עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by borisd9,

חיפשתי את גרסת ה 2007 החדשה ל G5 בכל חנות ולא מצאתי כלום ... האם הוא בכלל קיים בארץ באיזה חנות ? או שהוא רק בדרך ארצה ? אם כן , מישהו יודע מתי הוא יגיע ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by psxr,

כרגע יש לי את העכבר הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3901 שהתחיל לעשות בעיות אני לא גיימר אבל אני משתמש הרבה במחשב כדאי לקנות את העכבר הזה עוד פעם (הוא החזיק הרבה זמן) או שכדאי משהו אחר ?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. אז כך, עיינתי בחוברת האחרונה של באג אשר מגיעה עם העיתון "ידיעות אחרונות" ונכחתי לראות ש: א.מחירי המדפסות המשולבות צנחו ב.נכנסה מדפסת משולבת ממש זולה כאמור, המכשיר המדובר http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3200&main=1 הצרכים שלי הם לא יותר מצרכים של פעם בשבוע להדפיס איזה מסמך, ז"א צרכי מינימום, חוץ מזה שהסורק שלי (umax) שווק חיים לפני זמן קצר אז כנראה שאאלץ להחליף למכשיר המתוקצב משהו הזה את המדפסת הוותיקה HP 5550 מה אתם אומרים על זה? לא הבנתי כ"כ מה הולך עם הדיו: -האם הוא נפוץ או לא? -האם הוא יקר או לא? -האם משתלם לקנות אותה ואם הדיו יקר להפסיד כסף רב אחרי זמן מה? אם המכשיר הזה לא טוב מספיק, אז אנא תייקו לי אחד מהמכשירים הבאים: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by shenirer,

שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by אריאל58,

שלום אני מדפיס כ 5 דפים בחודש,מבקש המלצה על מדפסת,אמינה,ולא יקרה לא משנה הסוג(לייזר,הזרקת דיו) רצוי לא צבעונית תודה מראש

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  7. זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by constantine16,

be eilu hanuiot ani yahol liknot mishtahim la ahbar?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by הפטרון,

היי לכולם, קניתי אתמול את ההגה, והוא פשוט מדהים. שיחקתי ב-DIRT, ובRACE CATERHAM, והתחושה שלי היא שההגה לא ממש פועל כמו הגה של מכונית אמיתית... אני משער שזה בגלל ההגדרות. אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו להגה (הספציפי הזה, כן? ), ופירוט קצר על אפשרויות הכוונון אני מאוד אעריך את זה. אגב, משחקים שונים - הגדרות שונות? או שהבסיס של ההגדרות נשאר אותו הדבר? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  15. אני ידוע שהשאלה הזאת קצת מהתחת ..אבל היה נדמה לי שראיתי פעם מפצל למקלדת לא מאמין שזה אפשרי אבל בכל זאת אני ישאל אני רוצה תאופציה הזאת למשחק PES6 ואני לא רוצה לקנות ג'ויסטיק כי אני לא אוהב אתזה.. האם אפשר לשחק עם שתי מקלדות אחד נגד השני ? ותנסו לא לצחוק עלי חח

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .

17. Started by teddy85,

אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by G-DIABLO,

אבא שלי מתלבט אם לקנות מדפסת לייזר שחור לבן בגלל שהוא מדפיס הרבה מסמכים. רציתי לשאול מה החסרונות של מדפסת לייזר לעומת רגילה ומה היתרונות. ד"א יש לנו 2 מדפסות דיו רגילות בבית. ושאלה נוספת עד כמה החיסכון במחיר של הטונר לעומת דיו משמעותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by daniel89,

זה נכון שמוכרים אותה בארץ רק באנגלית??? אם זה לא נכון אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמוכר אותה בעברית גם.. דניאל.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, התחלתי לאהוב לפני כמה זמן משחקי מירוצים ויש לי כבר 4 על המחשב. אז רציתי להתחיל לשח עם הגה.. רציתי הגה איכותי, רגיש, אמיו, של חברה מוכרת ושיהיה גם עם דוושות (ועדיף גם הילוכים- לא חייב).. אבל הבעיה היא תקציב.. אני מוכן להשקיע על זה 350 שקל.. אשמח אם תביאו קישורים עם תמונות של הגהים למחשב.. (שיהיה למחשב ולא לסוני בבקשה..) תודה מראש לעוזרים ומקווה לתשובות מהירות, דניאל.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. הי, מכיוון שהלך ההרד-דיסק והייתי צריך לשחזר את הכל, נתקעתי ללא הדרייבר המתאים. מה שיש לי זה CORDLESS MOUSEMAN OPTICAL+CORDLESS KEYBOARD של לוג'יטק. קניתי את זה לפני 3.5 שנים ואני לא מצליח למצוא דרייברים לגרסא הנ"ל באתר הרישמי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. המודעות ב-ZAP מצהירות על רזולוציה של 4800 על 4800 - האמנם זה כך? האם הוא נוח לשימוש ב-XP? האם הוא אמין? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Master Boo,

שלום לכולם קניתי לאחרונה Genius Ergo 525 ומשטח לעכבר Steelpad QcK+ (שהוא ע-נ-ק ד"א, אני לא רואה שום סיבה שמישהו יהיה צריך כזה דבר!). העכבר מאד נוח לי (אם כי קצת קל מדי לטעמי), אבל יש משהו שאני לא מבין לגבי הDPI. אני כרגע על 800DPI. אני מעביר ל400- הוא בקושי זז על המסך. אני מעביר ל1,600 הוא טס ואי אפשר לתפוס כלום (שלא לדבר על 2,000). האם ככה זה אמור להיות? האם אני מפספס משהו? חשבתי ש2,000 DPI אמור להיות להפך, מדויק יותר ליישומים שדורשים יד יציבה על העכבר (כמו צליפה בנאצים בCOD2). אשמח להסברים ולדעת מה פיספסתי ואיפה תודה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.