עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני ידוע שהשאלה הזאת קצת מהתחת ..אבל היה נדמה לי שראיתי פעם מפצל למקלדת לא מאמין שזה אפשרי אבל בכל זאת אני ישאל אני רוצה תאופציה הזאת למשחק PES6 ואני לא רוצה לקנות ג'ויסטיק כי אני לא אוהב אתזה.. האם אפשר לשחק עם שתי מקלדות אחד נגד השני ? ותנסו לא לצחוק עלי חח

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by psxr,

כרגע יש לי את העכבר הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3901 שהתחיל לעשות בעיות אני לא גיימר אבל אני משתמש הרבה במחשב כדאי לקנות את העכבר הזה עוד פעם (הוא החזיק הרבה זמן) או שכדאי משהו אחר ?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by אריאל58,

שלום אני מדפיס כ 5 דפים בחודש,מבקש המלצה על מדפסת,אמינה,ולא יקרה לא משנה הסוג(לייזר,הזרקת דיו) רצוי לא צבעונית תודה מראש

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by shenirer,

שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה לא מצאתי עכברים טובים כל כך לשמאליים או ליתר דיוק מצאתי עכברים פשוטים שמתאימים לשני הסוגים.. אז יש לי 2 שאלות.. אין עכבר לגיימר מותאם לשמאליים? אם יש האם בבקשה אפשר המלצה? אם אין אני אסתפק גם בזה שמתאים לשניהם. תודה, UnDer.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by constantine16,

be eilu hanuiot ani yahol liknot mishtahim la ahbar?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  11. שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  12. לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by daniel89,

זה נכון שמוכרים אותה בארץ רק באנגלית??? אם זה לא נכון אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמוכר אותה בעברית גם.. דניאל.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. יש לי את ה-G5, הבעיה היא שנאגר מתחת לעכבר מן כזה ליכלוכים שחורים כאלה, אין איזה חומר ניקוי מסויים שיכול להסיר את הליכלוך הזה לגמרה (הכוונה שלא יידבק אליו הרבה ליכלוכים כתוצאה מכיכוך).

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by teddy85,

אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  19. שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס, סורק ומכונת צילום. מספר הצילומים שאני עושה ביום אינו גדול. זה מכשיר שישמש אותי בבית בלבד. התקציב הוא בערך עד 1500 ש"ח, אבל אפשר קצת יותר. מצד שני, אם יש משהו זול יותר, אני אשמח לא לבזבז כל כך הרבה כסף, ולקחת את היותר זול. מה שחשוב לי זה האיכות. אני צריך מכשיר, שיעשה את העבודה. נקודה. המדפסת צריכה להיות צבעונית. אני גם לא מתנגד למדפסת לייזר, אך המחיר עד כמה שידוע לי לא מאפשר זאת (מדפסת צבעונית, לא שחור לבן). אני מצאתי שלושה מכשירים. 1 - HP Officejet 7213. מחירה כ-1600 ש"ח. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-11536417-11536421.html 2 - HP Officejet J5783. מחירה כ-750 ש"ח. http://h10010.www1.…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by G-DIABLO,

אבא שלי מתלבט אם לקנות מדפסת לייזר שחור לבן בגלל שהוא מדפיס הרבה מסמכים. רציתי לשאול מה החסרונות של מדפסת לייזר לעומת רגילה ומה היתרונות. ד"א יש לנו 2 מדפסות דיו רגילות בבית. ושאלה נוספת עד כמה החיסכון במחיר של הטונר לעומת דיו משמעותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by ofer1928,

אני צריך לקנות מדפסת , עכבר ומקלדת חדשים. מדפסת יש העדפה למדפסת לייזר (שחור לבן) בטווח של עד 850 בערך. עכבר ומקלדת לא אכפת לי חוטיים אבל שיהיו איכותיים ואפשר גם אלחוטיים אבל עם טווח קליטה נוח ובטריה שלא נגמרת מהר. אם יש לכם משהו להמליץ אני מאוד יעריך אם תרשמו לי את שם הדגם.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by giladv,

שלום חברים, אני מחפש לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים(כסט או בנפרד). דרישות מהמוצר: 1. עכבר נטען! בלי סוללות נטענות בלי קשקושים, שיעמוד על הקולט שלו ויטען ככה. 2. היה יכו ללהיות נחמד אם המקלדת הייתה גם נטענת אבל אני יודע שזה פחות נפוץ 3. שיקלוט טוב גם מ 3 מטר. 4. לא צריך לייזר ועניינים, אופטי פשוט יספיק אני לא גיימר. 5. מראה סקסי לא הזיק לאיש מחיר אטרקטיבי- למען האמת האופציה ההכי זולה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  24. העכבר הוא MX1000, עד עכשיו היתי בלי פד והרגליות טפלון של העכבר נהרסו כבר כמעט לחלוטין. יש הרבה מקום פנוי על השולחן אז יש מקום לפד גדול. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  25. חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים