ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי להחליף FSP 400w GLN שעולה 380 שקל ב ENERMAX LIBERTY 400W שעולה 530 שקל זאת אומרת להוסיף 150 שקל ולקבל את האנרמקס? הסיבות שמצאתי שכדאי להחליף זה כי זה אנרמקס! יש לו סליבינג... והוא מודולרי...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים אני משתמש במקלדת גנרית שעלתה לי איזה 70 ש"ח באייבורי. ברצוני להתחדש במקלדת איכותית, אך אין לי ניסיון עם כאלו יותר מדי. אחרי שיטוט לא קצר ברחבי המרשתת, הבנתי שאני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית, בעדיפות לכזו שאפשר לשלוט בעוצמת התאורה. בסוויצ'ים אין לי ניסיון. אני מחפש את התחושה של ההתנגדות הקלה אך חשוב לי גם שלא תהיה מקלדת רועשת. להבנתי סוויצ'ים חומים יתאימו לצרכי. חשוב לי שבמקלדת יהיו מקשים בעברית. מחסור בפקודות מאקרו לא יהרגו אותי, וגם לא מחסור במסך. אהבתי את המקלדת k95 rgb, אך בksp ניתן למצוא אותה רק עם סוויצ'ים אדומים. אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אותה עם חומים ומקשים בעברית (גם מחו"…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לפד ועכבר כאשר אני מוכן להשקיע את רוב הסכום על העכבר, המקום שלי לפד הוא קצת קטן ולכן חשבתי על הפד הנ"ל http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1021 מבחינת עכבר, אני מתלבט בין ה-G5 החדש , mx518 או ה- DeathAdder. יש לי ידיים יחסית גדולות אם זה משנה. הייתי רוצה עכבר שיהיה כמה שיותר נוח ואם אפשר אז גם מגניב! תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב! לא מזמן קניתי את המקלדת האלחוטית של אפל. כיוון שהיא לא נתמכת באופן טבעי ע"י וינדוס רכשתי לצידה מתאם Bluetooth קיקיוני ביותר. כצפוית המתאם לא שרד זמן רב וכעת איני יכול להשתמש במקלדת יותר. לכן נושא זה - אני מחפש המלצה למתאם בלוטות' אמין וטוב, ללא הגבלת תקציב (כמה זה כבר יכול לעלות?), ובכללי - אם יש איזה מדריך להתאמה מושלמת של המקלדת הנ"ל לעבודה עם וינדוס, כולל התוכנות, החומרה וההגדרות המתאימות - אני אשמח. בנוסף, אשמח להמלצה לתוכנה שתאפשר לי להגדיר פעולות מסוימות למקשים מסוימים שקיימים במקלדת ואין לי בהם שימוש, אבל הפעולות האלה חסרות לי. למשל - במקלדת של אפל יש כפתור eject שאין לי בו צורך, אבל חסר כפתור delete, שאני מעריך מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2122 איך הוא לגיימינג?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מארז בסביבות ה 400-600 שקל שיהיה מצויין ויקרר הרבה היופי שלו פחות חשוב,חשוב שהוא יקרר כי אני מתכנן oc רציני מאוד,צריך שיהיה בו מינימום 5 מאוררים. לא צריך ספק כח, אם יש אז סבבה תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תכננתי בעבר על הMX518 אבל אבא שלי אמר שהוא מוכן להוסיף לי כסף אז קניתי את הG9 עכבר מדהים (על יופיו אפשר להתווכח אבל לדעתי הוא חתיך). אני אוהב את החלפת הפרופילים ואת מוד ה3200 DPI שעוזר לי דיי הרבה בכלום פשוט מיותר. הוא מדוייק מאוד! שוקל טוב, כולל המשקולות. הפאנל הרגיל שלו יותר טוב מהפאנל השני של הזיעה יותר נוח.. המיקום של החלפת הDPI פשוט מפגר לא יכלו לשים אותו במקום שפחות יפריע? לא חסר בו כלום אני נהנה מאוד. ;D
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
Blackwidow Ultimate 2013 Gaming Razer http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9168 תודה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שרוב האנשים התנסו יותר עם KVM אנלוגיים מאשר דיגיטליים מפאת המחיר והזמינות שלהם. חוץ מזה שהטכנולוגיה החדשה-ישנה הזאת שנקראת DVI עדיין נמצאת במיעוט. אחרי גיגול ממושך לא נראה לי שקיים ייצור כזה אבל אשאל בכל זאת - אתם יודעים האם קיים KVM משולב בעל DVI & ANALOG INPUTS? אני לא ראיתי. זה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש: http://www.evertz.com/products/7707RGBT.php אבל זה לא זה... :s05: אשמח אם תחדשו לי... עכשיו, לשאלה: ברשותי מסך LCD התומך בDVI. אני שוקל לקנות KVM המכיל DVI INPUTS כדי לנצל את היתרון הדיגיטלי שלו. רציתי לדעת - 1. האם יכולה להיווצר בעיה אם אחבר כ.מסך אנלוגי (עם כבל משולב כפי שבתמונה) לKVM בעל DVI? (או שהאפשרות לא תיתכן בגלל שקיים צורך בממיר אות?…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המקלדת? משיטוט קטן באינטרנט ראיתי בכמה מקומות שהיא כמעט זהה ל-G19 רק בלי המסך...
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי הרבה על הMx-518 שנכנס לתקציב אם אני קונה מתצוגה מtms -לא מפריע לי. עכשיו גם העירו את תשומת לבי לעכבר : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_387&products_id=3078 אשמח לדעת איזה עכבר הכי מומלץ התקציב הנ"ל בתודה מראש Junior_mg ליאור,
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI HD 2600PRO AGP יש לי את בעייה של ה Mouse Lag אבל במשחקים הFPS מצוין איך אני מתקן את הביעה הזאת של ה MOUSELAG?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הכנסתי את הLX710 שלי של LOGITECH לתיקון באופיס דיפו, וכנראה איבדו את הסט עכשיו הם מנסים להשיג לי LX710 חדשה, אבל לא בטוח שיצליחו במידה ולא, על פי החוק אצטרך לקבל דגם מקביל או טוב יותר, לכן אשמח לדעת מה קיים היום מבחינת השוק שהוא מקביל או טוב יותר לLX710. תודה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז וחשבתי ללכת על המארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2666 האם הוא טוב?ואם הוא לא טוב תגידו לי למה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום זה העכבר שיש לי היום: פשוט, זול וגדול יחסית: 12 על 5.8 ס"מ +-. אני מאוד מרוצה ממנו מלבד העובדה שהוא חוטי- לא נוח כל כך. השימוש הוא סטנדרטי לחלוטין- אינטרנט, אופיס ופה ושם גיימינג. אז החלטתי לשדרג לאלחוטי, ארגונומי עם אחיזת clew. אין לי בעיה להחליף סוללות באופן תכוף (כל חודש נניח... :s05: ), אין צורך שיעבוד בטווחים ארוכים, אין צורך בכפתורים נוספים מעבר לגלגלת, מקש שמאלי וימני, העיקר שיהיה נוח מאוד וזול (150 ש"ח בלחץ). חשבתי דווקא ללכת על הסיניים הבאים מ DX ודומיו אבל אני לא בטוח עד כמה הם אמינים: 1. rapoo 7600 2.4GHz 500/1000 DPI- כמעט 100 ש"ח , גודל מעולה, נראה נוח ואיכותי (נראה...), סוללה אחת. 2. MC Saite 2.4GHz 500/1000DPI- פחות מ50 שקל, נראה ארגונומי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר חדש לגיימינג ואני צריך את המלצתכם . ואני רוצה בו את הדברים הבאים: 1.אלחוטי (חובה!) 2. לייזר 3. עד 400 שקל אפשר גם לחרוג ל450 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני משחק ב hitman שיחקתי פעם עם המקלדת 6000 של מיקרוסופט וכול פעם יש תקיעות,הבעיה היא אצל המקלדת או בחיבור של המקלדת בלוח אם?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שתיהיה טובה שקטה ואם אפשר כמה שיותר פיצרים או עיצוב לא גיל כדי שההורים שלי לא יכעסו שאני קונה מקלדת "רגילה"במחיר כזה אם יש משהו דומה לMAD CATZ STRIKE5/7 אז אני מוכן להשקיע אפילו יותר
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-