עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by liorcomp,

מה המצב?.. רציתי לשאול אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני המצלמות שאני מתלבט כרגע מה לקנות. 1. מצלמה דיגיטלית (HP (3.34M.Pixel דגם Photosmart 720 2. מצלמה דיגיטלית (HP (4M.Pixel דגם Photosmart 812 בעיקרון המצלמה השנייה אמורה להיות יותר טוב... אבל לפי האתר של Olasle זה לא ממש נראה כך... להלן פירוט המידע על שתי המצלמות 1. 720 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=194749&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa 2. 812 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=188855&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa (יש לציין שלמצלמה הזו מ…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. אני צריך מקלדת ועכבר גיימינג שעונים על הסטנדרט שמצוי בשוק אבל גם שיהיה במחירים הגיוניים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by fl3r,

שלום חברים יקרים קיבלתי היום הארד דיסק 40 גיגה, משהו נחמד, 7200RPM 8 MB CACHE, משהו נחמד שאני לא יתנגד להוסיף למחשב. עכשיו, נכון להארד דיסק מתחברים שתי סוגי כבלים? אני צריך כבל מאריך לאחד מהם! תמונה מצורפת (לא התמונה הכי טובה אבל בהחלט ניתן להבין מה אני צריך) מה שאני צריך זה הכבל שמוקף בצהוב, אני צריך מאריך, כי החוט שכרגע נמצא אצלי לא מגיע עד להארד דיסק, אשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש. (ואל תגידו בבקשה מכל חנות מחשבים כי אני לא מצאתי) קישור לתמונה: http://img309.imageshack.us/img309/8004/untitled3xz.jpg תודה שי. עריכה: אני יודע שהתמונה מתארת כבל שמתחבר לסידירום, אבל העיקר הכוונה, שתבינו איזה כבל מבין השניים שמתחברים להארד דיסק אני צריך.

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by StreetRacer,

אהלן חברה אני זקוק לתשובה עד הערב כי אני רוצה להזמין. אני מעוניין במדפסת משולבת אך לא יודע בדיוק מה לקנות. טווח המחירים הוא בין 450-650 ש"ח. ראיתי שיש בהיצע את המדפסות האלו : HP 1514,1410 EPSON XC3700 LEXEMARK X1190 אני מעוניין לקבל חוות דעת על פי ניסונכם. האם יש הסכומים האלה עוד מדפסות טובות ? תודה שמוליק

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. היי חברה אני צריך את עזרכתם, אני רוצה לקנות את האוזניות האלה וניסיתי לברר ולא הצלחתי, האם קימים מיקרופונים לשיחה בשתי האוזניות או רק באחת מהן. ובנוסף אשמח לשמוע המלצות או ביקורת עליהן. אני שואל כי לחבר יש דגם של JBL שיש רק באחת מהן אוזניה לדיבור וזה מאד מגביל.

• 0 תגובות
    • 358 צפיות
  7. שלום שלום, לאחרונה צד את עיניי המארז המדהים הזה http://www.pch.co.il/assets/big/vm2000a.jp g התחלתי לאסוף כספים ( בנתיים יש לי 150 : ), ואני שוקל ברצינות לקנות אותו. אשמח לשמוע מכם מה טוב בו, מה מיוחד וכו', והאם הוא טוב גם בהשואה למארזים אחרים מאותה החברה. בקיצור, ביקורות דעות וכל מה שמסביב. תודה , אדם.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by SuBeX,

אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  9. שלום! רציתי להתייעץ איתכם, איזו מקלדת עליי לקחת ואיזה עכבר עליי לקחת חשבתי על עכבר לוגיטק G7 ומקלדת עדיין לא בחרתי חשוב ששניהם יהיו איכותיים!! ויהיו אלחוטיים!! (חרוז חח) התקציב הוא בערך 800!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by bneli,

יש לa4tech מקלדת שיש לה כאלו כפתורי סיליקון אדומים.. רציתי לדעת אולי איפה אפשר לקנות רק את הכפתורים ? אני רוצה לקנות כאלו כפתורים ולשים למקלדת של MICROSOFT שלדעתי היא פשוט יותר נוחה לי וזה דיי אפסורד לקנות עוד מקלדת כזאת רק כדי לפרק לה את הכפתורים האדומים מדובר בכאלו כפתורים... אם יש באיביי זו גם אפשרות...אני פשוט לא מצאתי שם..ראיתי רק מקלדות..

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. מקלדת: MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=406 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 מטרות : משחקים, תוכנות , כתיבה(צ'אט, אייסי וכל אלה..) ,כתיבת עבודות , אופיס, מוזיקה וסרטים חח למרות שזה כבר לא רלוונטי... מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן... בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות

13. Started by tpoo40,

אילו אוזניות לקנות? תקציב: עד 300 ש"ח חריגה: עד 50 ש"ח עדיף שלא מה השימושים: בעיקר להשתקת רעשים מבחוץ (שיהיו אטומות) ובנוסף שיתאימו גם לגיימינג בקשות מיוחדות: השתקת רעשים מבחוץ (חשוב!) אם אפשר שיהיה mixer לשיחות וגיימינג כלומר שבאותו הזמן שאני משחק, אני אוכל לדבר ללא הפרעה למשחק. מחו"ל או מהארץ? מהארץ תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lofty,

שלום חברים, כיום אני מחפש לרכוש מקלדת מכאנית עם Red Switch בגודל חצי. בארץ אני מתקשה למצוא מותג מוכר שעומד לדרישות שלי. מצאתי בKSP את המקלדת SpeedLink Ultor Illuminated שהוא בעל מקשים מכאנים אדומים אך מסוג Kaihua Kailh. מה דעתכם על המקדלת הזאת ועד כמה ההבדל גדול בין מקשים מכאנים מסוג Kaihua Kailh לבין Cherry MX? הסכום שכרגע אני מוכן להוציא זה 400 ש"ח קישור לSpeedLink Ultor בKSP לחץ כאן קישור למוצר באתר היצרן לחץ כאן קישור לביקורת באנגלית לחץ כאן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Myt0s,

האם ה-HEC 300 ART מספיק בישביל הרדאון9800 פרו אווו שעדיף 475?!?! תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by Myt0s,

לאחר שbio.... אמר לי כי הcase שלי אולי מספיק החלטתי להתעייץ איתכם שוב אז מה עדיף? Simbadda Q3 LCD Front USB/Firewire/Audio 520W Case או Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case הבדל כספי שם הוא מאוד קטן וגם אני קונה HDD COOLING של Spire HD05040B/S FlowCooler (אני עדיין אצתרך את זה עם ה-Simbadda????) בכל מקרה תודה רבה על הייעוץ..... ;D : 8)

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  17. אני מתלבט בין שני הסטים האלו אשמח לעזרה Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop S520 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3273&CatCode=415

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום רב קניתי לפני בערך שלוש שבועות מכונה של מדפסת + סורק + מכונת צילום מיסוג canon mp150 עכשיו אני מדפיס ואני רואה שההדפסה לא חלקה ויש גם פסים לבנים ורואים שאין דיו לדעתי .. והבטיחו לי החנות לבחור בקאנון כי עלות הדיו שלה נמוכה .... מה אפשר לעשותתתת ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. השאלה למעלה תגידו אם זה טוב יותר לסדר אז מה כדאי לסדר את הכבלים עם אזיקונים קטנים שלא יתפזרו ?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

יש למשהו תוכנה קטנה דמו או איזה שהוא קוד שמראה את היכולות הגרפיות של ה G3 כלומר יכולות גרפיות

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by Nitro Viper,

AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by RieBiX,

שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by aaalon,

יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by morangal555,

שלום קניתי מחשב חדש בKSP וקניתי איתו מארז פשוט ?4JA-213 ATX MIDI 350W True Watts השאלה היא האם זה מספיק חזק למחשב או שצריך לשדרג ספק מערכת המחשב היא : מעבד (ATHLON +3200(S-939 לוח אם 9-Gigabyte K8NF זיכרון 512MB 400 MHZ CL 2 מתכנן להוסיף ל1G הרדיסק 120 GB כרטיס מסך pci e x600 pro 128 MB צורב כרטיס קול של creative AUDGIY בנוסף הוספתי למארז שני מאווררים 80MM תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.