ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מדפסת שתהיה "סוס עבודה" אמינה וחסכונית, הדפסה בעיקר בשחור לבן (טקסטים) אין חשיבות למשולב(אבל אני לא פוסל) ועדיף שהמדפסת עצמה תהיה קומפקטית יש הצעות? נ.ב. עדיף לא להשקיע את כל הסכום...
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה חוות דעת על המצלמת אינטרנט vx3000 של מיקרוסופט? לינק: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=344&catType=r תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב אז תקיבו היום אני כניראה קונה מדפסת ומצאנו מיבצע ברשת מגה וDeskJet D1360וHPו היא טובה? מצאנו אותה ב 200 שקל במיבצע במגה איך אכות ההדפסה שלה היא אכוית וטובה והיא גם מדפיסה מהר אבל אל תמילצו לי על מדפסות אחרות אני כרגע רוצה לדעת אים היא טובה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! יש לי ג'ויסטיק (גיימפד) ישן של מייקרוסופט שהיה עובד עם חלונות 95/98. החיבור שלו הוא 15 פינים (שתי שורות - 8 ו-7) בצבע צהוב. השם המלא שלו: Microsoft SideWinder (Precision Pro) game device software 2.0. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו למחשב (P4-D), למרות שחיברתי לו כרטיס קול ששם יש את החיבור המתאים לו. כאשר אני שם את הדיסק התקנה שלו הוא רושם שלי שהוא לא יכול להתקין אותו על המערכת שלי. ניסיתי גם כמה פעמים להוריד מהאתר של MICROSOFT את הדרייבר שלו אבל לא הצלחתי. אם מישהו מכיר את הגיימפד הזה והצליח להתקין אותו על ווינדוס XP אז שיגיד לי בבקשה איך עושים את זה כי אני חולה על הגיימפד הזה. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלו לכולם, אני מעונין לדעת, מהן החברות שכדאי להתקרב אליהן בתחום הארגונומי של העכברים, לזוית אחיזה אנכית של היד. ואילו דגמים כדאי? תודה אני
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רק מקלדת אלחוטית מחברה טובה (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) וכמובן שתכלול עברית. שתיהיה אפשרות של אודיו (כל הקטע של להעביר שיר,פליי,פאוס,סטופ להגביר, להנמיך ועדיפות לקיצורי דרך במקלדת.. עד 550 שקל. אשמח אם תביאו קישור למקלדת.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מחשבים של PC וMAC ברצוני לקנות מדפסת לייזר שתואמת את שני סוגי המחשבים הללו המצב האידאלי שפשוט יתחברו אליה בויירלס אבל אם אין כזהדבר אז הכי פשוט שהיא תהיה תואמת גם MAC וגם PC בחיבור רגיל.. המלצות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מדבקות ל ergo525? אם כן מאיפה יש להשיג?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אני קונה עכבר חדש ואני מתלבט בין שני העכברים האלה (אלה שבכותרת) .. כי MX Revolution הוא אלחוטי זה סוג של היתרון אבל זה גם חיסרון עם הסוללה .. והG5 שהוא חוטי .. אבל בתכלס מגביל את התנועה בגלל החוט .. (הMX.. עדיין לא בטוח זה תלוי באיזה מחיר אני ימצא אותו הG5 יש יותר סיכוי שאני יקנה אותו אבל בכל זאת עם אני מוצא את שניהם במכיר טוב את מה עדיף לקחת?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה עם המקלדת החדשה של לוגיטק edge אני חיברתי את הבלוטוס למשחב הוא מזהה אותו טוב ... אני לוחץ על connect במקלדת וזה לא מוצא לי את הלוטבוס מה יכולה להיות הבעיה והתקנתי ת ה set point והבלוטוס מזהה טוב ב device manger
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר למסנג'ר ולצ'אט מצלמות. רצוי שתהיה לה אופציה לצלם תמונות גם מחוץ למחשב. אבל לא חייב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp5550. אתמול המדפסת הפסיקה להדפיס בשחור לבן. החלפתי היום גם את הראש השחור וגם הצבעוני, אבל עדיין הראשו השחור לא מדפיס כלום (יוצא דף חלק). הראש הצבעוני דווקא כן מדפיס. בתמיכה הטענית של דיו-סנטר אומרים שהראש נראה להם תקין יכולה להיות בעיה במדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש עכבר אלחוטי של GPT האם יש אפשרות לקנות מקלדת אלחוטית של אותה חברה שתעבוד על אותו התקן של העכבר.. ואם כן אז איך עושים את זה.. כמו כן הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי הסט של logitech mx 5000 ושל ה logitech mx 3000 אני מתלבט בין אחד מהדגמים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
חברה צריך עזרה דחוף! מה אתם אומרים על העכברים של GENIUS ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1922 לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1921 פשוט אין במלאי את הMX518.. שווה לחכות לו וזהו ? עזרה דחוף בבקשה ! תודה OCELOT
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מהו העכבר הכי טוב לגיימרים שניתן להשיג בארץ ובמחיר שפוי (+-500 שח ) ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-