמרוד..!
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הצורך הוא במכונה שתעבוד קשה ולא תהיה חד פעמית כמו הרבה מדפסות לייזר זולות או מכונות משולבות שאחרי כמה חודשים הכל מתחיל להיתקע ועוד כל מני שטויות בסגנון שבא למות. אלא משהו שיכול לעבוד בצורה רציפה ואמינה במשך הרבה זמן. דרישות: -מדפסת לייזר (שחור לבן) -הדפסה דו-צדדית (חובה) -סריקה דו-צדדית (יתרון גדול) -פקס -wifi (ממש לא חובה, סתם יתרון, אין בעיה לוותר אם זה בא על חשבון איכות המדפסת) -יהיה נחמד אם מדובר בדגם שיש לכם ניסיון איתו שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף יהיה להשקיע במדפסת איכותית וסורק נפרד, יש בזה הגיון כלשהו? 2. הצורך בהדפסת משהו צבעוני הוא אחת למספר חודשים אולי, אני מניח שלא שווה להשקיע בשביל זה בלייזר צבעונית שעושה עבודה טובה גם בשחור לבן כי זה יעלה יותר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי שיהיה איכותי עדיף שהעכבר יהיה במקלדת אם יש כזה דבר זה יהיה הכי טוב.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מהו האורך המקסימלי של מאריך USB שיהיה מחובר למחשב ולג'ויסטיק?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה ממה נובע הקטע המעצבן הזה של הקווים הלבנים לאורך הטקסט המודפס ובכלל לאורך כל מה שאני מדפיס?? אל תגידו דיו, כי הרגע החלפתי מחסנית וזה עדיין, המחסנית שחור-לבן חדשה והצבעונית אולי ריקה אבל אני בכלל מדפיס רק בשחור. ביצעתי יישור וניקוי כמו שאשף הכלים של המדפסת מציע, אבל זה לא עוזר בשיט. למישהו יש רעיון? ככה משהו מהניסיון שלו? אגב זו לקסמרק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / -
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, המקלדת A4TECH KL-7MU שלי מתחילה להראות סימנים של ניוון (בכל זאת כבר איזה 4 שנים של שימוש) אז חשבתי להתחדש במקלדת חדשה. התקציב די צנוע ואין לי דרישות גבוהות, רק שתהיה נוחה, בתצורה סטנדרטית, מקשי קיצורים (ווליום,HOME) ואם אפשר שתהייה גם שקטה דהיינו. הדרישות הן כמובן בהשוואה למקלדות אחרות בתקציב כזה ואני לא מצפה למקלדת מושלמת, אלא הכי טוב שאפשר במסגרת. ראיתי את הLOGITECH MEDIA KEYBOARD 600, יש משהו יותר טוב ממנה? השימוש הוא להקלדה ולגיימינג. אם יש מקלדת שבאמת שווה את זה וחורגת מהתקציב תציעו לי אני אשמח לבדוק גם אותן (כמובן לא ב250 ש"ח אלא יותר באזור עד 150). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא עולה 500 ש"ח ומגיע עם ספק 350W של אנטק... נשמע טוב... אבל מה אתם אומרים? כדאי? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93700
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי ביקש ממני שאני אברר לו על מכשיר שהוא יוכל לקבל אימייל מכל מקום הוא צריך את זה לעבודה שלו... אפשר להשאיר הצעות בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שעבדה עד עכשיו אבל לאחרונה כשאני מדפיס תמונה לדוגמא, ישנם פסים כחולים שאינת קשורים לתמונה כמו בריחה של צבע כחול על גבי התמונה..מה הבעיה? תודה קובי.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין בפד לעכבר הלייזר שברשותי, לא למשחקים אלא לפעולות עדינות יותר: פוטושופ, אוטוקד וכמובן שימוש רגיל - פשוט בזמן האחרון אני מוצא את העכבר "מקפץ" והגיע הזמן להפסיק להשתגע... ראיתי המלצות חמות במיוחד כאן ל5L אבל הוא קצת יקר וואני לא יודע עד כמה הוא יהיה טוב לצרכים של לא משחקים... תודה
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-