עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by A_D,

אני רוצה להחליף עכבר. קראתי הרבה על ה MX החדש וכל הביקורת אותו דבר (כולם מהללות את הMX ) הוא באמת שווה את הכסף?

2. צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by enzo,

מחפש גיים פאד שיתאים בעיקר למשחקי אקשן מגוף ראשון ושלישי ומשחקי מכוניות. חשבתי על האפשרויות הבאות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/287&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/264&cl=us,en מה הכי מתאים והאם יש אופציות נוספות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by mazoneli,

יש לי מקלדת אלחוטית שלא באחריות כבר, עכשיו לא עובדים המקשים 3 4 ו ESC יש מעבדה שמתקנת מקלדות ?.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור מדפסת דיו צבעונית איכותית כמה שיותר,בתקציב מינימלי, שלא זוללת דיו ובעלת ראשי דיו זולים כמה שאפשר. תודה, עמית

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by borisd9,

חיפשתי את גרסת ה 2007 החדשה ל G5 בכל חנות ולא מצאתי כלום ... האם הוא בכלל קיים בארץ באיזה חנות ? או שהוא רק בדרך ארצה ? אם כן , מישהו יודע מתי הוא יגיע ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת. כמות הדפסות של 50 דפים בחודש לערך. רוב השימוש יהיה לצילום מסמכים ועבודות. רצוי בסכום של עד כ 700 שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by Bam65,

http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_equalizer_laser_gaming_mouse הזמנתי אחד, מה אתם אומרים עליו?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני הולך היום לקנות עכבר ויש לי דילמה בין G5 ל MX518! מצד אחד ה G5 יותר מדויק ויפה ומצד שני אין לו את כפתור ה FORWARD שזה ממש מפריע לי!! שמעתי שיש לו גרסה עם הכפתור הזה... ואני רוצה לדעת כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג אותו??? אם אפשר קישור לאשכול שבו כתוב מה כדאי יותר אני אשמח...

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  11. עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. היי, אני מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים לסלון. אני לא צריך שיהיו ממש נוחים אבל אני צריך שיקלטו טוב ממרחק של לפחות 3 מטר. כמובן מראה אסטטי רצוי מאד וחיי סוללה ארוכים עד כמה שאפשר. אם יש משהו שממש שווה אני מוכן לחרוג עד 250ש"ח. ראיתי סטים של MS בסביבות ה250, אבל אני מעדיף להשאר מתחת ל200. יש את הסט של LABTEC כאן, מה אתם אומרים עליו? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7929

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by constantine16,

יש משטחים טובים בחנות באג?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב. אני מעוניינת לרכוש עכבר אלחוטי אופטי/לייזר, ויצא לראות את 2 הדגמים של חברת ACROX בחנות וגם נכנסתי לאתר שלהם, השאלה האם העכבר מספיק איכותי והמפרט שלו טוב לעומת מיקרוסופט או לוג'יטק. דגם 1: עכבר לייזר אלחוטי נטען מידי עם 4 סוללות מצורפות *קישור באתר יצרן דגם 2: עכבר לייזר בגודל רגיל גם נטען עם לחצן לאופיס *קישור באתר יצרן אשמח לכל דעה שלכם, או המלצה לעכבר אלחוטי אופטי/לייזר טוב בתקציב של עד 250 שקל. אני עובדת הרבה עם העכבר אז חשוב לי אורך סוללה ונוחות. כרגע יש לי עכבר שייך לסט עם מקלדת של מיקורוסופט והוא כבר לא משהו, לא נוח זולל בטריות הטירוף.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by kobibo,

האם ישנו הגה שאוכל להנות ממנו בעת משחק ( Dirt ) במחיר הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. המודעות ב-ZAP מצהירות על רזולוציה של 4800 על 4800 - האמנם זה כך? האם הוא נוח לשימוש ב-XP? האם הוא אמין? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  17. משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר. אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים? משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר. ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום, הרווחתי קצת כסף והייתי רוצה לשפר את תנאי הגיימינג שלי.. החלטתי להשקיע עד 350 שקל בעכבר ופד. דיי ברור לי שאני אקנה את הG5 מנועה, הבעיה שלי היא שיש לי הזעת יתר בידיים, מה שמפריע לי בעכבר הנוכחי כי מצטברות עליו שכבות של לכלוך וצריך לנקות כל פעם (לא קרה לי בעבר). מישהו יודע איך אני אסתדר עם זה? זה יהיה לי נוח, יש איזושהי התחשבות? דבר שני, על איזה פד אתם ממליצים? Qck טוב? (הפשוט) אני לא מבין בפדים ואני צריך המלצה - שוב, משהו שיספוג זיעה ולא איזה משהו מפרספקט או משהו בסגנון..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by הפטרון,

היי לכולם, קניתי אתמול את ההגה, והוא פשוט מדהים. שיחקתי ב-DIRT, ובRACE CATERHAM, והתחושה שלי היא שההגה לא ממש פועל כמו הגה של מכונית אמיתית... אני משער שזה בגלל ההגדרות. אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו להגה (הספציפי הזה, כן? ), ופירוט קצר על אפשרויות הכוונון אני מאוד אעריך את זה. אגב, משחקים שונים - הגדרות שונות? או שהבסיס של ההגדרות נשאר אותו הדבר? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by someone2007,

שמעתי שבמקלדת הזאת יש קורא כרטיסים זה נכון? אם יש אז איזה כרטיסים היא קוראת? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by tamirr016,

יש לי בעיה במדפסת שאים אני מבצע הדפסה היא ביכלל לא מגיבה ולאחר כיבוי והדלקה של המחשב היא ניזכרת להדפיס יש לציין המדפסת מחוברת בחיבור USB ואיך שקניתי אותה הבעיה היתחילה סוג המדפסת היא HP DESKJET 1360 :'(

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by Buffer,

היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by BloodFist,

שלום לכולם קניתי לפני 3 חודשים עכבר mx 510 אחרי שעבד חודשיים חלק התחילו לי בעיות זה קורה לרוב במשחק world of warcraft העכבר מתנתק מעצמו (נכבה ) ומתחבר כעבור 10 שניות בערך או כשאני מנתק פיזית ומחבר אותו לusb אחר התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם העכבר שנקנה בנועה מחשבים לי כעיקרון נראה שהדרייברים לא בסדר אבל אני לא סגור על זה . המחשב והחיבורים עובדים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by constantine16,

I wanted to ask if bug got good pad's for laser mouse?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים